2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım hamilelik takviminde 16,5 cm diyor ama 21 çok olmuyor mu o zaman?

Benim doktorumda 3lü test için gereksiz ve saçma dedi ama 4lü testi yaptır onda bel açıklığı var mı diye kontrol ediliyor dedi o yüzden 4lü yaptırıcam ... Rahat doktor iyidir tercihimdir ... Ulus pazarı gitmeyeli yıllar oldu :) ama araba ile oralara girmek şu karlı havada korkuttu gözümü yoksa bende çok yakınım

Kendi ölçüsünden başka yataklar olmuyor sanıyordum ikeanın kendi yataklarıda çok basit gibi duruyor, bende alırsam yataş vb. markadan yatağını alırım.Bu bilgiler süper oldu :) çok sağol

rica ederim ne demek :) ama şunuda belirtmekte fayda var.. şimdi başka bir arkadaşımız çıkıp büyüyen yatagın bir sürü avantajını sayabilir..yani ihtiyaçlar ve kriterler kişiden kişiye degişebiliyor.. bu benim bakış açımdı, lütfen büyüyen yatak alan arkadaşlarımız beni yanlış anlamasınlar :)

Bencede, hatta uzun gibi kilosuda normal tabi doktor daha iyi bilir ama mesela benim bebeğimin boyuda burdaki takvime göre kısa çıktı ve doktor uzun boylu olacak dedi ayak ve bacak boyuna bakıp, çünkü ben 1.77 babasıda 1.92 o zaman benim kız çok daha kısa olacak..Bu değerler çok değişecek o sonradan depar atar, yeni nesil çok daha uzun olacak bence.
Ve erkekler çok sonra uzuyor mesela lisedeyken benden çok kısa olan bir arkadaşımı daha sonra gördüğümde şok olmuştum çocuk 1.90 falandı, resmen şoktan gülme krizine girmiştim..
Onunda çözümü var ergenlik döneminde kemik suyu çorbalar yaparsın birde basketbol oynadımı yine boyu kısa kalmaz.

Bizde kızımıza Nil adını koyucazzz :)

NİL MASAL diye isim duymştum o kadar hşuma gitttikiii
ama anne babaya düşen ilk görev güzel isim koyabilmek dinen bi anlamı olmadığı için çok üzüldüm yoksa bayıldım bu ikiliyee

HSÜMEYYYE=== mehmet emin koyabilrsin bu ismi yan yana çok beğeniyorum mehmet,fatih isimleri benim için ayrı yeri var
erkeklerede çok yakışıyor ve eskimiyor bencee

Bana orayı tarif etsene. Ulus Pazarının yeri değiştikten sonra (seneler önce) bir daha hiç gitmedim. Nerdedir diye araştırmaya da üşendim. Gerçi doktor yat diyor ben pazar diyorum hey Allahım. Neyse :) Eş dost yollarım artık :)

Anlamı kötü mü ?Mısıra ve denize hayat veren bir nehir, bence çok güzel sadece tek başına kullanıldığında tek heceli çok kısa mı gelir kulağa onu bilemedim.
Ama masal da anlamlı güzel böyle pamuk gibi bir hissiyatı var, ancak iş kadını olarak düşünüyorum yada ileriki yaşlarda kullandığını sanırım çok alışık değilim.
Dinde birebir karşılığı mı olması gerekiyor, kuranda geçmek zorunda mı diyor yoksa anlamı kötü olmasın güzel şeyleri çağrıştırsın mı diyor?

kızlar bi şey sorcam size, siz geceleri sola yatmayı becerebiliomusunuz
ben ne zaman kalksam hep ya sağ taraftayım ya da yüz üstü yatıyorum
sola yatınca bi türlü uyuyamıyorum

bende sağa yatıyorum çünkü yatağın sağındayım. sol tarafta eşim olunca nefes almada zorlanıorum sanki. bi süre sonra mutlaka sağa dönüorum. uyandığımda ne tarafta olduğuma hiç dikkat etmedim :)

kızlar bebeshop diye bir site buldum, chicco hastane çıkışları 5 li setler 40 tl, 3 lü setler 22-26 tl arası. 0-6 ay arası bebek patikleri de 4.95 tl. ben 1 takım 5 li set, 2 takımda 3 lü set aldım 2 tanede de patik, dün sipariş verdim bugun geldi inanılmaz güzellerrrr, böle beyaz kurdeleli keselerin içinde geliyor bayıldımm... üstelik magaza fiyatının yarısı. belki çogunuz biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için haber vermek istedim

ya kızlar kaç zamandır sorcam unutuorum. benim göğüs ucum özellikle, kahverengi kısımlarda dahil. kaşınıor ve acıyor. üstüde böle pul pul gibi oldu. deri değişir gibi. yada kuruluktan mı anlamadım. çok acıo. çok büyümediler. evlenince büyümüştü zaten. onun üzerine azıcık eklendi :)

Bu kadar olur arkadaşım bende sayfaya plesanta previa totalis olduğumu öğrendiğimi söylemek sizlerle paylaşmak için girdim :)

cok gecmiş olsun rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah saglıklıca alırız kucagımıza bebişlerimizi

ya benımde karnım bı kocaman oluo bı kucucuk oluo anlamıoprm valla
ama 67 kılo olmusum kızlar sımdıen
58 le hamıle kalmsıtım
yuh dıorm kendıme baska bısı demıorm

bende 68 kiloyum. dediğin gibi bi küçülüo bi kocaman oluyor. anlamadım bende :)

Garmastan diye merhem verdi dr aynen benim de öyle

bana da toxo testi yapılmadı. hatta üzerine konuşmadık bile.

tatlım kimsenin bebeğiyle kıyaslama en doğrusu bu, doktorun herşey yolunda dediyse öyledir. sadece çok içine sinmediyse ve eğer doktor sana ölçümleri verdiyse (BPD , HC , AC ve FL) netten senin haftanda bu değerlerin kaç olduğuna bak :)

ay böyle bilgilere çok ihtiyacım var, ben de hiçbir sorun yaşamıcam diye düşünüyorum, öyle inanmak istiyorum :)

Kendi ölçüsünden başka yataklar olmuyor sanıyordum ikeanın kendi yataklarıda çok basit gibi duruyor, bende alırsam yataş vb. markadan yatağını alırım.Bu bilgiler süper oldu :) çok sağol

ben de mobilyayı ikeadan yatağı da yataştan almayı düşünüyorum. 30. haftadan sonra yatacağım düşünülürse bu işleri hemen yapsam iyi olacak

arkadaş sonra yazdı haftasında önde gidiyormuş doktor öyle demiş. 20 haftalık gözüküyormuş.

cok gecmiş olsun rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah saglıklıca alırız kucagımıza bebişlerimizi

çooook teşekkür ederim :))

selam kızlar :)
göğsünden sarı su-süt gibi bişey gelen var mı? her gece az çok atletime geliyor...

selam kızlar :)
göğsünden sarı su-süt gibi bişey gelen var mı? her gece az çok atletime geliyor...

bişey gelmiyo ama bol bol kaşınıyor hem de çok acıyor ama doktorum sarı sıvı gelebilir hatta kan bile olur demişti bilgin olsun..
bu arada annişler doktorum karnım ve göğüslerim için kakao yağı verdi kullanan var mı hiç?

canım erken dönemde tanı konulmuş sende dikkat edersin canım bencede fazla araştırıp moralini bozma göreceksin saglıklı bebegin olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…