25. haftaya kadar süresi olduğunu biliyorum ama kaçıncı haftadan başlıyor acaba
neyse bende erken diye tereddüt etmiştim ama değil galiba
ya bende çatlak için çok önceden başladım araştırmaya hala bişiye başlamadım. normal nemlendirici sürüodum. son gittiğimde doktora sordum. normal nemlendiricinin çatlağa faydası olmaz dedi.
çatlak kremlerinin birbirine üstünlüğü yok dedi bi isim vermedi. daha çok kilo alımı ve cildin elastiğiyle alakalı dedi. bazen ne yapılırsa yapılsın çatlayabilir dedi.
ama ben genede elimden geleni yapmak istiorum aslında. sürdümde çatladım desem daha ii. sürmedim çatladım diye düşünmek istemiorum ama hala almadım bi krem. erken başlamak iyiydi ama yapamadım
ya ilkinde yaptırmıştım ama, dr'um bunda uyarınca işkillendim iyice
tırsık oldumAma senin bebeğin içinde,doktorun çok hassas davranır durumu itibariyle.. buda güven veriyor
bende 25.haftada yaptırayım o zaman
zaten doktorum 'yaptıracaksan, olabilecek son zamanda yaptır o zaman' demişti
ya bende ondan heyecanlıyorumm işte..
Bende hiç renkli usg ye girmedimm..
(teknoloji yoksunu gibi yazdımm)
hayırlı güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsunn canımm.. biraz sabredeceğiz,3 hafta var
kendinize iyi bakın annesii
bende çıkıyorum..
cümleten iyi akşamlar olsun ..kendinize iyi bakınn
Ayy kiyamam canim benim gecmis olsun ama aci değil ağrı yapıyor komşum oldu iki gün kolunu kaldıramadı valla
geridönüşümüm nasılsın canım?
aşını olmuşsun..ağrın oldu mu cnm?
..
bazılarımızın cinsiyeti değişmiş galiba...
bende eşime takılıorum. bu haftalarda değişiklik olabilir diyorum. arkadaşlarına hava atmıştı baya. ben öle diyince çok bozuluor :)
bende eğleniorum :)
bende o gün az ağrı yaptı. özellikle kolu kaldırınca daha ağrıor sanki. ama ben o gün hiçbişi yapmadım. sabahtan akşama yattım . çok ağrısını hissetmedim. kolu zorlamadım belki ondandır. geçti benim hemen
Bizim ki de erkek diye hava attı ben bak değişebilir kimseye söyleme ve dediğim gibide oldu ama büyük sok yaşadı cok kaptırmıştı kendini iki günde anca kendine geldi valla
Olabilir bı de kisiden kisiye de değişebilir sana az gelen baskasına cok gelebilir senin Can'ın kuvvetliymis demekki masallAh
merve02 Bu dediğin ayrıntılı ultrason dimi canım?Ayy o renkli mi oluyomuşşşşş çok sevindimmmm Daha bi doğal olur herhalde Bak ben de heyecan yaptım şimdi Daha 5 haftam var ama burda 23. haftada yapıyolarmış
Kızlar çarpıntısı olan var mı aranızda ara sıra çok oluyo benim tansiyonum 9 6 civarı genelde ondan oluyor sanırım
bende . mintral kapak problemi vardı zaten. geçmiştede de çok oluyordu. geçen hafta oldu baya çarpıntı. bu ara yok.
hsümeyye ben yağ kullanamıyorum ya. yapış yapış hoşlanmam. nemlendirici sürmek bile zor gelioken :) pratik bişi lazım bana.
ucuz yollusundan bi krem mi alsam yoksa hiç mi almasam acaba. zaten geç oldu artık :)
hsümeyye ben yağ kullanamıyorum ya. yapış yapış hoşlanmam. nemlendirici sürmek bile zor gelioken :) pratik bişi lazım bana.
ucuz yollusundan bi krem mi alsam yoksa hiç mi almasam acaba. zaten geç oldu artık :)
bence bebe yağı kullanabilirsin
fiyatıda uygun 20 lira bişey,
doktoruma sordum en iyisi bebe yağı dedi
diğer kremlerde kimyasal var dedi kozmetiğe giriyor onlar dedi
Iyiyim canim. Yavas yavas bebk hazirligi yapiyorum. Cok uygun gordugum seyleri almaya basladim. Simdiye kadar 1 kg almistim ama bir haftadir duzgun tartilamiyorum kac oldum bilmem. Oglum da annesini tepip duruyoracemiperi naslsın neler yapıyosun bebiş büyüdü mü artık bayaa, kilolalar nasıl ? :)
Betul rana daha cok hosuma gitti ama rabia betul de guzel. Hudanuru begenmedimKızlar işte sizlere bi soru
betül mü?
Betül rana mı?
Rabia betül mü?
Yoksa hüdanur mu? Güzel oylama yapacağım
Ben bato camasir denen camasirlarin buyuk bedeninden aldim cok rahat ediyorum. Sutyen arkasina da uzatma aldim bir iki ay once o da cok rahatlatti. Destekli kullanman bu donemde daha rahat etmeni saglar, gogusler hassas zaten, desteksizde canin yanabilir
Beni kimse aramadiKızlar beni yarın sağlık ocağından aşı için çağırdırlar
aranızda aşısını olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?