Yok canım yaaa hamilelikde genel olarak böyle endişeler olur ve gayette normal sonuçda kapalı bir kutu ve içerde neler olduğunu hiç kimse bilemiyor Allah dan başka..bu endişeler bazılarına saçma gelsede aslında çok mantıklı bence tabiki işi ağlayıp zırlayıp bebeği riske atma seviyesine gelmediyse.sende bende hepimizde çok haklıyız bu endişelerde ama Allah bu endişelerimizin hepsini boş çıkarsın inşallah..Ben bi böyle düşünüyorum sonra hemen güzel şeyler düşünüp aklını dağıtıyorum ama şeytan arada birde dürtüyor işte:)
canım niye bu kadar tepki verdiğini anlamadım,bende hamileyim üstelik çk zor hamile kalanlardanım belki endişelerim sizden dahada fazla,çünkü gebelik dışında sağlık problemlerde var.fakat burda korkular,endişeler konusunda birbirimizi rahatlatmamız gerektiğine inanıyorum,sonuçda ben orda yanlış bi cümle kurduğumu düşünmüyorum,kötü şeyler düşünüp onlara kafa yorucağımıza bebişimize alacağımız şeyleri düşünelim dedim,çok da haklıyım bu konuda hergün hepimiz burda endişelrimizi anlatıyoruz fakat yangına körükle gitmeyelim bence,ben korkuyorsam sen beni rahatlatıcak cümleler kurmalısın,yada sen korkuysn ben aynı şekilde olmalıyım,zaten kayıplarımız var,zaten üzülüyoruz,bide birbirimizi iyice endişelendirmeyelim.
evet bize sormadan bizden çalıyolar ama bizi hiç düşünmüyolar
ben senin dediğini yapıyorum bu ara sabah kahvaltıda yumurta yiyorum
1 saat sonrada sütümü içiyorum ikisini bi arada yapmıyorum
bak bak tıktık yaptı annesine ihihibaya baya atıyo benim karnım yahuuu
uydurmadım valla bakkkkkk kihkihkih
Kızlar ben hamile kaldıgımdan beri hiç tatlı şeyler tüketemiyorum düşüncesi bile midemi kaldorıyor.bitek meyve fln yersem vücuduma şeker girmiş oluyor.elimden geldiğince saglıklı besleniyorum ama bu seker eksikliginden bebek etkilenirmi gözümde varsa yokda tuzlu gıdalar var.ztn çokta yemek yiyemiyorum 54ten 51.5 lara düştüm
yirimmmmm ben senin tık tık yapan bebişini...
Kızlar selam, bende 11. Haftamın içindeyim. İnanılmaz mide bulantılarım vardı şmdi biraz azaldı ama bu sefer de her yediğim boğazımda takılı kalıyor heran çıkıcak gibi. Azar azar yiyorum, iştahım yerinde ama cok yersem hemen kusuyorum.
Bugun doktora gittim, bebişimin ilk hareketlerini gördük ama doktorum çok moralimi bozdu. Önce ufak haftasına göre dedi ama 34 mm çıktı boyu baktığımda normal yazıyo her yerde. Bir de ensesi kalın gibi duruyor, ödemden olabilir ya da 12. Haftaya kadar düzelir dedi ama ikili testleri istiyor yine de. O kadar keyifliydim içim rahattı ama şimdi kafamı kurcalıyor acaba doktorumumu değiştirsem diyorum, ticari bir amaç olmasından da korkuyorum. Bebişimin hareket ettiğini görüp sevinemedim resmen. Yine aynı doktor ikiz de olabilir demişti ama olmadı. Kafam karıştı baya.
