Benim midem ayakta bugün. Çok kötüyüm.İlk defa bu kadar kötüyüm.
Benim midem ayakta bugün. Çok kötüyüm.İlk defa bu kadar kötüyüm.
bende çok kötüyüm, hiç iştahım yok, zorla yemek yiğiyorum
Ben bugüne kadar hiç istifra etmemiştim. Çok hafifti ve çok nadirdi mide bulantım hep. Hatta sadece sabah yokluyordu geçiyordu. Bugün niye bu kadar kötüyüm bilmiyorum. Çubuk kraker yedim sadece ve iki kez istifra ettim.
Akşam yediğim bir şey falan dokundu belki de
kızlar 10 da doktorumuzdaydık.10:10 da ultrasona girdik.babamız da yanımızdaydı ve ilk kez görecekti.bu arada ben doktora gidene kadar çok gerildim ya atmıyorsa diye korktum.hemencik gözüküverdi.doktorumuz bu sefer keseyi ölçmedi artık keseyi değil bebeği izliycez dedi.çünkü bebişim gözüküyo artık maaşallah.kese zaten kocamandı.kalbi o kadar hızlı atıyo ki anlatamam ışık titremesi gibi.onun kalp atışını gördüğüm an benim kalbim duracaktı nerdeysebi de meleğim hareket etmeye çoktan başlamış hiç durmuyo kıpır kıpır olimpik havuzda yüzüyo sanki doktorum bulantı için bi ilaç verdi daha almadım ama adını bilmiyorum.bide çorba ve sulu yemek şu aralar tüketmemeye çalış bulantını artırır, gece yatarken başucuna kraker bir dilim ekmek koy yataktan kalkmadan önce onları ye öyle kalk dedi.AY ÇOK MUTLUYUM YA MELEĞİMİ GÖRDÜM HEP BENİMLE KAL BEBEĞİM
slm millet tatli hamisler nasilsiniz bakim
ankaradan hamisler
ya bide arzumu canim sehirde eklersek bende cok faydali olur
kimler hangi sehirde onlari ogreniriz o arkadaslarla irtibata gecerek hangi dr gittiklerini
ogreniriz sizler ne diyorsunuz kizlar
Kızlar, bu yiyeceklerden-içeceklerden kaçınmak gerekiyor. Düşüğe neden olabiliyorlarmış (Allah korusun). Paylaşmak istedim.
- NANE
- MAYDANOZ
- FESLEĞEN
- KİMYON
- ÇEMEN
- TARÇIN
- SAFRAN
- KEKİK
- ADAÇAYI
- KETEN TOHUMU
- AHUDUDU
- SİNAMEKİ
- BİBERİYE
- KEREVİZ
- ANASON
- PAPATYA
- LAVANTA
- REZENE
- YABAN MERSİNİ
- SARI KANTARON
- MELİSA
- KEDİ OTU
- OĞUL OTU
- ALOE VERA
- GİNSENG
- KARAHİNDİBA
- MERCAN KÖŞK
- KARANFİL
- YEŞİL ÇAY
- YER ELMASI ayrıca şunlar da yasak;
- MARMELATLAR
- KAKAO
- TATLI VE ŞEKERLEMELER
- GAZLI,KAFEİNLİ İÇECEKLER
- HAFTADA İKİDEN FAZLA TON BALIĞI
- ET EZMELERİ
- ÇİĞ ET ÜRÜNLERİ VE CİĞER
- HAZIR ÜRÜNLER
- KONSERVE
yok canım memur olarak değil sınıf öğretmeni olarak atandım...Maraş merkeze çıktı canım. 29 tane ile ek atama vermişler bu iller arasında maraşta varmış ve ben atanmışım ta cuma günü ama bugün yeni haberim oluyor...aa memur tayinleri vardı galiba..nereye çıktı..
urfadan maraşa geçiyorum canım eşimin kocişimin yanına...Valla en çok da bebiş için sevindim çünkü urfanın ilçesinin köyünün mezrasında görev yapıyorum....Offf offf evim beni bekliyor...aaaa gözün aydın canım ya çok sewindim nerden nereye gidiyosun şimdi??
