2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aşkolsun ama kimse cvp vermiyo içimi rahatlatcak bişeyler söylemiyo:

canim bende kullaniyorum camasir suyu dedigin gibi ama pek oyalanmiyorum ve nefes almamaya calisiyorum ve pek camasir suyu kullanmamaya calisiyorum arada bir yada esime yaptiriyorum bebisinede korkma Rabbimin izniylede birsey olamz

canim bende kullaniyorum camasir suyu dedigin gibi ama pek oyalanmiyorum ve nefes almamaya calisiyorum ve pek camasir suyu kullanmamaya calisiyorum arada bir yada esime yaptiriyorum bebisinede korkma Rabbimin izniylede birsey olamz

ay tşk ederim yaa insan herşeyden endişenir oluyo bende pek kullanmıyorum çamaşır suyu ama arada temizlemek için gerekyo mikrop kapma riskimizde var çünkü neyse meleklerimiz RABBİME emanet zaten......

maşallah süphanallah bebiciğe,seninki azıcık yaramaz olacak herhalde,şimdiden zıplamaya başşladıya 6 aylıkken falan düşünemiyorum,çk zorlar seni...yakın arkadaşım hamile seninki gibi çk hareketli dr u boyunu falan çk zor ölçüyomş,,,kız diyoki tam uyyorum gece tekmelemeye başlıyo,gündüz yoruluyorum oturuyorum fırıl fırıl dönüyo rahat vermiyo diyo şimdi 7 ay bitti onun....seninde sonun öyle söyleyim ben...
kızın için üzüldüm,malum kardeş kıskançlığı,ilgi odağının bebiş olmasından korkuyodur kuzum,kıyamam ben ya

merhaba kızlar. ikili test sonucumu aldım normal değerleri bilen var mı?

aynısı bende de var böyle haykırasım var,herşey neden heme yoluna girmiyor diye..niye hep düşünüyorum diye...incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden...kendime bile bakmaz oldum nerdeyse...banada öyle ne giysem sıkıyor takışmıyor gibi geliyor..rahat bırakmalıyım kendimi o zaman geçeceğine inanıyorum..birde ben çok ince düşünüyorum,herşeyi kafama takıyorum,bu kadar çok kafaya takarsan hayat çekilmez olur rahat bırak kendini diyor eşim sitem ettiğimde...gebelik psikolojiside böyleymiş demek

bundan 1 ay önce gibi banada oldu. her yaptığı battı suratım hiç gülmüyordum, ağlıyordum. ama şuan öyle değilim. oluyor normal yani hormonlardan sanırımm.
bende de dün akşam başladı ve hala devam ediyor,eşim arada biraz önce iyimisin diye,içimden neşeli neşeli konuşmak hiç gelmedi ee tabi canı sıkıldı adamcağzcın..çabuk geçisn istiyorum bu durumum...

evliliğim daha yeni 5aylık ama eşimle 7 yıldır da tanışıyoruz yani flört nişan hepsi içinde...isteyerek oldu bizim ki evliliğimizden itibaren...eşim sağolsun çok ilgili nazlı yarim der durur ben hemen sorun çıkarsam,ama dün başkaydı senin ki gibi hiiç konuşmak istemedim bugün aradı neşeli neşeli hiç konuşmadım...halbuki bir şey yaptığı da yok..ama iş yerinde de çok sıkıldım..bir hafta izine çıksam rahatlayacağım ...eşimin işinden dolayı da göçebeyim onun gececi olduğu zamanlarda,yani hepsi yordu beni...neyse ki geçici bir durummuş demek ki...adam hemen dünkü soğukluğumdan bana niye uzaksın dedi,canı sıkıldı canımcımın ya..hemen geçsin istiyorum bu durumum ,hiç sevmedim bu beni...

hepinize teşekkür ederim

demek yeğenimiz kıpır kıpır,şıkır şıkır ha...ne tatlı şey bu bebekler ya...maşallah maşallah diyorum....
daha şimdi böyleyse yavrucak iler ki aylarda nasıl olur tahmin edemiyorum,bir tanıdığım vardı erkek di bebeği çok hareketliydi benimki dedi..karşıdan belli olurdu..hareket ettiği utanırdım yeleğimle gizlemeye çalışırdım derdi...sağlığı sıhhati yerinde olsun da varsın tepinsin içimizde..
kıskanç bir abla olacak anlaşılan kızın,yada hala adapte olamadı bu duruma..pedagog a gitmek için çok iyi düşünmüşsün şimdiden alışırsa doğunca sorun olmayacaktır...amin inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

merhaba kızlar. ikili test sonucumu aldım normal değerleri bilen var mı?

