2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yirimmmmm ben senin tık tık yapan bebişini...

tatlım bırak tatlı yiyemiyorum die endişelnmeyi bebeğimiz 3 aylık olana kadar hiç birşey yiyemesek bile bebeğimize hiç bir zararı yokmuş o şuan vücudumuzdan alması gerekenleri alıyor günde 1 meyve yesen bile olur yani ama 3 ay sonra düzenli beslenmeliyiz::)sen halsiz kalmıycak kadar yemeye çalış yeter kilo vermen bile normal :)

kızlar ben bu son hafta 1,5 kilo vermişim ama karnım kocaman bu karın inecekmi yoksa hiç normale dönmeden şişecekmi:)sanki 5-6 aylık gibi şişti yauuu varmı şişkinlik yaşayan benim gibi aranızda

içini ferah tut canım boşu boşuna üzme kendini
ultrason ve sata göre bebeğinin uyumlu mu onunla ilgili bişey dedi mi doktorun

kızlaar benim gebelikten önce göğüslerim küçüktü dolgulu sütyen takıyordum hep.şimdi büyüdükçe rahatsız ediyor.yenilerini alıcam ama tavsiyeleriniz var mı?

bende aynıyım ama 1 ay falan idare ederim daha sonra araştırıp alırım diye düşündüm
evde olduğum için her zaman takmasam da oluyo

kızlar ben bu son hafta 1,5 kilo vermişim ama karnım kocaman bu karın inecekmi yoksa hiç normale dönmeden şişecekmi:)sanki 5-6 aylık gibi şişti yauuu varmı şişkinlik yaşayan benim gibi aranızda

Bennnn esim dun gece dalga geciyordu hatta benimle senin dokuz aylik halini dusunemiyorum diyee 6 aylik gibiyim ama sabah kalktigimda gosterdim karnimi bak dedim hic de sis degil aksam olunca oyle oluyor diyeee Birde goguslerim asiri buyudu bir beden degil 2 beden sanki tabi onlar sabah aksam ayni kizimda bu kadar degildim neden boyle oluyor anlamadim

Acikcasi masallah diyelim de ben kanama disinda hic hamilelik sikintisi cekmedim. Hic regl sancisi da bilmem. Bazi gun asiri uyudum sadece o kadar. Kendime dustu mu diye dert ettigimden degil de insan vucudunda bi hamilelik emaresi istiyor yahu . enteresan bisey..
Bebisimi gordum biraz once rahat ettim. 2.22cm olmus kollar bacaklar olmusmaya baslamis. Minicik cizgi film gibi :) Yine 4 gun geri ama heralde hep 4 gun geriden gelecek.
Martta bir seyahat planlamistik cok onceden zaaar zor izin verdi. Sart kostu boyuna. 10 gun sonra 2li test zamanini belirlemek icin tekrar cagirdi.

hımmmm kızında böyle olmadıysan belki erkektir bebiş olamazmı:)

canım bu diş ağrısı bebişten olabilir eğer vücudunda kalsiyum yoksa bebek dişlerinden çalarmış annenin
istersen süt içmeye bak bol bol :)

valla teselerin hepsi yapıldı ama kalsiyum eksikliği falan bşiy demediler . bide dolgulu dişim ağrıyo . bebeğimm cnm benm bu cektirdiklerinii unutmucam:) süt içiyorum da öle bol bol değil iki günde bir:)

valla teselerin hepsi yapıldı ama kalsiyum eksikliği falan bşiy demediler . bide dolgulu dişim ağrıyo . bebeğimm cnm benm bu cektirdiklerinii unutmucam:) süt içiyorum da öle bol bol değil iki günde bir:)

canim kizimda ve dusuk yaptigim bebegimde cooook kotu dis agrilari cektim ikisinde sut yogurt ve peynirden tiksinmistim bende calsiyum eksiligine yoruyorum cok sukur bu hamileligimde ise bol bol peynir yogurt ayran yiyorum canim istiyor tabi dis agrisi cekmedim cekmek de istemiyorum cunku cok kotu oluyorr sen dis doktoruna git yinede ben ilk 3 ayimi doldurmadan kizimda bir disimi cektirmek zorunda kalmistim doktorumun izni ileee dayanailacak gibi degildi cunku bol bol calsiyum diyorum gecmis olsun

bebegini kaybeden arkadslarrrr allah sabir versinnn insallah en kisa zamandaa bir bebisiniz olur...allah hayirlisini versinnn

bu aradaaaaa herkes nasill hamiellikler nasil gidiyor cok sukur benim bulantilarimmmm gecti rahatimm

Kızlar bayağı uzun zaman olmuş ben okumayalı. Geçmişi iyice bir okudum. Dikkat ettim, 10 haftalıkken bulantılar azalmaya başlamış. 12 Haftada nerdeyse hiçe inmiş. Ben de 11. haftamdayım. 2 gün sonra 12 olucam. Benim de bulantılarım iyice azaldı. Önceden sabah akşam bulanırken şimdi sadece akşam yemeğinden ve yatmadan önce biraz bulanıyor. Ama o da kısa sürüyor. Bu arada bebeğini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin. Tez zamanda sağlıklı sıhhatli yeni bebekler nasip etsin. İnşallah bunlar topiğin son kötü haberleri olmuştur. İnşallah hepimiz eylüle kadar hep güzel haberlerini alırız bebeklerimizin.

merhaba
hamileliğim iyi gidiyor çok şükür görümcem çok güzel hastane çıkışı almış bu sabah onu getirdi baktıkca mutlu oluyorum:)erken diye ben daha bişey almadım ama onuda geri çeviremedim.
sizler nasılsınız

bu aradaaaaa herkes nasill hamiellikler nasil gidiyor cok sukur benim bulantilarimmmm gecti rahatimm

slm canım benimde bulantılarım gectı gıbı biraz erken geçti sanki ara ara oluyo geciyo ama bugun çok iyiyidim heralde hamileliğin guzel zamanlarına gelyoruz ben 10.haftamda sayılırım takvim biraz geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…