gunaydin kizlar erkenden uyandim dr kontrolum varya bebisimi gormek icin sabirsilaniyorum 1saat sonra bebisimi gorucem ins. ıyidir ve xinsiyetini gosterir bize...
Gunaydin kizlar erkenden uyandim dr kontrolum varya bebisimi gormek icin sabirsiLaniyorum 1saat sonra bebisimi gorucem ins. Iyidir ve xinsiyetini gosterir bize...
Kızlarr günaudınnn hayırlı cumalar olsun cümlemizeinşallah.
Arethusa bacım sanırım dün kontrolün vardı nasıl geçti???
Herkese günaydın....Gününüz güzel geçsin.
Dün kontrole gittim, bebek gayet sağlıklı.Kafa önde uyuyordu.Doktor amcası uyandırdı,kudurttu sonra. Ense ve burun ölçümü yapıldı.İkili test için de kan verdim.(Bu arada ikili test için bu sefer ücret ödemedim)
Normalde 11+5'iz.Ultrasonda 12+3 çıkıyor.Bebeğin gelişimi gayet iyi.
Cinsiyete bakmak için posizyon aldırttı bebişe doktor.Ufaklık da V şeklinde açtı bacaklarını.Doktorumuz "erkek gibi gördüm ama henüz net değil,cinsel organ henüz oluşmadığı için oradaki kabarıklığın vücuda açısına göre yorumluyoruz dedi."16. haftadan önce net anlaşılamaz" dedi ama bana artık bu tespit değişmez gibi geliyor.Allah biliyor ya, hayal kırıklığına uğradım.Oğlumdan sonra bi tanecik kızım olsun istemiştim.Allah bana kısmet etmedi.Sağlıklı olsun iki erkek olsun ne yapalım diyerek avunmaya çalışsam da gözyaşlarımı tutamıyorum.Bir bebek daha yapacak olsam umutlarımı canlı tutardım. Bu planladığım ve hayırlısı ile kucağıma alacağım son çocuğum olacak.
Kizlar dr geldik veee ikinci kizim geliyor insallah..
Gelisimi cok iyiymis hatta gecen gittigimden 1hafta ondeymis maasallah..ikili test icin kanda verdim 5gun sonra cikacakmis..
Dün kontrole gittim, bebek gayet sağlıklı.Kafa önde uyuyordu.Doktor amcası uyandırdı,kudurttu sonra. Ense ve burun ölçümü yapıldı.İkili test için de kan verdim.(Bu arada ikili test için bu sefer ücret ödemedim)
Cinsiyete bakmak için posizyon aldırttı bebişe doktor.Ufaklık da V şeklinde açtı bacaklarını.Doktorumuz "erkek gibi gördüm ama henüz net değil,cinsel organ henüz oluşmadığı için oradaki kabarıklığın vücuda açısına göre yorumluyoruz dedi."16. haftadan önce net anlaşılamaz" dedi ama bana artık bu tespit değişmez gibi geliyor.Allah biliyor ya, hayal kırıklığına uğradım.Oğlumdan sonra bi tanecik kızım olsun istemiştim.Allah bana kısmet etmedi.Sağlıklı olsun iki erkek olsun ne yapalım diyerek avunmaya çalışsam da gözyaşlarımı tutamıyorum.Bir bebek daha yapacak olsam umutlarımı canlı tutardım. Bu planladığım ve hayırlısı ile kucağıma alacağım son çocuğum olacak.
Gelisimi cok iyiymis hatta gecen gittigimden 1hafta ondeymis maasallah..ikili test icin kanda verdim 5gun sonra cikacakmis..
Saol canim eli ayagi duzgun hayirli evlat olmayi nasip etsin rabbim..gözünaydın canımmmm.
Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
ne güzel iki kız annesi olmakk.
benimkinede doktor erkeğe benziyo dedi ama nedense ben hala yoğun bi şekilde kız hissediyorum yaa..
bakalım nasip olursa pazaresi tekrar kontrolüm var o ne diyecek.
cinsiyeti söyleyen farklı bir doktordu..
Saol canim..ayyy ayyyy ne güzel haberler var bgn ya....maşallah yiğenime,hadi bakalım inşlh 2li taramasıda güzel çıkar kızımızın
ya varya şuan vala içim kıpır kırp oluyo cinsiyet haberlerini okudukça...
:)
Hadi gözün aydın canım çok şükür herşey yolundaysa..2.kızda güzel olmuş en azından abla kardeş birlikde paylaşımları çok olur..sonuçda kardeş herşeyden herkesden daha önemli..
Testlerinde sorunsuz çıkar bundan sonraki 6 ay sakin sessiz tekmeler ve hazırlıklarla geçirirsin:)
Canim degerlerin gayet iyi gorunuyor cut off degerinin altinda dedigi risk grubunun altindasin zaten bildigim kadariyla 1/250 den yuksekte sorun yok altinda olursa sorun oluyor ben de pazartesi alacagim ins benim de iyi cikar
Günaydın kızlar.
Bizde doktorumuza gittik. Bebişim iyimiş çok şükür. Normal doğum tarihini belirledi. 29. Eylülmüş. Adet tarihine göre olanla aynı bu iyi dedi. Hayırlısı inşalalh. İkili test için tarih verdi.
Birde bana ferro sanol veri siz kullanıyor musunuz?
Nasıl bir ilaç?
Bir daha 1,5 ay sonra çağırdı çok uzun değil mi? 15 gün uzun geliyordu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?