ben malatyalım ama 6 aydır yarı trabzonlu sayılırım,eşim trabzonlu :) :) istanbul da yaşıyorum ama..
diğer topic yöneticisinden uyarı aldım sanırım..o topic taşınacakmış, gebelik altında ben de hamileyim bölümüne,birleşmeyecek demiş.. git gel yapmak zor olur sen diğer topice yaz demiş bana..üzüldüm yaa, niye olaya daha mantıklı bir şekilde bakmıyor ki..
slm millet tatli hamisler nasilsiniz bakim
ankaradan hamisler
ya bide arzumu canim sehirde eklersek bende cok faydali olur
kimler hangi sehirde onlari ogreniriz o arkadaslarla irtibata gecerek hangi dr gittiklerini
ogreniriz sizler ne diyorsunuz kizlar
oooooooooo millet çoşmuş gidiyor bu arada benim canım iyice sıkıldı dün doktora gittim keseyi gördüm doktor normal dedi ama benim gibi olup bebeği gören var bu sefer benim canım sıkılıyor nie göremedim die geç döllenme değil çükü yumurtlama ve çatlatma tedavisi gördüm tam ortasında yani neden gözükmedi kiinş gittiğimde gözükür benim gibi gidem sadece keseyi gören var mı acaba makinalardan mı kaynaklanıyor bilemedim ki içim sıkıldı 1 hafta nasıl beklerim şimdi
kızlar 10 da doktorumuzdaydık.10:10 da ultrasona girdik.babamız da yanımızdaydı ve ilk kez görecekti.bu arada ben doktora gidene kadar çok gerildim ya atmıyorsa diye korktum.hemencik gözüküverdi.doktorumuz bu sefer keseyi ölçmedi artık keseyi değil bebeği izliycez dedi.çünkü bebişim gözüküyo artık maaşallah.kese zaten kocamandı.kalbi o kadar hızlı atıyo ki anlatamam ışık titremesi gibi.onun kalp atışını gördüğüm an benim kalbim duracaktı nerdeysebi de meleğim hareket etmeye çoktan başlamış hiç durmuyo kıpır kıpır olimpik havuzda yüzüyo sanki doktorum bulantı için bi ilaç verdi daha almadım ama adını bilmiyorum.bide çorba ve sulu yemek şu aralar tüketmemeye çalış bulantını artırır, gece yatarken başucuna kraker bir dilim ekmek koy yataktan kalkmadan önce onları ye öyle kalk dedi.AY ÇOK MUTLUYUM YA MELEĞİMİ GÖRDÜM HEP BENİMLE KAL BEBEĞİM
canım sıkıntı yapmanı gerektirecek bir durum yok bence.çünkü 5+... haftadasın daha bu haftada da gayet normal.ben de 5+4 te keseyi görebilmiştim endişelenecek bir durum yok.birde kendini sakın başka gebelerle kıyaslama bünyeler farklı hepimizin bireysel farklılıkları bu bir anormallik olduğu anlamına gelmez.böyle düşünüp kendini de bebişini de sıkıntıya sokma zaten zor buldun meleğini sıkma çocuğun canını herşey yolunda rahat ol vakti gelince hepsini sırayla yaşıycaz inşallah tatlım
Beğendim ama elim titreye titreye :) Neyle karşılaşacağım merak içindeyim :)
Anne Boğayım beeeeeeeen :)
ayyy bende istiyom yaaa..haftaya pazartesi gidecem benimkide oynarmı öyle:) ama anasına çekerse uslu olur yaa :)
oynar tabi annesii oynamaz mı hiçişte benimki de bana çekmiş hiç yetinde durmuyo kuzucuğum benim
ben düşük yaşamadım ama 18 ay sonra hamile kaldım. ya bişi olursa diye korkuyorum. bu pıhtılaşmanın çözümüde kolaymış sanırım. önlem olarak bu testi istesem yapmazlar mı
Biz böyle fotoları seviyoruz, ultrason çıktılarındaki keseye ya da kesenin içindeki bebeğe sevgi gösterip öpüyoruz felan.
Bir de eşimi düşünüyorum eşime gösterdim ultrason çıktısını yorumlara bakar mısınız "aynı babasına benziyor" "hanimiş oğlumun pipisi" (bebek daha kesinin içinde nokta)
Yukardaki gibi bir fotoya ise hiç bakamıyor o çocuk değilmiş korkuyormuş içi fena oluyormuş vs vs
Dedim ki; bunların söylediğin şey benim içimde ve iki aydır aynı evde yaşıyorsunuz.