:18:
kızlaar benim gebelikten önce göğüslerim küçüktü dolgulu sütyen takıyordum hep.şimdi büyüdükçe rahatsız ediyor.yenilerini alıcam ama tavsiyeleriniz var mı?
canım niye bu kadar tepki verdiğini anlamadım,bende hamileyim üstelik çk zor hamile kalanlardanım belki endişelerim sizden dahada fazla,çünkü gebelik dışında sağlık problemlerde var.fakat burda korkular,endişeler konusunda birbirimizi rahatlatmamız gerektiğine inanıyorum,sonuçda ben orda yanlış bi cümle kurduğumu düşünmüyorum,kötü şeyler düşünüp onlara kafa yorucağımıza bebişimize alacağımız şeyleri düşünelim dedim,çok da haklıyım bu konuda hergün hepimiz burda endişelrimizi anlatıyoruz fakat yangına körükle gitmeyelim bence,ben korkuyorsam sen beni rahatlatıcak cümleler kurmalısın,yada sen korkuysn ben aynı şekilde olmalıyım,zaten kayıplarımız var,zaten üzülüyoruz,bide birbirimizi iyice endişelendirmeyelim.
Neye tepki vermişim canım gerçekden anlayamadım okuyunca öyle gelmiş olabilir bu gayet genel ve açık bir konu ...
herkesin düşüncesi birbirinden çooook farklı olabiliyor ve ayrıca herkes hayatını sadece burda yaşamıyor dışardanda birsürü insanla muhatap oluyoruz herkes bişey söylüyor kime desem içime kurt düştü 500 tane laf söylüyorlar ben açıkcası bunları kasdettim..kiiii elimden geldğince rahat olmaya ve herkesi rahatlatmaya çalışıyorum yazımdada öyle dedim zaten..yani burda bence sen gereksiz tepki vermişsin kimsenin yangına körükle gittiği yok herkes gayet pozitif gayet moral düzelten şeyler yazıyor ..sanırım sen benim yazdıklarımı yanlış anlamışsın olabilirsin ama eğer doğru anladım diyorsan bence yanlış anlamışsın çünki burda ben dahil kimsenin moral bozmaya niyeti yok..
Gerekde yok zaten sadece bildiklerimizi paylaşıp bilmediklerimizi öğreniyoruz hep birlikde..
ben geçen hamileliğimde buraya üyeydim ama hep okurdum hiç birşey yazmadım bu kez bilerek en baştan giriş yaptım ki aynı dönemleri geçirdiğim kişilerle paylaşımlarım olsun eminim herkes öyledir..birbirimizi anlayacağız tabi ama henüz herşey çok yeni..
benden alintiya cevap vermis gibi olmussun ama o yazilan yazi bana ait degil canim
kızlar ben bu son hafta 1,5 kilo vermişim ama karnım kocaman bu karın inecekmi yoksa hiç normale dönmeden şişecekmi:)sanki 5-6 aylık gibi şişti yauuu varmı şişkinlik yaşayan benim gibi aranızda
Bennnn esim dun gece dalga geciyordu hatta benimle senin dokuz aylik halini dusunemiyorum diyee 6 aylik gibiyim ama sabah kalktigimda gosterdim karnimi bak dedim hic de sis degil aksam olunca oyle oluyor diyeee Birde goguslerim asiri buyudu bir beden degil 2 beden sanki tabi onlar sabah aksam aynikizimda bu kadar degildim neden boyle oluyor anlamadim
canım bu diş ağrısı bebişten olabilir eğer vücudunda kalsiyum yoksa bebek dişlerinden çalarmış annenin
istersen süt içmeye bak bol bol :)
hımmmm kızında böyle olmadıysan belki erkektir bebiş olamazmı:)
valla teselerin hepsi yapıldı ama kalsiyum eksikliği falan bşiy demediler . bide dolgulu dişim ağrıyo . bebeğimm cnm benm bu cektirdiklerinii unutmucam:) süt içiyorum da öle bol bol değil iki günde bir:)
bu aradaaaaa herkes nasill hamiellikler nasil gidiyor cok sukur benim bulantilarimmmm gecti rahatimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?