2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz da sen duygusala bağladığın için öyledir. Şimdi buluttan nem kapabiliriz. Merhaba deseler ağlayabiliriz
Bu arada oyma işçiliği olan masanın da kasanın da hammaddesi aynı. ODUN :)
Bir de galiba erkeklerde "şimdi ne olacak" paniği başlıyor, belli de edemiyorlar kaygılarını. Onun içe kapanması mı bu nedir.Anacım ben de psikanalist gibi konuşur oldum.

Sizin kocalar daha iyi benimki ikk hamileliginde elini karnima dahi getirmedi birgun ben elini tuttum bak burda simdi tekme atiyor diye benim elini koymamla onun geri cekmesi bir oldu neymis efendim ben korkarim hicgulecegim yoktu korkacagi seye bakarmisiniz bebegin hareketleri alem adam ..zaten bende ogunden sonra hic denemedim sonra gercekten korkuyosa bide benden sogumasin hamilwligim surece diye dusundum ustelemedim

aynı benimki :))) işte bahaneleri farklı yoksa koskoca adam korkacak değil ya
aamann neyse bizde doğurmadıkmı anacım doğurduk boşver hoş içimde uhde kalan şeyler olmuştur ama boşvermeyi öğreniyo zamanla insan
e sen nasılsın geç geldin bugün

Selam canım aramıza hoşgeldin..
benmde 2.bebeğim inşallah bunlarıda hayırlısı ile kucağımıza alırız..
Çatlaklar için haklısın ben önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum kızıma hamile iken 2.ayda başlamıştım BONAL krem kullanmaya bi arkadaşımın tavsiyesi ile ve maşallah hiç çatlağım olmadı..aslında karnım iyice inip tüm kilolarımı verince farkettim en altta çok minik bir kaç tane var ama oda sanırım kilo verirken oldu o yüzden bu sefer doğumdan sonra sürülen kremler varmış onuda kullanmayı düşünüyorum..
Bulantılar için Allah kolaylık versin canım 3 aydan sonra kalmaz inşallah bişeyin..

merhabalar herkese,
ben de epeydir okuyorum sizi. hep bişiler yazayım muhabbete katılayım diyorum ama bi türlü bulamıyorum ne diyeceğimi. İnşallah Allah'ım nasip ederse ben de eylül de anne olcam. heyecanla (ve tabi bolca bulantıyla) o günü bekliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin, hepimizi mutlu sona ulaştırsın inşallah :)

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza :44:

hoşgeldiniz ikinizde eylülde kucaklarınızda olsun inş. bebişleriniz

Selam kızlarr, bende inşallah eylülde annesi olucam Bende 7. haftamdayım sanırım ama dr haftasonu gittiğimde 5+6 dedi ama tahmini doğum tarihime de 24 eylül dedi. Amaa 24 eylül olması içinde 7. hafta da olmam gerekiyor offf karıştı iyice. Bi de cumartesi ultrasonda keseme baktığında 12mm çıktı. Sizin ultrason bilgileriniz nasıl?

8.haftaya kadar hesap şöyle yapılır canım kesenin mmsi artı 30 bölü 7
burdan senin sonucun 12+30=42 42/7=6 yapıyo doktorunda bu şekilde hesap yapmıştır

ne bilim genelde her köşede bir tostcu olur orda yoksa sokağın içinde vardır bir tostcu olmadı tavuk ye

Çiğ tavuk pek tarzım değil :))) en iyisi aşağıdaki marketten birşeymi alsam aslında midem bulanıyor bastırmak için yemek istiyorum aç olunca daha kötü tavan yapıyor bulantı.

Çiğ tavuk pek tarzım değil :))) en iyisi aşağıdaki marketten birşeymi alsam aslında midem bulanıyor bastırmak için yemek istiyorum aç olunca daha kötü tavan yapıyor bulantı.

aşk olsun hatır için çiğ tavukta yenir hatrım yokmu yoksa
bak bence nap biliyomusun labne peynir al birde susamlı çubuk yada çıtır simit batır batır ye

Aramıza yeni katılan arkadaşlar mı varmış. Hayırlı olsun hanımlar, bi avazda inşallah

aşk olsun hatır için çiğ tavukta yenir hatrım yokmu yoksa
bak bence nap biliyomusun labne peynir al birde susamlı çubuk yada çıtır simit batır batır ye

Hatrın olmazmı gııı varda ben yinede senin hatrın için eylülden sonra yesem olmamı
bu arada susamlı cubuk ve labne iyi fikir.teşekkür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…