vayy 27 hafta olmuşun :) dal dal. seni gördüğüme sevindim
Benim için de çok kullanışlı olmuştu..
pratik bi çıt çıtı var üstünde, zahmetli değil açması
normal sutyen kullanıp üstünede atlet giyiliyorsa, ondan çıkartmak zor oluyor
özellikle emzirme sürecinde göğüsler dolgun ve hassas olabiliyor(dolunca sızlıyor)bu durumda normal çamaşırdan çıkartmak rahatsızlık verebiliyor
Canım Ömer ismi benim de çok sevdiğim bi isim, çok güzel bir isim seçmiştiniz. Ben de başta Ömer düşünmüştüm ama arapça telaffuzuyla (Ayın harfiyle Umar) türkçe telaffuzu çok farklı birbirinden. Bi de Cezayir lehçesiyle daha da garip söylüyolar Amar mı bişey diyolar biz o yüzden vazgeçmek zorunda kaldık. İki isimli biri olarak ben de bebeğime iki isim vermeyi düşünüyorum bence bi avantaj. Ömer'in yanına uyabilecek isim önerilerim:
Yusuf Ömer, Ömer Ammar, Ömer Faruk (klasikleşti artık ama bence hala çok güzel), Ömer Yasir/Yasin, Ömer Hamza, Ömer Mervan, İbrahim/İsmail Ömer, Ahmet Ömer, Yahya Ömer, Ömer Enes, Abdullah Ömer, Ömer Ekrem/Kerem... Bu isimleri tersine de çevirebilirsin nasıl kolayına gelirse artık. Genelde islami klasik isimler söylüyorum eşin de yabancı olunca türkçe kökenli isimleri telaffuz etmesi zor olabilir diye düşündüm. Yoksa Ömer Giray da güzel isim. Ya da Ömer Mirza (Frasça kökenli bi isim). Ben Giray'la Mirza'yı eşime söylediğimde o ne yaa demişti :)
Kızlar işte sizlere bi soru
betül mü?
Betül rana mı?
Rabia betül mü?
Yoksa hüdanur mu? Güzel oylama yapacağım
Hüdanur
Çok beğendim.
Kızlar beni yarın sağlık ocağından aşı için çağırdırlar
aranızda aşısını olan var mı?
rezene Ay hakkaten Allah her zaman büyük göğüslü olanlara yardım etsin :18: Ne zormuş hakkaten yaaaSırt üstü yattığımda omzuma kadar çıkıyo alışkın olmadığım için bi garip geliyo Emzirdikten sonra illaki şekli bozulacak zaten herhalde o yüzden ben rahatlığı ön planda tutuyorum
inş doğumda da böle olur :)
birde iğne yapan kişiye görede değişebilior.
genelde iğneye karşı dayanırımda bazen bazı hemşireler öle bi iğne yapıoki insanın canından can gidio ya :)
bende korktum ateş yapar ağrı yapar diye. çok şükür olmadı. inş sizlerinde olmaz. çocukken aşı olunca baya ağrı olurdu. öle olur sandım korktum ama olmadı şükür.
kızlar merhaba, ben temmuz annesiyim şu anda 13 haftalık hamileyim Allah ın izniyle. bu 2. bebeğim olacak. Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıkla bizlere bağışlasın.
arkadaşlar size bir sorum olacak, cuma günü randevum vardı doktor folic asiti ve b vitaminini doğuma kadar kullanacaksın senin ihtiyacın var dedi. bütün kan sonuçlarım normal bir sorun yok çok şükür. hangi haftadan sonra folic asiti bırakıp vitamin ve kan ilaçlarına geçtiniz öğrenebilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim
kızlar merhaba, ben temmuz annesiyim şu anda 13 haftalık hamileyim Allah ın izniyle. bu 2. bebeğim olacak. Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeğini sağlıkla bizlere bağışlasın.
arkadaşlar size bir sorum olacak, cuma günü randevum vardı doktor folic asiti ve b vitaminini doğuma kadar kullanacaksın senin ihtiyacın var dedi. bütün kan sonuçlarım normal bir sorun yok çok şükür. hangi haftadan sonra folic asiti bırakıp vitamin ve kan ilaçlarına geçtiniz öğrenebilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim
hsümeyye ben yağ kullanamıyorum ya. yapış yapış hoşlanmam. nemlendirici sürmek bile zor gelioken :) pratik bişi lazım bana.
ucuz yollusundan bi krem mi alsam yoksa hiç mi almasam acaba. zaten geç oldu artık :)
anladım çok sağol not aldım bir yereBen bato camasir denen camasirlarin buyuk bedeninden aldim cok rahat ediyorum. Sutyen arkasina da uzatma aldim bir iki ay once o da cok rahatlatti. Destekli kullanman bu donemde daha rahat etmeni saglar, gogusler hassas zaten, desteksizde canin yanabilir
Bugun doktora gittik afp icin kan alindi, bebek uzun boylu olacak dedi ayak olcusu genelde geri olur ama sizin haftasiyla ayni ve bacak boyuda uzun dedi.Ve kesin kiz, cok bariz gorunuyor dedi.178 grammis uyanikti bagdas kurmus oynuyordu , cisinide yeni yapmis mesanesi bos dedi.
