2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam hanımlar, bende tahminen 6 haftalık hamileyim, doktorum daha çok olduğunu söyledi ama bence anca bu kadardır takipçinizim...

uff hiç yetişemiyorum sizee, nasıl hızlı ilerliyor sayfalar
işlerimi de aksatmiyım diyorum ama bakmadan da duramıyorum

deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler canım, lazım olucak bize de :)
inş tüm tahlillerin temiz çıkar ))

ayy sana hakkaten bravoo ben çatlardımmm
inş herşey hep güzel gider, ama söyle artık eşine :) kötü şeyler de getirme aklına
ben de cuma medikalpark a gidicem.. dayanamiycam 31 ekime kadar..

uff arada giyelim yaa topuklu dar kot da olmazsa olmazım
kilo hadi olmasın da, şehir eklense güzel olurdu..
arzuyu çıldırtıcaz biz bu isteklerle
ben de yengeçim azcık moralim bozuldu bile

selam hanımlar, bende tahminen 6 haftalık hamileyim, doktorum daha çok olduğunu söyledi ama bence anca bu kadardır takipçinizim...
hoşgeldinn aramıza :)

benim doktor işi yarına kaldı eşim kendini ayarlayamadı.doktor da 5te çıkacakmış.

ayyy maşallah maşallah darısı başımızaaaa :)))

Normal şartlarda görünmesi mi gerekiyormuş yani?bence doktor sana herşey normal dediyse kafanı takma...

doktor öyle birşey demedi canım ama siteden okududğum kadarıyla gören var acaba karından bakıldığı için mi görülmedi bilemiyorum kendimi sıkmıyayım iyiysyle kötüsüyle ilahi taktir yapacak birşey yok

Bence de çok mantıklı. Hatta liste de tahmini doğum tarihi sırasına göre dizilse çok iyi olur kim bizimle aynı haftada daha net görmüş oluruz...

uzun zamandır gelemedim şimdi geçmişi okuyordum. hep aynı tedirginlikleri yaşıyoruz galiba bende yarın öğlen gibi kalp atışını dinlemeye gidicem doktora bakalım inşallah duyarız ve bebişimide görürüz çünkü henüz bebeğimi göremedim enson 10 gün önce gitmiştim. dua edin kızlar kalp atışını duyalım inşallah.
birde ben sumeyye ye katılıyorum tahmini doğum tarihine göre listeyi yapsak çok daha iyi olurdu kiminle günlerimizin yakın olduğunu bilirdik.

Korkma tatlım benim hala ağrıyo karnım ama herşey normal dedi doktor. Keseyi karından gördüm bayramdan sonra da kalp atışlarını duyarım inşallah...

geç döllenme yok 20 sinde yada 21 inde yani o civarda çünkü yumrtlama ve çatlatma yapıldı

Senin geç döllenme yok ama belki onların erken döllenmedir tatlım. İçini rahat tut. Ben Cezayir'deyim makinalar eskidir muhtemelen burda aşağı yukarı aynı günlerdeyiz ben de sadece keseyi gördüm hatta keselerimizin ölçüsü bile aynı gibi. Pıt pıtları da duyucaz inşallah içini rahat tut...

Meraba kızlar Kur'an dinlemek bebeğin zeka gelişimi için çok önemli. Duymuşsunuzdur klasik müziğin de böyle etkisi olduğunu düşünün bi de Allah kelamının etkisi nasıl olur. Hem kendiniz okuyun okuyabildiğiniz kadar hem de sürekli dinleyin. Ben genelde evde iş yaparken topic'tekileri okurken açıyorum sürekli. Çok kur'an okuyan ve dinleyen arkadaşlarımın çocukları hakkaten çok zeki oldular. Hem de insanı çok rahatlatıyo hele de duygusal gitgeller yaşadığımız bu dönemde çok ihtiyacımız var.

?????? ???? ???????? | ??????? ??????? ?????? ?????? - MP3 Quran bu siteden Kabe imamlarından Mahir'in sesinden bütün kur'an'ı sure sure dinleyebilir ya da indirebilirsiniz. Kutu içinde gibi olan yerden dinleniyo en sol tarafta mavi yazılı yerden de indiriliyo. Sesi çok güzel tavsiye ederim.

kesinlikle katılıyorum sana canım okumayı bilen okumalı mutlaka bilmeyen arkadaşlarımızda dinlesinler mutlaka bebeğin zekasına iyi geldiğini bilmiyordum ama bebeğe herşeyiyle iyi geldiğinden eminim

ama diğer topic illa haziran annesi topiği değilki. o ekimde gebelik haberini alanlar topiği. daha ekim bitmedi bile. bence durması lazım. ikisinin amacı farklı zaten. phia demişti zaten kazen e. hamileyim topiğinde olsun bu diye.

Benim eşim de fena mide bulantısı tutuyor :) Halsizlik, baş dönmesi, tansiyon. Ben doktora tahlil için gittim oda kan ve idrar tahlili yaptırdı.
Utanmadan belki ben de hamileyimdir hayatım diyor :))

ayy benim eşimde hamilelik belirtileri yaşıyor. bende ona diorum yoksa sende mi hamilesin diye bi ara eşimin neresi ağrısa yada acısı olsa bende de oluyordu. pskilojik olarak etkilenioruz mu nedir :)

ay bende bakamıyorum bu paylaşılan fotolara. yeni doğmuş bebeklerden de korkuyorum. eşimde ben korkarım dio. diorum bebeği birbirimize atarız artık sen al ben korkuyorum , sen al ben korkuyorum diye :) insanın kendi çocuğu başka olur tabi de normalde korkarım :)

ben tartılmıyorum tartım yok

benim ve eşimin yükseleni yengeç. bunalıma mı sokuomuş ikizler çocuğu :) eyvah desene.

ben de bakamıyorum çok, imZamın sağ alt köşesindeki foto garip geliyo mesela.
Daha bi insana benzemeye başlayacaklar ama inşallaaah

kritik dönem ilk üç ay mı. doktora sorayımda öle alayım bari. hiç belirtisi falan bişisi yok mu bunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…