2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

buarada kzlar dün bütün gece dişim ağrıdı bi o eksikmiş gibi . bütün gece zor uyudum . diş ağrısına bir önerisi bir çözümü olan varmı?

slm arkadaşlar benimde 3 gundur bulantılarım azalmaya başladı sadece acıkınca bulanıyo bide yanma var midemde okadar zaten benim takvim geride 2 gun sonra 10.haftaya giricez nasipse artık mutfağa girebiliyorum önceden mumkun değil yataktan kalkamıyodum önumuzdeki hafta salı tekrar kontorlumuz var bakalım benimde sanki erkek olucak gibi doğuyor içime:)herkese bulantısız neşelı gunler diliyorum

elevit tam tersi bende de kabızlık yaptı biraz.çok sık diil allahtan ara ara oluyor
leblebi muz falan da ye onlar da ishali kese hatta kola iç dicem ama yasak

sAğol esracım bizim günlerimizde aynı galiba seninde sat 21 aralık dimi.ben dr.sadece balık ve et tüketmediğimi süttte içemedigimi söyledim,süt için şart degil bol peynir yogurtla örtüştürebilirsin dedi ama et ürünlerine dediğin gibi 3 aydan sonra mecbursun yiceksin dedi napıcam şimdiden düşünüyorum bebeğim için çıkarsamda yicem heralde.sen kilo aldınmı cnm bu arada nerelisin?

buarada kzlar dün bütün gece dişim ağrıdı bi o eksikmiş gibi . bütün gece zor uyudum . diş ağrısına bir önerisi bir çözümü olan varmı?

canım bu diş ağrısı bebişten olabilir eğer vücudunda kalsiyum yoksa bebek dişlerinden çalarmış annenin
istersen süt içmeye bak bol bol :)

Kızlar selam, bende 11. Haftamın içindeyim. İnanılmaz mide bulantılarım vardı şmdi biraz azaldı ama bu sefer de her yediğim boğazımda takılı kalıyor heran çıkıcak gibi. Azar azar yiyorum, iştahım yerinde ama cok yersem hemen kusuyorum.

Bugun doktora gittim, bebişimin ilk hareketlerini gördük ama doktorum çok moralimi bozdu. Önce ufak haftasına göre dedi ama 34 mm çıktı boyu baktığımda normal yazıyo her yerde. Bir de ensesi kalın gibi duruyor, ödemden olabilir ya da 12. Haftaya kadar düzelir dedi ama ikili testleri istiyor yine de. O kadar keyifliydim içim rahattı ama şimdi kafamı kurcalıyor acaba doktorumumu değiştirsem diyorum, ticari bir amaç olmasından da korkuyorum. Bebişimin hareket ettiğini görüp sevinemedim resmen. Yine aynı doktor ikiz de olabilir demişti ama olmadı. Kafam karıştı baya.
:18:

eve gidince bende ilk fırsatta uyuyorum hatta eşim başını koymanla uykuya dalmanda 2dk.sürüyo diye dalga geciyo.annem bendede çok uyumuş bende fenayım anneme cektim heralde :)inş.dogumunda anneminki gibi kolayca olur

Çok şükür ben anneme çekmemişim. annem 9 ay bulantı ve kokuya duyarlılıkla geçirmiş hep dua ediyordu bana inşallah bana çekmezsin diye. çok şükür iyi gidiyor benim.. şu bir kaç gündür mide yanmam var mide yanmam başlayınca midem bir garip ağzımın tadı bir garip oluyo ne yersemde düzelmiyor.

İnşallah sende bizde hepimiz kolaycana normaller bir avazda ,sezeryanlılar ağrısız acısız doğururuz.

Maşallah canım maşallah.. inş. hepimiz mutlu haberlerle döneriz.

gözün aydın canım ,topikte ilk sen yaptırdın sanırım 2 li taramayı,başlangıcı güzel sonuçla yaptın,iyi başladık iyi biter inşlh,hepimizinki olumlu olur..

Amin canım..

Bende pek tatlı tüketemiyorum yani canım istemiyor. ama meyve yiyorum sende meyve yiyorsun, meyve demek şeker demek zaten. beslenme uzmanı bana tatlı yerine meyve ye, olmadı bitter çikolata ye en kötü sütlü tatlı ye demişti. sonuçta hamilelikte şeker çıkma ihtimali de var bunuda önelemiş oluyoruz bu şekilde. Hatta kilosuna dikkat etmek arkadaşlara tavsiyem meyve ile birlikte Süt/yoğurt/ayran tüketmeleri.

korkutmak istemem ama Canım dişlerine çok dikkat et. bol bol süt yoğurt ayran peynir tüket. diş tedavisi mümkün değil hele bizler çok çok erken dönemlerdeyiz uzun bir dönem var önümüzde çok dikkatli olmalıyız.

canım bence sırf için rahat olsun diye başka bi doktora önceki test sonuçlarınla birlikte görun ben olsam duramam ve başka doktora giderdim en azından ikinci bi göruş doktorların hepsi bir değil maalesef doktorluktada her meslekte olduğu gibi işini sevmek önemli

canım tatlı yiyemiyorum diye üzülme.bebeğe zaten protein lazım.bir de ilk 3 ay depodan yiyormuş o nedenle çok önemli değil bu arada yediğin ekmekten pirinç pilavından patatese hepsinde şeker var zaten vücudun ihtiyacı onlardan yeterince karşılanıyordur...

kızlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başlıcaz ??? :)) Çok merak edıyorum ben yaaa. Benım içime erkek doğuyor ama bakalım hayırlısı :)))
aynenn yaa benim de erkek doğuyo içime ama bakalım inşallah yakın zamanda gösterir, aman sağlıklı olduklarını göstersinler de ilk bebek nasıl olsa hiç farketmez Allahım hangisini verirse

evet inşallah tekme yediğimiz günler gelince daha da net hissederiz anneliklerimizi

kızlaar benim gebelikten önce göğüslerim küçüktü dolgulu sütyen takıyordum hep.şimdi büyüdükçe rahatsız ediyor.yenilerini alıcam ama tavsiyeleriniz var mı?

hırkızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bebişlerrrrrrrrrr

evet bize sormadan bizden çalıyolar ama bizi hiç düşünmüyolar

ben senin dediğini yapıyorum bu ara sabah kahvaltıda yumurta yiyorum
1 saat sonrada sütümü içiyorum ikisini bi arada yapmıyorum

bak bak tıktık yaptı annesine ihihi baya baya atıyo benim karnım yahuuu
uydurmadım valla bakkkkkk kihkihkih

kızlaar benim gebelikten önce göğüslerim küçüktü dolgulu sütyen takıyordum hep.şimdi büyüdükçe rahatsız ediyor.yenilerini alıcam ama tavsiyeleriniz var mı?

1-2 ay için balenli sütyen alabilirsin.Alttan desteklemesi göğüs ağrıların varsa azaltır.Bu arada ben ilk hamileliğimde 5-6 aydan sonra emzirme sütyeni kullanmaya başlamıştım. Tabi emzirme sütyenlerinde balen veya destek yok. Kocaman olmuş, dolmuş memişlere balenmiş,destekmiş...hiçbişey gerekmiyor, kar da etmiyor bi müddet sonra

Canım bende sütyenimi değiştirdim bir beden büyük aldım :)) ben dolgusuz hani altında teli olmayanlardan aldım bayağıda rahatladım tavsiye ederim içinde hafif sünger var bir adı var mı onun bilmiyorum ama elledim içi hafif süngerli telsiz annem sütyenlerinden işte penye sütyenlerle karıştırma haaa

Olsun canım hiç canını sıkma zaten meyvede yeterince şeker var merak etme:)
Ben kızıma hamile iken içim yanıyordu deli gibi hep ekşi ekşi meyve yiyordum ilk aylar hiç tatlı yiyemedim hep meyve hep meyve ..
9 ay zaten hep meyve yedim neredeyse ama çok abartma benşm gibi olma resmen meyvenin şekerinden çok kilo aldım ama dayanamıyorsa insan yapacak bişey de yok yani..için rahat olsun ama gerekli besinleri alıyordur canım şimdilik..

1-2 ay daha altı telli (balenli) sütyen kullanılabilir. Ama en rahatı balensiz, desteksiz, hatta dolgusuz sütyenler. Senin sütyenin dolgulu.Destekli dediğimiz de iç alt tarafında baloncuğu olanlar.Göğsü alttan destekleyip büyük gösterenler yani.

ay hiç bilmiyordum bak öğrendim giriyorum iç çamaşırı satan yere hoşuma gideni alıp çıkıyorum insan bir sorar bir merak eder hemi yooooook içim geçmiş işimi görüyor mu görüyor mantığı iştee teşekkür ederim canım benim benim mesai biter ben kaçar hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek ümidiyle hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…