bende Şifada karar kıldım cnm. şimdilik memnunum inş boyle devam eder
farklı ve güzel bence ama ortak karar herzaman önemli tabiki.bu arada ben bugün 8+4üm ar ara kasıklarıma yine sızlamalar giriyo ağrı değil ama gelip geçiyo,acaba normal midir rahim büyüdüğünden fln mıdır sen hiç bunları yaşadınmı cnm
Mrh kızlar bende 2013 eylül annesiyim tanışmak isterim.
canım ya dünden beri sanki ben hissediyorum gibi geliyodu bana
başka bişeymiymiş o sanki böyle hareket ediyomuş gibi değişik bişeydi ihihi :)
uyduruyorum heralde psikolojikmen
kızlar ona bakarsanız benım hıç bulantım olmadı. iştahımda yerınde malesefdr demese ınanamayacağım hamıle olduğuma o derece. sadece ağzım çok tatsız
bu arada 9 haftada hıssedılıyomuş dıyosunuzda nasıl oluyo canım ben bırşey hıssetmıyorum mesela
aynen öle canım.geçenlerde yazmıştım hatta sanki kelebek kanat çırpmış gibi hissediyorum diye,dr sordum ewt şu an hareketli ama malesef 9 hafta sonra sen hissederdin dedi mecburen 2 ay falan bekliycez şeker,biz okadar çk istiyoruzki hissetmeyi psikolojik olarak karnımızda olan herşeyi bebiş zannediyoz,güleceksin belki ama bazen karın gurultusunu bile bebeğe yorduğum oluyor,o derece yani
bende genelde aşırı yorgunluk hali oluyodu , yarım saat mutfakta ayakta dursam koltuğa kendimi zor atardım
kasık ağrım falan pek olmadı yada genelde uyuduğum için ben fark etmedim
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum, tepki verebilirsiniz, bazen bir konuda bir tane doğru yoktur, alternatifler de olabilir. alternatif düşünce olarak okuyun artık. ben bebeğimi kaybedersem buraya yazıp sizle paylaşmam. ben sizle bunu paylaşıp kendimi 1 tık rahatlatırken(belki de hiç), sizleri bunun 10 katı 20 katı strese sokamam. bilmiyorum ama bana bencillik gibi geliyor. nitekim bundan önce düşük yaşadığımda haziran anneleri forumuna yazmadım bebeği kaybettiğimi. zira üzücü bir olay olsa da dünya sonu da değil çünkü bir kere hamile kalındı mı demek ki bir kere daha hamile kalınabiliyor. tüp bebek de olsa, aşılama da olsa, tedavi de olsa onca emek de olsa vs vs. bana göre umut ettiğin ve inandığın sürece, hayırlıysa hakkında her ne istersen olur. o kadar istediğin şeyi Allah senden nasıl esirgesin ki.. yandım bittim mahvoldum yaşayamam diye feryat figan etmek de sadece kendine zarar.. zaten hamileliği öğrendiğimden beri stresliyim, bir de kötü haberlerle hepten strese giriyorum. tamam haberleşelim kayıpları fakat bence taziye mesajlarını da çok uzatmamak lazım ya da özelden iletmeli bilemiyorum..
Hoşgeldin aramıza sende :) İnşallah hayırlısıyla kollarımıza alırız bebişlerimizi :)
ne kadarlık şu anda :)
ama gülme bişi dicem
hani ilk oynadığı zaman kime bakarsan ona benzermişya hahahah
ben kendime benzetmeye çalışıyorum da ihihihi aynaya bakıyorum puhahah krize girdim ya
boşuna bakıyomuşum ya kız
kızlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başlıcaz ??? :)) Çok merak edıyorum ben yaaa. Benım içime erkek doğuyor ama bakalım hayırlısı :)))
ah o uyku hali nasıl birşeydir hele ki ben gibiler işbaşında iken masada gözü acık uyuyordur heralde:)
lekem kanamam fln yok benm,heralde doğal büyüme sızlamaları sanırım
kızlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başlıcaz ??? :)) Çok merak edıyorum ben yaaa. Benım içime erkek doğuyor ama bakalım hayırlısı :)))
kız ben bunu bilmiyodum,zamanı gelince bende bakıyım kendime,ama gözleri kocama benzesin gııı,onun gözlerine bakıyım,diğer organlarıda kendime...
benimde içimden erkek geçiyor,annelerin hisleri çıkarmış,sanırım benim bebiş gösterirse 2 hafta sonra öğrenebilirim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?