2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok fenasınnnn hemen anladı ihihi

bu arada nurrrrrrrrrrrrrr kız nurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi kop gel sende ekle saklanmaaaaaa piştttttt nurrrrrrrrrrrrrrrrr

Betulll ekledim seni canim
Zaten nur yaziyor yaa
Ekle beni de yawrum gruba
Enbitanemmm kacar mi kiz hemen eklemeye calistim ama ugrasiyorum hala

ben bugun ayrıntılı ultrasona girdim ama hiç memnun kalmadım sanki...burda bazı kişiler organları tek tek ölçülüyo dedi benim kinin kafasının bacagını vs ölçtü hiç öyle iç organ falan ölçüsü aldıgını görmedim.ayrıca 2 hafta önce doktor kontrolune gittiğimde verilen ultrason kagıdında fl yani bacak ölçüsü 3,2 yazıyodu bugunkü doktor 3,28 yazmıs hiç mi uzamadı 2 haftada... kilosuna da 375 dedi oysa onada daha önce 400 denmişti.. valla sasırdım kaldım doktorda yoktu bugun ameliyathanede nöbetçiymiş.hastaneden geldigimden beri kafam bi acayip

nacizane bişey sormak istiyorum facete grup açmanın sebebi kk bilmeyen 2013 eylül annelerinin de aramıza katılmasını mı sağlamak maksat paylaşımsa burda daha samimi ve güzeldi paylaşımlar şimdi bence bir orda konuşulanlar bir burda konuşanlar karışcak şahsen ben face kullanmıyorum sizin konuştuklarınıza yabancı
kalcam mesela

allah allah neden öyle olmuş ki canım ne kadar sürdü peki ölçümler ve yapan kişi perinatolog muydu neydi özel mi devlet mi bak şimdi bende girtcem bu hafta kısmetse endişelendim

Eki Görüntüle 704270 Teyzeleri dayanamadim ben yine bisey aldim ela eylulume

çok tatlı güle güle giysin inş gezmeye giderken mi giydircen annesi pek süslü bu arada bebişlerimizin adı aynı olcak bizde ela eylül düşünüyoruz gerçi babamız tek ismi olsun dio ama ben 2 istiyorum büyüynce begendiğini kullansın dimi ama

arkadaşlar bende renkli ultrasona gireceğim haftaya ayrıntılı ultrasonla aynı şeymi? yoksa ikisi farklı şeylermi?

canımcım birbirimizi görelim de istedik aynı zamanda kiminle ne paylaşıyoruz diye ihihi :)
sende a bidane face kimseyi eklemek zorunda değilsin grup için :)
ağlama kıyamam ben sana

Eki Görüntüle 704270 Teyzeleri dayanamadim ben yine bisey aldim ela eylulume

nurum bu harika ihihi :)
kız evladı işte yokki erkeğe böyle süslü püslü eşyalar

Tesekkur ederiz teyzeleri
Enbitanemm senin oglusunun da cicleri cok guzel
Izmirli canim biz esimle gorusurken karar vermistik bu isme hep de oyle andik ela eylulumuz dogsa da sevsek diye

feceden guruba istek yolladım kabul ederseniz sevinirim münevver çelik tarazan

allah allah neden öyle olmuş ki canım ne kadar sürdü peki ölçümler ve yapan kişi perinatolog muydu neydi özel mi devlet mi bak şimdi bende girtcem bu hafta kısmetse endişelendim

ne kadar sürdü tam bilemicem ama cok kısa da cok uzun da değildi.. devlette yaptırdım 2 li testi yaptırdıgım zamanda girmiştim ayrıntılı ya o sanki daha iyiydi..belki onu özelde yaptırdıgım için bana gördüğü herseyi söyledigi için öyle geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…