2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım benim ya ben salak gibi topiklerde gezip bebeğini kayıp edenler bölümünü falan okudum ondan oldu galiba yok yok okumamak lazım cehalet en büyük nimet

Eh bbiliiiiiiiiiiiim!!! Zaten moral bozmaya eğilimli bir dönemdeyiz biz. Böyle üzüleceğin topiclerde ne gezersin. Dön bakiim sen kendi mahallene...Ne işin var başka başka yerlerde!!

adetin geçmeden olduysa sorun yoktur merak etme, birde nerenin filmini çektirdin ne filmiydi?
bu arada benimde 4,5 yaşında bi oğlum var

biliyomusun o bendede oluyo arada bir birilerini terapi etmem gerekki ben iyi oluym

Allah bağışlasın yavrularını.adetim geçmemişti korunmadığımız aklıma gelince kan testi yaptım çıkmadı ama ben ozaman hamileydim.. boyun filmi birde kas gevşetici iğne vuruldum üstüne.

canım benim yerim seni ben dövermiyim hiç,sadece biraz bizim gibi kötü örnekler görüp silkelen istedim,sen sadece hamileliği tadını çıkar,ne bilim bulantılarla falan uğraş...

Eh bbiliiiiiiiiiiiim!!! Zaten moral bozmaya eğilimli bir dönemdeyiz biz. Böyle üzüleceğin topiclerde ne gezersin. Dön bakiim sen kendi mahallene...Ne işin var başka başka yerlerde!!

geldim abla bu arada bu şekil varya yani bu daha şimdi yakından gördüm bana daha çok başka şeyi anımsatmıştı bir kadın bir erkek sallanıyolar falan meğer kadını saçından sürükleyen adammıymış

canım benim yerim seni ben dövermiyim hiç,sadece biraz bizim gibi kötü örnekler görüp silkelen istedim,sen sadece hamileliği tadını çıkar,ne bilim bulantılarla falan uğraş...

şaka yapıyom kıs hem döv kız döv gerçekten dövecek değilsin ya
bulantımda yokki fazla midem yanıyo ama bide uyuklayıp duruyorum bide o beyaz akıntım olmasa gebe değil gibiyim

merhaba kızlarrrrrr..sanırım bu haftalarda her gebede bi korku oluyor..içinizi ferah tutun Allah hayırlısıyla sonuna kadar sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..bblim bu düşünceleride kafandan çıkar...ona bakarsan hayatta neyin garantisi var...sen elinde olanın kıymetini bil sıkıca sarıl bebeşine karnını okşa tadını çıkar bu güzel günlerin..zaman çok çabuk geçiyor..bi bakmışsın yandım Allah topiğda bebişimi gazı için ne yapmalıyım diye bi arayış içinde bululmuşsun kendini

Son düzenleme:

sen niye ağladın şimdi sonunda

ay yok anacım bi daha girmicem o topiclere morelim alt ve üst oluyo
ayrıcana bebeklerimizin gazı falan olmasın olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şaka bi yana olmasın ya yazık bebişlerede bizlere
doğum hikayelerimiz yazalım hep birlikte hah bak bu olur

Allah bağışlasın yavrularını.adetim geçmemişti korunmadığımız aklıma gelince kan testi yaptım çıkmadı ama ben ozaman hamileydim.. boyun filmi birde kas gevşetici iğne vuruldum üstüne.

bişey olmaz meraklanma bu durumlarda adetin geçmemesi yani o günden önce olan şeylerden mesul değilsin demekmiş kaan kocatepe diyor böyle ben değil
birde film boyunmuş batına yani karnına yakın bi yerden falanda değil sorun olmaz

Tatlım ben 36 yasında olduğum için doktorum muhtemelen istiycek.ben de karşı koyabilirim ama bilmiyorum karar veremedim

ayyy kusura bakma ya göz atan yüzü koymuştum yanlışlıkala ağlayan yüze tıklamışım

bende okudum kaan kocatepenin dediklerini öyle yatıştırıyorum kendimi bende.bu arada bilim ben karar verdim doktora gitmeyeceğim benim doktorum olurmusun takip ettiğim kadarıyla herbişeyden haberin var..maşallahhh

bende okudum kaan kocatepenin dediklerini öyle yatıştırıyorum kendimi bende.bu arada bilim ben karar verdim doktora gitmeyeceğim benim doktorum olurmusun takip ettiğim kadarıyla herbişeyden haberin var..maşallahhh
tövbeeeeeeee ne alaka anacım yarım hoca imandan yarım doktor candan edermiş allah korusun. gidin anacım doktorlarınıza
hem niye gimtiyosun anacım ?? benim bildiklerim bana yetmiyo hem

ayyy kusura bakma ya göz atan yüzü koymuştum yanlışlıkala ağlayan yüze tıklamışım

niye kusura bakayım ama sende ağlam
Tatlım ben 36 yasında olduğum için doktorum muhtemelen istiycek.ben de karşı koyabilirim ama bilmiyorum karar veremedim

hayırlısı canım isterse yaptırmak lazım tabi

Benim ilk gebeliğimde oldu cnm.bayagı cok ve kırmızıydı.zamanla gecti3.ayda.saglıkla doğdu kızım .

Bende amniyo sentez konusunda Bbilim'e katılıyorum. Başkalarından duymuştum çünkü. Senin ilk gebelik mi?

Kızlar ben de zaten amniyosentez önermedim kimseye :))dedim ki 35yas üzerine doktor gerekli görebiliyor dedim.benim dördüncü gebeliğim .bir kızım iki düşüğüm var cnm.

Son düzenleme:
şaka yapıyom kıs hem döv kız döv gerçekten dövecek değilsin ya
bulantımda yokki fazla midem yanıyo ama bide uyuklayıp duruyorum bide o beyaz akıntım olmasa gebe değil gibiyim

Hadi hadi kız geliyo Kızlar mide yanması yapıyormuş. Benim de midem yanıyor.

neyse kızlar ben çıkıcam birazdan iyi akşamlar herkese görüşürüz inş. yarın
melisa senin kızda 2008 li sanırım nikinde anladım kadarıyla yani benim oğlanda 2008 li baş göz edelimmi onları

ben çıkıyorum kızlar..cimcimeme yemek yedirtmeye çalışıcam..bişeyde beğenmez hanfendi ya bakalım..görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…