ben birazdan doktora gidiyorummmmmmmmmmmmmmm :))
senin eşin baya duygusalmış.. bebeği tarif edişi öldürdü beni..
Benim eşimde çocuk çocuk çocuk diye yakındı yakındı. hamile olduğumu öğrendiğinden beri bi ilgisiz bir garip. yada ben duygusala bağladım böyle düşünüyorum.
Eşimin abiside aynen eşinin dediği gibi demişti. Bebek doğmadan hiçbirşey anlamıyorsun, ilk doğduğunda bir garip oluyorsun ama 6 aydan sonra evet ben babayım diyorsun. Aman erkek değiller mi işte hepsi ruhsuz..
Hayırlı olsun.
İnşallah hamileliğin güzel geçer, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Sizin kocalar daha iyi benimki ikk hamileliginde elini karnima dahi getirmedi birgun ben elini tuttum bak burda simdi tekme atiyor diye benim elini koymamla onun geri cekmesi bir oldu neymis efendim ben korkarimhicgulecegim yoktu korkacagi seye bakarmisiniz bebegin hareketleri alem adam ..zaten bende ogunden sonra hic denemedim sonra gercekten korkuyosa bide benden sogumasin hamilwligim surece diye dusundum ustelemedim
selam kızlar bnde eylül annesi olucam inşalah henüz sadece kese göründü 2 hafta sonra tekrar gidicem 2ci bebeğim olacak
bir kaç gündür takip ediyorum sizleri
aklıma gelmişken yazmak istedim çatlaklarınız için şimdiden kremler sürmeye başlamanızı tavsiye ederim sonra başa çıkılmıyor önden cildi hazırlrsanız çatlağınız az olur
çok aşırı bulantım var bnmde yayla çorbası içiyorum alşamalrı naneli ekşili o ii geliyor ekşi yersem bulantım hafifliyor sanki
merhabalar herkese,
ben de epeydir okuyorum sizi. hep bişiler yazayım muhabbete katılayım diyorum ama bi türlü bulamıyorum ne diyeceğimi. İnşallah Allah'ım nasip ederse ben de eylül de anne olcam. heyecanla (ve tabi bolca bulantıyla) o günü bekliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin, hepimizi mutlu sona ulaştırsın inşallah :)
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza:44:
hoşgeldiniz ikinizde eylülde kucaklarınızda olsun inş. bebişleriniz
Karnım acıktı ne yiyeceğimi bilmiyorum off....
Selam kızlarr, bende inşallah eylülde annesi olucamBende 7. haftamdayım sanırım ama dr haftasonu gittiğimde 5+6 dedi ama tahmini doğum tarihime de 24 eylül dedi. Amaa 24 eylül olması içinde 7. hafta da olmam gerekiyor offf karıştı iyice. Bi de cumartesi ultrasonda keseme baktığında 12mm çıktı. Sizin ultrason bilgileriniz nasıl?
Köşede tostcu yok tavukcu var
ne bilim genelde her köşede bir tostcu olur orda yoksa sokağın içinde vardır bir tostcu olmadı tavuk ye
Çiğ tavuk pek tarzım değil :))) en iyisi aşağıdaki marketten birşeymi alsam aslında midem bulanıyor bastırmak için yemek istiyorum aç olunca daha kötü tavan yapıyor bulantı.
aşk olsun hatır için çiğ tavukta yenirhatrım yokmu yoksa
bak bence nap biliyomusun labne peynir al birde susamlı çubuk yada çıtır simit batır batır ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?