- 15 Şubat 2009
- 3.936
- 1.888
- 723
Bende epiduralle sezeryan oldum sana sormak istedigim ikincidede epidurali dusunurmusun..canım beş sene evvel yaptım ben doğumu epudral sezeryan 1.250 tl idi yarın kontrole gideceğim başka hastaneye gidiyordum ama doktor sürekli yokk yine oraya gideceğim doktorlar değişmedi ise muayne olacağım yarın fiyat öğrenir dönerim inşallah eskisi gibidir..
Gozunaydin canim..iki gün önce doktordaydık teyzelerı bızımde kızımız gelıyor:)
geçmiş olsun canım...inşallah çabuk geçer...ılık limonlu su yada limonlu çay iç iyi gelir...birde bol bol meyve ye...ilaç alma hiç sakın..
burda ayrıntılı bir yazı var
Göbek kordonu ne zaman kesilir? - Tıp- ntvmsnbc.com
Göbek Kordonu Ne Zaman Kesilmeli? - Anneysen.com
Bende epiduralle sezeryan oldum sana sormak istedigim ikincidede epidurali dusunurmusun..
Ben aslinda istiyirum ama esim risklerini duyunca izin vermiyor bakalim nasil ikna edecegim..
Gozunaydin canim..
Sao canim hiccay sevmedigimden limonlusunuda hic sevmem ama meyva yiyorum bakalim gecer ins. Gecmesede yarina dr gidicem ins. Biseyler isterim artik..
Bu arada yarinida sabirsizlikla bekliyorum sabah dr gidicez ins. Cinsiyetinide ogrenip gelirim...
canım bişi sorcam sen tecrübeli annelerdensin,,doğum yaparken uzman kadın doğumcu gelip yaptırmıyomu,ebe mi yaptırıyo,sezeryandada normaldede aynı mı?bide doğumdan sonra hemşireyle ne işimiz var,kntrolleri dr. yapmıyomu?vala kafam karıştı,bu konuları hiç ama hiç bilmiyorum...
hamilesin sen artık ya neden kendine dikkat etmiysn,o değilde yiğenimide üzülüyosun,,,hemencecik ne yap ne et iyileş canım....yrn güzel haberlerini bekliyorz,cinsiyet öğrenmeden gelmeeeee
günaydın canlar,nasılsınız umarım bebekleriniz de siz de çok çok iyisinizdir...
dün akşamdan beri hiçi keyfim yok..dün eve gittik,eşimle doğru düzgün konuşmadım...sessizdim...yanına oturmadım,karşı koltuğa otururdum,halbuki hep dipdibe olurduk...niye uzak duruyorsun bugun benden dedi..yabancı gibisin hiç konuşmuyorsun,yanıma gelmiyorsun dedi...neden bende anlamadım ama istemedim...nasıl bir psikolojiyse artık...diğer odaya geçtim işim vardı müziği açtım....geldi bak dedi,odaya kapanmış yanıma gelmiyor...hakikatten de öyleydi...sabahta aynı duygular içindeydim..ama ortada hiç bir sorun yok bir anda oldu...ve böyle olmak çok kötü ya...farklı duygu içindeyim sanki dokunsalar ağlayacağım şuan sebepsiz yere...slow müzik yeterli sadece((((((
Günaydın...
canım kafan karışmasın belki ben karışık anlatmış olabilirim..
