2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende epiduralle sezeryan oldum sana sormak istedigim ikincidede epidurali dusunurmusun..
Ben aslinda istiyirum ama esim risklerini duyunca izin vermiyor bakalim nasil ikna edecegim..
iki gün önce doktordaydık teyzelerı bızımde kızımız gelıyor:)
Gozunaydin canim..
geçmiş olsun canım...inşallah çabuk geçer...ılık limonlu su yada limonlu çay iç iyi gelir...birde bol bol meyve ye...ilaç alma hiç sakın..

Sao canim hiccay sevmedigimden limonlusunuda hic sevmem ama meyva yiyorum bakalim gecer ins. Gecmesede yarina dr gidicem ins. Biseyler isterim artik..
Bu arada yarinida sabirsizlikla bekliyorum sabah dr gidicez ins. Cinsiyetinide ogrenip gelirim...

Günaydınn kızlarrr :))

Ya kızlar benım mıdem kotu yaaa yanıyor bıde gaz gıbı bır tuhaf hıc rahat edmıyorum maden suyu ıcıyorum falan hiç işe yaramıyor... Rezene çayı iç ıyı gelır dıyolar bır sorun olurmukii içmemdeee ???

hamilesin sen artık ya neden kendine dikkat etmiysn,o değilde yiğenimide üzülüyosun,,,hemencecik ne yap ne et iyileş canım....yrn güzel haberlerini bekliyorz,cinsiyet öğrenmeden gelmeeeee

kızlar selam
bu aralar inanılmaz baş ağrılarım oluyor ama çok şükür ki 2-3 saaten fazla sürmüyor
bir arkadaşımın doğumdan sonra çok ağrısı olmuş ve gittiği doktor günde 2 fincan türk kahvesi içmesini söylemiş
geçenlerde bana söyledi bunu ve denedim inanın işe yarıyor sizin de denemenizi tavsiye ederim malum ilaç yutamıyoruz
ama türk kahvesi içince yarım saat içinde ağrım kesiliyor

Günaydın...
canım kafan karışmasın belki ben karışık anlatmış olabilirim..
Doğuma tabiki kadın doğumcun giriyor doğumu sonuna kadar yaptırıyor ama hemşirelere çok iş düşüyor çünki doğumdan sonra doktor kontrollere geliyor tabiki fakat hep hemşireler ilgileniyor seninle yani benim hastanede doğumdan sonra resmen prenses gibi davrandılar banada kızıma da..1 kez alt değiştirmedik hastanede hep hemşireler yaptı benimlede sürekli ilgilendiler gidip gelip başıma iyimisin ağrın varmı sancın varmı bide sezeryan da sonda olayı var pek hoş olmayan onu sık sık değiştirdiler ilk ayağa kalkmada yanımdaydı 2 gün kaldım hep hemşireler ilgilendi doktorum günde 2 kez gelip kontrol etti tabi..ama benim bi arkadaşım bebeği sıkıntılı olduğundan çapa devlet hastanesinde yaptı doğumu benden 1 ay sonra bebeği 4 saat sonra getirdiler yanına çocuk açlıkdan bayılmış bunu zaten 8 de almışlar ameliyathaneye sırayla yaptıkları için 12 de doğum yapmış falan sonra bebeğin altını hep bunlar değiştirdi bir ara hemşire geldi sonda dolarsa boşaltın falan diye anlatıyordu düşün onu bile yapmadılar..Yani özel de herşekilde herşeyle ilgileniyorlar ama devlet de doktor ve hemşireler çok önemli canım onu demek istedim..Yine sormak istediğin bişey olursa cevap veririm elimden geldiğince..

hamilesin sen artık ya neden kendine dikkat etmiysn,o değilde yiğenimide üzülüyosun,,,hemencecik ne yap ne et iyileş canım....yrn güzel haberlerini bekliyorz,cinsiyet öğrenmeden gelmeeeee

Saol canim aslinda ben kolay kolay hastalanmazdim ama hamilelik bunyemi zayiflatti sanirim.. ins. Ogrenirimde size haber veririm ..

bundan 1 ay önce gibi banada oldu. her yaptığı battı suratım hiç gülmüyordum, ağlıyordum. ama şuan öyle değilim. oluyor normal yani hormonlardan sanırımm.

herkeslere günaydın....

son 2 gündüz kasığın alt kısmından baskı var sanki acaba büyüdükçemi oluyor bilemedim aradaa olup geçiyo pantolonumun beli geniş sıkmayan şleyler giyiyorum ama inş büyüdüğü için yapıyordur.. yarın özledeki doktorumda randevum var :)

günaydın canım...ya ben kontrole gittiğim dr.umu çok seviyorum doğumada o girecek en iyi şekilde ilgileniceğinden hiç şüphem yok,ama gel gör ki o hastane hemşirelerine okadar güvenmiyorum,çünkü hastane olarak çok ii bi hastane değil ama dr. mükemmel.ben anlattığın şekilde hiç düşünemiştim,sadece doğum anını falan düşünmüştüm açıkcası,tecrübesizlik işte.benim tedavi gördüğüm bi hastane var çok iyi bi hastane,fakat doğuma asistanlar giriyo,ama herkes çok menmun,orasıda aklımda açıkcası......sence iyi bi hastane mi,iyi bi dr. mu...........anlattıkların çok ii oldu,bakalım bu gittiğimde bi kolaçan edeyim hemşireleri(aman hemşirelerde doçentlerden bile havalı oluyo sinir oluyrm),ayrıca orda doğum yapan arkadaşlarım var ayrıntısıyla sorayım bakalım..

anlattığın kadarıyla dr gerçekten çok iyi. ona başka hastanede doğum yaparsan doğumuna girip girmeyeceğini sorabilirsin. hatırladığım kadarıyla büyük ihtimal sezeryan olacaktı. kabul ederse doğumu onun müsait olduğu bir güne getirip istediğin hastanede doğum yapabilirsin.

evt canım muhtemelen sezeryan olacak..fakat gittiğim dr.devlet hastanesinde,zannetmiyorum başka bi hastanede doğuma girceğini,para için bile kabul etmez kesinlikle tanıdığım kadarıyla...