slm millet tatli hamisler nasilsiniz bakim
ankaradan hamisler
ya bide arzumu canim sehirde eklersek bende cok faydali olur
kimler hangi sehirde onlari ogreniriz o arkadaslarla irtibata gecerek hangi dr gittiklerini
ogreniriz sizler ne diyorsunuz kizlar
kızlar 10 da doktorumuzdaydık.10:10 da ultrasona girdik.babamız da yanımızdaydı ve ilk kez görecekti.bu arada ben doktora gidene kadar çok gerildim ya atmıyorsa diye korktum.hemencik gözüküverdi.doktorumuz bu sefer keseyi ölçmedi artık keseyi değil bebeği izliycez dedi.çünkü bebişim gözüküyo artık maaşallah.kese zaten kocamandı.kalbi o kadar hızlı atıyo ki anlatamam ışık titremesi gibi.onun kalp atışını gördüğüm an benim kalbim duracaktı nerdeysebi de meleğim hareket etmeye çoktan başlamış hiç durmuyo kıpır kıpır olimpik havuzda yüzüyo sanki doktorum bulantı için bi ilaç verdi daha almadım ama adını bilmiyorum.bide çorba ve sulu yemek şu aralar tüketmemeye çalış bulantını artırır, gece yatarken başucuna kraker bir dilim ekmek koy yataktan kalkmadan önce onları ye öyle kalk dedi.AY ÇOK MUTLUYUM YA MELEĞİMİ GÖRDÜM HEP BENİMLE KAL BEBEĞİM
slm cnm bulantılar hariç süperizbence de bulunduğumuz şehirleri de şu listeye eklersek süper olur hatta doktor ve hastane de olsa fena olmaz ama çok şey istedim galiba
evet ya listeyi duzenleyen arkadasimiz bunu dikkate
alirsa seviniriz..
ya ben yarin tam 5+0 olucam hala mide bulantim yok
aslinda bu durumdan memnunum istedigimi yiyiyorum
kasik agrilariniz gecti herhalde kimse bahsetmiyo
bide dr benim keseyi sol tarafta buldu yani benim bebegim sol tarafimda
yuva yapmis
aaaa gözün aydın canım ya çok sewindim nerden nereye gidiyosun şimdi??Kızlarrrrrrr tayinim çıktı.Mevlama binlerce kere şükürler olsun.Bebeğimin kısmeti diyeliim...
ne güzel maşallah bebişinekızlar 10 da doktorumuzdaydık.10:10 da ultrasona girdik.babamız da yanımızdaydı ve ilk kez görecekti.bu arada ben doktora gidene kadar çok gerildim ya atmıyorsa diye korktum.hemencik gözüküverdi.doktorumuz bu sefer keseyi ölçmedi artık keseyi değil bebeği izliycez dedi.çünkü bebişim gözüküyo artık maaşallah.kese zaten kocamandı.kalbi o kadar hızlı atıyo ki anlatamam ışık titremesi gibi.onun kalp atışını gördüğüm an benim kalbim duracaktı nerdeysebi de meleğim hareket etmeye çoktan başlamış hiç durmuyo kıpır kıpır olimpik havuzda yüzüyo sanki doktorum bulantı için bi ilaç verdi daha almadım ama adını bilmiyorum.bide çorba ve sulu yemek şu aralar tüketmemeye çalış bulantını artırır, gece yatarken başucuna kraker bir dilim ekmek koy yataktan kalkmadan önce onları ye öyle kalk dedi.AY ÇOK MUTLUYUM YA MELEĞİMİ GÖRDÜM HEP BENİMLE KAL BEBEĞİM
Benim de iştahım yok, kokulardan özellikle tiksiniyorum. Ama aksine kilo aldım yemeğimi erken saatte yiyorum yiyebilirsem tabii, bol meyve yiyorum, kahvaltım felan düzenlidir. Hamileliğimin başlangıcından itibaren yaklaşık 2 kilo aldım. Fakat sadece karnımdan sürekli karnım çıkıyor ve inmiyor 4-5 aylık hamile gibi dolaşıyorum, sinirim bozuluyor.
ben düşük yaşamadım ama 18 ay sonra hamile kaldım. ya bişi olursa diye korkuyorum. bu pıhtılaşmanın çözümüde kolaymış sanırım. önlem olarak bu testi istesem yapmazlar mı
oooooooooo millet çoşmuş gidiyor bu arada benim canım iyice sıkıldı dün doktora gittim keseyi gördüm doktor normal dedi ama benim gibi olup bebeği gören var bu sefer benim canım sıkılıyor nie göremedim die geç döllenme değil çükü yumurtlama ve çatlatma tedavisi gördüm tam ortasında yani neden gözükmedi kiinş gittiğimde gözükür benim gibi gidem sadece keseyi gören var mı acaba makinalardan mı kaynaklanıyor bilemedim ki içim sıkıldı 1 hafta nasıl beklerim şimdi
5 haftalıkken benımde bulantılarım hic yok gibiydi iki gündür cok fena bulanıyorum kasık agrılarım pek yok daha cok erken belırtıler gec baslıyo şimdi rahatca yemek ye bence sonra bulanıcam diye hiç bisey canın istemiyo
evet ya listeyi duzenleyen arkadasimiz bunu dikkate
alirsa seviniriz..
ya ben yarin tam 5+0 olucam hala mide bulantim yok
aslinda bu durumdan memnunum istedigimi yiyiyorum
kasik agrilariniz gecti herhalde kimse bahsetmiyo
bide dr benim keseyi sol tarafta buldu yani benim bebegim sol tarafimda
yuva yapmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?