Doğuma tabiki kadın doğumcun giriyor doğumu sonuna kadar yaptırıyor ama hemşirelere çok iş düşüyor çünki doğumdan sonra doktor kontrollere geliyor tabiki fakat hep hemşireler ilgileniyor seninle yani benim hastanede doğumdan sonra resmen prenses gibi davrandılar banada kızıma da..1 kez alt değiştirmedik hastanede hep hemşireler yaptı benimlede sürekli ilgilendiler gidip gelip başıma iyimisin ağrın varmı sancın varmı bide sezeryan da sonda olayı var pek hoş olmayan onu sık sık değiştirdiler ilk ayağa kalkmada yanımdaydı 2 gün kaldım hep hemşireler ilgilendi doktorum günde 2 kez gelip kontrol etti tabi..ama benim bi arkadaşım bebeği sıkıntılı olduğundan çapa devlet hastanesinde yaptı doğumu benden 1 ay sonra bebeği 4 saat sonra getirdiler yanına çocuk açlıkdan bayılmış bunu zaten 8 de almışlar ameliyathaneye sırayla yaptıkları için 12 de doğum yapmış falan sonra bebeğin altını hep bunlar değiştirdi bir ara hemşire geldi sonda dolarsa boşaltın falan diye anlatıyordu düşün onu bile yapmadılar..Yani özel de herşekilde herşeyle ilgileniyorlar ama devlet de doktor ve hemşireler çok önemli canım onu demek istedim..Yine sormak istediğin bişey olursa cevap veririm elimden geldiğince..
günaydın canım...ya ben kontrole gittiğim dr.umu çok seviyorum doğumada o girecek en iyi şekilde ilgileniceğinden hiç şüphem yok,ama gel gör ki o hastane hemşirelerine okadar güvenmiyorum,çünkü hastane olarak çok ii bi hastane değil ama dr. mükemmel.ben anlattığın şekilde hiç düşünemiştim,sadece doğum anını falan düşünmüştüm açıkcası,tecrübesizlik işte.benim tedavi gördüğüm bi hastane var çok iyi bi hastane,fakat doğuma asistanlar giriyo,ama herkes çok menmun,orasıda aklımda açıkcası......sence iyi bi hastane mi,iyi bi dr. mu...........anlattıkların çok ii oldu,bakalım bu gittiğimde bi kolaçan edeyim hemşireleri(aman hemşirelerde doçentlerden bile havalı oluyo sinir oluyrm),ayrıca orda doğum yapan arkadaşlarım var ayrıntısıyla sorayım bakalım..
anlattığın kadarıyla dr gerçekten çok iyi. ona başka hastanede doğum yaparsan doğumuna girip girmeyeceğini sorabilirsin. hatırladığım kadarıyla büyük ihtimal sezeryan olacaktı. kabul ederse doğumu onun müsait olduğu bir güne getirip istediğin hastanede doğum yapabilirsin.
ben bi kaç doktora gittim ama hiç içime sinen doktor olmadı
napıciiimmm ben
günaydın kızlar.....dün kntrolü olan arkadaşlar vardı?nsl bebecikler,cinsiyetler belli mi?
günaydın canlar,nasılsınız umarım bebekleriniz de siz de çok çok iyisinizdir...
dün akşamdan beri hiçi keyfim yok..dün eve gittik,eşimle doğru düzgün konuşmadım...sessizdim...yanına oturmadım,karşı koltuğa otururdum,halbuki hep dipdibe olurduk...niye uzak duruyorsun bugun benden dedi..yabancı gibisin hiç konuşmuyorsun,yanıma gelmiyorsun dedi...neden bende anlamadım ama istemedim...nasıl bir psikolojiyse artık...diğer odaya geçtim işim vardı müziği açtım....geldi bak dedi,odaya kapanmış yanıma gelmiyor...hakikatten de öyleydi...sabahta aynı duygular içindeydim..ama ortada hiç bir sorun yok bir anda oldu...ve böyle olmak çok kötü ya...farklı duygu içindeyim sanki dokunsalar ağlayacağım şuan sebepsiz yere...slow müzik yeterli sadece((((((
merhaba arkadaşlar güzel bir gün olsun inş evlerinde temizzlik işini napıosunuz ya biraz önce klozete domestosla klozet temizleyici sıktım biraz banyoda temizlik için oyalandım domestos koklamak bebeğime zarar vermemiştir dimi ?:S
evt canım muhtemelen sezeryan olacak..fakat gittiğim dr.devlet hastanesinde,zannetmiyorum başka bi hastanede doğuma girceğini,para için bile kabul etmez kesinlikle tanıdığım kadarıyla...
aşkolsun ama kimse cvp vermiyo içimi rahatlatcak bişeyler söylemiyo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?