• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

jose doğumumuz aynı günü gösteriyor :1: ben 22 aralıkta kontrol için doktora gitmiştim bana yumurtlamışsın bi kaç gün içinde korunmasız ilişkin olduysa gebe olman yüksek ihtimal demişti, 21 aralıkta eşimle ilişkim olmuştu evet sanırım benim bebişim 21 aralık çocuğu dün arkadşıma anlattım millet 21 aralıkda ölecez diye korkuyor sizde şeymi yaptınız diye güldü bana hatta doğunca adını kıyamet koyun dedi :1::1:

kızlar doktorum 5 gün geriden geliyor bebeğin geç yumurtlamışsın demişti hesapladım da emin değilim ama galiba benimki de 21 aralık bebeği hatta o gece olmaz ya kıyamet koparsa diye takılmıştım eşime o da dalga geçmişti benle saçmalama diye :1: :17:

Son düzenleme:
kızlar ya, çorba ve tuzlu kraker haric hiçbirşeyi midem almıyor. 3 gündür corba içip duruyorum. midem bulanıyor. halsizim. uykusuzum. bu sabah inanın kalkamadım yataktan. sanki daha yeni yatmış gibi uykusuzdum uyandıgımda. ne olacak bu hallerim :25:

:( Kıyamam sana yaa hap kullanıyor musun bulantı için? Bir de folik asit olarak hangi hapı kullanıoyrsun mesela folikplus bende aşırı mide bulantısı yapmıştı dr.um değiştirmişti. Zor bi durum çorbayla bol bol ekmek yemeye çalış:(

Benim ki 2007 HAziran doğumlu anasınıfına gidiyor Aslında benim nisan 2013 annesi olacaktım ama nasip olmadı ne yazıkki planlı bizimki de 1. sınıfa denk gelmesin istemiştik ama yine denk geliyor hem de tam eylül ayı :( Ben fazlasıyla endişeliyim çünkü 1. sınıf zorlayacak bir de bebiş olacak Allah yardımcımız olsun inşallah. Ben de çalışıyorum canım :)

allah kolaylık versin evet birinci sınıf biraz zor ama altından kalkarsınız inşallah, eşine düşünüyor büyük ölçüde iş yardımcı olması lazım, hoş yardım etseler bile istediğimiz gibi değilde elimde gelen bu deyip en kolay yoldan sözde yardım ediyolar ama yinede en küçük bi yardıma bile ihtiyacımız olacak 2 tane olunca, sonuçta meryem değiliz demi tek başımıza yapmadık çocukları :1::1:

Ben mayıs haziran gibi kreşe yarım gün yollayacağım, bir nevi oyun grubu gibiolsun istiyorum
yazın mecbur ara vereceğiz tatil falan girer
eylülde tekrar başlasa bile daha önce gönderdiğim için
yeni gelen bebekle ilişkilendirmez diye umut ediyorum

Son düzenleme:
bblim cnm pardon yanlis tarih vermisim 15-16 gibiydi simdi ovulasyo hesaplamadan baktim duzeltim
24 gunde bir adet olurum

Benim kızım 2,5 yaşını geçti
mayıs haziran gibi kreşe yarım gün yollayacağım, bir nevi oyun grubu gibiolsun istiyorum
yazın mecbur ara vereceğiz tatil falan girer
eylülde tekrar başlasa bile daha önce gönderdiğim için
yeni gelen bebekle ilişkilendirmez diye umut ediyorum

kreşe gidecekse eylülde değilde ta ağustosta gitmeye başlasın bence, çünkü çocuklarda o geldi beni yolluyorlar imajı oluyormuş tam bebek geldiğinden okula başlayınca biz nasıl yapacağız bilmiyorum yaz okulu gibi bişiye göndermeyi planllıyorum bende maddi imkanlar el verirse

:( Kıyamam sana yaa hap kullanıyor musun bulantı için? Bir de folik asit olarak hangi hapı kullanıoyrsun mesela folikplus bende aşırı mide bulantısı yapmıştı dr.um değiştirmişti. Zor bi durum çorbayla bol bol ekmek yemeye çalış:(

bulantım yeni basladı 4-5 gündür var. az oluyodu ama sanırım artıyor. acaba psikolojik olarak mı bulanıyor anlayamadım. bizim apartmanda sürekli koyun kesip pişiriyolar. midem almıyor kokuları inan ki. 2 gündür eşimle otelde kalıyoruz güya bana jest yaptı garibim ne uykumu bildim ne yedigimi bildim :9: kapıya koyacak beni en sonunda :49:

peynir zeytin çorba birde limon yiyorum. sürekli tuzlu krakerler yanımda. aslında hiç sevmem kraker ama hamilelikte benim hayatımı kurtarıyor. ıhlamur içiyorum. eşime üzülüyorum. içimden ne temizlik ne yemek yapmak geliyor. sürekli uyuklayan biri oldum. inşallah adaptasyondur bu yaşadıklarım. alışında eskiye dönerim inşallah. :44:

folik asit olarak folibol alıyorum. o mu yapıyodur diyosun? hmm :26:

allah kolaylık versin evet birinci sınıf biraz zor ama altından kalkarsınız inşallah, eşine düşünüyor büyük ölçüde iş yardımcı olması lazım, hoş yardım etseler bile istediğimiz gibi değilde elimde gelen bu deyip en kolay yoldan sözde yardım ediyolar ama yinede en küçük bi yardıma bile ihtiyacımız olacak 2 tane olunca, sonuçta meryem değiliz demi tek başımıza yapmadık çocukları :1::1:

Hehe hajklısın canım :) Çok şükür eşimin yardımı çok oluyor bana aslında daha da olabilir de esnaf olduğu için çok geç geliyor eve:( ben 5 te çıkıyorum işten o kışın 8, yazın 9:30 da geliyor ancak:( İnşallah üstesinden gelirim hiç kolay bişey değil ama hayırlısı böyleymiş.

bblim cnm pardon yanlis tarih vermisim 15-16 gibiydi simdi ovulasyo hesaplamadan baktim duzeltim
24 gunde bir adet olurum

hayırlısı ile kucağımıza alalımda bir gün önce bir gün sonra çokta fark etmez, sen normal doğummu düşünüyorsun sezeryanmı ben normal yap derim ben ilkini tamamen doğal yollardan bağra çağra suni sancı bile almadan belden iğne bile olmadan 7 saatte doğurdum çok şükür :emir_bebek:

allah ikisinede sağlık sıhhat versin, sende ikinciyi kız istiyorsundur diye düşünüyorum öncelikle sağlıklı olsunlar ama ben kız istiyorum işte

Amin, cümlemizin evladına uzun ömür dilerim. Allah gönlüne göre nasip etsin dilerim arkadaşım. aslında daha çok eşim kız istiyor. kızlar babaya daha düşkün olurmuş ya :) bende paşa hastasıyım. evet kızım olsa iyi olur tabii ama erkek çocukları daha başkalar gerçekten yani tekrar paşam olursa hayal kırıklığı olmayacak açıkçası benim için. :)

Merhaba, herkese sorunsuz hamilelikler, sağlıklı bebekler. SAT: 22 Kasım. Ağustos mu Eylül mü derken, geç döllenme olduğu düşüncesi ile buradayım :)

B-HCG değerlerim:
Adetimi 1 gün geçe (24 Aralık): 689
Adetimi 3 gün geçe (26 Aralık): 1597

Bu değerlerle gebeliğin ikiz olabileceğini bile düşünmüştüm. Aşağıdaki linkte yumurtlama sonrası geçen günlerde farklı örneklerden alınan HCG değer aralıkları var. Benim değerler buna göre baya ikiz gibi duruyor :)

HCG Levels

6+1 haftalık olduğumu düşündüğüm gün (4 Ocak) ultrason kontrolüne gittim. Embryo ve kalp atışını da duyarım diye umuyordum. Ancak keseyi karından göremedik, vajinal ultrason ile görebildik, bebeği ise göremedik. Daha sonra, standart 28 günde değil 32 günde bir regl olduğum için gün hesabımın yanlış olduğunu düşündüm ve aşağıdaki linki buldum:

hafta hesaplama

Yani ultrasona girdiğim gün gebeliğim 5+4 günlüktü. Bu haftada da kalp atışlarını gören çok insan var, bu beni korkutuyor, ancak doktor olumsuz konuşmadı ve sonraki kontrolü bekliyorum. Ultrason cihazının çok kaliteli olmadığına yormak istiyorum bu durumu.

Çok ayrıntılı yazdım biliyorum, ancak benim gibi birden fazla kez talihsiz gebelik geçirince okumadan ve benim yaşadığıma benzer örnekler bulmadan duramıyorum. Linkler de bilgi için, ve erken dönemde benim gibi embryoyu göremeyince endişelenenler için.

Bu hafta sonu tekrar kontrole gidiyorum. Umarım umarım umarım bu sefer kalp atışlarını duyarız.

