2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar çarpıntısı olan var mı aranızda ara sıra çok oluyo benim tansiyonum 9 6 civarı genelde ondan oluyor sanırım

bendede oluyordu burda sorduğumda bikaç arkadaşta daha varmış.doktorumada söyledim.kansızlık veya tiroit olabilir dedi.ama kan testimde herşey yolunda çıktı.hamilelikte kan hacmi iki katına çıktığı için kalp daha çok atıyormuş.bizde bunu çarpıntı olarak algılıyormuşuz.belkide ondandır.

Kızlar işte sizlere bi soru

betül mü?
Betül rana mı?
Rabia betül mü?
Yoksa hüdanur mu? Güzel oylama yapacağım

Bende betul rana diyecektim ama sen coktan kararini vermissin gorunuse gore.
Hayirli olsun ismiyle yasasin insallah.
Buarada rabbia ve hudanurda cok guzel isimler.

Yarin sonunda benimde ayrintili ultrasyonum var
Insallah bende sonunda cinsiyetini kesin ogrenecem.

Bugün amniosentez yapılacaktı, nasılsın canım uamrım herşey yolunda gitmiştir, bütün gün aklımdaydın. Sonuçların çıkması uzun sürecek diye biliyorum. sen kendine dikkat et emi sevgiler......

Bende betul rana diyecektim ama sen coktan kararini vermissin gorunuse gore.
Hayirli olsun ismiyle yasasin insallah.
Buarada rabbia ve hudanurda cok guzel isimler.

Sagol canim cevap için evet onlarda guzel ama esın Rabia ve hudanuru beğenmedi ben koyacağım kızımın ismini ama onunda fikri önemli oda Betül rana dedi en don onda karar kıldım ismi ile yasar insallah

Teşekkür ederim canim eşimde senin fikrinde valla

İnşallah değişmez o zaman ya kendini cok fazla kaptirmamak gerekiyor erkekler hep aynı ya yani erkek olsa ne kiz olsa ne sağlıklı oldunda ikiside evlat ama erkekler genelde erkek istiyor Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin insallah

İnşallah canim evet ya bazılarının eli cok agir oluyor bazılarının hafif
Arkadaşda Afrika yapınca bende korktum ne yalan söylim inşallah dediğin gibi olmaz ya

Bugun doktora gittik afp icin kan alindi, bebek uzun boylu olacak dedi ayak olcusu genelde geri olur ama sizin haftasiyla ayni ve bacak boyuda uzun dedi.Ve kesin kiz, cok bariz gorunuyor dedi.178 grammis uyanikti bagdas kurmus oynuyordu , cisinide yeni yapmis mesanesi bos dedi.

Hareketlerini ne zaman hissederim dedim 2 hafta sonra hissetmeye baslarsin merak etme dedi, cok sukur mutluyuz biz.
Miniskusun da iyi haberlerini duyarsam daha mutlu olucam.

bende henüz hareket falan hissetmiyorum ama ilk bebeğimde çok erken hissetmiştim
bu arada kilodan bahsedilmiş ben henüz hiiiç bişicik almadım 59 kg

kızlar ben bebeğime beyaz bi kazak başladım. kazak örmeyi bilmiorum aslında. netten faydalanacağım. düz atkı falan örüyorum da kazağı da yapabilirim inş.

neyse konuya geleyim. aklıma şey geldi. hazırlıklarımızı burda da paylaşıoruz ama arada kaynayabilior. bazen sayfalar çok hızlı ilerliyor geçmişi okuyamıyoruz. birbirimizin hazırlıklarından faydalansak, fikrimiz bilgimiz olur. ayrı bi konu açalım sadece hazırlıklar için. aldıklarımızı veya yaptıklarımızı resimli paylaşalım. fikrimiz olsun..

ama benim kramplarım başladı
haftaya kontrolümüz var yine vitamin verir herhalde

ben henüz bir şey almadım erken gibi 5. ay bitsin öyle
şimdi tutuyorum kendimi cicili bicili kıyafetleri görünce

ben henüz bir şey almadım erken gibi 5. ay bitsin öyle
şimdi tutuyorum kendimi cicili bicili kıyafetleri görünce

bende cinsiyeti öğrenince bi mavi yelek aldım. genel bi topik açtım zaten. adı hazırlık. kendimize aldığımız gecelikten , bebeğe ördüğümüz patiğe kadar paylaşalım istiorum. fikir ediniriz.

kıs belli oldumuuu:)
profilime bakarken gördüm yazdıını
anaam oğluşunmu olucak seninde:)
hayırlı olsun cinsiyetinizde
maşallah maşallah:))

kıs belli oldumuuu:)
profilime bakarken gördüm yazdıını
anaam oğluşunmu olucak seninde:)
hayırlı olsun cinsiyetinizde
maşallah maşallah:))

yazmadım dimi sana. unutmuşum. evet benimde oğlum oluyor galiba. daha yeni yeni alışıom :)

Ohaaaa ne kadar pahalıymış mobilya Türkiye'de. Dolara çevirdimde baya bi pahalı. Allah yardımcınız olsun inşallah. Emim çok güzellerdir. En güzel günlerde kullanın inşallah. Bugün bende sipariş verdim ama benimki zaten hazır takım fazla afilli bişey değil düz bişey resmini koyabilirsem koyarım bir ara

haziran anneleri hepinize ii akşamlar

hepinizin bebişleri hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kusura bakmayın dan diye daldım ama geridönüşümü görünce dayanamadım:)

vayy 27 hafta olmuşun :) dal dal. seni gördüğüme sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…