2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah....benimde aynen 2 hafta sonra ikili testim var..
Sorun olmaz inşallah..
güzel sonuçlar alırız önce sonrada bebeklerimizi kucağımıza:)

hiihhh allahım yerim onu ben.. 41 kere Maşallah.. 3cm cik şeyin nasılda heryeri belli Allahım sen nelere kadirsin. Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
duygularım karman çorman oldu resmi görünce.. hem çok sevindim hem bir o kadar duygulandım.. :)

maşallah canım bebişine çok tatlı maşallah:))

slm kızlarrr benim gibi sadece gece 12den snra langur lungur çıkartan var mıı :))) kardeşm bile diyo abla normalde hamilelerin sabah olur senin gece oluyo :)) artık yemek borum nerde başlıyo nerde bitiyo hissedebiliyorum yediğim yemek nerden gidiyo nerde duruyo mahfoldumm boğazım acıyo dudağım uçukladıı :))) sadece çıkartsam iyiiii zorlamaktan herhaldee altıma kaçırıyorum :)))

kızlar bugun duşuındumde minikler daha gelmeden bazılarımıza en guzel hediyeyı veriyo aslında ben sigara içen biri olarak asla sıgarayı bırakamam diyen biri olarak bide :))sigaradan nefret ediyorum kokusuna tahammnulum yok sokakata bile yuz metreden o pis kokuyu alıyorum eşime diyorum ne pis kokuyomuşum ben sigara içerken ki o hala öyle kokuyo:)içmeye devam ediyo çunku bu bi hediye bence bizlere bebişşlerimizden:)))))

canım benimde bir bilgim yok ama arkadaşımın ilk bebeği sorunlu çıkmıştı gebeliği sonlandırıldı o söyledi bana da en kalınlığı 2.5 i geçmeyecek değer de 2500 ü geçmeyecek sanırım böyle ama yinede kesin bilyiroum arkadaşların dediği gibi en iyisini doktorun bilir benim verdiğim değerlere göre sonuçlar iyi ama :)

sana katılıyorum cnım ben de eşime diyorum ben de böyle mi kokuyordum sigara içerken o zaman b dah asla içmem ne güzel şimdi çamaşırlarımın yumoş kokusunu duyuyorum kaç gün :))

Ayy sigara deme bana hic icmedim ama esim sagolsun sabahin korunde wc de iciyor ve direk bizim odada duyuluyor bugun yine soylendim bide Aten gripten burnum tikali agzimla nefes aliyorum sanki icmis gibi oldum agzima sigara tadi geldi sabah sabahsinir etti beni bak yine sinir oldum anlayissiz nolcek..

bugun havanın kapalı olmasından mıdır ne moralim cok bozuk içim sıkılıyo
ne akşam yemegi yaptım ne baska bişi kaç saattir sebebsiz ağlıyorum
hoş zaten hamile kaldıgımı öğrendigim günden beri güzel bi gün görmedigim için cok sık ağlıyodum
şimdi sebebsiz yere ağlamalar basladı
içerde cocuk üzülüyodur iyorum ama ağlamama engel olamıyorum

sana katılıyorum cnım ben de eşime diyorum ben de böyle mi kokuyordum sigara içerken o zaman b dah asla içmem ne güzel şimdi çamaşırlarımın yumoş kokusunu duyuyorum kaç gün :))

aynen bende artık kendimi daha temiz hissediyorum bide takıntı oldu bende ne yapsdam ellerimi yıkıyorum sanki şimdiden mikroplar meleğime zarar vercekmiş gibi hissediyorum:))))

malesef canım benim eşimde içmeye devam ediyo neyseki az içmeye çalışyo ama yınede kokusu ölduruyo beni :)

valla korktum ben şimdi 12. haftada gecicek diye beklerken sen şimdi böyle yazınca:)) ayy canım yaa kıyamam inşallah gecer bian önce ama 14.haftaya engec b,itıyomuş bulantılar az kalmış sık dişini gceicek hepsi:)bebişler annelerine şimdiden zahmet veriyolar işte anne olmaya hazırlık hiçbişey hissetmesek doğunca o ağlamalara uykusuzluğa da katlanamayız heralde:)))

mseylül ben bu hormonları hiç sevmedim

incicim biz o hormonları hiç sevemedik canım ama o hormonlar maşallah hucrelerımıze yerleşti yapıştı da yapıştı yeryanımıza gitmiyolar şu 4. ayı merak ediyorum çok rahat ediliyomuş diyorlar bilmem öylemi?
başa gelen çekilir neyapalım:))))

bizde konrolden geldik şimdi... ikili test yapılmayacak bana 1 ay sonra gel dedi çünkü. 3 lü test yapılacakmış. bide %51 kız dedi. oğlum vardı zaten bide kızım olacak inşallah gerçihiç farketmez erkek olsada ....

ikimizinde doğum tarihi aynı bende yarın gidicem acaba banada olasılık söyler mi ?
cok merak ediyorum

Canim degerlerin gayet iyi gorunuyor cut off degerinin altinda dedigi risk grubunun altindasin zaten bildigim kadariyla 1/250 den yuksekte sorun yok altinda olursa sorun oluyor ben de pazartesi alacagim ins benim de iyi cikar

ikimizinde doğum tarihi aynı bende yarın gidicem acaba banada olasılık söyler mi ?
cok merak ediyorum

benimde normalde yarın gitmem gerekiyordu ama ufak bi kanamam oldu neyse çok önemli değilmiş... emin olarak söylemedi bi dahaki aya söylerim dedi. sadece %51 dedi. bence siz sorun o zaman söylüyorlar çünkü. benim dr um ilk gebeliğimdede gittiğim dr artık bi samimiyet oluştu aramızda direk söyledi. sağlıklı olması önemli ama insan yinede merak ediyor....

benim 9 aylık yegenim var onun cinsiyetini 2 aylıkken falan öğrendik...doktor aslında erken söylemiyoruz çünkü erkek olmadıgı zaman aldırmak isteyenler oluyo demiş malum 2.5 aylıkken alınıyodu şimdi sanırım o sürede düşürüldü.. bunu etik bulmadıgımız için söylemiyoruz demiş..
senin dediğin gibi sağlıklı olsun da ne olura olsun ama insan merak ediyo ve magazalları falan gezmek istiyosun ama cinsiyet belli olmayınca neye bakıcanı bilmiyosun :)

kızlar selam uzun zamandıe giremiyorum nete .ben şu an 9.haftamdayım bulantılarım çok az şükürler olsun.bu haftadan sonra artmaz dimi

cnm bnde senn gbiyim gecede kusuyorum akşam üstüde,sabah kokular rahatsız ediyo bi de diş fırçalarken öğürüyorum sürekli çıkartırken bnde de sanki kaçırıyomuşum gbi oluyo ama azıcık günlük ped ıslanıyo
sanırım mide sorunu olanlar böle hissediyo bulantılarını,bnde liseden beri mide problemi vardı öss stresiyle başlamıştı.

karnı çıkan var mı hatunlar? bnm kilom artmadı ama 2gündür giydiklerimden belli oluyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…