ben de dün muayene oldum 21 cm ve 322 gr biraz boyu kısa gibi geldi onu kafaya taktım şimdi gerçi genetik de olabilir babası uzun değil (kısa yerine uzun değil yazmak daha iyi geldi ) pazartesi ayrıntılı ultrasona gircem inş bir problem yoktur
benim doktor baya rahat ama mesela bana toxo testi yapılmadı - yaptıralım mı dedim boswer zaten cig et mi yiyorsun dedi, 3lu 4lu istedim yok gereği cok endiseleniorsan git amnio ol dedi. ne afs ne asi ne bisi :) bakalim sorun cikmaz insallah. alisveris konusunda bildigim / duydugum herseyi paylasirim hic merak etmeyin. Ornegin bugun Ortakoy Ulus Pazarina gidiyorum, annem gecen hafta ordan Zara kids hirka almis 20-25 tl cok da guzeller. Gap, H&M ne ararsan var dedi ben de kurtlandim isten cikip gidecegim:)
Kendi ölçüsünden başka yataklar olmuyor sanıyordum ikeanın kendi yataklarıda çok basit gibi duruyor, bende alırsam yataş vb. markadan yatağını alırım.Bu bilgiler süper oldu :) çok sağol
canım hamilelik takviminde 16,5 cm diyor ama 21 çok olmuyor mu o zaman?
Bizde kızımıza Nil adını koyucazzz :)
benim doktor baya rahat ama mesela bana toxo testi yapılmadı - yaptıralım mı dedim boswer zaten cig et mi yiyorsun dedi, 3lu 4lu istedim yok gereği cok endiseleniorsan git amnio ol dedi. ne afs ne asi ne bisi :) bakalim sorun cikmaz insallah. alisveris konusunda bildigim / duydugum herseyi paylasirim hic merak etmeyin. Ornegin bugun Ortakoy Ulus Pazarina gidiyorum, annem gecen hafta ordan Zara kids hirka almis 20-25 tl cok da guzeller. Gap, H&M ne ararsan var dedi ben de kurtlandim isten cikip gidecegim:)
NİL MASAL diye isim duymştum o kadar hşuma gitttikiii
ama anne babaya düşen ilk görev güzel isim koyabilmek dinen bi anlamı olmadığı için çok üzüldüm yoksa bayıldım bu ikiliyee
HSÜMEYYYE=== mehmet emin koyabilrsin bu ismi yan yana çok beğeniyorum mehmet,fatih isimleri benim için ayrı yeri var
erkeklerede çok yakışıyor ve eskimiyor bencee
kızlar bi şey sorcam size, siz geceleri sola yatmayı becerebiliomusunuz
ben ne zaman kalksam hep ya sağ taraftayım ya da yüz üstü yatıyorum
sola yatınca bi türlü uyuyamıyorum
yarında tatil
Bu kadar olur arkadaşım bende sayfaya plesanta previa totalis olduğumu öğrendiğimi söylemek sizlerle paylaşmak için girdim :)
Biz doktordan geldik. Hem iyi hem kötü haberlerim var. Bebeğin çok sağlıklı, çok şükür. Biz bugün 18+1'iz 2 güncük önde bile çıktı. Boyu 19.39 cm kilosu da 227 grammış. Kültür almak için vajinal muayene yaptı. Rahim ağzı uzunluğu sanırım onu ölçtü gayet iyi dedi ama bir sıkıntımız varmış. Plasenta Previa yani önde gelen plasenta. Bu dönemde konan teşhislerin bir kısmı ilerleyen dönemde 28. haftaya kadar falan düzelebiliyormuş. Eğer düzelmezse 30. haftadan sonra çalıştırmıcam seni yatacaksın ve 37. haftada bebeği alıcaz dedi. Şuanda yapabileceğim çok bişey yokmuş, aşırı fiziksel aktiviteden kaçınmak dışında... Risk kanama yapmasıymış. Ama bu kanama bebekle ilgili değil anneyle ilgili diyor. Benim toplamda 21 ünite kan vererek gebeliği 36. haftaya kadar devam ettirdiğim hastam bile var dedi. Çok kanama olursa ve kanı durduramazsak bebeği erken dönemde almamız gerekiyor o durumlarda bebek tehlikeye giriyor prematüre olması sebebiyle dedi. İnternetten hiçbişey okuma hiç felaket senaryolarına bakma, düzeltilemeyecek ne durumlar oluyor, bu bi kabus değil dedi. Olmasaydı iyiydi tabi ama önlemimizi alıcaz dedi. Çok rahatlatmaya çalıştı içimi ama anne yüreği herhalde öyle geldiğimden beri gözyaşım gözümün ucunda...
