2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende çok kötüyüm, hiç iştahım yok, zorla yemek yiğiyorum

Ben bugüne kadar hiç istifra etmemiştim. Çok hafifti ve çok nadirdi mide bulantım hep. Hatta sadece sabah yokluyordu geçiyordu. Bugün niye bu kadar kötüyüm bilmiyorum. Çubuk kraker yedim sadece ve iki kez istifra ettim.

Akşam yediğim bir şey falan dokundu belki de

bulantılar gec baslıyomus ondandır

canım özel mesajını aldım ama ben henüz özelden cevap atamıyorum.. teşeükkür ederim :)

canım benım cok sevindim tebrık ederim darısı başımıza ınş. bende bayramdan sonra gideceğim 3_kasımda ogünde 9+1 oluyoruz
inş. bende oynadını görürüm :18:

gurbetcim canım bende ankarada yaşıorum çalışıyorum balgat teknık ressamım akrapol de dr. bülent alpaydın a gidiyorum cok ıyı bır dr. ama cok yoğun

Ne kaldi yiyebileceğimiz bütün bitkisel çaylar yasak gibi bişey. Melisa gaza çok iyi geliyo amaaaaaa hem de yatıştırıyo rahatlatıyo. Gerçi 4 aydır çok sık içiyorum vucudum tolere etmiştir artık. İlk evlendiğimde içince sızıyodum resmen ama şimdi uyutmuyo alıştı vucudum :)

aa memur tayinleri vardı galiba..nereye çıktı..
yok canım memur olarak değil sınıf öğretmeni olarak atandım...Maraş merkeze çıktı canım. 29 tane ile ek atama vermişler bu iller arasında maraşta varmış ve ben atanmışım ta cuma günü ama bugün yeni haberim oluyor...

aaaa gözün aydın canım ya çok sewindim nerden nereye gidiyosun şimdi??
valla bebişin şansı galaba baktiki dr. kontrollerini sewmedi anneside sabırsız en iyisi biz buralardan göçelim dedi
urfadan maraşa geçiyorum canım eşimin kocişimin yanına...Valla en çok da bebiş için sevindim çünkü urfanın ilçesinin köyünün mezrasında görev yapıyorum....Offf offf evim beni bekliyor...

Ay aynı benim annem :) Ama annem 10 zeytin derdi ben de hep zeytin yerdim :))) Ama zeytinde protein yokmuş büyüyünce öğrendim. Protein süt ve süt ürünleri ve et-balık ürünlerinde bende bir protein listesi vardı bulabilirsem paylaşırım 1 yumurta neye denk geliyo diye

3 aya kadar böyle mi olcaz ki böyle giderse bebişler beslenemicek sabah sadece kraker yedim hala öyle duruyorum sizin iştahta kapandı mı böyle??

Canım merak etme ilk 3 ay bebek çok ufak olduğu için senin beslenmen ile alakalı olarak beslenmiyor o yüzden rahat ol önmeli olan 4. ay sonrası . Allah işte nasıl bir şekilde yaratmışsa herşeyi düşünmüş rabbim... Çok büyük çokk..

Oluyo oluyo :) Kesinlikle kendini tanımakla alakalı her pozisyonda nasıl zevk alabileceğini öğreniyo insan. Ve muhtemelen bu da her eş için faklıdır. Ama eş faktörü de çok önemli tabi o işini bitirip giderse hiçbişey öğrenilmez. Analyışlı olması lazım beklemesi lazım...

evet hemde cok büyük .. teşekkür ederim aydınlattıgın için biraz rahatladım

Başka bir şekilde iletişim kurmaya çalış. Bence evlilikte mutluluğun sırrı sağlıklı iletişim. Konuşmana izin vermiyosa mektup ayz çantasına koy ne bilim mesaj at mail at. İletişim kurmadan hiç bir problem hallolmaz. Sen de sürekli fedakarlık yapamazsın bi süre sonra sayanamazsın. Sadece yatak odası konuları için söylemiyorum genel olarak söylüyorum. Konuşmayınca problemler büyüyo dağ gibi oluyo çünkü malesef...

Deryacım bence de içini ferah tut kese gözükmüş sonuçta içini rahat olsun bence bir hafta sonra rahatlıkla bebişi de görürsün :) Ben de bugün tekrar doktora gittim doktor yine göremedi alttan baktı baya uğraştı ama dış gebelik olmadığını söyledi enazından :) içim rahatladı biraz daha küçük olması sebebiyle gözükmüyo dedi ve rahim iç duvarım kalınlaşmış busebeple bu bebek rahim içinde normal gebelik dedi çok sevindim ama bu alttan ultrason beni çok rahatsız ediyo 12de eve geldiğimden beri sancım var kasıklarımda o yüzden hep yattım sancım olunca içimi korku sarıyo

senin için erken canım daha yaaa 9 gün var aramızda çok erken daha ne kadarki gözüksün kesecik evet en azından keseyi gördüm o normal dedi pazartesi de gözükür heralde yolk kesesi felan bilemedimki ama olumlu düşünmek lazımm

4 ayağının üstüne düşer, şaslı olurlar dediler avutuyorlar mı beni ne? :)))))

anormal bir durum olsaydı normal demezdi ayrıca herkesin döllenme zamanı farklı bu yüzden görünmemiş olabilir.

anormal bir durum olsaydı normal demezdi ayrıca herkesin döllenme zamanı farklı bu yüzden görünmemiş olabilir.

geç döllenme yok 20 sinde yada 21 inde yani o civarda çünkü yumrtlama ve çatlatma yapıldı

Benim canım nane çekio ama, özel olarak yoğurtla naneyi çırpıp yiyorum ben uyumadan önce..

Canım ben de 0- im. Allah kolaylık versin. İğnelerini vuruluyosan bişey olmaz merak etme. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın... Dinlen bol bol içini de ferah tut. Sonuçta önlemi alınmış bişey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…