direkt doktoruna göster bence.internetten falan araştırmaya kalksan bir ton kafa karıştırıcı sonuç,haftaya kısmet olursa ben de yaptıracağım 2li testi.Umarım yolundadır herşey

hcg 42,7 0,97 düzeltilmiş mom
papp-a 1,87 0,63 """
crl 52,6mm ense kalınlığı 2,20mm kombine risk 1:1384 cut off değerinin altında ikili test 1:2455 cut off değerinin altında yaş riski 1:1079 trisomy 13/18 + nt 1:10000 cut off değerinin altında. hesaplanan tüm risk değerlerinin tanısal değeri yoktur.
ikili test sonuçlarım...

Ense kalinliginin normal degerini bilmiyorum ama digerleri iyiye benziyor mesela en sondaki onbinde 1gorulme var gibi misal..

Ense kalinliginin normal degerini bilmiyorum ama digerleri iyiye benziyor mesela en sondaki onbinde 1gorulme var gibi misal..

ense kalınlığını doktorm 1.7 mm ölçtü sonra 2.2 mm ölçtü. ense kalınlığında sınır 3.0 mm bi onu biliyorum

canım doktoruna sorup gaviscon yada renie kullanabilirsin bende deoldu ilacı kullanmadan geçmedi çok can yakıcı biliyorum ilaç kullanmadan geçmiyo bide

ben bi kaç doktora gittim ama hiç içime sinen doktor olmadı
napıciiimmm ben

aynı durumdayız canım bende hala kafama gore bi doktor bulamadım internetten bak denemden bulamıcaz:)

dün doktora gittik, bu da benim bebişim teyzeleri :)
herkesle paylaşasım, herkese gösteresim geliyor. çok şükür sağlığı yerindeymiş. koskoca 3 cm olmuş. :)) doktor iki hafta sonra gel dedi. ikili testleri yapılcak. inşallah orda da bi sorun yaşamayız. inşallah de kimse sorun yaşamaz..

Heryeri belli bicime oturmus maasallah..
Yeni baslangiclar yeni umutlarla doludur diye bir soz var.. kendimi bebisin resmine gulerek bakarken buldum ve bu soz aklima geldi..

maşaallah Allah bağışlasın:)))

Muhtemelen öyle olucak evet ama hiç sorun değil sağlıklı olsun ben herşeye razıyım kiiiii hamile ikenki yorgunluğun hiçbişey olduğunu biliyorum..İlk hamileliği olan anneler gözünüz korkmasın ama bana hep kızıma hamile iken ohh şimdi çıkar tadını doğdukdan sonra yandın diyorlardı ne alakası var diyordum bi doğsa keşke falan..
Ama doğunca anladım karnındayken rahatmış..şaka bir yana yüzünü görünce herşeye değiyor.bütün gün koştur koştur peşinde yemek yemez ağlar ama bir gülünce yüzüne herşeyyy bitiyor Allah hepimize göstersin o günleri...
kızım içinde kesinlikle profesyonel yardım alıcam sizinlede paylaşırım kızlar..
O benim ilk gözağrım dünyalara değişmem her anne gibi asla üzülmesinide istemem..
Bakıcaz çaresine:)

Canım çok aşırı kokuya maruz kaldıysan zararlı olur ama sana..
Bebeğe geçicek kadar zehirli koku olsa zaten bayılırdın:)
Tabi bu benim fikrim ama bişey olacağını sanmıyorum..
Ben sıvı sabun hariç diğer tüm temizlik malzemelerinden uzağım kadın var temizlik için sağolsun o hallediyor.mümkün olduğunca uzak durmanı tavsiye ederim eşin falan yapsın yada camı aç en azından konu dışarı çıksın..
Sonuçda içmemişsin çamaşır suyunu kokunun zararı bir yere kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…