vayyyyyyyyyyyyyyyy eşinmi yağladıanam ne romantik vede ne sexi adam öyle yağladıda bişicik yapmadımı hergün vallahi bravo ozaman
bu arada benimde kukum çatladı ya gebekyen yanarım yanarımda ona yanarım güzel kukum çatlakla doldu
herkese merhaba,
ben hiç iyi değilim bugün.. grip gibi oldum çok hastayım.. eve gitmek istiyorum.. kafamı dik tutacak halim yok
Tatlım orayı hiç karıştırma.Benim tüm hamileliğim perhizle geçti.Önce ilk 3 ay düşük tehdidi olur diye sevişmeyin dedi doktor.Sonra plasenta previa olduğum için cinsel ilişki yasaklandı.E sonra loğusalık, toplanayım derken....1 sene kapalıydı yatak odamız
Tatlım orayı hiç karıştırma.Benim tüm hamileliğim perhizle geçti.Önce ilk 3 ay düşük tehdidi olur diye sevişmeyin dedi doktor.Sonra plasenta previa olduğum için cinsel ilişki yasaklandı.E sonra loğusalık, toplanayım derken....1 sene kapalıydı yatak odamız
Canim ben 9.haftada duydum.Peki ne zaman duyabiliriz sence? Sen ne zaman duymuştun?
Canim beyaz ve su gibi akinti normal ama sari hatta koyu sari akinti normal degil.enfeksiyon ya da mantar olabilir.progestani 3 e cikararak onlemi almis oluyorsun.enfeksiyondan kurtulmanin en guzel yolu doktorun dedigi gibi bol su ic ihmal etme canim.saol bılım canım vallahı az önce drmı aradım ınan senın kadar rahatlatmadı benı. .
konusma söyle.. benım sarı akıntım var 2 gundur cok koyu sarı dedım .( ki ben daha önce gıttımdede ıdrarımda beyz tortular var kırec gıbı demıstım. bol su ıc demıstı)
he öylemı progestanı 3 kez al dedı.
dedım bır sorunmu var .bugun reglı gunum bırde enfeksıyon kapmıs olabılırmıyım acaba dedım.
enfeksıyon ıcın ılac veremeyız suan bıraz bekle bol su ıc ılacı hemen kullanma dedı.
yanı neler olabılecegı ıhtımalını sormuyor. dırek progestan ıc dıyor. kac yıllık dr sın. su olmus olabılır de bu olmus olabılırde göreyım de. sarı leke tehtıtmıdır degılmıdır bunu söyle.
kızlar doktorlar mide bulantısı için ve halsizlik için bir şey vermiyorlar dimi vitamin gibi mesela ?
ben aniden bi halsizleşiyorum oturduğum yerde yığılıp kalıyorum 1 saate yakın da kalkamıyorum kolumu kaldıracak halim bile kalmıyor
bu mide bulantısı da mahvediyor beni
canım bir şey istiyor yiyorum yerken de hoşuma gidiyor yeme bitiyor 10-15 dk sonra feci bir mide bulantısı
bunlarla nasıl başedilir yaa doktora gitsem bana bir şey verir mi ki ?
haftaya iş başı yapacağım nasıl olacak hiç bilmiyorum
bnde aynıyımilk 3ay oluyor bu genelde yakında gecer bulantı hapları var doktorlar yakında kan hapı vitamin vs vercek zaten ilk 3 ay pek vermiyolar ekmek peynir yemeye çalış ekş elma haşlanmış patates limon sık üstüne ayran iç tuzlu elma ye çok kötü bu günler ama geçiyor inşalah çabuk gecer
Canim uzulme ilk uc ay bebekler vucudumuzdaki depodan yiyorlarmis.ondan sonra bizim yediklerimizden faydalaniyorlarmis.o nedenle beslenme asil 3 aydan sonra onemli.bunları ilk zamanlar yiyordum ama şimdi peynir kelimesini bile duymak istemiyorum çabuk tiskindim
patates ayran limon hepsini yedim ama şimdi canım hiç istemiyor ve canım ne isterse sadece onu yiyorum
malesef dışarıdan yediğim de oluyor geçen canım pizza istedi gittik yemeye
dun de hamburger, kestane,simit ama hepsinden azar azar hemen tıkanıyorum zaten çok yiyemiyorum ama yedikten sonra saatlerce mide bulantısı((( ağlıcam şimdi yaaaaa midem çok kötüüü
geçen canım pilav istedi bir sürü yemek yaptım oturdum sadece pilav yedim eşim yedi diğerlerini
sağlıklı beslenmek de mümkün olmuyor böyle ben de ne yapacağımı şaşırdım
sen kendini üzme sağlıklı beslenemiyorum diye düşünme bu 3 ay geçici bir dönem bu dönemde ne yiyebiliyorsan onu ye bnde dün hiç bişy yiyemedim eşim gitti dışardan ekmek arası yaptırdı onu yedim ayran içtim bulantıların geçince dikkat edersin sağlıklı beslenmeye bn mesela dün cnm börek istedi dedim yapayım hem eşimde yer sbaları kahvaltı hazırlayamıyorum kızımada veririm yarın öğlen dedim yaptım pişirdim çayıda yaptım ohh yicem nerdee bi bulantı tadına bile bakamdım