Hareketlerini ne zaman hissederim dedim 2 hafta sonra hissetmeye baslarsin merak etme dedi, cok sukur mutluyuz biz.
Miniskusun da iyi haberlerini duyarsam daha mutlu olucam.
açtım demişsin de link verir misinkızlar ben bebeğime beyaz bi kazak başladım. kazak örmeyi bilmiorum aslında. netten faydalanacağım. düz atkı falan örüyorum da kazağı da yapabilirim inş.
neyse konuya geleyim. aklıma şey geldi. hazırlıklarımızı burda da paylaşıoruz ama arada kaynayabilior. bazen sayfalar çok hızlı ilerliyor geçmişi okuyamıyoruz. birbirimizin hazırlıklarından faydalansak, fikrimiz bilgimiz olur. ayrı bi konu açalım sadece hazırlıklar için. aldıklarımızı veya yaptıklarımızı resimli paylaşalım. fikrimiz olsun..
Merhaba bende13 haftanın içindeyim karnım gerilmeye başladı artık 9 yaşında bir kızım var geçen hafta ultrasona girdik doktor kız olabilir dedi ama önünü hiç dönmedi bebeğim eşim erkek kızımda kız istiyor hayırlısı artık ayrıca biz geçen hafta tüpten zehirlendik hepimiz sabaha kadar kustuk acile gittik ertesi gün bana serum verdiler doktorumu defalarca aradık ama ulaşamadık o gece eşim çok sinirlendi sanırım değiştireceğiz doktoru neyse iyiyiz şimdi o olaydan sonra 2li taramamız vardı herhangi aksi bir durum çıkar sanırım bu testte yarın alıcaz sonuçları allahım korusun umarım hiçbirşey çıkmaz dua edin bizim için
arkadaşlar size bir sorum olacak, cuma günü randevum vardı doktor folic asiti ve b vitaminini doğuma kadar kullanacaksın senin ihtiyacın var dedi. bütün kan sonuçlarım normal biylr sorun yok çok şükür. hangi haftadan sonra folic asiti bırakıp vitamin ve kan ilaçlarına geçtiniz öğrenebilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok afilli bişiler değiller ama modern görünüşlerini beğendik. Hemde fiyatları çok uygunduEki Görüntüle 598575 Eki Görüntüle 598576 Eki Görüntüle 598577 Eki Görüntüle 598578
Özellikle ağaca benzeyen kitaplığı çok sevdim:)
Canım 25. haftaya kadar süren var bak ona göreben hala kayıt bile olmadım ya
hani anlatmıştım uzak felan diye
bi de o var tabi
annemin şu an sönmüş balon gibi öyle olmasın da
ya gerçekten öyle bi ara antibiyotik iğne yaptırıyordum kabadan:83:
sabah akşam her gidişimde farklı biri vuruyordu
hepsi farklıydı
bazen hiç hissetmiyordum
Biryerde okumustum balik yagi hapinin hiperaktiviteye sebep oldugunu, bugun doktor yazarkken bir kutu yaziyorum doguma kadar araliklarla ic yeterli hergun icme yine ayni sekilde hiperaktiviteye sebep oldufu soylenitor dedi.Siz tabi doktorunuz nediyorsa onu yapin ama ben 3 gunde 1 tane icmeyi dusunuyorum doktorada sordum ideal dedi.
Canım 25. haftaya kadar süren var bak ona göre
rezene , 8-12 aylık bi yelek var bende. penye. onla kıyasladım ondan az kküçük olmuş. başlarken büyük oluyor sandım ama bişiyle kıyaslayınca küçük. 3 aylıkken anca giyer ya :) yaza da denk gelio ama bakalım. örgüyle stres atıorum hem. atkı örüodum onun ipi bitti. buna başladım bende. ama bunu örmek daha zevkliymiş. baktıkça hoşuma gidio.
birde convers patiği yapıcamda hala ip alamadım. evde pempe beyaz ip vardı. onla tek bi patik örmüştüm. eşini örmedim kız değil nasılsa diye. sonra tamamlayıp birine hediye ederim onu.
butunduamvesenam , mobilyaların çok güzelmiş. kaça aldın :)
bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Ogluma cok eskiden beri (esimle tanismadan hatta) Deniz ismini koymayi dusunuyorum. Ama gorumcemin ismi Deniz yani halasinin ismi :) esim ve ailesi ne isterseniz koyun hic farketmez bilakis biz mutlu oluruz ayni isimde olursa diyor, ama benim ailem olmaz baska isim mi kalmadi halasiyla oglanin adi ayni olmasin diyor. Cok kararsiz kaldim, aklima daha guzel isim gelmiyor takildim maalesef. 1-2 alternatifim var ama hicbiri Deniz kadar sinmiyor. Siz olsaniz ne yaparsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?