valla bebişin şansı galaba baktiki dr. kontrollerini sewmedi anneside sabırsız en iyisi biz buralardan göçelim dedi
muadili zeytin :) çocukken annem 7 zeytin yeyin bi yumurta yemiş olursunuz derdi. sayardık bizde. ne kadar doğru bilmiorum tabi. kahvaltılık gevreklerin kırmızı meyvelisi var. ben onu seviorum. sonuçta o da paket ürün. bazen dikkat edeyim diorum ama herşey sağlıksız zaten neye dikkat etcem ki
3 aya kadar böyle mi olcaz ki böyle giderse bebişler beslenemicek sabah sadece kraker yedim hala öyle duruyorum sizin iştahta kapandı mı böyle??
kızlar bu bence kendini tanımakla alakalı dıye dusunuyorum benımde tercıh ettıgım yontem ustte yontemı ki başka turlu oluyo mu bılmıyorum ama olmayan ınsanlar için ilişki bi işkence gıbı olur sanırım ://
Canım merak etme ilk 3 ay bebek çok ufak olduğu için senin beslenmen ile alakalı olarak beslenmiyor o yüzden rahat ol önmeli olan 4. ay sonrası . Allah işte nasıl bir şekilde yaratmışsa herşeyi düşünmüş rabbim... Çok büyük çokk..
Benim eşim hiç bir konuda konuşmayı sevmez. Evlenmeden önce tam tersini derdi halbuki herşeyi konuşabilmeli eşler diye ama... Bir de akıl okumaya bayılır.. sormaz yani hiç bir konuyu ne düşündüğünü tahmin etmeye çalışır.. aman zor erkek bizimki bildiğin gibi değil...
canım sıkıntı yapmanı gerektirecek bir durum yok bence.çünkü 5+... haftadasın daha bu haftada da gayet normal.ben de 5+4 te keseyi görebilmiştim endişelenecek bir durum yok.birde kendini sakın başka gebelerle kıyaslama bünyeler farklı hepimizin bireysel farklılıkları bu bir anormallik olduğu anlamına gelmez.böyle düşünüp kendini de bebişini de sıkıntıya sokma zaten zor buldun meleğini sıkma çocuğun canını herşey yolunda rahat ol vakti gelince hepsini sırayla yaşıycaz inşallah tatlım
Deryacım bence de içini ferah tut kese gözükmüş sonuçta içini rahat olsun bence bir hafta sonra rahatlıkla bebişi de görürsün :) Ben de bugün tekrar doktora gittim doktor yine göremedi alttan baktı baya uğraştı ama dış gebelik olmadığını söyledi enazından :) içim rahatladı biraz daha küçük olması sebebiyle gözükmüyo dedi ve rahim iç duvarım kalınlaşmış busebeple bu bebek rahim içinde normal gebelik dedi çok sevindim ama bu alttan ultrason beni çok rahatsız ediyo 12de eve geldiğimden beri sancım var kasıklarımda o yüzden hep yattım sancım olunca içimi korku sarıyo
Ben napayım :) Doğum saatim itibariyle Boğa ve İkizlerin tam ortasındayım. Yani iki burcunda etkisindeyim. Horoskopuma göre gençlik yılların ikizler olgunluğun boğa olarak geçer demişlerdi.
İkizler bir çocuk süpriz yumurtaya benzer:)
Ben asıl eşimi düşünüyorum o yengeç, sanırım bunalıma girecek :)))
senin için erken canım daha yaaa 9 gün var aramızda çok erken daha ne kadarki gözüksün kesecik evet en azından keseyi gördüm o normal dedi pazartesi de gözükür heralde yolk kesesi felan bilemedimki ama olumlu düşünmek lazımm
anormal bir durum olsaydı normal demezdi ayrıca herkesin döllenme zamanı farklı bu yüzden görünmemiş olabilir.
merhaba arkadaşlar ben 2. bebişime hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben rh - olduğum için bebişimin düşük tehlikesi varmış etrafında kanama olduğu için. şimdilik düzelene kadar sürekli yatacam. 3günde 1 iğne vuruluyorum. allahım hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?