2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eve gidince bende ilk fırsatta uyuyorum hatta eşim başını koymanla uykuya dalmanda 2dk.sürüyo diye dalga geciyo.annem bendede çok uyumuş bende fenayım anneme cektim heralde :)inş.dogumunda anneminki gibi kolayca olur

ikili test sonucumuzu aldık her sey ıyı cok sukur.daha doktora gostermedım ama zaten anlasılıyor.
down sendrmu 1/50.000 cıkmıs. persembe gıdıcez bakalım. inşallah her sey ıyıdır. belkı bır cınsıyetde ben soylerım

hayırlı olsun sid16 ne güzel bi haber inş.gösterir cinsiyetinide tahminden önce belli olur

Ben de nedense kız hissediyorum hem de çok yoğun
etrafımdaki herkes senin kızın olacak diyor insan etkileniyor ister istemez
ama hiç farketmez kız erkek Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin ins gerisi önemli değil
belki hakkımızda hayırlı olan kızdır, belki de erkek
Rabbim hangisini isterse

bizim daha cinsiyetleri öğrenmemize 3-4 hafta var,çok uzun bir zaman yaaaa,hayırlısıyla bi gçseydi hem riskli dönem için hem cinsiyeti öğrenmemiz için,esasında ben zamanın ilerleyip anneliği de daha çok hissetmek istiyorum,şimdi daha çok hasta modunda hissediyorum kendimi,bilmem sizler içn de öyle mi oluyor,bazen unutuyorum bebeğimin orada olduğunu,bu psikolojik bi duygu sanırım,hani bir de daha o da hissetmiyor ya bizi belki de ondan bilemiyorum

tekme attığı zamandan sonra hissedeceğiz galiba anne olacağımızı.

kızlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başlıcaz ??? :)) Çok merak edıyorum ben yaaa. Benım içime erkek doğuyor ama bakalım hayırlısı :)))

11 haftadayım 1 hafta sonra ense kalınlığına bakılacak. acaba cinsiyeti ne olacak??? ben, eşim, annem, kardeşim erkek hissediyoruz ama bakalım hayırlısı herşeyin.

kızlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başlıcaz ??? :)) Çok merak edıyorum ben yaaa. Benım içime erkek doğuyor ama bakalım hayırlısı :)))

bazi doktorlar soyluyor canim hemen ama %100 olmuyormus garantiliside 16 haftalikkenmis

kimseye söylemiyorum bari burda açıklayayım benimde içime erkek doğuyo bakalım hayırlısı neyse artık o nasip olsun :)

ben hep erkek istemistim hamile kalana kadar ama simdi kiz istiyorum hayirlisi olsunda kiz erkek bir aslinda benim icime hic birsey dogmuyor yaaaa

bildiğim kadarıyla 14.hafta cinsiyet büyük olasılıkla belli oluyor,tabi paşalar kendini daha erken de belli edebilirler:)

Eşimin doğum günü 7 nisan ozaman kadar 16 haftalık oluyoruz ınsallah :)) Eger cınsıyetını ogrenırsem o zaman solıcem ona... Bakalım kız mı erkek mı olcak :)) Hayırlı sağlıklı sıhatli olsundaaa :))

çok güzel bir sürpriz olur hatta işte hediyen diyerek,bebeğinize aldığın hediyeyi ona verirsin ve direk aldığın şeyden ve renginden cinsiyeti de öğrenmiş olur,ama daha erken öğrenirsen bilmem 1-2 hafta dayanabilirmisin:)))

gözün aydın canım ,topikte ilk sen yaptırdın sanırım 2 li taramayı,başlangıcı güzel sonuçla yaptın,iyi başladık iyi biter inşlh,hepimizinki olumlu olur..

ben de bugün gidecektim kaldı pof artık perşembe ya da cuma giderim sanırım :18: darısı bize de olsun canım inşAllah

Kızlar ben hamile kaldıgımdan beri hiç tatlı şeyler tüketemiyorum düşüncesi bile midemi kaldorıyor.bitek meyve fln yersem vücuduma şeker girmiş oluyor.elimden geldiğince saglıklı besleniyorum ama bu seker eksikliginden bebek etkilenirmi gözümde varsa yokda tuzlu gıdalar var.ztn çokta yemek yiyemiyorum 54ten 51.5 lara düştüm

minikmelekim arkadaşım, ben doktoruma bu dönemde beslenmeme pek dikkat edemiyorum önerebileceğiniz birşey var mı dedim, o da şuan ne istiyorsan ye,eğer yiyemiyorsan gel serum takalım,3.aydan sonra beslenmenle ilgili program yapacağız dedi,daha önce de forumda bikaç kez yinelendi ama bebek şuan bizim varolan geçmiş besin depomuzdann besleniyor o yüzden kendimizi çok zorlamamıza gerek yok arkadaşım inş. sonra daha dengeli beslenebiliriz

biter biter hiç sorma bugün sabahtan beri baş ağrım geçmedi bide sen çalışıyosun Allah yardımcın olsun.

amin canım sağol valla dört gözle bekliyorum bitmesini

Canım aynı şeyi bende yaşıyorum bende tatlı yiyemiyorum zaten şekerli tatlılarla aram iyi değildi ama çikolata bile yemiyorum o derece yani düşün. meyve bende yiyorum bened 3 kilo verdim doktor sorun olmayacağını söylemişti için rahat olsun bebiş sağlıklıdır Rabbim onun ne ihtiyacı varsa senden tamamlar kalbini ferah tut olur mu

slm arkadaşim :) aynen bende de durum aynı canım hiç tatlı bişiyler istemiyo .tuzlu şeyler yiyiorum hoş onlarıda cok yedğim söylenemez .yesemde zaten cok durmuyor içimde:) zannetmiyorum onun şekere ihtyacı olacagını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…