gunaydın kızlar kimsenin canını sıkmak istemem ama sanırım eylül annesi olamayacağım sanırım az önce doktordan geldim gebelik kesesi düzenli gelişmemiş doktor düşük olacağını söyledi düşük olmassa perşembe yine gel kürtaj yaparım dedi sağlıksız görünüyormuş, kısmet demekki kısmeti yokmuş artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. doğanın dengesine dur diyemeyiz
şu gebelik takvimini nasıl silebilirim acaba???
Canım benim sıkma canını.Çarşamba günü kahverengi akıntım var diye bende gittim doktora aynısını bana dedi salıya kadar kalp atışını duymassak alıcam dedi. Sonra ben 2 ayrı doktora daha gittim en son gittiğim doktor ise bebeğin daha 6 haftalık olduğunu ve gelişimde böyle şeyler olabileceğini söyledi. Anlattım doktorumun salı günü alacağını vs. bana dediği aynen şu idi;' o daha hücre gelişecektir acele etmeye gerek yok senden yoğun kanamayla birlikte parça düşmedikten sonra telaş etme sadece dinlen bol bol ve stres yapma aldırma da çocuğu 10 gün bekleyelim kesen sağlam sonuçta kalp atışlarını ozaman duyarız dedi. bebek kese içinde görünüyor 10,2 mm sadece biraz küçük ama büyüyecektir.' bende şimdi hangisine inanacağımı bilmiyorum ama doktor 10 günden birşey olmaz sana da bir zararı olmaz bekle acele etme dediği için bekliyeceğim. Rabbim tabiki hayırlısını biliyordur vardır bir hikmeti. kendi doktorum son adet günümden hesap yapıyor onlara göre 7+6 bugün ama insan kendini bilir ben hep bunun daha küçük olduğunu düşünüyordum ki son doktorda benimle aynı tarihi verdi. hayır anlamadığım şu arkadaş ben zaten 1 hafta regli olurken neden o hamilelik haftası sayılır ki? Şimdi düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı için dua ediyorum sende öyle yap İnş en kısa zamanda sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza :)