2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bebeğini tebrik ederim :)

Kilo takıntısı bendede var canım sorma 2 kilo alsam hemen diyet yaparım normalde..valla banada çocuğun olsun görürüz diyorlardı hiç de birşey olmuyor istedikden sonra her kiloyu veriyorsun yani ama gereksizde almamak lazım..
fakat bünye ile alakalı ben hamile iken çok yemememe rağmen 17 kilo aldım çok fazla meyve yiyordum meyve nin şekeri kilo yaptı b,rde iş itibari ile genel müdürlükde olduğum için o dönem haraketimde kısıtlıydı haliyle aldım..bu sefer olacaklar için hem hazırlıklıyım hemde daha temkinli olmaya çalışıyorum ama fazlada kasamıycam nasıl olsa sonra veririm:)aslında tadını çıkarmak lazım bu durumun..

bu arada bebeğini tebrik ederim :)

bebek yağı sürüyorum şimdilik ben her bünye farklı oluyor bazılarının göbeği 3 ayda çıkıveriyor birde cildi önden nemlendirerek hazırlamak gerekirki gerildiğinde çatlamasını önlemek için ben kızımda bebek yağı ve 1 krem daha kullandım ve hiç çatlağım olmadı ondanda ilk ayda başlamıştım 6aydan sonra falan başlayan arkadaşlarımda pek işe yaramdığını gördüm çok çatlakları oldu bebek yağının bir zararı olmaz diye düşünüyorum

hayırlı olsun bebeğin canım,çatlklar için önerebileceğin krem varmı,ben arada bi bebek yağı sürüyorum,acaba faydası olurmu,benim karnım şimdiden şişeye başladı,arkadaşlarımda sen zayıf olduğun için karnın çok çatlar deyip korkutuyorlar...

benim göbek şimdiden çıktı valla bebe yağı olabilir doğru söylüyorsun..

canım o kremin adını yazma şansın varmı

çatlak tamamen bünyeyle alakalı çok kilo alıp veren biriyim bir ara 80ni görmüştüm ki bu evlenmedende önceydi
o dönemde çatlaklarım oldu bacaklarımda karnımda azcık kollarımda bile oldu fakat gebeliğimde hiç çatlamadım nerdeyse göbeğimde eski çatlaklarımın üstüne sadece 3 çizgi eklendi ve benim karnım çok büyüktü ikizmi diye soranlar bile oluyordu üstelik ben hiç çatlak için bişide kullanmadın ne krem nede yağ benzeri bişi ama yinede çatlamadım, sanırım önceden çok kilo alıp verdiğim için derim buna alışıktı diye düşünüyorum. ama gebelere öneriyom yinede özellikle karın deriniz nemli tutmaya bakın fakat çatlayacaksa çatlayacaktır yinede

canım herkesin bünyesi farklı bnm kızımda karnım çıktığında 6,5 aylık falandım çok özenirdim koca göbekli hamişlere ilk tabi ozaman çok hevesim vardı bazılarınd ailkayda bile çıkıyor bide gazda olabiliyormuş bazılarında oda şişkinlik yaparmış. piyasada çok krem var araştırmak lazım doktorlar genelde lyrac dı sanırım adı onu veriyolar ben 1 şişe bebek yağı bitirdim chicco marka yine chicconun mamma donna serisi var onun kremini kullanmıştım hergün düzenli yağlardım ama ilk ayda başlamıştım

Hadi yaaa hemen hamile kaldın yani oğlun kaç yaşında?
ben 5 yıl ara verdim kendi isteğimle çünki iş ve aile hayatımızda yapmamız gereken şeyler vardı çok şükür Allah ım aratmadı bu seferde..14 iyi bir kilo aslında bende 17 aldım ilk hamileliğimde şimdi yürüyüşe çok dikkat ediyorum 20 dk.sabah 20 dk.öğlen yürüyüş yapıp akşamda 10 dk.bacak hareketi yapıyorum çünki benim bacaklarım kilo almaya çok müsait kızımda 44 bedendim an son
elimden geldiğince yapıyorum bişeyler herşeyin başı sağlık öncelikle ama güzel bir hamile olsamda fena olmaz dimi...

kızzzzzzzzzzz bacaklardadamı çatlaklar oluyor

kesinlikle bünye meselesi çatyacağın varsa çatlarsın ama yinede kremlnemekte fayda var diye düşünüyorum son ayda kaşıntı krizine giren arkadaşlarım olmuştu vücut kuruluktan çatlarken çok kaşıntıda yapıyor bnimde ergenlik döneminden kalma bacakalrımda var çatlaklar doğumda çatlamadığıma bnde inanamıyorum kocaman bir göbeğim vardı kızım ters ti benim dönmedi dönmediği içinde karnım aşağı değil yukarı doğru yükselmişti

sana kesinlikle katılıyorum çatlayacaksa naparsan yap çatlıyo çatlamayacaksada bişi sürmesen bile çatlamıyor

günaydın sevgili hamişler ben yeni kalktım da azıcık izindeyim bugünlerde :)
mide bulantısına zor kalktım yine Allah tan kusmuyorum o da olsa ne yaparım bilmem
son zamanlar acayip dondurma düşkünü oldum
aç karnına oturdum dondurma yiyorum şimdi :)

kızzzzzzzzzzz bacaklardadamı çatlaklar oluyor

e kilo alırsan her yerin çatlarki bu gayet normal yani sadece göbek büyürse gebelikte göbekte olur genelde çatlak fakat genel bi kilo alırsan 30 kilo kadar tüm vucut çatlayabilir ama benim çatlaklar eski e 60 kilodan 80 e vurursan çatlak heryerde olabiliyor normal olarak

bbilim kesinlikle çok haklısın.Çatlak hiç vücudun nemine, gerginliğine, rengine bakmıyor. Olacaksa oluyor. Benim annemde tek bir çatlak yok doğumundan kalan. Ben ondan esmerim.Onda yoksa bende hayatta olmaz diyordum.Oğlum karnımda yan yattığı için de çok olmuş olabilir ama karnım özellikle kasıklarım çatlaklar içinde. Hem de eşim 4. aydan itibaren her gün tüm vucudumu yağlayıp beni pehlivanlara döndürmesine rağmen.

vayyyyyyyyyyyyyyyy eşinmi yağladı anam ne romantik vede ne sexi adam öyle yağladıda bişicik yapmadımı hergün vallahi bravo ozaman

bu arada benimde kukum çatladı ya gebekyen yanarım yanarımda ona yanarım güzel kukum çatlakla doldu

ilk aydan kullanmak çok erken olmaz mı

herkese merhaba,

ben hiç iyi değilim bugün.. grip gibi oldum çok hastayım.. eve gitmek istiyorum.. kafamı dik tutacak halim yok

hamur işi ve şerbetli tatlılara fazla düşmezseniz çok kilo almazsınız bide abur cubur çok kilo aldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…