Kızlar çarpıntısı olan var mı aranızda ara sıra çok oluyo benim tansiyonum 9 6 civarı genelde ondan oluyor sanırım
Kızlar işte sizlere bi soru
betül mü?
Betül rana mı?
Rabia betül mü?
Yoksa hüdanur mu? Güzel oylama yapacağım
Bende betul rana diyecektim ama sen coktan kararini vermissin gorunuse gore.
Hayirli olsun ismiyle yasasin insallah.
Buarada rabbia ve hudanurda cok guzel isimler.
Iyiyim canim. Yavas yavas bebk hazirligi yapiyorum. Cok uygun gordugum seyleri almaya basladim. Simdiye kadar 1 kg almistim ama bir haftadir duzgun tartilamiyorum kac oldum bilmem. Oglum da annesini tepip duruyor
Betul rana daha cok hosuma gitti ama rabia betul de guzel. Hudanuru begenmedim
Ben bato camasir denen camasirlarin buyuk bedeninden aldim cok rahat ediyorum. Sutyen arkasina da uzatma aldim bir iki ay once o da cok rahatlatti. Destekli kullanman bu donemde daha rahat etmeni saglar, gogusler hassas zaten, desteksizde canin yanabilir
Beni kimse aramadi
bizimki benim uyarmama fırsat vermeden daha hastanedeyken bütün herkesi aramıştı. ben lavabodaydım o ara. doktor kesin gibi konuşmuştu ama hiç belli olmaz.
şimdi dalga geçiorum onla :) benim canıma minnet değişse de cinsiyet. o hava attığından bozulacak baya öle olursa :)
cinsiyet gününü öğrenmeye gittiğimiz gün iş arkadaşları , hadi bakalım erkek damadın mı olacak bugün belli oluyor demişler. ondan gaza geldi heralde. erkek olduğunu öğrenince nerdeyse rehberindeki herkesi aramıştı. 20. haftaya kadar sabretmek lazım aslında.
fb-hcg 58.3ng/ml
papp-a 3.59 mlu/ml
crl 57.8mm
biochem risk 1:6020
double test 1:3344
age risk 1:854
trisomy 13/18 +nt <1:10000
ıkılı testımın sonucu nasıl sızce
inş doğumda da böle olur :)
birde iğne yapan kişiye görede değişebilior.
genelde iğneye karşı dayanırımda bazen bazı hemşireler öle bi iğne yapıoki insanın canından can gidio ya :)
bende korktum ateş yapar ağrı yapar diye. çok şükür olmadı. inş sizlerinde olmaz. çocukken aşı olunca baya ağrı olurdu. öle olur sandım korktum ama olmadı şükür.
kızlar ben bebeğime beyaz bi kazak başladım. kazak örmeyi bilmiorum aslında. netten faydalanacağım. düz atkı falan örüyorum da kazağı da yapabilirim inş.
neyse konuya geleyim. aklıma şey geldi. hazırlıklarımızı burda da paylaşıoruz ama arada kaynayabilior. bazen sayfalar çok hızlı ilerliyor geçmişi okuyamıyoruz. birbirimizin hazırlıklarından faydalansak, fikrimiz bilgimiz olur. ayrı bi konu açalım sadece hazırlıklar için. aldıklarımızı veya yaptıklarımızı resimli paylaşalım. fikrimiz olsun..
ben henüz bir şey almadım erken gibi 5. ay bitsin öyle
şimdi tutuyorum kendimi cicili bicili kıyafetleri görünce
kıs belli oldumuuu:)bende cinsiyeti öğrenince bi mavi yelek aldım. genel bi topik açtım zaten. adı hazırlık. kendimize aldığımız gecelikten , bebeğe ördüğümüz patiğe kadar paylaşalım istiorum. fikir ediniriz.
kıs belli oldumuuu:)
profilime bakarken gördüm yazdıını
anaam oğluşunmu olucak seninde:)
hayırlı olsun cinsiyetinizde
maşallah maşallah:))
bence Ömer'in yanına modern birsey koy derim. Ama yazdıklarından en cok Yusuf'u begendim.
Mobilya konusunda bir arastirma yaptim paylasmak isterim.
Once, 3-5 kisiden tavsiye olarak duydugumuz Istanbul Caddebostandaki Semarta gittik. Giderken esim max 4.000 TL derse, sorgulamadan aliriz, aksi durumda bakariz dedi. Genislemeyen yatak + 2 kapili dolap + sifoniyer icin 4.950 TL dedi. Ben kursunsuz boya kullaniyorum, bu onemli dedi. Bakalim biraz daha dedik, ciktik.
Modokoya gittik, ayni takimi 2.500 TLye bulduk. Fakat nedense icimize sinmedi, girdigimiz bebek mobilyacilarinin hepsinde genizimizi yakan bir koku vardi. Sorsan, hepsi kursunsuz boya kullaniyor. Sirayla her magazaya bakalim, fiyatina gore karar verelim dedik. Son bir magazaya daha girdik, Modokodaki tek masif bebek mobilyasi yapan magazaymis. Masif mobilyanin ustune de su bazli boya kullaniyorlarmis. Aklimiza yatti ama simdi de masif mobilya fiyati karsilastiralim dedik. Megerse masif pahali bir malzeme oldugundan, islemesinin zorlugu sebebiyle mobilyacilar pek bulasmazmis, zira iskartaya cikarsa cok yuksek kayiplar olusurmus.
Ozetle, diger bebek magazalarinda kullanilan malzeme mdf: yani sikistirilmis talas ve agac tozu. Sikistirilirken de kimyasal islem + tutkal kullaniliyor. Eger bebek mobilyasi denilen nane, normal mobilyadan farkliysa ve biz de ruh hastasi gibi cocugun sagligi zart zurt diye essek olusu para odeyeceksek, bari adam gibi masif olsun dedik. Masif = bildiginiz agac. Ustune de su bazli boya kullaniyorlar, ki zaten kursun yok icinde. Yani az miktarda mi az miktarda mi vs tartismalari da olmuyor haliyle. Su bazli boyanin kursunla alakasi yok. En sagliklisi kesinlikle masiften yapilmis mobilya.
Sonuc: İkitelli Maskoya da baktik, orada StyleWood denilen bir firmadan genislemeyen yatak + 3 kapili dolap + oyuncak dolabi + sifoniyer + raf almaya karar verdik. fiyati 4.950 TL. Gunun sonunda ilk gun olmaz dedigimiz rakami odeyecegiz ama en azindan adam gibi mobilya olacak. Henuz almadik ama icimize sindi. Evimizde bir duzenleme yapip Mart gibi siparisi verecegiz 3 haftaya hazirlaniyor. Umarim kullanimi kolay ve dogru karardir zira yuksek rakamlar.
haziran anneleri hepinize ii akşamlar
hepinizin bebişleri hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kusura bakmayın dan diye daldım ama geridönüşümü görünce dayanamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?