hamilelikte yanında muhakkak kalem ve kağıt bulundur derim. aklına gelen her soruyu yazarsın. böyleleikle ay şunu sormadım telaşen olmaz. evet özeldekiler daha itinalı gibiler ama olmayanı da var emin ol. :))
bilmem ki ne buraya yazıklarım da doğru dürüst cevap alamıyorum. sağolsun bir bilimciğim vefalı çıktı. geri kalan cevap yazdıklarım da tık yok. o yüzden pek giresim gelmiyor foruma bir selam verip çıkıyorum.
amin canım. gönlünü ferah tut. Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz.
bilinç altımızın çok etkisinde kalabiliyoruz. sen kızmı istiyorsun erkekmi. :) ayrıca şu çin takvimi olayına her ne kadar inanmasamda merak işte bende baktım ve erkek gösteriyor. içime de erkek evlat doğuyor. eşim kız evlat diliyor. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
ilk evlat da bende böyleydim, şimdi dr a dün gitmem gerekiyordu ama ben haftaya gideceğim nasipse en azından herşey yerleşmiş olur karnıma diye düşünüyorum. :)) daha önce gittinmi dr a bilmiyorum ama gittiysen eğer biraz daha sabret derim.
terazi olmasını isterdim benim gibi. keşke bir ay daha bekleseydim.:))
adet düzensizliğin varsa biraz daha sabret derim . başka şeylerle meşgul olabilirsen iyi olurdu. hayırlısı diyelim hayatım. Rabbim gönlüne göre nasip etsin dilerim.
patron kısmı böyledir hayatım malesef. bir de şimdi hamilesin ya gereğinden fazla sinirli ve duygusal olursun o yüzden hiç takmamaya çalış derim. valla ben öyle yapıyorum açıkçası. birde senelerdir piştim artık. bende nasipse evladım doğunca evde olup yavrularımla ilgilenicem inşallah. en güzeli bu zaten. onun için de sabrediyorum ki şu sigortadan para alabileyim. :)))
senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli.
bir çaresi varmı bilmiyorum canım. Allah sabır versin dilerim. bende de göğüs ağrıları var malesef ama çok aşırı değil. sadece damarlar çok belli ve üstüne yatınca acıyor. şu an kütle halindeler sanki. 9. ayın sonunda halimi düşünemiyorum. göğüs estetiği yolu görünüyor bana.
amin canım sağol. hoşgeldin aramıza.
konuya bilim cevap vermiş, zaten hızır gibidir kendisi yetişir herşeye. :))
bende ilk bilimin gördüğünü gördüm:)) sonrasında bir yolk kesesi gördüm. bebek görünmüyor ama şu varki geç döllenme yaşadıysan eğer bebek bir hafta sonra belki 2 hafta sonra ultrasonda görünecektir diye düşünüyorum. o yüzden morali bozma derim arkadaşım.
ilahi bilim. güldürdün beni yaa. :)))
hayırlı olsun canım. senin de hamileliğin tamamına ersin inşallah. evet 1-1.5 hafta sonra gidersen kalp atışlarını duyabilirsin. 7. hafta daha net oluyor herşey. kasık ağrıların normal yerleşmede oluyor o ağrılar. ben de hala yaşıyorum arada çok ağrımıyor tabi ama ara ara biraz sızlıyor açıkçası.