aşkolsun ama kimse cvp vermiyo içimi rahatlatcak bişeyler söylemiyo:
canim bende kullaniyorum camasir suyu dedigin gibi ama pek oyalanmiyorum ve nefes almamaya calisiyorum ve pek camasir suyu kullanmamaya calisiyorum arada bir yada esime yaptiriyorum bebisinede korkma Rabbimin izniylede birsey olamz
Günaydın....
Bende yazıcaktım kızlar ma malum aysonu yoğunlukdan yazamadım..
Dün gittim kontrole çok şükür herşey yolunda bir sorun yok cinsiyet henüz erken dedi yani ona benziyor buna benziyor diye bir ifade kullanmadı genelde de kullanmıyor çünki ancak net görünce söylüyor kızımdan biliyorum..
2 hafta sonra ikili testler için çağırdı o zaman belki belli olur..bebişim çok tatlıydı kızlar yaaa herşeyi olmuş artık ilk önce sakin sakin yatıyordu sonra bir zıplamaya başladı ayyy inanamadım ve tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım ..
2.hamilelikde çok sakin görüyordum kendimi ama gerçekden içimde varlığı ayrı ama onu öyel zıplarken görünce offffffffff çok fena oldummm..Allah hepimize hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin şunu anladımki 2-3-4-5 hiç farketmez annelik heyecanı hepsinde aynıymış:)
Bu na sevinirken bir yandan da üzülüyorum kızım çok değişik hareketler sergilemeye başladı tanıyamıyorum artık onu aslına bakarsanız inanılmaz derecede kardeş istiyordu hatta ağlıyordu tüm arkadaşlarımın kardeşi var benim niye yok diye ama şimdi çok farklı tepkiler veriyor.yemek olayı bitti zaten ne okulda ne evde hiç bişey yemiyor dün öğretmeni ile konuştum kadın hareketleride çok değişti çok hassaslaştı beren dedi..Pedagog için randevu aldım salı yada çarşamba gidip görüşücem belki de doğru bildiğimiz yanlışlar vardır yapmamaız gereken şeyler vardır..Sonuçda ben 2.çocuğu kendimden çok onun için yapıyorum kardeşsiz kalmasın diye lakin onun üzülmesini asla ama asla istemem..
Bakalım kızlar bu dönemi inşallah kazasız belasız atlatırız....
aynısı bende de var böyle haykırasım var,herşey neden heme yoluna girmiyor diye..niye hep düşünüyorum diye...incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden...kendime bile bakmaz oldum nerdeyse...banada öyle ne giysem sıkıyor takışmıyor gibi geliyor..rahat bırakmalıyım kendimi o zaman geçeceğine inanıyorum..birde ben çok ince düşünüyorum,herşeyi kafama takıyorum,bu kadar çok kafaya takarsan hayat çekilmez olur rahat bırak kendini diyor eşim sitem ettiğimde...gebelik psikolojiside böyleymiş demekBenzer şeyler benim de başıma geldi, artık hormonlardan mıdır, işi bırakıp evde oturmamdan mıdır nedir, o kadar sıkıldım daraldım ki, ilk zamanlar böyle içime kapandım, sonra da bağırıp çağırmaya başladım. Eşim artık bişi demiyo elinden geldiğince yardımcı olmaya calısıyo. Böyle küçük bir sorun bile 10 katı buyuyo gözümde sankikendim de rahatsızım bu durumdan bir ara hamilelik depresyonuna giriyorum sandım. Ama sonra düzeldim iyice yalnız hissedince kendimi. Arada yine oluyo dengesizliklerim ama napalım artık. Bi sürü şey yaşıyoruz. Bulantı yüzünden mutsuzum, dışarıya çıkmak bie istemiyorum ağzımın tadı yok, n giysem sıkıyo gibi gliyo ki kilo vermeme rağmen. Değişik bi psikoloji canım üzme kendini geçer inş. Ben fazla kafa yormayınca geçti sanki
bende de dün akşam başladı ve hala devam ediyor,eşim arada biraz önce iyimisin diye,içimden neşeli neşeli konuşmak hiç gelmedi ee tabi canı sıkıldı adamcağzcın..çabuk geçisn istiyorum bu durumum...bundan 1 ay önce gibi banada oldu. her yaptığı battı suratım hiç gülmüyordum, ağlıyordum. ama şuan öyle değilim. oluyor normal yani hormonlardan sanırımm.
canım böyle şeyler olur veeee çok normal..
Evliliğin ne kadar sürelik?
ben ilk hamileliğimi 9 aylık evliyken yaşadım zaten yeni evliyim eşimle alışma evresindeyiz oturtmaya çalışırken bişeyleri hamile kaldım ve şimdi söylemek çok kötü ama hiçmi hiç düşünmüyorduk ozamanlar çocuk..çok erken geliyordu..ben 9 ay boyunca resmen eşimden nefret ettim desem inanırmısın gerçekden öyleydi ne söylese batıyordu ne yapsa..
kiiii adamcağız deli gibi ilgleniyordu benimle..doğumdan sonra herşey normale döndü.bir daha hamile kalırsam 9 ay mümkünse görüşmeyelim falan diyordum o kadar yani.ve korkuyordum aynı şeyleri yaşamakdan..
Ama bunda hiiiiiiç öyle bişey yok çok şükür gayet mutlu sakinim eşimle eskisinden daha çok sohpet ediyoruz konuşuyoruz kızımı haftada 1 gün babaanne yada anneanneye bırakıp birlikde başbaşa bişeyler yapıyoruz..ama ben bu kez kendimi çok hazırladım rahat olucam hiç birşeyi takmıycam diye..emin ol seninde kafanda biter herşey ama mğmkün olduğunsa eşine yakın davranmaya çalış çünki onun ilgisi olmazsa hamilelik daha zor geçer eş desteği herşeyden önemli..
oda mutlu olur sen ona yakın durdukca şimdi öyle yarın geçer ama bu durum çok da takılma yanii..
Günaydın....
Bende yazıcaktım kızlar ma malum aysonu yoğunlukdan yazamadım..
Dün gittim kontrole çok şükür herşey yolunda bir sorun yok cinsiyet henüz erken dedi yani ona benziyor buna benziyor diye bir ifade kullanmadı genelde de kullanmıyor çünki ancak net görünce söylüyor kızımdan biliyorum..
2 hafta sonra ikili testler için çağırdı o zaman belki belli olur..bebişim çok tatlıydı kızlar yaaa herşeyi olmuş artık ilk önce sakin sakin yatıyordu sonra bir zıplamaya başladı ayyy inanamadım ve tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım ..
2.hamilelikde çok sakin görüyordum kendimi ama gerçekden içimde varlığı ayrı ama onu öyel zıplarken görünce offffffffff çok fena oldummm..Allah hepimize hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin şunu anladımki 2-3-4-5 hiç farketmez annelik heyecanı hepsinde aynıymış:)
Bu na sevinirken bir yandan da üzülüyorum kızım çok değişik hareketler sergilemeye başladı tanıyamıyorum artık onu aslına bakarsanız inanılmaz derecede kardeş istiyordu hatta ağlıyordu tüm arkadaşlarımın kardeşi var benim niye yok diye ama şimdi çok farklı tepkiler veriyor.yemek olayı bitti zaten ne okulda ne evde hiç bişey yemiyor dün öğretmeni ile konuştum kadın hareketleride çok değişti çok hassaslaştı beren dedi..Pedagog için randevu aldım salı yada çarşamba gidip görüşücem belki de doğru bildiğimiz yanlışlar vardır yapmamaız gereken şeyler vardır..Sonuçda ben 2.çocuğu kendimden çok onun için yapıyorum kardeşsiz kalmasın diye lakin onun üzülmesini asla ama asla istemem..
Bakalım kızlar bu dönemi inşallah kazasız belasız atlatırız....
kimse cevap vermiyor demek ki bilen yok!!!
ben yaptırmadığım için bilgim yok canım,ama bir bilen çıkacaktır elbet..
merhaba kızlar. ikili test sonucumu aldım normal değerleri bilen var mı?
hcg 42,7 0,97 düzeltilmiş mom
papp-a 1,87 0,63 """
crl 52,6mm ense kalınlığı 2,20mm kombine risk 1:1384 cut off değerinin altında ikili test 1:2455 cut off değerinin altında yaş riski 1:1079 trisomy 13/18 + nt 1:10000 cut off değerinin altında. hesaplanan tüm risk değerlerinin tanısal değeri yoktur.
ikili test sonuçlarım...
Ense kalinliginin normal degerini bilmiyorum ama digerleri iyiye benziyor mesela en sondaki onbinde 1gorulme var gibi misal..
Günaydınn kızlarrr :))
Ya kızlar benım mıdem kotu yaaa yanıyor bıde gaz gıbı bır tuhaf hıc rahat edmıyorum maden suyu ıcıyorum falan hiç işe yaramıyor... Rezene çayı iç ıyı gelır dıyolar bır sorun olurmukii içmemdeee ???
ben bi kaç doktora gittim ama hiç içime sinen doktor olmadı
napıciiimmm ben
Eki Görüntüle 644383
dün doktora gittik, bu da benim bebişim teyzeleri :)
herkesle paylaşasım, herkese gösteresim geliyor. çok şükür sağlığı yerindeymiş. koskoca 3 cm olmuş. :)) doktor iki hafta sonra gel dedi. ikili testleri yapılcak. inşallah orda da bi sorun yaşamayız. inşallah de kimse sorun yaşamaz..
Eki Görüntüle 644383
dün doktora gittik, bu da benim bebişim teyzeleri :)
herkesle paylaşasım, herkese gösteresim geliyor. çok şükür sağlığı yerindeymiş. koskoca 3 cm olmuş. :)) doktor iki hafta sonra gel dedi. ikili testleri yapılcak. inşallah orda da bi sorun yaşamayız. inşallah de kimse sorun yaşamaz..
maşallah süphanallah bebiciğe,seninki azıcık yaramaz olacak herhalde,şimdiden zıplamaya başşladıya 6 aylıkken falan düşünemiyorum,çk zorlar seni...yakın arkadaşım hamile seninki gibi çk hareketli dr u boyunu falan çk zor ölçüyomş,,,kız diyoki tam uyyorum gece tekmelemeye başlıyo,gündüz yoruluyorum oturuyorum fırıl fırıl dönüyo rahat vermiyo diyo şimdi 7 ay bitti onun....seninde sonun öyle söyleyim ben...
kızın için üzüldüm,malum kardeş kıskançlığı,ilgi odağının bebiş olmasından korkuyodur kuzum,kıyamam ben ya
ben bi kaç doktora gittim ama hiç içime sinen doktor olmadı
napıciiimmm ben
merhaba arkadaşlar güzel bir gün olsun inş evlerinde temizzlik işini napıosunuz ya biraz önce klozete domestosla klozet temizleyici sıktım biraz banyoda temizlik için oyalandım domestos koklamak bebeğime zarar vermemiştir dimi ?:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?