tskler canım agrıdansa su akıntı canımı sıkıyor.arıcam bakalım ne dıcek
canım hayırlı olsun hamılelıgın ınsallah cok guzel devam eder sen kacıncı ayndasın herseyı net görebılmıssın cok guzel bı duygu . ben gıttımde pek göremedım bıle . cok mınıktı. suan 8 haftanın ılk gunundeyım ınsallah bızde görururz o gunlerı
Günaydın hanımlar!
Mutlu, huzurlu, bulantısız, istediğiniz kadar uyuyabildiğiniz bir gün sizin olsun.(Bizim evin paşası bugün 6:30'da kalktı, tabi tebaasını da kaldırdı.O uyanıkken biz uyuyabilirmiyiz hiç!)
selam canım
harbi sizin paşanın gece uykusu nasıl? deliksiz uyuyomu?
şuı beyaz ve sarı akıntılar için bu üçüncü yazışım NORMALLLLLLLLLLLLLLLL rahim ağzı tıkanın vermiş olduğu akıntı asıl olmazsa bi gariplik var demektir ay biraz geçmişi okuyun
kızlar ya bende bgn acayip iştah var.yedikçe yiyesim geliyo,kalktığımdan beri yiyorum hala yeme modundayım bgn pek bulantıda yok...
kızlar ya bende bgn acayip iştah var.yedikçe yiyesim geliyo,kalktığımdan beri yiyorum hala yeme modundayım bgn pek bulantıda yok...
bende kendı evım harıc her yerde yıye bılıyorum . mutfak cok kokuyo gelıyo bana
2 gundur bulantım kesıldı banada beynımde soru ısaretlerı cıkarttı :) ama mutfakla sınıyorum kendımı normalde sureklı bulantım vardı sımdı mutfaga gırınce puhaha :)
saol bılım canım vallahı az önce drmı aradım ınan senın kadar rahatlatmadı benı. .
konusma söyle.. benım sarı akıntım var 2 gundur cok koyu sarı dedım .( ki ben daha önce gıttımdede ıdrarımda beyz tortular var kırec gıbı demıstım. bol su ıc demıstı)
he öylemı progestanı 3 kez al dedı.
dedım bır sorunmu var .bugun reglı gunum bırde enfeksıyon kapmıs olabılırmıyım acaba dedım.
enfeksıyon ıcın ılac veremeyız suan bıraz bekle bol su ıc ılacı hemen kullanma dedı.
yanı neler olabılecegı ıhtımalını sormuyor. dırek progestan ıc dıyor. kac yıllık dr sın. su olmus olabılır de bu olmus olabılırde göreyım de. sarı leke tehtıtmıdır degılmıdır bunu söyle.
maşallah paşayaAslında geceleri deliksiz uyuyoruz. Yalnız geçen hafta birkaç gün gecede 1-2 kere kalktı.
Azılarımız çıkmaya devam ediyor. Bi tanesi balon gibi şişmiş. Sanırım o rahatsız etti.
Dişten değilse büyüme atağı uyandırmıştır onu. Boyumuz uzamış 1 haftada.Koca adam olmuş Ege Bey81 cm.
Benim de öyle bugün. Evde 3 dilim ekmekle süper bir kahvaltı yaptım. Okula geldim arkadaş bana gevrek almış. Ara sıra yerim diyordum, gevrekten bi lokma bişey kaldı.
Benim ilk gebeliğimde oldu cnm.bayagı cok ve kırmızıydı.zamanla gecti3.ayda.saglıkla doğdu kızım .
e Üniversiteeee! Görev yerim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?