2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hangisi içine siniyorsa ona git kesinlikle şuan daha vakit varken değiştireceksen değiştir..
Hamilelik sırasında ve doğumda doktor çok ama çok önemli herşey önce Allah a sonra doktora emanet oluyorsun:)
ben doğuma girdiğimde aaaa sakın bayıltmayın beniiii nerde muhammet beyy diye arandığımı biliyorum bi baktım doktorum geldi ohhhhhhh çektim..Kesinlikle doktor çok önemli içinin çok rahat olması lazım aklında hiç bir soru işareti kalmamalı...

Ben ikkinde epidural sezeryan oldum
Bundada sezeryan olucam ama genelmi yoksa epiduralmi ona karar veremedim.
Ilkinde epiduralle olunca normal dogum gibi oldu bebisimi ikk ben gordum ve giydirip hemen annemlere vermisler ve bebisimi hic aalmadilar yanimda kaldi bakalim bunda belki genel olurum esim ilkinde epiduralin risklerini bilmediginden sesini cikarmamisti ikincide izin vermem dedi ama bakalim hayirlisi..
Antalyadan kimse var mı acaba? Bende 11-0 dayım.heyecanla zamanın gecmesını beklıyorum bugun kontrolumde bebegım erkek oldugunu ogrendım bır oglum var buna en cok o sevınecek sanırım:)

Bende varim 13.haftanini cindeyiz bizde figen demire gidiyirum ben larada ozel muayenehanesi var anlasmali hastahanelerde calisiyor ilkindede onunlaydim ve cok memnunum...

Kizlar bu arada bende sifayi kaptim.. akilsiz basim yuzunden ilaclar midemi bulandiriyor diye soguk suyla icersem ilaclari biykede grip olurum ayy basim zonkluyor halim yok burnum bi tikali bi acik aaaaa akilsiz basim...

Kizlar bu arada bende sifayi kaptim.. akilsiz basim yuzunden ilaclar midemi bulandiriyor diye soguk suyla icersem ilaclari biykede grip olurum ayy basim zonkluyor halim yok burnum bi tikali bi acik aaaaa akilsiz basim...

Geçmiş olsun canım soğuk su içilir mi bünye zaten zayıflıyo ... Dikkat et de çabuk toparlan bari ateşlenmemeye çalış

canım bişi sorcam sen tecrübeli annelerdensin,,doğum yaparken uzman kadın doğumcu gelip yaptırmıyomu,ebe mi yaptırıyo,sezeryandada normaldede aynı mı?bide doğumdan sonra hemşireyle ne işimiz var,kntrolleri dr. yapmıyomu?vala kafam karıştı,bu konuları hiç ama hiç bilmiyorum...

geçmiş olsun canım, bol bol meyve ye ve mümkün olduğunca dinlen..

Doktorunuz normal doğum sonrası bebeğin göbek bağını hemen kesiyormu, kucağınıza veriyor mu hemen
plesantayı alabiliyor musunuz?

göbek bağının hemen yada daha sonra kesilmesinin önemi ne acaba?

Son düzenleme:
Kizlar gecen konustuk ya,cani ceken varsa haber edeyim dedim.ballibadem die bir siteden buldum ben .azcik da olsa allieim..

Suan da da cok pahali kilosu 80 tl.mis:/

Canım ilk doğumumu Ataköy hastanesinde yaptım ve çokkk memnun kaldım yine oraya gideceğim doğuma baş hekim giriyor ondan başka yanında yardımcı ve ebeleri var çok ilgililer erkek yok doğum sırasında o konuda da çok rahattım baş hekim çok ilgili bir doktor doğumdan yani benim doğumumda uzman doktorlar vardı doğumdan sonra kontroller için yine doktorunuz geliyor bebeğinizi ilk başta hemşireler alıp yıkıyıp giydiriyorlar tabi sonra gerekli kontrollere göre doktor vveya hemşire değişiyor yeter ki güvenebileceğiniz ir yer olsun doktor seçimi çok önemli ben orayı bulana kadar 3 doktor eskittim sonunda 4. de doğruyu buldum o da 6. ayıma kadar sürmüştü:)))

Atakoy hastanesinde kaca yaptn cnm dogumunu muayene ucreti falan hakkinda bilgi verirmisin rica etsem

geçmiş olsun canım ıhlamur ıyı gelicektir sana hem bulantıyıda azaltır

bende epilasyonla alıyorum hatta daha b kaç saat önce temizlendim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…