Eki Görüntüle 644383
dün doktora gittik, bu da benim bebişim teyzeleri :)
herkesle paylaşasım, herkese gösteresim geliyor. çok şükür sağlığı yerindeymiş. koskoca 3 cm olmuş. :)) doktor iki hafta sonra gel dedi. ikili testleri yapılcak. inşallah orda da bi sorun yaşamayız. inşallah de kimse sorun yaşamaz..
Eki Görüntüle 644383
herkesle paylaşasım, herkese gösteresim geliyor. çok şükür sağlığı yerindeymiş. koskoca 3 cm olmuş. :)) doktor iki hafta sonra gel dedi. ikili testleri yapılcak. inşallah orda da bi sorun yaşamayız. inşallah de kimse sorun yaşamaz..
Eki Görüntüle 644383
hcg 42,7 0,97 düzeltilmiş mom
papp-a 1,87 0,63 """
crl 52,6mm ense kalınlığı 2,20mm kombine risk 1:1384 cut off değerinin altında ikili test 1:2455 cut off değerinin altında yaş riski 1:1079 trisomy 13/18 + nt 1:10000 cut off değerinin altında. hesaplanan tüm risk değerlerinin tanısal değeri yoktur.
ikili test sonuçlarım...
kızlar bugun duşuındumde minikler daha gelmeden bazılarımıza en guzel hediyeyı veriyo aslında ben sigara içen biri olarak asla sıgarayı bırakamam diyen biri olarak bide :))sigaradan nefret ediyorum kokusuna tahammnulum yok sokakata bile yuz metreden o pis kokuyu alıyorum eşime diyorum ne pis kokuyomuşum ben sigara içerken ki o hala öyle kokuyo:)içmeye devam ediyo çunku bu bi hediye bence bizlere bebişşlerimizden:)))))
kızlar bugun duşuındumde minikler daha gelmeden bazılarımıza en guzel hediyeyı veriyo aslında ben sigara içen biri olarak asla sıgarayı bırakamam diyen biri olarak bide :))sigaradan nefret ediyorum kokusuna tahammnulum yok sokakata bile yuz metreden o pis kokuyu alıyorum eşime diyorum ne pis kokuyomuşum ben sigara içerken ki o hala öyle kokuyo:)içmeye devam ediyo çunku bu bi hediye bence bizlere bebişşlerimizden:)))))
sana katılıyorum cnım ben de eşime diyorum ben de böyle mi kokuyordum sigara içerken o zaman b dah asla içmem ne güzel şimdi çamaşırlarımın yumoş kokusunu duyuyorum kaç gün :))
Ayy sigara deme bana hic icmedim ama esim sagolsun sabahin korunde wc de iciyor ve direk bizim odada duyuluyor bugun yine soylendim bide Aten gripten burnum tikali agzimla nefes aliyorum sanki icmis gibi oldum agzima sigara tadi geldi sabah sabahsinir etti beni bak yine sinir oldum anlayissiz nolcek..
bugun havanın kapalı olmasından mıdır ne moralim cok bozuk içim sıkılıyo
ne akşam yemegi yaptım ne baska bişi kaç saattir sebebsiz ağlıyorum
hoş zaten hamile kaldıgımı öğrendigim günden beri güzel bi gün görmedigim için cok sık ağlıyodum
şimdi sebebsiz yere ağlamalar basladı
hepsi hormonlardan incicim bende durup duruken ağlıyorum gereksiz yere guluyorum zaten bulantılarımdan yemek pişirmiyorum eşimde yıyp geliyo bide ona uzuluyorum yemek yapamıyorum ona diye(
içerde cocuk üzülüyodur iyorum ama ağlamama engel olamıyorum
slm kızlarrr benim gibi sadece gece 12den snra langur lungur çıkartan var mıı :))) kardeşm bile diyo abla normalde hamilelerin sabah olur senin gece oluyo :)) artık yemek borum nerde başlıyo nerde bitiyo hissedebiliyorum yediğim yemek nerden gidiyo nerde duruyo mahfoldumm boğazım acıyo dudağım uçukladıı :))) sadece çıkartsam iyiiii zorlamaktan herhaldee altıma kaçırıyorum :)))
mseylül ben bu hormonları hiç sevmedim
bizde konrolden geldik şimdi... ikili test yapılmayacak bana 1 ay sonra gel dedi çünkü. 3 lü test yapılacakmış. bide %51 kız dedi. oğlum vardı zaten bide kızım olacak inşallah gerçihiç farketmez erkek olsada ....
Canim degerlerin gayet iyi gorunuyor cut off degerinin altinda dedigi risk grubunun altindasin zaten bildigim kadariyla 1/250 den yuksekte sorun yok altinda olursa sorun oluyor ben de pazartesi alacagim ins benim de iyi cikarhcg 42,7 0,97 düzeltilmiş mom
papp-a 1,87 0,63 """
crl 52,6mm ense kalınlığı 2,20mm kombine risk 1:1384 cut off değerinin altında ikili test 1:2455 cut off değerinin altında yaş riski 1:1079 trisomy 13/18 + nt 1:10000 cut off değerinin altında. hesaplanan tüm risk değerlerinin tanısal değeri yoktur.
ikili test sonuçlarım...
ikimizinde doğum tarihi aynı bende yarın gidicem acaba banada olasılık söyler mi ?
cok merak ediyorum
benimde normalde yarın gitmem gerekiyordu ama ufak bi kanamam oldu neyse çok önemli değilmiş... emin olarak söylemedi bi dahaki aya söylerim dedi. sadece %51 dedi. bence siz sorun o zaman söylüyorlar çünkü. benim dr um ilk gebeliğimdede gittiğim dr artık bi samimiyet oluştu aramızda direk söyledi. sağlıklı olması önemli ama insan yinede merak ediyor....
slm kızlarrr benim gibi sadece gece 12den snra langur lungur çıkartan var mıı :))) kardeşm bile diyo abla normalde hamilelerin sabah olur senin gece oluyo :)) artık yemek borum nerde başlıyo nerde bitiyo hissedebiliyorum yediğim yemek nerden gidiyo nerde duruyo mahfoldumm boğazım acıyo dudağım uçukladıı :))) sadece çıkartsam iyiiii zorlamaktan herhaldee altıma kaçırıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?