2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
25. haftaya kadar süresi olduğunu biliyorum ama kaçıncı haftadan başlıyor acaba
neyse bende erken diye tereddüt etmiştim ama değil galiba

ilk yaptırdığımda 20.haftada yaptrmıştım
şimdide sağlıkocağından 20.haftada arayacaklarını söylemişlerdi..
erken değil canım.. uygun zaman..
ben o zaman yaptırdığımda sol koldan yapılmıştı canım..
3 gün çok ağrıdı,gece uyurken daha çok ağrıdı..birde sola yatmak gerekiyor ya,ağrıdan üstünede yatılmıyor o kolun.. anlayacağın pozisyon bulamadım..garip günlerdi:S

geridönüşümüm nasılsın canım?
aşını olmuşsun..ağrın oldu mu cnm?

arzum havalar kötü ..iyi yapmışsın canımm..
bende merak etmiştimm SENİ..
o zaman dediğin gibi olabilir, minikuss annesindeyse müsait değil belki girmeye.. iyidir inş..

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen aynen artık bende sürdümde çatladım diycem:)birazda kilo alımına bağlı galiba.ben normalde zayıfım.birden bire 6 kilo aldım.iç karnımda darmış belliki olan oldu.neyse canım ya bebeğimden bir anı bana.yeterki o sağlıklı olsunda annesi çatır çatır çatlasın:)

bazılarımızın cinsiyeti değişmiş galiba...

bende eşime takılıorum. bu haftalarda değişiklik olabilir diyorum. arkadaşlarına hava atmıştı baya. ben öle diyince çok bozuluor :)

bende eğleniorum :)

evet ben kaç defa sordum hatta yaptır merveciimm dedi kadın en son
inşallah canım 3 hafta gelip geçer yeterki yavrularımız sağlıklı olsun
hadi görüşürz canım allaha emanet ol

Ayy kiyamam canim benim gecmis olsun ama aci değil ağrı yapıyor komşum oldu iki gün kolunu kaldıramadı valla

bende o gün az ağrı yaptı. özellikle kolu kaldırınca daha ağrıor sanki. ama ben o gün hiçbişi yapmadım. sabahtan akşama yattım . çok ağrısını hissetmedim. kolu zorlamadım belki ondandır. geçti benim hemen

geridönüşümüm nasılsın canım?
aşını olmuşsun..ağrın oldu mu cnm?

..

sana çok yazdım da cevap yazmadın. dedim küstü galiba :)

cinsiyeti sordum bi kaç kere.

ağrım olmadı pek. ama ben 17. haftamda vurulmuş oldum erken değil dimi.

sola neden yatmak gerekior. sırt ağrım başladı gene.

Bizim ki de erkek diye hava attı ben bak değişebilir kimseye söyleme ve dediğim gibide oldu ama büyük sok yaşadı cok kaptırmıştı kendini iki günde anca kendine geldi valla

Olabilir bı de kisiden kisiye de değişebilir sana az gelen baskasına cok gelebilir senin Can'ın kuvvetliymis demekki masallAh

Bizim ki de erkek diye hava attı ben bak değişebilir kimseye söyleme ve dediğim gibide oldu ama büyük sok yaşadı cok kaptırmıştı kendini iki günde anca kendine geldi valla

bizimki benim uyarmama fırsat vermeden daha hastanedeyken bütün herkesi aramıştı. ben lavabodaydım o ara. doktor kesin gibi konuşmuştu ama hiç belli olmaz.

şimdi dalga geçiorum onla :) benim canıma minnet değişse de cinsiyet. o hava attığından bozulacak baya öle olursa :)

cinsiyet gününü öğrenmeye gittiğimiz gün iş arkadaşları , hadi bakalım erkek damadın mı olacak bugün belli oluyor demişler. ondan gaza geldi heralde. erkek olduğunu öğrenince nerdeyse rehberindeki herkesi aramıştı. 20. haftaya kadar sabretmek lazım aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar çarpıntısı olan var mı aranızda ara sıra çok oluyo benim tansiyonum 9 6 civarı genelde ondan oluyor sanırım

merve02 Bu dediğin ayrıntılı ultrason dimi canım? Ayy o renkli mi oluyomuşşşşş çok sevindimmmm Daha bi doğal olur herhalde Bak ben de heyecan yaptım şimdi Daha 5 haftam var ama burda 23. haftada yapıyolarmış

rezene Ay hakkaten Allah her zaman büyük göğüslü olanlara yardım etsin :18: Ne zormuş hakkaten yaaa Sırt üstü yattığımda omzuma kadar çıkıyo alışkın olmadığım için bi garip geliyo Emzirdikten sonra illaki şekli bozulacak zaten herhalde o yüzden ben rahatlığı ön planda tutuyorum

ranana, miracle86 aynen canım ben de açılmamış paket görünce hemen atladım üstüne Ama boxer değil benimki kilot şeklinde boxer giyince iç çamaşırı giymemişim gibi geliyo rahat edemiyorum ben Önceden temizlik yaparken giymek için abimin yeni aldığı boxerları çalardım Hatta adet dönemlerimde giymek için şu dar boxerlardan almışlığım bile var çok rahat oluyolar Dediğin gibi erkek çamaşırlarının her türlüsünün beli daha yüksek ve daha geniş zaten eşiminkiler de xl beden bi de rahat ki ooooh dünya varmış walla

