2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oooooooooo millet çoşmuş gidiyor bu arada benim canım iyice sıkıldı dün doktora gittim keseyi gördüm doktor normal dedi ama benim gibi olup bebeği gören var bu sefer benim canım sıkılıyor nie göremedim die geç döllenme değil çükü yumurtlama ve çatlatma tedavisi gördüm tam ortasında yani neden gözükmedi ki inş gittiğimde gözükür benim gibi gidem sadece keseyi gören var mı acaba makinalardan mı kaynaklanıyor bilemedim ki içim sıkıldı 1 hafta nasıl beklerim şimdi

anne: KOVA

İkizler bir çocuk, Kova bir anneye sahipse, yoğun bir zihinsel bağlantıya sahip bir anne-çocuk ilişkisi ortaya çıkar. Gerçekten birbirine çok benzemektedir bu ikili. Kova annenin gözlemci ruhu, İkizler çocuğa geçmiştir adeta. Birlikte konuşacak bir çok ilginç şey bulabilirler veya söyleyecek ilginç bir şey bulana dek sessizce birlikte oturabilirler.

Beraber olmaktan çok mutludurlar. Ama özgürlüklerine de düşkündürler. İkisi de enerji doludur. Birlikte çalıştıklarında ortak amaçlar belirleyebilir ve değişik fikirler üretebilirler. İki burç da vakit öldürmekten hoşlanmaz. Her zaman yeni projelere yönelme halinde olabilirler. Bununla birlikte birbirlerini yormamaya özen göstermeleri gerekmektedir.

anası onun totosunu yer
bizde hem eşim hemde ben kovayız bizim veletle o zaman iyi anlaşıcaz

ben malatyalım ama 6 aydır yarı trabzonlu sayılırım,eşim trabzonlu :) :) istanbul da yaşıyorum ama..

canım bende 1 yıldır trabzonluyum eş durumundan dolayı, bende istanbulda yaşıyorum:)

canım ordaki arkadaşın hitap şeklini gördüm hiç hoş bir yaklaşımda bulunmamış, kendisi buraya gelipte link verirken neden birşey olmuyordu.

slm cnm bulantılar hariç süperiz bence de bulunduğumuz şehirleri de şu listeye eklersek süper olur hatta doktor ve hastane de olsa fena olmaz ama çok şey istedim galiba

canım sıkıntı yapmanı gerektirecek bir durum yok bence.çünkü 5+... haftadasın daha bu haftada da gayet normal.ben de 5+4 te keseyi görebilmiştim endişelenecek bir durum yok.birde kendini sakın başka gebelerle kıyaslama bünyeler farklı hepimizin bireysel farklılıkları bu bir anormallik olduğu anlamına gelmez.böyle düşünüp kendini de bebişini de sıkıntıya sokma zaten zor buldun meleğini sıkma çocuğun canını herşey yolunda rahat ol vakti gelince hepsini sırayla yaşıycaz inşallah tatlım

ayyy bende istiyom yaaa..haftaya pazartesi gidecem benimkide oynarmı öyle:) ama anasına çekerse uslu olur yaa :)

saol canım yaaa bakalım pazartesi gidicem gözükecek mi ozaman :):):):): inşallah görürüm en kısa zamanda sen ne zaman görümüştüm ilk gebeliklerde biraz daha zor görünüyormuş bebek ama iştee ister sistemez insanın canı sıkılıyor çünkü geç döllenme yok zamanaı belli

Beğendim ama elim titreye titreye :) Neyle karşılaşacağım merak içindeyim :)
Anne Boğayım beeeeeeeen :)

Ben napayım :) Doğum saatim itibariyle Boğa ve İkizlerin tam ortasındayım. Yani iki burcunda etkisindeyim. Horoskopuma göre gençlik yılların ikizler olgunluğun boğa olarak geçer demişlerdi.
İkizler bir çocuk süpriz yumurtaya benzer:)
Ben asıl eşimi düşünüyorum o yengeç, sanırım bunalıma girecek :)))

anne: KOVA

İkizler bir çocuk, Kova bir anneye sahipse, yoğun bir zihinsel bağlantıya sahip bir anne-çocuk ilişkisi ortaya çıkar. Gerçekten birbirine çok benzemektedir bu ikili. Kova annenin gözlemci ruhu, İkizler çocuğa geçmiştir adeta. Birlikte konuşacak bir çok ilginç şey bulabilirler veya söyleyecek ilginç bir şey bulana dek sessizce birlikte oturabilirler.

Beraber olmaktan çok mutludurlar. Ama özgürlüklerine de düşkündürler. İkisi de enerji doludur. Birlikte çalıştıklarında ortak amaçlar belirleyebilir ve değişik fikirler üretebilirler. İki burç da vakit öldürmekten hoşlanmaz. Her zaman yeni projelere yönelme halinde olabilirler. Bununla birlikte birbirlerini yormamaya özen göstermeleri gerekmektedir.

Geçen gün bir yerde kova burcu için kader bağları ''terazi ve ikizler'' yazıyordu. Terazi eşim ikizlerde Allah kısmet ederse bebikim.