Günaydınnnnn annecikler

bugün çok uykusuzum yazdıklarınızı göz ucuyla okudum algılama yeteneğim kaybolmuş gibi sanki
hadi güzel haberler verinde neşemiz yerine gelsin :)

merhaba arkadaşlar güzel bir gün olsun inş evlerinde temizzlik işini napıosunuz ya biraz önce klozete domestosla klozet temizleyici sıktım biraz banyoda temizlik için oyalandım domestos koklamak bebeğime zarar vermemiştir dimi ?:S

günaydın kızlar.....dün kntrolü olan arkadaşlar vardı?nsl bebecikler,cinsiyetler belli mi?

Günaydın....
Bende yazıcaktım kızlar ma malum aysonu yoğunlukdan yazamadım..
Dün gittim kontrole çok şükür herşey yolunda bir sorun yok cinsiyet henüz erken dedi yani ona benziyor buna benziyor diye bir ifade kullanmadı genelde de kullanmıyor çünki ancak net görünce söylüyor kızımdan biliyorum..
2 hafta sonra ikili testler için çağırdı o zaman belki belli olur..bebişim çok tatlıydı kızlar yaaa herşeyi olmuş artık ilk önce sakin sakin yatıyordu sonra bir zıplamaya başladı ayyy inanamadım ve tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım ..
2.hamilelikde çok sakin görüyordum kendimi ama gerçekden içimde varlığı ayrı ama onu öyel zıplarken görünce offffffffff çok fena oldummm..Allah hepimize hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin şunu anladımki 2-3-4-5 hiç farketmez annelik heyecanı hepsinde aynıymış:)
Bu na sevinirken bir yandan da üzülüyorum kızım çok değişik hareketler sergilemeye başladı tanıyamıyorum artık onu aslına bakarsanız inanılmaz derecede kardeş istiyordu hatta ağlıyordu tüm arkadaşlarımın kardeşi var benim niye yok diye ama şimdi çok farklı tepkiler veriyor.yemek olayı bitti zaten ne okulda ne evde hiç bişey yemiyor dün öğretmeni ile konuştum kadın hareketleride çok değişti çok hassaslaştı beren dedi..Pedagog için randevu aldım salı yada çarşamba gidip görüşücem belki de doğru bildiğimiz yanlışlar vardır yapmamaız gereken şeyler vardır..Sonuçda ben 2.çocuğu kendimden çok onun için yapıyorum kardeşsiz kalmasın diye lakin onun üzülmesini asla ama asla istemem..
Bakalım kızlar bu dönemi inşallah kazasız belasız atlatırız....

canım böyle şeyler olur veeee çok normal..
Evliliğin ne kadar sürelik?
ben ilk hamileliğimi 9 aylık evliyken yaşadım zaten yeni evliyim eşimle alışma evresindeyiz oturtmaya çalışırken bişeyleri hamile kaldım ve şimdi söylemek çok kötü ama hiçmi hiç düşünmüyorduk ozamanlar çocuk..çok erken geliyordu..ben 9 ay boyunca resmen eşimden nefret ettim desem inanırmısın gerçekden öyleydi ne söylese batıyordu ne yapsa..
kiiii adamcağız deli gibi ilgleniyordu benimle..doğumdan sonra herşey normale döndü.bir daha hamile kalırsam 9 ay mümkünse görüşmeyelim falan diyordum o kadar yani.ve korkuyordum aynı şeyleri yaşamakdan..
Ama bunda hiiiiiiç öyle bişey yok çok şükür gayet mutlu sakinim eşimle eskisinden daha çok sohpet ediyoruz konuşuyoruz kızımı haftada 1 gün babaanne yada anneanneye bırakıp birlikde başbaşa bişeyler yapıyoruz..ama ben bu kez kendimi çok hazırladım rahat olucam hiç birşeyi takmıycam diye..emin ol seninde kafanda biter herşey ama mğmkün olduğunsa eşine yakın davranmaya çalış çünki onun ilgisi olmazsa hamilelik daha zor geçer eş desteği herşeyden önemli..
oda mutlu olur sen ona yakın durdukca şimdi öyle yarın geçer ama bu durum çok da takılma yanii..

aşkolsun ama kimse cvp vermiyo içimi rahatlatcak bişeyler söylemiyo:

evt canım muhtemelen sezeryan olacak..fakat gittiğim dr.devlet hastanesinde,zannetmiyorum başka bi hastanede doğuma girceğini,para için bile kabul etmez kesinlikle tanıdığım kadarıyla...

bi çıtlat sen yinede belli olmaz, isteyenin bir yüzü gelmeyin iki yüzü kara demişler...

aşkolsun ama kimse cvp vermiyo içimi rahatlatcak bişeyler söylemiyo:

dikkat etmekte fayda var canım. sonuçta hepimiz iş güç yapıyoruz deterjan kokusuna çamaşır suyuna maruz kalıyoruz. yapacak bişey yok maalesef.. çamaşır suyu kullanmasak da mikrop kapma riskimiz var kapı pencere acıp cereyanda kalmadan halletmek gerek temizlik işlerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…