deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler canım, lazım olucak bize de :)bugün testleri yaptırdım, üçte sonuçlarımı alacağım. Test konusunu buraya yazmıştım, cevap veren çıkmamıştı. Herhalde daha yeni yeni yaptırıyor herkes. Ben de deneyimlerimi paylaşayım dedim. Benim özeldeki doktorum 8 tane test istedi (anlayabildiğim kadarı ile içinde rubella, aids gibi testler ve kan değerleri, hormon değerleri fln var). Bu testleri devlette yaptırmaya karar verdim. Testler hem kan hem idrar. Mutlaka aç karnına gidilmeli. Sabah aç karnına ve erkenden giderseniz hem sıra beklemiyorsunuz hem de işiniz kolaycacık oluveriyor. 3 tüp kan alındı, bir de işte idrar. Teste giderken önce doktorun testi yazması gerek, o yüzden önce polikliniklere gidilmeli. Bizim acilde tanıdık bir doktor vardı, ona gidelim dedik ama bazı testler sadece kadın doğumdan alınıyormuş. O yüzden önce kadın doğumdan randevu alın, testleri yazdırın, sonra lab.a gidin. burada şöyle bir sıkıntı var, eğer önce polikliniğe gidilecekse lab.a gidene kadar sıra oluyor. Ben şöyle yaptım; ilk gün gidip testleri yazdırdım, laba kayıt oldum ama aç değildim, testleri almadılar. Ertesi gün lab.ın açılış saatinde gittim ve 5dk.da işim bitmişti. Herkeslere kolay gelsin, testleriniz temiz çıksın inşallah
ayy sana hakkaten bravooNektaR'cım,
yok daha söylemedim eşime..
kalp atışını duymayı bekliyorum
ben karından baktırıyorum, gecen hafta doktor haftaya gel kalp atışına bakalım demişti
ben de yarın gideceğim ama
bu kadar erken karından görünür mü bilmem
eğer görünürse hemen özelden randevu alıcam
kalp atışını kaydettirip
öyle vericem haberi inşallah
ilk gebelikte kayıp oldugu ıcın
yenıden umutlansın, sonra da sorun olursa yıne üzülsün istemiyorum
bana kızacaktır emınım
bunlarla hep tek basına mı ugrastın sımdıye dek dıye ama
böylesi bana daha doğru geldi
medikalpark a gidicem özel olarak da
orada kayıt vardır sanırım, bilgisi olan varsa yazarsa sevınırım
randevu almadan sorarım zaten
ultrason goruntulerının kaydını alabılıyor muyuz, diye
bende durumlar böyle işte kuzucum
uff arada giyelim yaa topukluÇok fazla kilo alma korkusu var, kahvaltı haricinde adam akıllı düşündüüğüm zaman pek
sağlıklı beslenmiyorum sanırım.
Bu konuda kendime çeki düzen vermem gerekiyor farkındayım..
Evet,aslında iyiki şikayetlerim var bebeğim benimle..
Bu arada daha şimdiden dr bana düğmeli pantalon,dar kotlar falan yasakladı..
Zaten karnım şiş yaaa düğmeler hep sıkıyor oturunca :)
Topuklu ayakkabı da yasakladı..
kilo hadi olmasın da, şehir eklense güzel olurdu..
slm millet tatli hamisler nasilsiniz bakim
ankaradan hamisler
ya bide arzumu canim sehirde eklersek bende cok faydali olur
kimler hangi sehirde onlari ogreniriz o arkadaslarla irtibata gecerek hangi dr gittiklerini
ogreniriz sizler ne diyorsunuz kizlar
ben de yengeçim azcık moralim bozuldu bileBen napayım :) Doğum saatim itibariyle Boğa ve İkizlerin tam ortasındayım. Yani iki burcunda etkisindeyim. Horoskopuma göre gençlik yılların ikizler olgunluğun boğa olarak geçer demişlerdi.
İkizler bir çocuk süpriz yumurtaya benzer:)
Ben asıl eşimi düşünüyorum o yengeç, sanırım bunalıma girecek :)))
geç döllenme yok 20 sinde yada 21 inde yani o civarda çünkü yumrtlama ve çatlatma yapıldı
hoşgeldinn aramıza :)selam hanımlar, bende tahminen 6 haftalık hamileyim, doktorum daha çok olduğunu söyledi ama bence anca bu kadardırtakipçinizim...
kızlar 10 da doktorumuzdaydık.10:10 da ultrasona girdik.babamız da yanımızdaydı ve ilk kez görecekti.bu arada ben doktora gidene kadar çok gerildim ya atmıyorsa diye korktum.hemencik gözüküverdi.doktorumuz bu sefer keseyi ölçmedi artık keseyi değil bebeği izliycez dedi.çünkü bebişim gözüküyo artık maaşallah.kese zaten kocamandı.kalbi o kadar hızlı atıyo ki anlatamam ışık titremesi gibi.onun kalp atışını gördüğüm an benim kalbim duracaktı nerdeysebi de meleğim hareket etmeye çoktan başlamış hiç durmuyo kıpır kıpır olimpik havuzda yüzüyo sanki doktorum bulantı için bi ilaç verdi daha almadım ama adını bilmiyorum.bide çorba ve sulu yemek şu aralar tüketmemeye çalış bulantını artırır, gece yatarken başucuna kraker bir dilim ekmek koy yataktan kalkmadan önce onları ye öyle kalk dedi.AY ÇOK MUTLUYUM YA MELEĞİMİ GÖRDÜM HEP BENİMLE KAL BEBEĞİM
Normal şartlarda görünmesi mi gerekiyormuş yani?bence doktor sana herşey normal dediyse kafanı takma...
