2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende genelde aşırı yorgunluk hali oluyodu , yarım saat mutfakta ayakta dursam koltuğa kendimi zor atardım
kasık ağrım falan pek olmadı yada genelde uyuduğum için ben fark etmedim

canım ya dünden beri sanki ben hissediyorum gibi geliyodu bana
başka bişeymiymiş o sanki böyle hareket ediyomuş gibi değişik bişeydi ihihi :)
uyduruyorum heralde psikolojikmen

aynen öle canım.geçenlerde yazmıştım hatta sanki kelebek kanat çırpmış gibi hissediyorum diye,dr sordum ewt şu an hareketli ama malesef 9 hafta sonra sen hissederdin dedi mecburen 2 ay falan bekliycez şeker,biz okadar çk istiyoruzki hissetmeyi psikolojik olarak karnımızda olan herşeyi bebiş zannediyoz,güleceksin belki ama bazen karın gurultusunu bile bebeğe yorduğum oluyor,o derece yani

yok canım 9 hafta sonra hissedersin dedi dr.yani 19-20 haftalıkken

Mrh kızlar bende 2013 eylül annesiyim tanışmak isterim.

Hoşgeldin aramıza sende :) İnşallah hayırlısıyla kollarımıza alırız bebişlerimizi :)
ne kadarlık şu anda :)

ama gülme bişi dicem
hani ilk oynadığı zaman kime bakarsan ona benzermişya hahahah
ben kendime benzetmeye çalışıyorum da ihihihi aynaya bakıyorum puhahah krize girdim ya
boşuna bakıyomuşum ya kız

amın cnm ALLAH hepımıze hayırlı doğumlar nasip eylesın
bende dıyorum 1-2 cmlık bırşeyı nasıl hıssedeceğiz ki....şaşışmıştım sabredeceğiz kızlar

kızlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başlıcaz ??? :)) Çok merak edıyorum ben yaaa. Benım içime erkek doğuyor ama bakalım hayırlısı :)))

bende genelde aşırı yorgunluk hali oluyodu , yarım saat mutfakta ayakta dursam koltuğa kendimi zor atardım
kasık ağrım falan pek olmadı yada genelde uyuduğum için ben fark etmedim

ah o uyku hali nasıl birşeydir hele ki ben gibiler işbaşında iken masada gözü acık uyuyordur heralde:)
lekem kanamam fln yok benm,heralde doğal büyüme sızlamaları sanırım

canım hepimiz etkileniyoruz ama hayatın acı gerçekleri bunlar

kız ben bunu bilmiyodum,zamanı gelince bende bakıyım kendime,ama gözleri kocama benzesin gııı,onun gözlerine bakıyım,diğer organlarıda kendime...

Mrh kızlar bende 2013 eylül annesiyim tanışmak isterim.

Hoşgeldin..

kızlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başlıcaz ??? :)) Çok merak edıyorum ben yaaa. Benım içime erkek doğuyor ama bakalım hayırlısı :)))

benim hamile olduğumu öğrenen 10 kişi dışında herkes kız dedi. o kadar kıza alıştırdılar ki beni içimdende dışımdanda kız gelir oldu, 16. haftada kesinlik kazanıyor sanırım, ozamanı bekleyeceğiz.

Bu sene erkek senesiymiş içine doğan doğru olabilir.

ah o uyku hali nasıl birşeydir hele ki ben gibiler işbaşında iken masada gözü acık uyuyordur heralde:)
lekem kanamam fln yok benm,heralde doğal büyüme sızlamaları sanırım

ay hiç sorma işte bazen kafamı nereye koysam da uyusam diye bakınıyorum ama nafile. eve gider gitmez gözüm yatmada. Dün 21:30 da uyumuşum, ohh bugün biraz rahatım en azından..

kız ben bunu bilmiyodum,zamanı gelince bende bakıyım kendime,ama gözleri kocama benzesin gııı,onun gözlerine bakıyım,diğer organlarıda kendime...

ısmarlama olsa ihihih :)

göz şekli ağzı dişleri bana burnu babasına göz rengi babanesine ihihihi :)
hepsini bi arada resim mi taşısam napsam hahahaha

doğruluğu tartışılır tabi ama öyle demişlerdi bi toplulukta bana ihihi :)
bi denim dedim bende

benımde ıçıme erkek doğuyo kız çok ıstıyorum ama sağlıklı olsunda farketmez
hıssedıyorum Rabbım ızın verırse erkek olacak bızım kı

geçen hafta ultrasonda % 80 erkek dedi benim doktorum pipi gösterdi :))))) pazartesi eyüp ekicide randevum var kesinlik kazanı sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…