2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Geçecek bunlar artık katlanıcaz, benim ara ara ufak bulantılarım oldu ama hiç çıkarmadım ya da lavaboya gitmeyi gerektirecek bir durumum olmadı acaba bundan sonra olur mu diye düşünmeye başladım seni görünce

Benimde öyle pek olmadı ara oldu geçti acaba benimde olur mu ki

benim ve eşimin yükseleni yengeç. bunalıma mı sokuomuş ikizler çocuğu :) eyvah desene.

Bir yengeçe bir ikizler fazla hem de cok özellikle de aynı evin içinde birbirlerine çok zıtlar.
Bir de söyle bir durum var ben bir yengeçle evliyim ve en yakın arkadasım bir yengeç :)
Dişiside erkeğide aynı, hayatımda hep yengeclerden uzak durmaya calıstım ama halime bak :))

İkizler farkında olmadan yengeci deriinden kırabilir, anlamaya bilir, ikizlerede yengec cok duygusal ve trajik gelebilir.

İkizler cocuguyla ugrasmak kolay değil ama ben öyle olmasına cok sevindim çünkü çok hayat dolu oluyorlar ben de hayatın tadını çıkarsın özgür ruhlu olsun isterim.

gözün aydın canım ya çok sewindim kesin olarak gidiyomusun şimdi
açtığın diğer konuya göz attım bence bu senin için bi imkan babasız bebek yetiştirmek gerçekten zor
eşinin yanına git eğer zihinsel engelliler olursa da içini sıkma herişin var bi zorluğu sınav olarak gör bunu
biraz idare et inşallah doğum izniydi şuydu buydu atlatır alışırsın bi süre sonra

ewet canım kesinlikle rabbimin bize bahşettiği neler kötü ki zaten
o bize böle mucizeler verirken bizde daha doğmamış bebeğimizi onun yolunda yetiştirelim inşallah

ben aslanım eşim terazi. yükselenlerimiz yengeç. ve yengeç özelliklerini de taşıyoruz. dışadönük şanslı falan olur dediler ikizler için. aman öle olsun, kendini ezdirmesinde biz uğraşalım napalım :)

eeee demek eş durumundan gidemeyenlere vermişler bu atamayı::) iyi olmuş ya gidemeyen arkadaşlarım vardı inş çıkmıştır onlarada

ben bide yengeçim nasıl ugrascam ikizler cocuguyla off off amannn hayırlısı olsunda razıyım herşeyine
bende yengeçim benimde moralim bozuldu ne yalan söylim yani

ben bide yengeçim nasıl ugrascam ikizler cocuguyla off off amannn hayırlısı olsunda razıyım herşeyine

bende yengeçim benimde moralim bozuldu ne yalan söylim yani
olsunn, bozma moralinii
her ikizler aynı olucak değil ki canım, yetiştirilmeyle alakalı o :))
anneye bakış açısını, davranışını biz kendimiz şekillendiricez, varsın burçlar ne derse desin..

misal benim annem koç burcu ve ben yengeç'im..okadar zıtız ki, herşeyimizle..
ama anneme ölürüm, herşeyim o benimm bir defa kırmadım hiçç..
annesi ile çok uyumlu burçları olan arkadaşlarım var "anne salak mısın?" "uff anne uğraşamam senle" diye konuşuyolar, böyle oluyorum herşey terbiye, ve yetiştirilme bence

Son düzenleme:
anne: TERAZİ

İkizler bir çocuk, Terazi bir anneye sahipse, zihinsel aktiviteler bakımından oldukça aktif ve eğlenceli bir aile yapısı ortaya çıkar. anne-çocuk ilişkisine birlikte oldukça yenilikçi yaklaşımlar geliştirmeleri olasıdır.

Her ne kadar İkizler'in değişken yapısı sükuneti seven Terazi'yi zaman zaman yorsa bile, Terazi, İkizler'e kararsızlık anlarında yol gösterici olmayı başarabilir. Bununla birlikte Terazi, İkizler'in entelektüel özgürlüğünü fazla zorlamamalı ve çok büyük beklentilerle onun asi ruhunu yormaktan kaçınmalıdır. Terazi genellikle, İkizler'in tartışma arayıcı doğasından kaçınacaktır.

çocuğumla aramdaki ilişki böylemi olacak :):):):):çocuğumu sürekli sakinleştiricem heralde:):):):):

Tokoyay nasılsın canım ,ben bugün kalp atışlarını duydum canım üçümüzde gayet iyiyiz, sıra sende güzel haberlerini bekliyorum :)

ne güzel maşallah bebişine
bak nurgül söyledi dersin erkekin geliyor haberin olsuunn

teşekkür ederim canım.ben de öyle hissediyorum.kızlar çok tatlı bıcır bıcır amam bana da erkekmiş gibi geliyor hayırlısıyla sağlıklı doğsun meleğim

oyyy donuk olmasın tabii yaramaz olsun kıpraşsın bebeğim benimmmm anası gurbann..çok şanslısın canım hem kalp atışını duydun hem hareketlerini gördün...demekki sağlıklı bayagı

evet maaşallah nazar değmesin sağlıklıyız cnm.ben hamile kalmadan 1 ay önce günde 5-6 tane yaş ceviz yemeye başlamıştım hala da devam ediyorum.onun çok faydası oldu.çünkü direk beyin ve omurilik gelişimini sağlıyor.inşallah sen de kıpır kıpır görürsün bebişini

acele etme canım çünkü başlayınca endişeleniyosun bulantı yüzünden sağlıklı beslenmek hatta beslenmek bile çok zor oluyo yediğin çıkıyo.benim bulantılarım 6. hafta bittikten sonra başladı.ve şu an zirvede.kasık ağrılarım devam ediyor ama sıklığı azaldı.benim miniğim de sağ tarafta erkek olcak galiba.biyerde okumuştum amerikada yapılan bi araştırmaya göre sol yumurtalığı alınan kadınların hepsi erkek bebek dünyaya getirmiş

çok sevindim bu sevince paha biçilmez bende 1 ay önce eşimin yanına geldim. rüya gibi alışmaya çalışıyorum

çok sevindim bu sevince paha biçilmez bende 1 ay önce eşimin yanına geldim. rüya gibi alışmaya çalışıyorum

coook dogru söyledin canım eskiler burç mu biliyorlardı katılıyorum sana yetiştirmeyle alakalı birşey saglık olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…