• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

*

kalp için ne zaman çağırdı peki?

kese yi karından mı vajinal mı gördü? keseyi görünce yorum yapıyor mu ne bilim işte iyi kötü bişeyler :1::1::1:

canım geç cevap verdim kusura bakma benim kesem karından göründü doktor görür görmez 'eveet gözün aydın işte burda:) kanaman falan görünmüyor gayet sağlıklı görünüyorsun' dedi dün gitmiştim zaten 24-25-26 ocakta gel hangisi olursa dedi yani 2 hafta sonra daha erken çağırmıyorum eğer kalp atışını duymazsan endişelenirsin,iyice büyüsün dedi bir de ben geç yumurtladığım için bebeğim 5 gün geriden geliyormuş

izniniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum. bilgilerimi diğer başlığa yazmıştım. ama buraya da yazılması gerektiği söylenirse yazabilirim. herkese sağlıklık hamilelik dönemi ve sonrası dilerim.

bende kilo almadım ama kotlarımın düğmesi açık geziyorum
üzerinede kapatacak uzun birşey giyiyorum
hamile pantalonları düşer bu haftalarda olmaz zaten
başka çözümüm yok şuan için :)

ben de hamile kalmadan önce 3-4 kilo almıştım bazı pantolonlarımın belleri dar gelmeye başlamıştı zaten iş yerime varır varmaz açıyorum düğmesini fermuarını ama ben bebeğimi sıkmasın diye bir tane aldım gebe pantolonu 36 beden onların yanlarında lastik var oradan sıkabiliyorsun düşmüyor yani tatlım ve hamile olmayana bile tavsiye ederim çok rahat yaaa :9: :9: :9:

izniniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum. bilgilerimi diğer başlığa yazmıştım. ama buraya da yazılması gerektiği söylenirse yazabilirim. herkese sağlıklık hamilelik dönemi ve sonrası dilerim.

sanada merhaba bende yeniyim canım burda hoşgeldin, bende 2 gündür bu senin yazdığını yazıyorum sitede :D galiba seninde ikinci gebeliğin senindemi bir oğlun var?

merhabaaaaa.çok çok mutluyum.test sonucu pozitif. 0,8 ile :) daha adet günüme 2 gün var.darısı tüm bekleyenlerin başına :))
AFEDERSİNİZ 8,8 İLE POZİTİF :))

Ay canım gözünaydın çok sevindim Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

jose doğumumuz aynı günü gösteriyor :1: ben 22 aralıkta kontrol için doktora gitmiştim bana yumurtlamışsın bi kaç gün içinde korunmasız ilişkin olduysa gebe olman yüksek ihtimal demişti, 21 aralıkta eşimle ilişkim olmuştu evet sanırım benim bebişim 21 aralık çocuğu dün arkadşıma anlattım millet 21 aralıkda ölecez diye korkuyor sizde şeymi yaptınız diye güldü bana hatta doğunca adını kıyamet koyun dedi :1::1:

sanada merhaba bende yeniyim canım burda hoşgeldin, bende 2 gündür bu senin yazdığını yazıyorum sitede :D galiba seninde ikinci gebeliğin senindemi bir oğlun var?

Kızlar hoşgeldiniz; benim de 2. gebeliğim 6 yaşında bir oğlum var, sizinkiler kaç yaşında ?

Kızlar hoşgeldiniz; benim de 2. gebeliğim 6 yaşında bir oğlum var, sizinkiler kaç yaşında ?

benimki 2008 ekim doğumlu arakdaşım, allah senin ve cümlemizin evlatlarınıda sağlık ve mutluluk versin acılarını göstermesin inşallah.

biz eşimle 2.ciyi artık yapalım diye karar verdik ve oldu çok şükür sizinki nasıl oldu? kaza kurbanımısınız? çalışıyormusunuz ben çalışıyorum annem bakıyo oğluma. bu yıl oğlum ana okuluna gidiyo seneyede gidecek anaokuluna tamda doğum zamanına denk gelecek. uzmanlar okulla ikinci bebek doğumunu aynı zamana getirmeyin diyolar ama geldi işte napalım bu konuda endişeliyim ben, sizce nasıl olur?

hoşbulduk arkadaşım. iyisindir inşallah. :49:

hoşbulduk. :) sende hoşgeldin. evet benimde 2. gebeliğim 4,5 yaşında bir oğlum var. aslında 28 şubatta 5 yaşı bitiyor.

jose doğumumuz aynı günü gösteriyor :1: ben 22 aralıkta kontrol için doktora gitmiştim bana yumurtlamışsın bi kaç gün içinde korunmasız ilişkin olduysa gebe olman yüksek ihtimal demişti, 21 aralıkta eşimle ilişkim olmuştu evet sanırım benim bebişim 21 aralık çocuğu dün arkadşıma anlattım millet 21 aralıkda ölecez diye korkuyor sizde şeymi yaptınız diye güldü bana hatta doğunca adını kıyamet koyun dedi :1::1:

hadi yaa:9::9: 21 aralik bebisi demekki
benimde 15-16 aralik gibiydi yumurtlama gunlerim o sirada tuttu buyuk ihtimal :9:
demek ayni zamanda dogum yapicaz allah kismet ederse ay ne guzell:16:

Son düzenleme:
hoşbulduk arkadaşım. iyisindir inşallah. :49:

hoşbulduk. :) sende hoşgeldin. evet benimde 2. gebeliğim 4,5 yaşında bir oğlum var. aslında 28 şubatta 5 yaşı bitiyor.

