Merhaba kızlar.. Mayıs anneleri bölümüne giderken yanlışlıkla Eylüle Tıklamışım ... ;
Yazılarınızı Şöyle Bi okudugumda Geçmişi anımsadım.. Bizim siz gibi merakımız ve heyecanlarımız oluşmustu özellıkle cınsıyet konusunda.. :)
Belirli bi zaman sonra ikili ve üçlü testler Cinsiyetin önüne geçiyor...Ve sonrasında şeker yuklemesi...
Bizler şimdi hastane hazırlığı içerisindeyiz...
3.trimesteri yani hamileliğn Zor ama bi o kadarda keyifli zamanını yaşıyoruz..
Sizdede heyecan bebebğin kıpraşımlarını hissetiğinzde başlayacaktır...:) Herkese Hayırlı ve Sağlıklı bi şekılde Doğum yapmayı dılıyorum ..:)
hayırlı geceler kızlar benim çoook şiddetlimidem bulanıyor istifra etsem belki rahatlıyacağım ama sadece afedersiniz öğürüyorum akşama kadarda yatıyorum Allahım şu günleri bi atlatsam hiçbirşey yiyemiyorum yemek yapasım zaten gelmiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım....ühüühüüüüüüüü....
Valla demedi, aslında ben bir evime yakın bir de daha uzakta ama doç. bi doktora göründüm. Evime yakın olan gayet iyi ilerliyor demişti. Sonrasında doç dr ile devam ettim, bugün en son gittiğimde sesli düşünürken ben araya girip nasıl yani filan olunca açıkladı. Sonrada ya sakın takma bunlar her hamilelikte olan ihtimaller filan dedi ama bi ara açıklamasında tibbi terimlere girince ben gerildim tabi. Sonra annemlerle filan konuşunca takmamaya karar verdim ya, bebişimin iyi olcağına inanıyorum zaten içim hep ferahtı. Alllahın izniyle sağlıkla kucağıma alırım inş. Bana kalsa ikili testleri de yaptırmıcam ama kararsızım. Rabbimin takdirine güveniyorum. Çok sagol mojelicim
canım bence sırf için rahat olsun diye başka bi doktora önceki test sonuçlarınla birlikte görun ben olsam duramam ve başka doktora giderdim en azından ikinci bi göruş doktorların hepsi bir değil maalesef doktorluktada her meslekte olduğu gibi işini sevmek önemli
Evet haklısın. Aslında cok tatlı bir kadın doktorum ama baştan beri talihsizlik oldu heralde. Biraz da ilk bebek tecrübesizliği heyecanı derken insan telaş oluyor. Haftaya cmartesi tam 12 haftalık oluyor 2 hafta daha sabrederip tekrar giderim dedim ama içimi de ferah tutucam. Moralimi bozup bebişimi de üzmek istemiyorum rabbimin izniyle bişi çıkmaz diye dua ediyorum.
bebişim ve beni uyku tutmadı, bari evde biriken ütüleri yapayım dedim ama niyet var hiç istek yok şu hamilelik bile eşimin gömlek pantolon atlet ütüsünden kurtaramıyor beni :)))
Evet uykucu ben belimib agrisindan uyuyamadim 3gundur annem ananemle temizlik yaptik perdeler camlar halilar artik bugun pes etti herhalde belim iflas etti aslinda ben pek bisey yapmadin ama ayaktabile kalmak yetti sanirim..ayyy beliiim.
Günaydın hanımlar.Bugün ben de uykusuzum.Dün gece buralar yağmurdan,gök gürültüsünden yıkıldı.03:40'da bir gök gürledi,deprem oldu sandık eşimle.Evi salladı sesi.
Tabi oğlum da sese uyandı.Sonra tam dalıyor, gök gürlüyor, uyanıyor....tam dalıyor gök gene gürlüyor,ağlayarak uyanıyor.Sabahı sabah ettik.1-2 defa ben gittim,eşim abartısız 8-9 defa kalkmıştır oğlanı yatıştırmaya.Sabaha karşı yağmur durdu da birazcık uyuduk
kızlar bendede bır uyku halı... normalde akşam 10 dan sonra uykum gelırdı şimdi akşam 8.30 oldumu gözlerım kapanmaya başlıyo hiçbir diziyi tam izleyemıyorum
bu arada hala hıç bulantım yok çok tuhaf değil mi ya.....hiç bulanmadı mıdem benım:44:
Günaydın kızlar,
Bu hamilelik insanı ne kadar hassas yapıyormuş yaa, 8de kalktım uyuyamadım tv de bir film vardı çok acıklıydı oturdum ağladım izlerken sonra halime güldüm:) herkese bulantısız günler inş.
Ben bulantilarim 7. Haftadan sonnra basladi ve 3 haftada 4 kilo verdim ev kokuyo banada cumartesi evi degistiriyoruz nasipse.bulantin yok ne guzel bence cok sanslisin