2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar, bende 11.haftama geçeceğim inş.,son bi haftadır bulantılarım azaldı,geceleri bazen bulantı oluyor ve biraz da koku hassasiyetim var,örneğin yemek yaparken soğan doğradığımda kaç kere yıkasam da sanki sinmiş gibi oluyor dayanamıyorum.ne güzel aramızda cinsiyet öğrenenler oluyor erkenden ben aslında sabırlı bi anneyim aşırı merak etmiyorum ama böyle öğrenenleri görünce de heyecanlanıyorum

Gunaydin kizlar erkenden uyandim dr kontrolum varya bebisimi gormek icin sabirsiLaniyorum 1saat sonra bebisimi gorucem ins. Iyidir ve xinsiyetini gosterir bize...

Kızlarr günaudınnn hayırlı cumalar olsun cümlemizeinşallah.
Arethusa bacım sanırım dün kontrolün vardı nasıl geçti???

günaydın

kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin

benimde yarın kontrolüm 2 li testim var
bide yeni doktor, güzel olur umarım

Kızlarr günaudınnn hayırlı cumalar olsun cümlemizeinşallah.
Arethusa bacım sanırım dün kontrolün vardı nasıl geçti???

Herkese günaydın....Gününüz güzel geçsin.
Dün kontrole gittim, bebek gayet sağlıklı.Kafa önde uyuyordu.Doktor amcası uyandırdı,kudurttu sonra. Ense ve burun ölçümü yapıldı.İkili test için de kan verdim.(Bu arada ikili test için bu sefer ücret ödemedim)
Normalde 11+5'iz.Ultrasonda 12+3 çıkıyor.Bebeğin gelişimi gayet iyi.
Cinsiyete bakmak için posizyon aldırttı bebişe doktor.Ufaklık da V şeklinde açtı bacaklarını.Doktorumuz "erkek gibi gördüm ama henüz net değil,cinsel organ henüz oluşmadığı için oradaki kabarıklığın vücuda açısına göre yorumluyoruz dedi."16. haftadan önce net anlaşılamaz" dedi ama bana artık bu tespit değişmez gibi geliyor.Allah biliyor ya, hayal kırıklığına uğradım.Oğlumdan sonra bi tanecik kızım olsun istemiştim.Allah bana kısmet etmedi.Sağlıklı olsun iki erkek olsun ne yapalım diyerek avunmaya çalışsam da gözyaşlarımı tutamıyorum.Bir bebek daha yapacak olsam umutlarımı canlı tutardım. Bu planladığım ve hayırlısı ile kucağıma alacağım son çocuğum olacak.

Son düzenleme:

Canım benim yaaa sağlıklı olması önemli olan öyle değilmi.
düşünsene üç erkeğin içinde prenses gibi olacaksın...
hem neden öyle konusuyosun yasımız daha kaç evelallah üçüncüleride yaparız.
doğuma kadar erkek denilip kız doğanlarda var unutmaa.
Rabbim hayırlı olan neyse onu nasip etsin cümlemize..

Kizlar dr geldik veee ikinci kizim geliyor insallah..
Gelisimi cok iyiymis hatta gecen gittigimden 1hafta ondeymis maasallah..ikili test icin kanda verdim 5gun sonra cikacakmis..

Gelisimi cok iyiymis hatta gecen gittigimden 1hafta ondeymis maasallah..ikili test icin kanda verdim 5gun sonra cikacakmis..

gözünaydın canımmmm.
Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
ne güzel iki kız annesi olmakk.
benimkinede doktor erkeğe benziyo dedi ama nedense ben hala yoğun bi şekilde kız hissediyorum yaa..
bakalım nasip olursa pazaresi tekrar kontrolüm var o ne diyecek.
cinsiyeti söyleyen farklı bir doktordu..

canım çok sevindim,2 li testinde ii çıkar inşlh,kız erkek olsun ne olacak sağlıklı hayırlı evlat olsun inşlh,,,canım benim 3.bebiciğide yaparsın rabbim bundada kız nasip eder inşlh,son çocuğum falan deme öle..bak sen böyle düşününce bebicik karnında üzülüyo annesi,erkek adamı niye üzüyosun sen bakimmmm...
ayyyy inşlh yrn bende öğrenirim cinsiyetini...

ayyy ayyyy ne güzel haberler var bgn ya....maşallah yiğenime,hadi bakalım inşlh 2li taramasıda güzel çıkar kızımızın

ya varya şuan vala içim kıpır kırp oluyo cinsiyet haberlerini okudukça...

