2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gecmis olsun, umarım sorunsuz halledersin. Benim doktorum iyi bisiyin yok diyip yolluyor, ya ben de hakkatten bisi yok ya da herkesi okuyunca boyle sorunlara benimki acaba bakmıor mu diye endiseleniyorum. nasil farkettı vaginadan smear alırken mi? ben de aldırdım cunku gecen bisi demedi

canım çok geçmişolsun Rabbim dermansız dert vermesin inşallah

O kadar aynı duyguları paylaşıyoruz ki... Kendi sağlığımla ilgili bir problemde hiç bu kadar rahat olacağımı düşünmemiştim ama o kadar umrumda değil ki yeterki bebeğim iyi olsun. Eşim beni çok rahatlatmaya çalışıyor. Onun dışında kimseye söylemedim birine baştan anlatmaya başlarsam ağlamaya başlıcam gibi geliyor. Bir tek siz biliyorsunuz işte :) Neyse en kötüsü alttan kan kaybederim onlar da yukardan takviye yaparlar 37. haftaya geliriz diyordum. Çok geçmiş olsun sana da kaderdaşım :))))

Geçmiş olsun kızlar. İnşallah zamanla düzelir bu sorun

canım çok geçmişolsun Rabbim dermansız dert vermesin inşallah

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler. İçimi rahatlatıyorsunuz. Umarım sorunsuz atlatırız hepimiz. Dediğiniz gibi Allah çözümsüz dert vermesin. Bu durumda artık Mayıs annesiyim ama sizi bırakmam :)))) Littledumblonde vajinal muayenede ortaya çıktı doğru. Ancak smear aldıktan sonra ultrasonla şimdi iki şey kontrol edicem dedi, bebeğe zararı var mı dedim yok hayır asla dedi. sonra vajinal ultrasonla baktı. ekranda bişey ölçüp değerleri söyledi.

Yok canım aşkolsun :) ikna etmek değil aksine teşekkür ederim benim alıp almamam sana ne faydası olacak, beni anlıyorsun işte tamda böyle yorumlara ihtiyacım var.Zaten genç yatağıda almak istesem şöyle arkası yumuşak derili bazalı birşey alırım onun önünede koruma gibi birşey yaptırırım yada zaten 2. çocuğuda düşünüyorum yine beşik lazım olacak.
Sorularım bitmiyor kusurabakmayın :), canım peki ikeanın içine yatak olarak ne aldın mesela o boyutta her markada yatak bulunuyor mu?

Benim doktorum neredeyse detaylı ulturasona yakın bir kontrol yaptı , bebeğimin beyin lobları, kalp kapakcıkları , böbrekleri kemik boyları vb. şeyleri kontrol etti sonra rahim ağzı ölçümü yaptı sonra bir de plesantaya bakalım dedi ... aaaa senin plesanta rahim çıkışını kapatmış dedi ....

Bence de kimin için kaybedeceğiz en çok seveceğimiz için eee onun için kimbilir daha sonra ne fedakarlıklar yapacağız dimi ama bu nedir :)

kızlar geçmiş olsun, doktorun ve diğer arkadaşların dediği gibi tıp çok ilerledi, eminim ikiniz de sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.Böyle durumlar çıkıyor ama bebişler için katlanıyoruz ve nihayetinde hepsini unutacağız moralinizi yüksek tutun, bebişinizi kucağınıza alacağınız zamanları düşünün

bunu doktorlar nasıl anlıyorlar alttan mı bakıyorlar yoksa ultrosonda mı anlaşılıyor konu geçince merak ettim bende 9 ay farkında olmayıp doğum yapanlar var doğumda anlayanlar var sen rahat ol hiçbirşey olmaz allahın izniyle :)

evet bende derili ve bazalı yatak almak istedigim için bu şekilde hareket ettim zaten :) canım ikeadaki karyolanın ölçüsü 60x120 cnm.
içine de aynı ebatlarda yatak aldım, ikea da da vardı fiyatlarıda uygundu ama ben yataşdan en uygun fiyatlı olanı aldım. yani ne çok iyi ne çok dandik ortalama bişi. heryerde bulabilirsin.

Kızlar geldim minnoşumu gördümm büyümüşşş:) 22 cm ve 343 gr çıktı teyzeleri ellleri ayaklarııı çok tatlııı

Benim doktorum normal üstten muayene de fark etti, ama detaylı bir ulturason muayenesi yaptı , diğer arkadaşımızın alttan muayenede fark etmiş doktoru ?

Bence senin ultrasonda bisilerden suphelenmis oyle bakmıstır herhalde. tekrar gecmis olsun. Ben de var mı diye arasam kovalar beni herhlde. zaten surekli yeni birseyler duyup acaba bende var mı diye soruyorum, kızıyor.

Bence senin ultrasonda bisilerden suphelenmis oyle bakmıstır herhalde. tekrar gecmis olsun. Ben de var mı diye arasam kovalar beni herhlde. zaten surekli yeni birseyler duyup acaba bende var mı diye soruyorum, kızıyor.

:) Kendini hiç böyle yıpratma, eminim bizim ki bir durumun olsa doktorun söylerdi .... Doktorlar artık daha detaycı ve kontrolcü o yüzden için rahat olsun ... sen alışverişe devam et bizi de indirimşerden haberdar et :) sayende bir kaç bir şey alıyoruz :)))

ben de dün muayene oldum 21 cm ve 322 gr biraz boyu kısa gibi geldi onu kafaya taktım şimdi gerçi genetik de olabilir babası uzun değil (kısa yerine uzun değil yazmak daha iyi geldi ) pazartesi ayrıntılı ultrasona gircem inş bir problem yoktur

Kızlar geldim minnoşumu gördümm büyümüşşş:) 22 cm ve 343 gr çıktı teyzeleri ellleri ayaklarııı çok tatlııı

Ayy o kadar büyümüşmü ya :) okuyunca cetveli elime aldım ölçtüm hemen :) kocaman olmuş maşallah. Bende cumartesi gidicem benim minikim de kocaman olmuştur. Allah'm nasıl bir şey ya, nokta kadardı şimdi 22 cm olmuş.

Senin minnoş daha da büyümüştür biz aslında 18. haftadayız ama ultrasona göre 19 20 gibi çıkıyor:) Bu arada desty hiç endişelenme yengemde de aynı sorun vardı az bir kanama problemi ile sapasağlam doğum yaptı bebiş çok iyi

Bence boyu uzun bile çünkğ benim minnak 22 cm dr baya uzun olacak galiba dedi

benim doktor baya rahat ama mesela bana toxo testi yapılmadı - yaptıralım mı dedim boswer zaten cig et mi yiyorsun dedi, 3lu 4lu istedim yok gereği cok endiseleniorsan git amnio ol dedi. ne afs ne asi ne bisi :) bakalim sorun cikmaz insallah. alisveris konusunda bildigim / duydugum herseyi paylasirim hic merak etmeyin. Ornegin bugun Ortakoy Ulus Pazarina gidiyorum, annem gecen hafta ordan Zara kids hirka almis 20-25 tl cok da guzeller. Gap, H&M ne ararsan var dedi ben de kurtlandim isten cikip gidecegim:)

Kendi ölçüsünden başka yataklar olmuyor sanıyordum ikeanın kendi yataklarıda çok basit gibi duruyor, bende alırsam yataş vb. markadan yatağını alırım.Bu bilgiler süper oldu :) çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…