Benim kontrolüme de iki gün kaldı bu arada. Son adet tarihime göre 7+1 de olucam gittiğimde. Benimki de kıpırdanmaya başladımı ki acaba.

bu arada hanımlar sabahtan tahlillerimi yaptırmaya gittim. özel bir hastaneydi sigorta gözükmediği için 140 lira tuttu. normalde ise 50 lira civarı birşeymiş.
2 tüp kan ve idrar örneği alıdı yarın öğle üzeri sonuçları alıcam.

oynar tabi annesii oynamaz mı hiç işte benimki de bana çekmiş hiç yetinde durmuyo kuzucuğum benim

oyyy donuk olmasın tabii yaramaz olsun kıpraşsın bebeğim benimmmm anası gurbann..çok şanslısın canım hem kalp atışını duydun hem hareketlerini gördün...demekki sağlıklı bayagı

ben düşük yaşamadım ama 18 ay sonra hamile kaldım. ya bişi olursa diye korkuyorum. bu pıhtılaşmanın çözümüde kolaymış sanırım. önlem olarak bu testi istesem yapmazlar mı

daha önce 2 düşüğüm oldu diye yalan söylersen yaparlar
ama sonucları toplamda 1 ayda cıkıyor
o zamana dek de sende bu sorun varsa zaten krıtık donem gecmıs oluyor
belki onlem olarak aspirin kullanabilirsin
sonucta cok ılerı boyutta degılse test sonucuna gore doktorun verecegı zaten
gunde 1 kez coraspin oluyor
ılerı boyutta ıse ıgne verıyor her gun evde uygulanan

cevabına bayıldım.. :))

valla kuzucum haklısın ama o iş zor
cunku lıste cok kalabalık
hadı kızlar yazın kılolarınızı-sehırlerınızı desem cevaplayan çok az oluyor
o sebeple önce sımdılık lıstedekı eksıklerı tamamlasak daha ıyı olur
doktor bulma vs konusunda sıkıntısı olanlar topik icine yazarlarsa aynı sehırdekıler mutlaka yazarlar
sen hangi şehirdesin, yaz istersen, sana yakın olanlar mutlaka döneceklerdir

Gözün aydın, bize de nasip olur inşallah

slm cnm bulantılar hariç süperiz bence de bulunduğumuz şehirleri de şu listeye eklersek süper olur hatta doktor ve hastane de olsa fena olmaz ama çok şey istedim galiba

evet ya listeyi duzenleyen arkadasimiz bunu dikkate
alirsa seviniriz..
ya ben yarin tam 5+0 olucam hala mide bulantim yok
aslinda bu durumdan memnunum istedigimi yiyiyorum
kasik agrilariniz gecti herhalde kimse bahsetmiyo
bide dr benim keseyi sol tarafta buldu yani benim bebegim sol tarafimda
yuva yapmis

Haydi ben kaçtım,
Hamile olmayan eşimin hamilelik testlerinin sonuclarını almaya hastaneye gitmem lazım :)
Bu işte bir yanlışlık var onun benim sonuclarımı almaya gidiyor olması gerekmezmiydi :)
Yengeç burcu bir erkekle evlenirsen doğurmadan ilk çocugunu yapmış olursun

5 haftalıkken benımde bulantılarım hic yok gibiydi iki gündür cok fena bulanıyorum kasık agrılarım pek yok daha cok erken belırtıler gec baslıyo şimdi rahatca yemek ye bence sonra bulanıcam diye hiç bisey canın istemiyo

Kızlarrrrrrr tayinim çıktı.Mevlama binlerce kere şükürler olsun.Bebeğimin kısmeti diyeliim...
aaaa gözün aydın canım ya çok sewindim nerden nereye gidiyosun şimdi??
valla bebişin şansı galaba baktiki dr. kontrollerini sewmedi anneside sabırsız en iyisi biz buralardan göçelim dedi

ne güzel maşallah bebişine
bak nurgül söyledi dersin erkekin geliyor haberin olsuunn

eğer çok kilolu değil isen bence kafana takma ye gitsin ama dr. ilk 3 ay sadece 1kilo alınacak fazlasını istemiyoruz diyolar
ben düşük yaşamadım ama 18 ay sonra hamile kaldım. ya bişi olursa diye korkuyorum. bu pıhtılaşmanın çözümüde kolaymış sanırım. önlem olarak bu testi istesem yapmazlar mı

daha önce düşük yaşamadıysan yapmazlar canım arzununda söylediği gibi 2 tane düşük yaptım dersin 1 aylıkken kaybettim de..
ama allah korusun eger öyle bi sorun varsa bu satten sonra yaptırman bi işe yaramaz geç kalmış olursun
varsada inşallah aspirinin etkisi kadar küçük bi sorundur:26:

8 haftaya kadar yolu var canım için rahat olsun cihazlaranda kaynaklanabilir
madem için rahat olsun istiyorsan vajinal yoldan muayne olsaydın:44:

Benim midem ayakta bugün. Çok kötüyüm. İlk defa bu kadar kötüyüm.

Benim kasık ağrılarım 6. hafta içindeyken geçti, aynı gün mide bulantılarım başladı. Doktor kasık ağrıları normal olur dedi, mide bulantılarım
da artarsa bunun için ilaç veriyorlarmış.Elimden geldiği kadar dayanmaya çalışacağım ilaç almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…