slm guzellikler ben dun kontrole gitmiştim bi sıkıntı var şimdi ben doktorumu bi turlu sevemedim ama hastane çok donanımlı çok iyi bi hastane bi ara fenalaştığımda acile gitmiştim ozaman başka bi doktor vardı ve o doktor çok ilgiliydi kendi doktorum sanki bian önce gitmeliymişim gibi bi hava veriyo bana acaba aynı hastaneden o acildeki doktoramı gitsem o doktorun adını öğrendim:) sonuçta doğuma gircek bu doktor ve ben rahat olmak istiyorum yada başladığın doktora mı devam etmeli bilemiyorum ama rahat değilim kendi doktorumla
Canim benimki kiz:))bu arada cinsiyetini öğrenipte kız olan yok mu yaa:)
liste yapsak ya cinsiyetlerini yazsak ona
Ben ikkinde epidural sezeryan oldumDogum şeklinizi hiç düşündünüz mü?
Normal Doğum(Epizyotomi istiyormusunuz istemiyor musunuz)
Sezeryan (epidural, genel)
Sezeryan sonrası normal doğum
Doktorunuz normal doğum sonrası bebeğin göbek bağını hemen kesiyormu, kucağınıza veriyor mu hemen
plesantayı alabiliyor musunuz?
biraz erken ama düşünüp araştıran var mı
Özel ebe tutacak mısınız?
Antalyadan kimse var mı acaba? Bende 11-0 dayım.heyecanla zamanın gecmesını beklıyorum bugun kontrolumde bebegım erkek oldugunu ogrendım bır oglum var buna en cok o sevınecek sanırım:)
Canim benimki kiz:))
Liste iyi fikir bence de:)
Kizlar bu arada bende sifayi kaptim.. akilsiz basim yuzunden ilaclar midemi bulandiriyor diye soguk suyla icersem ilaclari biykede grip olurum ayy basim zonkluyor halim yok burnum bi tikali bi acik aaaaa akilsiz basim...
Canım öncelikle hayırlısı olsun normal,sezeryan bunları düşünmek ve bunlar için endişelenmek şuan çok erken..bütcenizi iyi hesaplayıp hangisi sizin için daha uygunsa onu tercih edin ama yapabiliyorsan biraz daha fedakarlık yap özele git derim..lakin iş sadece doğum parasıyla kalmıyor hiç hesaplamadığın birçok masraf çıkıyor bunlarıda düşünmek lazım..Benim hem ssk hemde özel sağlık sigortam var ..Oyüzden tercihim özel oldu doktorum hastane de değil onun kendi muayenehanesi var oraya gidiyorum kızımdada öyleydi 9 ay boyunca gittim doğum içinde hangi hastaneyi istersek birlikde karar verip seçiyoruz.ama iş sadece onlarla kalmıyor işte ben düşün özel sağlık sigortam çoğu şeyi karşılamasına rağmen doktorun parası hariç zaten ona bile limitim yetmedi üstüne 3-4 bin kadar para harcadık..hastane ile fiyat konuşuluyor zaten sen istemediğin sürecede ekstra eklenmiyor pek ama tahmin ettiğinden daha fazla yatabilirsin Allah korusun bebeğin sağlığı dolayısı ile kalmanız gerekebilir.Yani bunların hepsini düşünerek tercihini yapmalısın..hatrı sayılır bir birikim olması gerekli bence çünki hem senin hemde bebeğinin sağlığı herşeyden önemli oluyor o an şu gerek deseler hemen yaptırabilecek durumda oluyorsun..Allah güzel şeyler yaşatsın tabiki bunlar illaki olacak değil ama ihtimal..
Devlet hastaneleri için de en önemlisi iyi doktora denk gelmen çünki doktor herşeyden önemli ebe önemli doğumdan sonra hemşireler öyle..bunlar birazda şans işi canım..
devlet e giden arkadaşlar okuyorum çoğunluk gayet memnun iyi bir araştırma yap öyle karar ver devlet de olucaksa canım..
Geçmiş olsun canım soğuk su içilir mi bünye zaten zayıflıyo ... Dikkat et de çabuk toparlan bari ateşlenmemeye çalış
Kizlar bu arada bende sifayi kaptim.. akilsiz basim yuzunden ilaclar midemi bulandiriyor diye soguk suyla icersem ilaclari biykede grip olurum ayy basim zonkluyor halim yok burnum bi tikali bi acik aaaaa akilsiz basim...
geçmiş olsun canım, bol bol meyve ye ve mümkün olduğunca dinlen..
Doktorunuz normal doğum sonrası bebeğin göbek bağını hemen kesiyormu, kucağınıza veriyor mu hemen
plesantayı alabiliyor musunuz?
göbek bağının hemen yada daha sonra kesilmesinin önemi ne acaba?
bu arada cinsiyetini öğrenipte kız olan yok mu yaa:)
liste yapsak ya cinsiyetlerini yazsak ona
canım bişi sorcam sen tecrübeli annelerdensin,,doğum yaparken uzman kadın doğumcu gelip yaptırmıyomu,ebe mi yaptırıyo,sezeryandada normaldede aynı mı?bide doğumdan sonra hemşireyle ne işimiz var,kntrolleri dr. yapmıyomu?vala kafam karıştı,bu konuları hiç ama hiç bilmiyorum...
Canım ilk doğumumu Ataköy hastanesinde yaptım ve çokkk memnun kaldım yine oraya gideceğim doğuma baş hekim giriyor ondan başka yanında yardımcı ve ebeleri var çok ilgililer erkek yok doğum sırasında o konuda da çok rahattım baş hekim çok ilgili bir doktor doğumdan yani benim doğumumda uzman doktorlar vardı doğumdan sonra kontroller için yine doktorunuz geliyor bebeğinizi ilk başta hemşireler alıp yıkıyıp giydiriyorlar tabi sonra gerekli kontrollere göre doktor vveya hemşire değişiyor yeter ki güvenebileceğiniz ir yer olsun doktor seçimi çok önemli ben orayı bulana kadar 3 doktor eskittim sonunda 4. de doğruyu buldum o da 6. ayıma kadar sürmüştü:)))
canım ben epilasyon aletiyle alıyordum bebek tedavimden önce tedaviye başladığımdan beri jilet kullanıyorum,(yaklaşık kurban bayramından beri) bilmiyorum ama bebeğime zarar verir diye korkuyorum,hayırlısıyla 3 ayı bitirip dr. sorup ozaman epilasyona döncem,bebişim için orman gibi olmaya razıyım...
bende epilasyonla alıyorum hatta daha b kaç saat önce temizlendim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?