Tokoyay Canım bütün tahlillerin referans aralığında çıkmış işte Şekerinin de referans değeri 70-105 seninki de 70 ve 71 normal yani Annem de troid hastası hormonu düzene sokmak zaman alabiliyo onun doktoru da bi artıra bi eksilte en sonunda kararını buldu Bu arada brokoli lahana ve türevleri troid için iyi değil bunları yerken yanında mutlaka dereotu tüketmeye çalış Hatta günlük düzenli dereotu tüketip ilacı bırakanlar bile olmuş, sen de bolca yemeye gayret et salatalrına falan kat hep

geridonusumkutusu Arkadaşının fikri çok orjinalmış tuttum ben bu işi Ben de eşime diyim gidip kendi bedenine göre alsın bari zaten onun göbeği benden büyük şu anda bi de kemikli zaten onun bedeni bana doğum yapana kadar olur Çatlakların için nemlendirici değil de yağ kullan bebeyağı, kayısı yağı+fındık yağı, kakaoyağı vb. Bademyağı ve Zeytinyağı da çok iyi geliyomuş ama ben tüğleri coşturur diye cesaret edemiyorum :18:

Olabilir bı de kisiden kisiye de değişebilir sana az gelen baskasına cok gelebilir senin Can'ın kuvvetliymis demekki masallAh

inş doğumda da böle olur :)

birde iğne yapan kişiye görede değişebilior.

genelde iğneye karşı dayanırımda bazen bazı hemşireler öle bi iğne yapıoki insanın canından can gidio ya :)

bende korktum ateş yapar ağrı yapar diye. çok şükür olmadı. inş sizlerinde olmaz. çocukken aşı olunca baya ağrı olurdu. öle olur sandım korktum ama olmadı şükür.

evet canım öyle oluyormuş yani yüzlerini göreceğiz inşallah
bende 22+5'te yaptırmış olacağım rabbim kısmet ederse aynı haftalara denk geliyoruz yani

Kızlar çarpıntısı olan var mı aranızda ara sıra çok oluyo benim tansiyonum 9 6 civarı genelde ondan oluyor sanırım

bende . mintral kapak problemi vardı zaten. geçmiştede de çok oluyordu. geçen hafta oldu baya çarpıntı. bu ara yok.

hsümeyye ben yağ kullanamıyorum ya. yapış yapış hoşlanmam. nemlendirici sürmek bile zor gelioken :) pratik bişi lazım bana.

ucuz yollusundan bi krem mi alsam yoksa hiç mi almasam acaba. zaten geç oldu artık :)

Nuxe markasının kuru yağını deneyebilirsin cnm yapış yapış değil benim çok hoşuma gitmişti

bence bebe yağı kullanabilirsin
fiyatıda uygun 20 lira bişey,
doktoruma sordum en iyisi bebe yağı dedi
diğer kremlerde kimyasal var dedi kozmetiğe giriyor onlar dedi

bence bebe yağı kullanabilirsin
fiyatıda uygun 20 lira bişey,
doktoruma sordum en iyisi bebe yağı dedi
diğer kremlerde kimyasal var dedi kozmetiğe giriyor onlar dedi

bebe yağına bakmıştımda oda nrmal yağ gibi ya. yüzeyde bişi kalınca kendimi pis gibi hissediorum

acemiperi naslsın neler yapıyosun bebiş büyüdü mü artık bayaa, kilolalar nasıl ? :)
Iyiyim canim. Yavas yavas bebk hazirligi yapiyorum. Cok uygun gordugum seyleri almaya basladim. Simdiye kadar 1 kg almistim ama bir haftadir duzgun tartilamiyorum kac oldum bilmem. Oglum da annesini tepip duruyor
Kızlar işte sizlere bi soru

betül mü?
Betül rana mı?
Rabia betül mü?
Yoksa hüdanur mu? Güzel oylama yapacağım
Betul rana daha cok hosuma gitti ama rabia betul de guzel. Hudanuru begenmedim
Ben bato camasir denen camasirlarin buyuk bedeninden aldim cok rahat ediyorum. Sutyen arkasina da uzatma aldim bir iki ay once o da cok rahatlatti. Destekli kullanman bu donemde daha rahat etmeni saglar, gogusler hassas zaten, desteksizde canin yanabilir
Kızlar beni yarın sağlık ocağından aşı için çağırdırlar
aranızda aşısını olan var mı?
Beni kimse aramadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…