:)
Hadi gözün aydın canım çok şükür herşey yolundaysa..2.kızda güzel olmuş en azından abla kardeş birlikde paylaşımları çok olur..sonuçda kardeş herşeyden herkesden daha önemli..
Testlerinde sorunsuz çıkar bundan sonraki 6 ay sakin sessiz tekmeler ve hazırlıklarla geçirirsin:)

kızlar bgn varya kendimi çok tuhaf hissediyorum acayip mutlu heycanlı ve kıpır kıpırım,yerimde duramıyorum,,,düşünün yani ay sonu yakıt raporu hazırlıyorum pc ye bakarken yüzümde koca bi gülümseme,deli gibi oldum vala yawww....

Günaydın kızlar.

Bizde doktorumuza gittik. Bebişim iyimiş çok şükür. Normal doğum tarihini belirledi. 29. Eylülmüş. Adet tarihine göre olanla aynı bu iyi dedi. Hayırlısı inşalalh. İkili test için tarih verdi.

Birde bana ferro sanol veri siz kullanıyor musunuz?

Nasıl bir ilaç?

Bir daha 1,5 ay sonra çağırdı çok uzun değil mi? 15 gün uzun geliyordu bana.

Günaydın...
canım evet bu haftalarda vücut kabarıklığına göre yorumluyorlarmış..ama belki doğru belki yanılmadır onu ancak ilerki haftalarda öğrenirsin..İlk çocuk ne ise insan 2.olanı farklı istiyor tabii ama herşeyde bir hayır ve hepsinin güzel bir tarafı vardır..Ben 1 kız annesi olarak kız çocuğun olmasını çok isterdim tabi ama erkek annesi olmakda ayrı bi güzel ordan bak...kesinlikle evde3 erkek içinde prenses olucaksın..Planların değişebilir 3.bebeği denersin bakarsın hiç belli olmaz..Şimdiki ağlaman duygusallıkdan canım hiç kendini üzme sağlıklı sıhhatli olsun hayat bize neler gösterir bilinmez..

Saol canim eli ayagi duzgun hayirli evlat olmayi nasip etsin rabbim..
ayyy ayyyy ne güzel haberler var bgn ya....maşallah yiğenime,hadi bakalım inşlh 2li taramasıda güzel çıkar kızımızın

ya varya şuan vala içim kıpır kırp oluyo cinsiyet haberlerini okudukça...
Saol canim..

Evet iki kiz buyumeleri paylasimlari guzelbolacak ben tek kizdim buduyguyu yasamadim ins. Kizim yasayacak..
Hazirliklara ihtiyac yok cinsiyet ayni olunca fazlasiyla kizimdan esya var bi besik alirim okadar..

Esime diyorum bak masraf olmayacak ..oda ne masrafi 3.cocuga yol acildi erkek olsaydi ywterdi ikitane diyo.. bozmadi ama her erkek gibi tabiki oda erkek istiyorsu ikide kiz olunca hakli haliiyle ben bile yalan degil istiyordum neyse eli ayagi duzgun olsunda gerisi onemli degil..

Canim degerlerin gayet iyi gorunuyor cut off degerinin altinda dedigi risk grubunun altindasin zaten bildigim kadariyla 1/250 den yuksekte sorun yok altinda olursa sorun oluyor ben de pazartesi alacagim ins benim de iyi cikar

bende biraz araştırdım yüzlü rakamlar iyi değilmiş ama bilmiyorum tam olarak. inşaallah seninde herkesinde iyi çıkar

güzünaydın canım bebiş iyiymiş..
ben kntrole yrn gitcem bana daha ilaç vermedi,ferro sanol kan ilacı diye biliyorum,ayrıca bu ilacı içerken,süt vb.kalsiyum ürünleri alırsan arada 2 saat fark olsun,yoksa ilacın pek faydası olmuyo diye biliyorum,buna dikkat et cnm.
1,5 ay bencede uzun,ben dayanamazdım şahsen,sen yine çaktırmadan 15 günde bir git bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…