2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
vayy 27 hafta olmuşun :) dal dal. seni gördüğüme sevindim

oldu walla:)
geçmişe bakınca hızlı geçmiş ama, geleceğe bakınca sanki yıllar war gibi:)
burda kar yağıyo ama tatil filan olmaz, hele hamilelere hiç olmaz, izmit böle bi yer
ben yatıym artık
ii geceler
tekrar hayırlı olsun oğluşun:)

Merhaba bende13 haftanın içindeyim karnım gerilmeye başladı artık 9 yaşında bir kızım var geçen hafta ultrasona girdik doktor kız olabilir dedi ama önünü hiç dönmedi bebeğim eşim erkek kızımda kız istiyor hayırlısı artık ayrıca biz geçen hafta tüpten zehirlendik hepimiz sabaha kadar kustuk acile gittik ertesi gün bana serum verdiler doktorumu defalarca aradık ama ulaşamadık o gece eşim çok sinirlendi sanırım değiştireceğiz doktoru neyse iyiyiz şimdi o olaydan sonra 2li taramamız vardı herhangi aksi bir durum çıkar sanırım bu testte yarın alıcaz sonuçları allahım korusun umarım hiçbirşey çıkmaz dua edin bizim için

kızlar merhaba, ben temmuz annesiyim şu anda 13 haftalık hamileyim Allah ın izniyle. bu 2. bebeğim olacak. Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıkla bizlere bağışlasın.
arkadaşlar size bir sorum olacak, cuma günü randevum vardı doktor folic asiti ve b vitaminini doğuma kadar kullanacaksın senin ihtiyacın var dedi. bütün kan sonuçlarım normal bir sorun yok çok şükür. hangi haftadan sonra folic asiti bırakıp vitamin ve kan ilaçlarına geçtiniz öğrenebilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim

ne desem yalan olur yaşamayan ben bilmez
bakalım o zaman gerçekten daha fazla ağrıyacağı kesin şimdi böyle ağrıyorsa

Ben mirzanın anlamını çok beğenmiştim. Hala favorilerimden biri. Hamza yı çok seviyorum ama Amerikalılar hemze diyecekler sinir olcam
İsmaile Smile diyorlar.
Yahya zaten listemde yeni koymuştum

Bakalım liste bitince babayla oturup karar vercez inşallah:)

Kızlar beni yarın sağlık ocağından aşı için çağırdırlar
aranızda aşısını olan var mı?

ben hala kayıt bile olmadım ya
hani anlatmıştım uzak felan diye

bi de o var tabi
annemin şu an sönmüş balon gibi öyle olmasın da

ya gerçekten öyle bi ara antibiyotik iğne yaptırıyordum kabadan:83:
sabah akşam her gidişimde farklı biri vuruyordu
hepsi farklıydı
bazen hiç hissetmiyordum

Son düzenleme:

Merhaba Rabbim sağlicakla kucağına almayida nasip etsin normalde hamile kalmadan ilk 3 ay ve hamileliğin 3. Ayına kadar folik asidi kullanıyor ve 12. Haftada elevit vitamini icinde folik asidi de var ve kan ilacı verdi ama ben hiçbirini kullanamadım tabi

Ben 6. haftamdan beri elevit kullanıyorum. Onun içinde folik asit olduğundan doktorum folik asit kullandırmadı. Hamilelik öncesi kullanmıştım. Kan ilacına da 16 haftamda başladım sanırım.

geç felan kalmadın başla sen bebe yağına

anladım çok sağol not aldım bir yere

hayırlı olsun bebişi görmüşsün
maşallah ona

açtım demişsin de link verir misin
oh ne güzel büyük yaş için mi öreceksin kazağı
küçükken giydirmek sıkıntı yün kazakları öyle diyorlar

geçmiş olsun canım
Allah korumuş
bebeğin de iyidir inşallah

her doktorun yolu yordamı farklı
doktoruna güveniyorsan onun söylediği gibi devam et bence

Çok afilli bişiler değiller ama modern görünüşlerini beğendik. Hemde fiyatları çok uygundu

Özellikle ağaca benzeyen kitaplığı çok sevdim:)

12. haftadan sonra canım elevit+demir hapı kullanıyorum....

çok hoşlar canım,sağlıcakla kullansın oğluşun

Canım 25. haftaya kadar süren var bak ona göre

Biryerde okumustum balik yagi hapinin hiperaktiviteye sebep oldugunu, bugun doktor yazarkken bir kutu yaziyorum doguma kadar araliklarla ic yeterli hergun icme yine ayni sekilde hiperaktiviteye sebep oldufu soylenitor dedi.Siz tabi doktorunuz nediyorsa onu yapin ama ben 3 gunde 1 tane icmeyi dusunuyorum doktorada sordum ideal dedi.

benim de kuzenim ram da çalışıyor
o ara hamileliğimi yeni öğrenmiştim
bu konularda konuşuyorduk
hiperaktivite için o da buna benzer bişey söyledi henüz kanıtlanmadı ama vitamin haplarından olabilir diye söyleniyor dedi

rezene , 8-12 aylık bi yelek var bende. penye. onla kıyasladım ondan az kküçük olmuş. başlarken büyük oluyor sandım ama bişiyle kıyaslayınca küçük. 3 aylıkken anca giyer ya :) yaza da denk gelio ama bakalım. örgüyle stres atıorum hem. atkı örüodum onun ipi bitti. buna başladım bende. ama bunu örmek daha zevkliymiş. baktıkça hoşuma gidio.

birde convers patiği yapıcamda hala ip alamadım. evde pempe beyaz ip vardı. onla tek bi patik örmüştüm. eşini örmedim kız değil nasılsa diye. sonra tamamlayıp birine hediye ederim onu.

butunduamvesenam , mobilyaların çok güzelmiş. kaça aldın :)

Son düzenleyen: Moderatör:

izinli misin evdesin galiba
örgü güzeldir ya benim de canım çekiyor ama zamanım yok

Bizde de ücasağı bes yukari benzer durumlar var.Ama ben soyle düsünüyorum her nekadar aileme cok deger versemde bu bebeğin isim hakkı esim ve bana ait.Onlara da(ebeveynlerimize de)isim koyma hakkı bir zamanlar verilmiş.Bizlere isim vermişler.İnşallah bebeklerimiz saglıcakla dogarlar ki; bu belkide ilk ve son bebeğimiz olacak.O nedenle gönlünüzden geçeni yapın derim.İçinize siner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…