haklısın canım benim ya ben salak gibi topiklerde gezip bebeğini kayıp edenler bölümünü falan okudum ondan oldu galiba yok yok okumamak lazım cehalet en büyük nimet
adetin geçmeden olduysa sorun yoktur merak etme, birde nerenin filmini çektirdin ne filmiydi?
bu arada benimde 4,5 yaşında bi oğlum var
biliyomusun o bendede oluyo arada bir birilerini terapi etmem gerekki ben iyi oluym
senin ilki ne kadarlık ?
haklısın canım aslında ama benimki kötü şeyler okumaktan oluyo sanırım kendime sınır koymalıyım. birde başta alalımdı falandı filandı şimdide 1 hafta geri ya ay ne bilim haklısın
eylüle kadar beni dövmessen iyidir
Eh bbiliiiiiiiiiiiim!!! Zaten moral bozmaya eğilimli bir dönemdeyiz biz. Böyle üzüleceğin topiclerde ne gezersin. Dön bakiim sen kendi mahallene...Ne işin var başka başka yerlerde!!
canım benim yerim seni ben dövermiyim hiç,sadece biraz bizim gibi kötü örnekler görüp silkelen istedim,sen sadece hamileliği tadını çıkar,ne bilim bulantılarla falan uğraş...
merhaba kızlarrrrrr..sanırım bu haftalarda her gebede bi korku oluyor..içinizi ferah tutun Allah hayırlısıyla sonuna kadar sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..bblim bu düşünceleride kafandan çıkar...ona bakarsan hayatta neyin garantisi var...sen elinde olanın kıymetini bil sıkıca sarıl bebeşine karnını okşa tadını çıkar bu güzel günlerin..zaman çok çabuk geçiyor..bi bakmışsın yandım Allah topiğda bebişimi gazı için ne yapmalıyım diye bi arayış içinde bululmuşsun kendini
Allah bağışlasın yavrularını.adetim geçmemişti korunmadığımız aklıma gelince kan testi yaptım çıkmadı ama ben ozaman hamileydim.. boyun filmi birde kas gevşetici iğne vuruldum üstüne.
bunları düşünmeniz için ne kadar erken, doktorunuz üçle testin riskine göre buna karar verir bence artı amniyosentez zordur bebek içinde risk taşır zorunlu kalmadığınız sürece böyle birşeyi düşünmeyin derim
bişey olmaz meraklanma bu durumlarda adetin geçmemesi yani o günden önce olan şeylerden mesul değilsin demekmiş kaan kocatepe diyor böyle ben değil
birde film boyunmuş batına yani karnına yakın bi yerden falanda değil sorun olmaz
tövbeeeeeeee ne alaka anacım yarım hoca imandan yarım doktor candan edermiş allah korusun. gidin anacım doktorlarınızabende okudum kaan kocatepenin dediklerini öyle yatıştırıyorum kendimi bende.bu arada bilim ben karar verdim doktora gitmeyeceğim benim doktorum olurmusuntakip ettiğim kadarıyla herbişeyden haberin var..maşallahhh
ayyy kusura bakma ya göz atan yüzü koymuştum yanlışlıkala ağlayan yüze tıklamışım
Tatlım ben 36 yasında olduğum için doktorum muhtemelen istiycek.ben de karşı koyabilirim ama bilmiyorum karar veremedim
Benim ilk gebeliğimde oldu cnm.bayagı cok ve kırmızıydı.zamanla gecti3.ayda.saglıkla doğdu kızım .Herkese selam
Gebeliğim sorunsuz geçiyo ne bi kusma ne bi bulantı diye sevinirken perşembe gecesi aniden kanamam başladı 2 dakıka boyunca kan boşaldı resmen benden
hemen kontrollerımı yaptırdığım hastaneye gıttık ama oda ne HASTANEDE NÖBETÇİ KADIN DOĞUMCU YOK hemen yakındaki başka bi hastaneye geçtik
dr doğumdan çıktı benı kontrol için
ben bebeğim kesin gitti okadar kanamaya diye ağlarken bi anda yavrumun kalp atışlarını duydum allahım sana şükür dedım .....
çok kotuydu iğne 2 serum neyseki kanama durdu gece 2 de evımıze geldik cuma ve cumartesi kontrole gıttık tekrar
progestan alıyorum gunde 2 kez
kanamam yada lekelenmem yok şükür
varmı çevrenizde böyle yoğun kanama atlatan gebeler
Bende amniyo sentez konusunda Bbilim'e katılıyorum. Başkalarından duymuştum çünkü. Senin ilk gebelik mi?
şaka yapıyom kıshem döv kız döv gerçekten dövecek değilsin ya
bulantımda yokki fazla midem yanıyo ama bide uyuklayıp duruyorum bide o beyaz akıntım olmasa gebe değil gibiyim
Hadi hadi kız geliyoKızlar mide yanması yapıyormuş. Benim de midem yanıyor.
tövbeeeeeeee ne alaka anacım yarım hoca imandan yarım doktor candan edermiş allah korusun. gidin anacım doktorlarınıza
hem niye gimtiyosun anacım ?? benim bildiklerim bana yetmiyo hem
İllede sana gelecem bilimşaka bir yana bayadır takip ediyorum yazamıyorum ama gördüğüm kadarıyla baya bilgin var en azından benden fazla... doktora gidicem kızmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?