ya benımde karnım bı kocaman oluo bı kucucuk oluo anlamıoprm valla
ama 67 kılo olmusum kızlar sımdıen
58 le hamıle kalmsıtım
yuh dıorm kendıme baska bısı demıorm
ya kızlar kaç zamandır sorcam unutuorum. benim göğüs ucum özellikle, kahverengi kısımlarda dahil. kaşınıor ve acıyor. üstüde böle pul pul gibi oldu. deri değişir gibi. yada kuruluktan mı anlamadım. çok acıo. çok büyümediler. evlenince büyümüştü zaten. onun üzerine azıcık eklendi :)
Garmastan diye merhem verdi dr aynen benim de öyle
ben de dün muayene oldum 21 cm ve 322 gr biraz boyu kısa gibi geldi onu kafaya taktım şimdi gerçi genetik de olabilir babası uzun değil (kısa yerine uzun değil yazmak daha iyi geldi ) pazartesi ayrıntılı ultrasona gircem inş bir problem yoktur
Senin minnoş daha da büyümüştür biz aslında 18. haftadayız ama ultrasona göre 19 20 gibi çıkıyor:) Bu arada desty hiç endişelenme yengemde de aynı sorun vardı az bir kanama problemi ile sapasağlam doğum yaptı bebiş çok iyi
Kendi ölçüsünden başka yataklar olmuyor sanıyordum ikeanın kendi yataklarıda çok basit gibi duruyor, bende alırsam yataş vb. markadan yatağını alırım.Bu bilgiler süper oldu :) çok sağol
canım hamilelik takviminde 16,5 cm diyor ama 21 çok olmuyor mu o zaman?
cok gecmiş olsun rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah saglıklıca alırız kucagımıza bebişlerimizi
selam kızlar :)
göğsünden sarı su-süt gibi bişey gelen var mı? her gece az çok atletime geliyor...
canım erken dönemde tanı konulmuş sende dikkat edersin canım bencede fazla araştırıp moralini bozma göreceksin saglıklı bebegin olacak inşallahBiz doktordan geldik. Hem iyi hem kötü haberlerim var. Bebeğin çok sağlıklı, çok şükür. Biz bugün 18+1'iz 2 güncük önde bile çıktı. Boyu 19.39 cm kilosu da 227 grammış. Kültür almak için vajinal muayene yaptı. Rahim ağzı uzunluğu sanırım onu ölçtü gayet iyi dedi ama bir sıkıntımız varmış. Plasenta Previa yani önde gelen plasenta. Bu dönemde konan teşhislerin bir kısmı ilerleyen dönemde 28. haftaya kadar falan düzelebiliyormuş. Eğer düzelmezse 30. haftadan sonra çalıştırmıcam seni yatacaksın ve 37. haftada bebeği alıcaz dedi. Şuanda yapabileceğim çok bişey yokmuş, aşırı fiziksel aktiviteden kaçınmak dışında... Risk kanama yapmasıymış. Ama bu kanama bebekle ilgili değil anneyle ilgili diyor. Benim toplamda 21 ünite kan vererek gebeliği 36. haftaya kadar devam ettirdiğim hastam bile var dedi. Çok kanama olursa ve kanı durduramazsak bebeği erken dönemde almamız gerekiyor o durumlarda bebek tehlikeye giriyor prematüre olması sebebiyle dedi. İnternetten hiçbişey okuma hiç felaket senaryolarına bakma, düzeltilemeyecek ne durumlar oluyor, bu bi kabus değil dedi. Olmasaydı iyiydi tabi ama önlemimizi alıcaz dedi. Çok rahatlatmaya çalıştı içimi ama anne yüreği herhalde öyle geldiğimden beri gözyaşım gözümün ucunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?