2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

B]nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir?

havalar ne kadar güzel derken ankarayı bulut kapladı şimdi sanırım yağmur yağacak
facede grup mu kuruluyor öyle bir şey okudum hadi hayırlı olsun
ben de 2013 ikiz annelerini takip ediyorum faceden daha cabuk iletişim oluyor, eger kapalı bir grup olursa ben de dahil olmak isterim.
ben tetanoz aşısını 24. hafta bitiminde yaptırmayı düşünüyorum sizce cok gec olur mu? bu haftalarda yaptıran var mı, ateşim çıkar diye korkuyorum.
bu arada günlük bitter çikolata yemenin hamilelikte tansiyon olayını azalttığını okudum size de haber veriyim dedim ben zaten cok severim ama tabi abartmamak lazım, henüz şeker testimi de yaptırmadım

ben de aldıgım birkaç seyı paylaşmak istiyorum ama doğrudan resim cıkıyor ya onu nasıl yapıyoruz? link olmadan direkt resmi nasıl yüklüyoruz?
[/B]

tatlım mesaj yazdığın sayfayı biraz aşağı doğru çek hemen sağ tarafta eklenti ekle var ordan normal dosya ekle diosun resim yükler gibi yüklüyorsun hadi hemen koyda bende çıkmadan göreyim pilav yapcamda

yani canımcım ortalama 45dk 1 saat sürüyormuşta o yüzden hani o kadar sürdüyse belki kendi bakmıştırda kıl birine denk geldiysen sana göstermemiştir yada bilgi vermemiştir

canım ben daha eve gitmedim evden yükliycem akşam yüklerim bikaç bişey aldık biz de güzel günlerde kullanalım inşallah

canım hiç organ ölcüldüğünü duymadım.

valla bende güya ayrıntılı ultrasona gittim benim de hiç öyle 45 dk falan sürmedi en fazla 20 dk
organ ölçümü falan da yapmadı burda zaten 1 tane özel hastane var başka da yok
kemik ölçümü, kafatası ölççümü, karnımda duruş özelliği, amniyotik sıvı miktarı falan yazıyor kağıtta
keşke gidebileceğim başka bir yer daha olsa artık temmuzda izmire gidince tatile iyi bir doktora görüncem yine de her ne kadar geç olsa da

canım şekerin şu an tükettiğin şekerle pek alakası yok
zaten bu %10 annede görülürmüş
genelde ailede diyabet varsa ya da çok kilolu hamile kalınmışsa oluyormuş
biz de çıkmaz inşAllah içini ferah tut sen

Öyle mi canım inş yoktur ben cok severım tatlıyı her gun yıyorum gofret fılan topıtop özellikle midemdeki yanmayı gecıyor

canım hiç organ ölcüldüğünü duymadım.

bilmiyorum valla burda biri öyle yazdı yoksa ben bu ultrasonda organların hepsi olusmus mu olusmamıs mı diye bakılıyo biliyodum şimdi bi arkadasa da kilo olayını sordum +200 -200 kilo oynayabiliyomus dert etme onu dedi.

slm herkese kızlar faceden gördüm grubu da kafam fena karıştı ya burdaki nicklerle ordaki isimler çok karışacak neyse bende ekleyim bakalım kimler kimmiş

bilmiyorum valla burda biri öyle yazdı yoksa ben bu ultrasonda organların hepsi olusmus mu olusmamıs mı diye bakılıyo biliyodum şimdi bi arkadasa da kilo olayını sordum +200 -200 kilo oynayabiliyomus dert etme onu dedi.

canım benimde en fazla 15 dakika sürmüştür ayrıntılı ultrasonum kalbine beyim yarım kürelerine dudak yarıklarına bakıldı uzun süren yani 40 dakika kadar süren renkli ultrason diye biliyorum ben

biz kabul edemiyoruz o yetkimiz yok. sadece betül hanım onaylıyor davet gönderdiyseniz onaylamasını bekleyeceksiniz:44:

Son düzenleme:
kızlarrr ben az önce nereden geldim biliyo musunuz:)

tam 3,750 tl lik alışveriş yaaptıkkk
özel mobilya siparişi verdik
kayın agacından dogal imalat yatak ve 4 kapılı antik görünümlü gardrop ekru renk seçtim
dua edin de istediğim gibi olsun :)
3 hafta ile 5 hafta arasında ürün teslimatı yapılcak geldiğinde resimlerini paylaşıcam inş. sizlerle

kimse beni bulmasın diye saklanıyorum ihihi :)
ordayım tatlım kapansın bi ortalığın tozunu dumanını attırıcam ihhi :9
şimdi yazdığımı bütün liste görmesin kendi listem yani

ne listesi bana haber vermiyonuz yoksa beni listenizde face nizde istemiyo musunuz bi ağlarsam görersinizzzz anlattın banada noluyoooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…