ay inanmıyorum yaa gerçekten miii sen o kadar yap bir de yiyeme ne kötü yaaa
ben de son 1 haftadır kafamdaki mide bulantısı düşüncesini yeneyim diye doğru düzgün evde durmadım ya dışarıda yedim ya da annemlerde akrabalarda falan toplu halde olunca insan bi iki lokma yiyebiliyor iyi oluyor ama sonrası için benim kötü oluyor işte mide bulantısı saatler sürüyor
bir de eşim için de üzülüyorum yaa midem bulanınca onu öpesim bile gelmiyor yanağından bile o da işten eve gelince sarılır koklar öper sever beni adamcağızımın o zevki bile kalmadı
geçen yattım uyudum yığılıp kaldım adamım evi süpürmüş silmiş ütüleri bile yapmış bi üzüldüm zaten haftaiçi yoğun haftasonu da ev temizle mutfağa gir
Allah ım noluuuurrrrrr çabuk geçsin bu günler çabuk çok çabuk
Eminim bütün deneyimli anneler bana katılacaktır.Hamile olduğunuz müddetçe gördüğünüz özen,ihtimam, pohpohlamanın tadını çıkarın.Sonra sizin esameniz bile okunmayacak.Kimse nasıl oldun diye sormadan "bebek nasıl" diyecek. İlgi odağı olmanın yakınından geçemeyeceksiniz.Bırakın eşleriniz evi silsin, süpürsün, yemek yapsın, çamaşır-bulaşık yıkasın, ayaklarınızı yıkasın, ayakkabılarınızı bağlasın, size masaj yapsın.Hiç üzülmeyin. Canınız ne istiyorsa annelerinizden yakınlarınızdan onu isteyin, yaptırın. Keyfin dibine vurun kızlar. Demedi demeyin, sonra bu günleri çooooooook arayacaksınız.
Geçen gün anneme gittim,oğlum kucağımda.Annem kapıyı açtı, "aman da benim kıvırcık kuzum mu gelmiş" dedi Ege'yi elimden aldı, içeri gitti. Leeeynnnnnnn o bebeğin bi de annesi var, kapıda kaldı yaww
Eminim bütün deneyimli anneler bana katılacaktır.Hamile olduğunuz müddetçe gördüğünüz özen,ihtimam, pohpohlamanın tadını çıkarın.Sonra sizin esameniz bile okunmayacak.Kimse nasıl oldun diye sormadan "bebek nasıl" diyecek. İlgi odağı olmanın yakınından geçemeyeceksiniz.Bırakın eşleriniz evi silsin, süpürsün, yemek yapsın, çamaşır-bulaşık yıkasın, ayaklarınızı yıkasın, ayakkabılarınızı bağlasın, size masaj yapsın.Hiç üzülmeyin. Canınız ne istiyorsa annelerinizden yakınlarınızdan onu isteyin, yaptırın. Keyfin dibine vurun kızlar. Demedi demeyin, sonra bu günleri çooooooook arayacaksınız.
Geçen gün anneme gittim,oğlum kucağımda.Annem kapıyı açtı, "aman da benim kıvırcık kuzum mu gelmiş" dedi Ege'yi elimden aldı, içeri gitti. Leeeynnnnnnn o bebeğin bi de annesi var, kapıda kaldı yaww
Kesinlikle katılıyorum...Misal bugün evi süpürüp sildi kocacığım...Yaşasın kötülükEminim bütün deneyimli anneler bana katılacaktır.Hamile olduğunuz müddetçe gördüğünüz özen,ihtimam, pohpohlamanın tadını çıkarın.Sonra sizin esameniz bile okunmayacak.Kimse nasıl oldun diye sormadan "bebek nasıl" diyecek. İlgi odağı olmanın yakınından geçemeyeceksiniz.Bırakın eşleriniz evi silsin, süpürsün, yemek yapsın, çamaşır-bulaşık yıkasın, ayaklarınızı yıkasın, ayakkabılarınızı bağlasın, size masaj yapsın.Hiç üzülmeyin. Canınız ne istiyorsa annelerinizden yakınlarınızdan onu isteyin, yaptırın. Keyfin dibine vurun kızlar. Demedi demeyin, sonra bu günleri çooooooook arayacaksınız.
benimde mide bulantılarım çok kötü akşama kadar hem başım dönüyor hem gözümün önü kararıyor hemde midem bulanıyor.yemek yemekten nefret ediyorum zorla bişiler yiyorum.bide çalışıyorum akşama kadar ayakta uyuyorum akşamda erkenden yatıyorum.sürekli uykusuzum
Kesinlikle katılıyorum...Misal bugün evi süpürüp sildi kocacığım...Yaşasın kötülük
Al bendende o kadar aynı beni anlatmışsın inşalah geçecek bugünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?