enbitane sen nerdesin?saklanıyormusun:)
B]nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir?
havalar ne kadar güzel derken ankarayı bulut kapladı şimdi sanırım yağmur yağacak
facede grup mu kuruluyor öyle bir şey okudum hadi hayırlı olsun
ben de 2013 ikiz annelerini takip ediyorum faceden daha cabuk iletişim oluyor, eger kapalı bir grup olursa ben de dahil olmak isterim.
ben tetanoz aşısını 24. hafta bitiminde yaptırmayı düşünüyorum sizce cok gec olur mu? bu haftalarda yaptıran var mı, ateşim çıkar diye korkuyorum.
bu arada günlük bitter çikolata yemenin hamilelikte tansiyon olayını azalttığını okudum size de haber veriyim dedim ben zaten cok severim ama tabi abartmamak lazım, henüz şeker testimi de yaptırmadım
ben de aldıgım birkaç seyı paylaşmak istiyorum ama doğrudan resim cıkıyor ya onu nasıl yapıyoruz? link olmadan direkt resmi nasıl yüklüyoruz?[/B]
ne kadar sürdü tam bilemicem ama cok kısa da cok uzun da değildi.. devlette yaptırdım 2 li testi yaptırdıgım zamanda girmiştim ayrıntılı ya o sanki daha iyiydi..belki onu özelde yaptırdıgım için bana gördüğü herseyi söyledigi için öyle geldi.
tatlım mesaj yazdığın sayfayı biraz aşağı doğru çek hemen sağ tarafta eklenti ekle var ordan normal dosya ekle diosun resim yükler gibi yüklüyorsun hadi hemen koyda bende çıkmadan göreyim pilav yapcamda
canım ben daha eve gitmedim evden yükliycemakşam yüklerim bikaç bişey aldık biz de güzel günlerde kullanalım inşallah
ben bugun ayrıntılı ultrasona girdim ama hiç memnun kalmadım sanki...burda bazı kişiler organları tek tek ölçülüyo dedi benim kinin kafasının bacagını vs ölçtü hiç öyle iç organ falan ölçüsü aldıgını görmedim.ayrıca 2 hafta önce doktor kontrolune gittiğimde verilen ultrason kagıdında fl yani bacak ölçüsü 3,2 yazıyodu bugunkü doktor 3,28 yazmıs hiç mi uzamadı 2 haftada... kilosuna da 375 dedi oysa onada daha önce 400 denmişti.. valla sasırdım kaldım doktorda yoktu bugun ameliyathanede nöbetçiymiş.hastaneden geldigimden beri kafam bi acayip
B]nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir?
havalar ne kadar güzel derken ankarayı bulut kapladı şimdi sanırım yağmur yağacak
facede grup mu kuruluyor öyle bir şey okudum hadi hayırlı olsun
ben de 2013 ikiz annelerini takip ediyorum faceden daha cabuk iletişim oluyor, eger kapalı bir grup olursa ben de dahil olmak isterim.
ben tetanoz aşısını 24. hafta bitiminde yaptırmayı düşünüyorum sizce cok gec olur mu? bu haftalarda yaptıran var mı, ateşim çıkar diye korkuyorum.
bu arada günlük bitter çikolata yemenin hamilelikte tansiyon olayını azalttığını okudum size de haber veriyim dedim ben zaten cok severim ama tabi abartmamak lazım, henüz şeker testimi de yaptırmadım
ben de aldıgım birkaç seyı paylaşmak istiyorum ama doğrudan resim cıkıyor ya onu nasıl yapıyoruz? link olmadan direkt resmi nasıl yüklüyoruz?[/B]
canım şekerin şu an tükettiğin şekerle pek alakası yok
zaten bu %10 annede görülürmüş
genelde ailede diyabet varsa ya da çok kilolu hamile kalınmışsa oluyormuş
biz de çıkmaz inşAllah içini ferah tut sen
canım hiç organ ölcüldüğünü duymadım.
bilmiyorum valla burda biri öyle yazdı yoksa ben bu ultrasonda organların hepsi olusmus mu olusmamıs mı diye bakılıyo biliyodum şimdi bi arkadasa da kilo olayını sordum +200 -200 kilo oynayabiliyomus dert etme onu dedi.
anam biliyodumki zaten latife yaotım benim oğluştan biliyom adam sabahın köründe ayakta allah yardımcımız olsun hepimizin
kimse beni bulmasın diye saklanıyorum ihihi :)
ordayım tatlım kapansın bi ortalığın tozunu dumanını attırıcam ihhi :9
şimdi yazdığımı bütün liste görmesin kendi listem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?