slm millet tatli hamisler nasilsiniz bakim
ankaradan hamisler
ya bide arzumu canim sehirde eklersek bende cok faydali olur
kimler hangi sehirde onlari ogreniriz o arkadaslarla irtibata gecerek hangi dr gittiklerini
ogreniriz sizler ne diyorsunuz kizlar
Deryacım bence de içini ferah tut kese gözükmüş sonuçta içini rahat olsun bence bir hafta sonra rahatlıkla bebişi de görürsün :) Ben de bugün tekrar doktora gittim doktor yine göremedi alttan baktı baya uğraştı ama dış gebelik olmadığını söyledi enazından :) içim rahatladı biraz daha küçük olması sebebiyle gözükmüyo dedi ve rahim iç duvarım kalınlaşmış busebeple bu bebek rahim içinde normal gebelik dedi çok sevindim ama bu alttan ultrason beni çok rahatsız ediyo 12de eve geldiğimden beri sancım var kasıklarımda o yüzden hep yattım sancım olunca içimi korku sarıyo
geç döllenme yok 20 sinde yada 21 inde yani o civarda çünkü yumrtlama ve çatlatma yapıldı
Meraba kızlar Kur'an dinlemek bebeğin zeka gelişimi için çok önemli. Duymuşsunuzdur klasik müziğin de böyle etkisi olduğunu düşünün bi de Allah kelamının etkisi nasıl olur. Hem kendiniz okuyun okuyabildiğiniz kadar hem de sürekli dinleyin. Ben genelde evde iş yaparken topic'tekileri okurken açıyorum sürekli. Çok kur'an okuyan ve dinleyen arkadaşlarımın çocukları hakkaten çok zeki oldular. Hem de insanı çok rahatlatıyo hele de duygusal gitgeller yaşadığımız bu dönemde çok ihtiyacımız var.
?????? ???? ???????? | ??????? ??????? ?????? ?????? - MP3 Quran bu siteden Kabe imamlarından Mahir'in sesinden bütün kur'an'ı sure sure dinleyebilir ya da indirebilirsiniz. Kutu içinde gibi olan yerden dinleniyo en sol tarafta mavi yazılı yerden de indiriliyo. Sesi çok güzel tavsiye ederim.
diğer topic yöneticisinden uyarı aldım sanırım..o topic taşınacakmış, gebelik altında ben de hamileyim bölümüne,birleşmeyecek demiş.. git gel yapmak zor olur sen diğer topice yaz demiş bana..üzüldüm yaa, niye olaya daha mantıklı bir şekilde bakmıyor ki..
Benim eşim de fena mide bulantısı tutuyor :) Halsizlik, baş dönmesi, tansiyon. Ben doktora tahlil için gittim oda kan ve idrar tahlili yaptırdı.
Utanmadan belki ben de hamileyimdir hayatım diyor :))
Biz böyle fotoları seviyoruz, ultrason çıktılarındaki keseye ya da kesenin içindeki bebeğe sevgi gösterip öpüyoruz felan.
Bir de eşimi düşünüyorum eşime gösterdim ultrason çıktısını yorumlara bakar mısınız "aynı babasına benziyor" "hanimiş oğlumun pipisi" (bebek daha kesinin içinde nokta)
Yukardaki gibi bir fotoya ise hiç bakamıyor o çocuk değilmiş korkuyormuş içi fena oluyormuş vs vs
Dedim ki; bunların söylediğin şey benim içimde ve iki aydır aynı evde yaşıyorsunuz.
45 kilo ile hamile kaldım şimdiden 3 kilo aldım, öyle iştahım açıldı ki birde sürekli protein ağırlıklı besleniyorum çok zayıfım ben hamile kalmadan önce de kilo almaya çalışıyordum şimdi bol bol alır yuvarlanırım :) sonra da vermeye çalışırım
yarın doktora gideceğiz bende görür müyüm kalp atışlarını..
Ben napayım :) Doğum saatim itibariyle Boğa ve İkizlerin tam ortasındayım. Yani iki burcunda etkisindeyim. Horoskopuma göre gençlik yılların ikizler olgunluğun boğa olarak geçer demişlerdi.
İkizler bir çocuk süpriz yumurtaya benzer:)
Ben asıl eşimi düşünüyorum o yengeç, sanırım bunalıma girecek :)))
ben de bakamıyorum çok, imZamın sağ alt köşesindeki foto garip geliyo mesela.ay bende bakamıyorum bu paylaşılan fotolara. Yeni doğmuş bebeklerden de korkuyorum. Eşimde ben korkarım dio. Diorum bebeği birbirimize atarız artık sen al ben korkuyorum , sen al ben korkuyorum diye :) insanın kendi çocuğu başka olur tabi de normalde korkarım :)
daha önce 2 düşüğüm oldu diye yalan söylersen yaparlar
ama sonucları toplamda 1 ayda cıkıyor
o zamana dek de sende bu sorun varsa zaten krıtık donem gecmıs oluyor
belki onlem olarak aspirin kullanabilirsin
sonucta cok ılerı boyutta degılse test sonucuna gore doktorun verecegı zaten
gunde 1 kez coraspin oluyor
ılerı boyutta ıse ıgne verıyor her gun evde uygulanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?