- 6 Şubat 2013
- 373
- 1
- 48
Hoşgeldin..
benim hamile olduğumu öğrenen 10 kişi dışında herkes kız dedi. o kadar kıza alıştırdılar ki beni içimdende dışımdanda kız gelir oldu, 16. haftada kesinlik kazanıyor sanırım, ozamanı bekleyeceğiz.
Bu sene erkek senesiymiş içine doğan doğru olabilir.
ay hiç sorma işte bazen kafamı nereye koysam da uyusam diye bakınıyorum ama nafile. eve gider gitmez gözüm yatmada. Dün 21:30 da uyumuşum, ohh bugün biraz rahatım en azından..
ikili test sonucumuzu aldık her sey ıyı cok sukur.daha doktora gostermedım ama zaten anlasılıyor.
down sendrmu 1/50.000 cıkmıs. persembe gıdıcez bakalım. inşallah her sey ıyıdır. belkı bır cınsıyetde ben soylerım
bizim daha cinsiyetleri öğrenmemize 3-4 hafta var,çok uzun bir zaman yaaaa,hayırlısıyla bi gçseydi hem riskli dönem için hem cinsiyeti öğrenmemiz için,esasında ben zamanın ilerleyip anneliği de daha çok hissetmek istiyorum,şimdi daha çok hasta modunda hissediyorum kendimi,bilmem sizler içn de öyle mi oluyor,bazen unutuyorum bebeğimin orada olduğunu,bu psikolojik bi duygu sanırım,hani bir de daha o da hissetmiyor ya bizi belki de ondan bilemiyorum
kızlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başlıcaz ??? :)) Çok merak edıyorum ben yaaa. Benım içime erkek doğuyor ama bakalım hayırlısı :)))
kızlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başlıcaz ??? :)) Çok merak edıyorum ben yaaa. Benım içime erkek doğuyor ama bakalım hayırlısı :)))
kimseye söylemiyorum bari burda açıklayayım benimde içime erkek doğuyo bakalım hayırlısı neyse artık o nasip olsun :)
Bulantı, başağrısı, iş yoğunluğu bugün biter mi acaba
Eşimin doğum günü 7 nisan ozaman kadar 16 haftalık oluyoruz ınsallah :)) Eger cınsıyetını ogrenırsem o zaman solıcem ona... Bakalım kız mı erkek mı olcak :)) Hayırlı sağlıklı sıhatli olsundaaa :))
ikili test sonucumuzu aldık her sey ıyı cok sukur.daha doktora gostermedım ama zaten anlasılıyor.
down sendrmu 1/50.000 cıkmıs. persembe gıdıcez bakalım. inşallah her sey ıyıdır. belkı bır cınsıyetde ben soylerım
biter biter hiç sorma bugün sabahtan beri baş ağrım geçmedi bide sen çalışıyosun Allah yardımcın olsun.
Kızlar ben hamile kaldıgımdan beri hiç tatlı şeyler tüketemiyorum düşüncesi bile midemi kaldorıyor.bitek meyve fln yersem vücuduma şeker girmiş oluyor.elimden geldiğince saglıklı besleniyorum ama bu seker eksikliginden bebek etkilenirmi gözümde varsa yokda tuzlu gıdalar var.ztn çokta yemek yiyemiyorum 54ten 51.5 lara düştüm
Kızlar ben hamile kaldıgımdan beri hiç tatlı şeyler tüketemiyorum düşüncesi bile midemi kaldorıyor.bitek meyve fln yersem vücuduma şeker girmiş oluyor.elimden geldiğince saglıklı besleniyorum ama bu seker eksikliginden bebek etkilenirmi gözümde varsa yokda tuzlu gıdalar var.ztn çokta yemek yiyemiyorum 54ten 51.5 lara düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?