allah ikisinede sağlık sıhhat versin, sende ikinciyi kız istiyorsundur diye düşünüyorum öncelikle sağlıklı olsunlar ama ben kız istiyorum işte

merhaba herkese iki gündür sitede geziniyorum hatta kadın doğum kısmına 2013 eylül anneleri buraya diye konu açtım bende nedne kimse gelmiyor diyorum meğer burda zaten konusu varmış :D acemilik işte.
açılın bende 13 eylülde doğum yapacak olarak sıkışayım aranıza tabi kabul ederseniz?
hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebelerinizi:emir_bebek:
hoşgeldiniizzz:52::52:

İlk ultrasonumuzu yaptırdık ve geldik keselerimizi gördük ikiz bebek bekliyorum bende ama inşallah sorunsuz geçirebilirim gebeliği sonuna kadar. usg de 4+6 günlük çıktı bebişler. Yanlız usg üzerindeki kağıtta bebeklerin ölçüleri var biri 10mm diğeri 8mm bana biraz büyük gibi geldi ama standardı nedir onuda bilmiyorum aslında:nazar::nazar:
hayırlısı olsun, sağlıkla sonuna erdirsin Allah:52:

merhabaaaaa.çok çok mutluyum.test sonucu pozitif. 0,8 ile :) daha adet günüme 2 gün var.darısı tüm bekleyenlerin başına :))
AFEDERSİNİZ 8,8 İLE POZİTİF :))

ohh hayırlısı olsuunn:52:

benimki 2008 ekim doğumlu arakdaşım, allah senin ve cümlemizin evlatlarınıda sağlık ve mutluluk versin acılarını göstermesin inşallah.

biz eşimle 2.ciyi artık yapalım diye karar verdik ve oldu çok şükür sizinki nasıl oldu? kaza kurbanımısınız? çalışıyormusunuz ben çalışıyorum annem bakıyo oğluma. bu yıl oğlum ana okuluna gidiyo seneyede gidecek anaokuluna tamda doğum zamanına denk gelecek. uzmanlar okulla ikinci bebek doğumunu aynı zamana getirmeyin diyolar ama geldi işte napalım bu konuda endişeliyim ben, sizce nasıl olur?

Benim ki 2007 HAziran doğumlu anasınıfına gidiyor Aslında benim nisan 2013 annesi olacaktım ama nasip olmadı ne yazıkki planlı bizimki de 1. sınıfa denk gelmesin istemiştik ama yine denk geliyor hem de tam eylül ayı :( Ben fazlasıyla endişeliyim çünkü 1. sınıf zorlayacak bir de bebiş olacak Allah yardımcımız olsun inşallah. Ben de çalışıyorum canım :)

amiin arkadaşım. Cümlemizin inşallah. benim de oğlum şubat 2008 doğumlu. çalışıyorum malesef. bu sene ana sınıfına gidiyor sabah 9 dan akşam 16 ya kadar o saatten sonra da babannesi alıyor onu. bende seneye anaokuluna vermeyi düşünüyorum tekrar ama bu sefer evde olacağım için yarım gün vermek istiyorum. nasipse 6 buçuk yaşında gitsin istiyorum çünkü 5 buçuk yaş çok erken. uzmanlar haklı. :) hem bir sonra ki sene artık kardeşinin varlığına alışmış olacaktır. anneye çok büyük görev düşüyor. o yüzden bende 2013 döneminde yarım gün anaokuluna gitsin istiyorum. yani onu dışladığımı düşünmesin okuldan hemen sonra eve gelip benimle ve kardeşiyle zaman geçirsin istiyorum nasipse.

Son düzenleme:
kızlar ya, çorba ve tuzlu kraker haric hiçbirşeyi midem almıyor. 3 gündür corba içip duruyorum. midem bulanıyor. halsizim. uykusuzum. bu sabah inanın kalkamadım yataktan. sanki daha yeni yatmış gibi uykusuzdum uyandıgımda. ne olacak bu hallerim :25:

1 sene öncesinden zaten başlattığın için sorun olmaz diye düşünüyorum

amiin arkadaşım. Cümlemizin inşallah. benim de oğlum şubat 2008 doğumlu. çalışıyorum malesef. bu sene ana sınıfına gidiyor sabah 9 dan akşam 16 ya kadar o saatten sonra da babannesi alıyor onu. bende seneye anaokuluna vermeyi düşünüyorum tekrar ama bu sefer evde olacağım için yarım gün vermek istiyorum. nasipse 6 buçuk yaşında gitsin istiyorum çünkü 5 buçuk yaş çok erken. uzmanlar haklı. :) hem bir sonra ki sene artık kardeşinin varlığına alışmış olacaktır. anneye çok büyük görev düşüyor. o yüzden bende 2013 döneminde yarım gün anaokuluna gitsin istiyorum. yani onu dışladığımı düşünmesin okuldan hemen sonra eve gelip benimle ve kardeşiyle zaman geçirsin istiyorum nasipse.

Canım allah kolaylık versin sana işimiz zor özlelikle çalışan anneler olarak. iyiki büyüklerimiz var (anne kayanadan daha iyi olsada:) ama seneye oğlunu direk ilk okula alırlar bence çünkü 68 aylık olur oğlun yanlış hesaplamadıysam, benim görümcemin oğluda 2008 ocaklı onuda direk alcaklar yani sana bırakmıyolar zaten yaşıda oluyo aslında küçük olmaz yani endişe etme bence

Back
X