bulantım yeni basladı 4-5 gündür var. az oluyodu ama sanırım artıyor. acaba psikolojik olarak mı bulanıyor anlayamadım. bizim apartmanda sürekli koyun kesip pişiriyolar. midem almıyor kokuları inan ki. 2 gündür eşimle otelde kalıyoruz güya bana jest yaptı garibim ne uykumu bildim ne yedigimi bildim :9: kapıya koyacak beni en sonunda :49:

peynir zeytin çorba birde limon yiyorum. sürekli tuzlu krakerler yanımda. aslında hiç sevmem kraker ama hamilelikte benim hayatımı kurtarıyor. ıhlamur içiyorum. eşime üzülüyorum. içimden ne temizlik ne yemek yapmak geliyor. sürekli uyuklayan biri oldum. inşallah adaptasyondur bu yaşadıklarım. alışında eskiye dönerim inşallah. :44:

hayır gebeliğinin doğal sonucu bu benim ilk gebeliğimde 3 ay devam etti bulantım metpamid yazmıştı doktor her sabah bi tane içmessem kabus oluyodu o günüm ama yinede bulantım oluyodu tabi sadece pek kusmuyodum, hele toplu taşıma aracına binmek tam bir kabus onun parfümü öbürünün azı birinin traş losyonu öfffffffff:18:

hayırlısı ile kucağımıza alalımda bir gün önce bir gün sonra çokta fark etmez, sen normal doğummu düşünüyorsun sezeryanmı ben normal yap derim ben ilkini tamamen doğal yollardan bağra çağra suni sancı bile almadan belden iğne bile olmadan 7 saatte doğurdum çok şükür :emir_bebek:

ayhh icim fena oldu tatlim:5: valla aslinda cok tirsiyorum aklima gelince
ben sezeryan diye kendimi parcalasamda yapmiyorlar burada(yurtdisi) hersey normalse bebek icin normal yapilacak kesin

Folbiol yapmaz genelde bulantı Folik Plus diye bi ialça var o çok yapmıştı bende ama kişiden kişiye değişiyor böyle şeyler canım bulantı hapı iste doktorundan bence. Seni çok iyi anlıyorum ben de evime giremez olmuştum ilk hamileliğimde üst komşumun eşi gececi çalışırdı işe gitmeden önce sucuklu yumurtadan tut da neler neler hepsinin kokusunu alırdım evden :( Apar topar annemlere giderdik kalmaya o derece yani. Psikolojik olarak kendini rahatlatman şart kısa sürmesi için . Ben elimde lavanta keseleriyle dolaşırdım hep:) Allah kolaylık versin canım.

Merhaba, herkese sorunsuz hamilelikler, sağlıklı bebekler. SAT: 22 Kasım. Ağustos mu Eylül mü derken, geç döllenme olduğu düşüncesi ile buradayım :)

B-HCG değerlerim:

Bu değerlerle gebeliğin ikiz olabileceğini bile düşünmüştüm. Aşağıdaki linkte yumurtlama sonrası geçen günlerde farklı örneklerden alınan HCG değer aralıkları var. Benim değerler buna göre baya ikiz gibi duruyor :)

HCG Levels

6+1 haftalık olduğumu düşündüğüm gün (4 Ocak) ultrason kontrolüne gittim. Embryo ve kalp atışını da duyarım diye umuyordum. Ancak keseyi karından göremedik, vajinal ultrason ile görebildik, bebeği ise göremedik. Daha sonra, standart 28 günde değil 32 günde bir regl olduğum için gün hesabımın yanlış olduğunu düşündüm ve aşağıdaki linki buldum:

hafta hesaplama

Yani ultrasona girdiğim gün gebeliğim 5+4 günlüktü. Bu haftada da kalp atışlarını gören çok insan var, bu beni korkutuyor, ancak doktor olumsuz konuşmadı ve sonraki kontrolü bekliyorum. Ultrason cihazının çok kaliteli olmadığına yormak istiyorum bu durumu.

Çok ayrıntılı yazdım biliyorum, ancak benim gibi birden fazla kez talihsiz gebelik geçirince okumadan ve benim yaşadığıma benzer örnekler bulmadan duramıyorum. Linkler de bilgi için, ve erken dönemde benim gibi embryoyu göremeyince endişelenenler için.

Bu hafta sonu tekrar kontrole gidiyorum. Umarım umarım umarım bu sefer kalp atışlarını duyarız.

merhaba ben 6+1de gittim kontrole. kalbinin atışını "gördük" gördük derken embriyoya bakıp kalbinin attıgını görmedik :) eko cihazında nasıl zigzaklar görünür kalp attıkca heh işte o çizgileri gördük anca :) üzülme sakın. ben kücük bir klinikte kontrole gitmiştim. cihazları eskiydi bebegin sarı cismini göremediler. düşük için ilaçlar haplar iğneler fitiller yazdılar. moralimiz bozuldu. bizde eşimde özel büyük bir hastaneye gittik orda herşeyi gördüler bebegimin kalbini de orada gördüm. bence senin durumun da cihazların eski olmasıyla ilgilidir. gönlünü ferah tut bence. hakkında hayırlısı olsun kardeşim :49: hayırlı haberlerini bekliyorum :46:

B-HCG değerlerim:

HCG Levels

hafta hesaplama

Bu şekilde düşünmen çok normal tabii ama İçini ferah tut canım her şey güzel olacak inşallah

Back
X