selam kızlar bnde eylül annesi olucam inşalah henüz sadece kese göründü 2 hafta sonra tekrar gidicem 2ci bebeğim olacak
bir kaç gündür takip ediyorum sizleri
aklıma gelmişken yazmak istedim çatlaklarınız için şimdiden kremler sürmeye başlamanızı tavsiye ederim sonra başa çıkılmıyor önden cildi hazırlrsanız çatlağınız az olur
çok aşırı bulantım var bnmde yayla çorbası içiyorum alşamalrı naneli ekşili o ii geliyor ekşi yersem bulantım hafifliyor sanki
Ne guzell aldigin kilolari vermissin.ben 47 kiloyum zayifim yani etrafimdakilerin bi cocuk dogur seni de gorucez diye konusup durmalarina sinir olurdum.simdi hamile kaldm eminim hepsi kilo alicam diye mutlulardir!bende kilo takintisi var 1 kilo alsam hemen yediklerime bir hafta diikkat eder verirdim.simdi oyle bir luksumuz yok.bebek saglikli olsun kilo problem degil diyorum.ama bi taraftan da cok kilo alicam diye korkuyorym.simdiye kadar hic almadim ama asil kilo 4.aydan itibaren aliniyormus bakalim merakla bekliyorum...
bu arada bebeğini tebrik ederim :)
selam kızlar bnde eylül annesi olucam inşalah henüz sadece kese göründü 2 hafta sonra tekrar gidicem 2ci bebeğim olacak
bir kaç gündür takip ediyorum sizleri
aklıma gelmişken yazmak istedim çatlaklarınız için şimdiden kremler sürmeye başlamanızı tavsiye ederim sonra başa çıkılmıyor önden cildi hazırlrsanız çatlağınız az olur
çok aşırı bulantım var bnmde yayla çorbası içiyorum alşamalrı naneli ekşili o ii geliyor ekşi yersem bulantım hafifliyor sanki
bebek yağı sürüyorum şimdilik ben her bünye farklı oluyor bazılarının göbeği 3 ayda çıkıveriyor birde cildi önden nemlendirerek hazırlamak gerekirki gerildiğinde çatlamasını önlemek için ben kızımda bebek yağı ve 1 krem daha kullandım ve hiç çatlağım olmadı ondanda ilk ayda başlamıştım 6aydan sonra falan başlayan arkadaşlarımda pek işe yaramdığını gördüm çok çatlakları oldu bebek yağının bir zararı olmaz diye düşünüyorum
bebek yağı sürüyorum şimdilik ben her bünye farklı oluyor bazılarının göbeği 3 ayda çıkıveriyor birde cildi önden nemlendirerek hazırlamak gerekirki gerildiğinde çatlamasını önlemek için ben kızımda bebek yağı ve 1 krem daha kullandım ve hiç çatlağım olmadı ondanda ilk ayda başlamıştım 6aydan sonra falan başlayan arkadaşlarımda pek işe yaramdığını gördüm çok çatlakları oldu bebek yağının bir zararı olmaz diye düşünüyorum
Kızlar ben ilk gebeliğimde 14 kilo aldım, ilk aylar zaten mide bulantısından bişey yiyememiştim. Sonraki aylarda hergün yürümeye dikkat ettim, hemen hergün 20 dk'dan fazla yürüyordum, çok ağır olmasada işlerimi hep kendim yaptım. Çok şükür oğlumda sorunsuz dünyaya geldi.
Eski kiloma dönmeye 4 kilo kalmışken tekrar hamile kaldım, şimdi ise midem bulandıkça yiyorum, umarım yine çok kilo almam...
çatlak tamamen bünyeyle alakalı çok kilo alıp veren biriyim bir ara 80ni görmüştüm ki bu evlenmedende önceydi
o dönemde çatlaklarım oldu bacaklarımda karnımda azcık kollarımda bile oldu fakat gebeliğimde hiç çatlamadım nerdeyse göbeğimde eski çatlaklarımın üstüne sadece 3 çizgi eklendi ve benim karnım çok büyüktü ikizmi diye soranlar bile oluyordu üstelik ben hiç çatlak için bişide kullanmadın ne krem nede yağ benzeri bişi ama yinede çatlamadım, sanırım önceden çok kilo alıp verdiğim için derim buna alışıktı diye düşünüyorum. ama gebelere öneriyom yinede özellikle karın deriniz nemli tutmaya bakın fakat çatlayacaksa çatlayacaktır yinede
çatlak tamamen bünyeyle alakalı çok kilo alıp veren biriyim bir ara 80ni görmüştüm ki bu evlenmedende önceydi
o dönemde çatlaklarım oldu bacaklarımda karnımda azcık kollarımda bile oldu fakat gebeliğimde hiç çatlamadım nerdeyse göbeğimde eski çatlaklarımın üstüne sadece 3 çizgi eklendi ve benim karnım çok büyüktü ikizmi diye soranlar bile oluyordu üstelik ben hiç çatlak için bişide kullanmadın ne krem nede yağ benzeri bişi ama yinede çatlamadım, sanırım önceden çok kilo alıp verdiğim için derim buna alışıktı diye düşünüyorum. ama gebelere öneriyom yinede özellikle karın deriniz nemli tutmaya bakın fakat çatlayacaksa çatlayacaktır yinede
canım herkesin bünyesi farklı bnm kızımda karnım çıktığında 6,5 aylık falandım çok özenirdim koca göbekli hamişlere ilk tabi ozaman çok hevesim vardı bazılarınd ailkayda bile çıkıyor bide gazda olabiliyormuş bazılarında oda şişkinlik yaparmış. piyasada çok krem var araştırmak lazım doktorlar genelde lyrac dı sanırım adı onu veriyolar ben 1 şişe bebek yağı bitirdim chicco marka yine chicconun mamma donna serisi var onun kremini kullanmıştım hergün düzenli yağlardım ama ilk ayda başlamıştım
kızzzzzzzzzzz bacaklardadamı çatlaklar oluyor
bbilim kesinlikle çok haklısın.Çatlak hiç vücudun nemine, gerginliğine, rengine bakmıyor. Olacaksa oluyor. Benim annemde tek bir çatlak yok doğumundan kalan. Ben ondan esmerim.Onda yoksa bende hayatta olmaz diyordum.Oğlum karnımda yan yattığı için de çok olmuş olabilir ama karnım özellikle kasıklarım çatlaklar içinde. Hem de eşim 4. aydan itibaren her gün tüm vucudumu yağlayıp beni pehlivanlara döndürmesine rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?