Ben bugüne kadar hiç istifra etmemiştim. Çok hafifti ve çok nadirdi mide bulantım hep. Hatta sadece sabah yokluyordu geçiyordu. Bugün niye bu kadar kötüyüm bilmiyorum. Çubuk kraker yedim sadece ve iki kez istifra ettim.
Akşam yediğim bir şey falan dokundu belki de
Geçecek bunlar artık katlanıcaz, benim ara ara ufak bulantılarım oldu ama hiç çıkarmadım ya da lavaboya gitmeyi gerektirecek bir durumum olmadı acaba bundan sonra olur mu diye düşünmeye başladım seni görünce
benim ve eşimin yükseleni yengeç. bunalıma mı sokuomuş ikizler çocuğu :) eyvah desene.
yok canım memur olarak değil sınıf öğretmeni olarak atandım...Maraş merkeze çıktı canım. 29 tane ile ek atama vermişler bu iller arasında maraşta varmış ve ben atanmışım ta cuma günü ama bugün yeni haberim oluyor...
urfadan maraşa geçiyorum canım eşimin kocişimin yanına...Valla en çok da bebiş için sevindim çünkü urfanın ilçesinin köyünün mezrasında görev yapıyorum....Offf offf evim beni bekliyor...
Meraba kızlar Kur'an dinlemek bebeğin zeka gelişimi için çok önemli. Duymuşsunuzdur klasik müziğin de böyle etkisi olduğunu düşünün bi de Allah kelamının etkisi nasıl olur. Hem kendiniz okuyun okuyabildiğiniz kadar hem de sürekli dinleyin. Ben genelde evde iş yaparken topic'tekileri okurken açıyorum sürekli. Çok kur'an okuyan ve dinleyen arkadaşlarımın çocukları hakkaten çok zeki oldular. Hem de insanı çok rahatlatıyo hele de duygusal gitgeller yaşadığımız bu dönemde çok ihtiyacımız var.
?????? ???? ???????? | ??????? ??????? ?????? ?????? - MP3 Quran bu siteden Kabe imamlarından Mahir'in sesinden bütün kur'an'ı sure sure dinleyebilir ya da indirebilirsiniz. Kutu içinde gibi olan yerden dinleniyo en sol tarafta mavi yazılı yerden de indiriliyo. Sesi çok güzel tavsiye ederim.
Bir yengeçe bir ikizler fazla hem de cok özellikle de aynı evin içinde birbirlerine çok zıtlar.
Bir de söyle bir durum var ben bir yengeçle evliyim ve en yakın arkadasım bir yengeç :)
Dişiside erkeğide aynı, hayatımda hep yengeclerden uzak durmaya calıstım ama halime bak :))
İkizler farkında olmadan yengeci deriinden kırabilir, anlamaya bilir, ikizlerede yengec cok duygusal ve trajik gelebilir.
İkizler cocuguyla ugrasmak kolay değil ama ben öyle olmasına cok sevindim çünkü çok hayat dolu oluyorlar ben de hayatın tadını çıkarsın özgür ruhlu olsun isterim.
gözün aydın canım ya çok sewindim kesin olarak gidiyomusun şimdi
açtığın diğer konuya göz attım bence bu senin için bi imkan babasız bebek yetiştirmek gerçekten zor
eşinin yanına git eğer zihinsel engelliler olursa da içini sıkma herişin var bi zorluğu sınav olarak gör bunu
biraz idare et inşallah doğum izniydi şuydu buydu atlatır alışırsın bi süre sonra
ewet canım kesinlikle rabbimin bize bahşettiği neler kötü ki zaten
o bize böle mucizeler verirken bizde daha doğmamış bebeğimizi onun yolunda yetiştirelim inşallah
ben bide yengeçim nasıl ugrascam ikizler cocuguyla off off amannn hayırlısı olsunda razıyım herşeyineBir yengeçe bir ikizler fazla hem de cok özellikle de aynı evin içinde birbirlerine çok zıtlar.
Bir de söyle bir durum var ben bir yengeçle evliyim ve en yakın arkadasım bir yengeç :)
Dişiside erkeğide aynı, hayatımda hep yengeclerden uzak durmaya calıstım ama halime bak :))
İkizler farkında olmadan yengeci deriinden kırabilir, anlamaya bilir, ikizlerede yengec cok duygusal ve trajik gelebilir.
İkizler cocuguyla ugrasmak kolay değil ama ben öyle olmasına cok sevindim çünkü çok hayat dolu oluyorlar ben de hayatın tadını çıkarsın özgür ruhlu olsun isterim.
bende yengeçim benimde moralim bozuldu ne yalan söylim yaniuff hiç yetişemiyorum sizee, nasıl hızlı ilerliyor sayfalar
işlerimi de aksatmiyım diyorum ama bakmadan da duramıyorum
deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler canım, lazım olucak bize de :)
inş tüm tahlillerin temiz çıkar ))
ayy sana hakkaten bravooben çatlardımmm
inş herşey hep güzel gider, ama söyle artık eşine :) kötü şeyler de getirme aklına
ben de cuma medikalpark a gidicem.. dayanamiycam 31 ekime kadar..
uff arada giyelim yaa topukludar kot da olmazsa olmazım
kilo hadi olmasın da, şehir eklense güzel olurdu..
arzuyu çıldırtıcaz biz bu isteklerle
ben de yengeçim azcık moralim bozuldu bile
olsunn, bozma moraliniiben bide yengeçim nasıl ugrascam ikizler cocuguyla off off amannn hayırlısı olsunda razıyım herşeyine
bende yengeçim benimde moralim bozuldu ne yalan söylim yani
cnm listede ismin var zaten, sadece yaşın yoktu, not aldım, eklicem bi dahakine..
anne: KOVA
İkizler bir çocuk, Kova bir anneye sahipse, yoğun bir zihinsel bağlantıya sahip bir anne-çocuk ilişkisi ortaya çıkar. Gerçekten birbirine çok benzemektedir bu ikili. Kova annenin gözlemci ruhu, İkizler çocuğa geçmiştir adeta. Birlikte konuşacak bir çok ilginç şey bulabilirler veya söyleyecek ilginç bir şey bulana dek sessizce birlikte oturabilirler.
Beraber olmaktan çok mutludurlar. Ama özgürlüklerine de düşkündürler. İkisi de enerji doludur. Birlikte çalıştıklarında ortak amaçlar belirleyebilir ve değişik fikirler üretebilirler. İki burç da vakit öldürmekten hoşlanmaz. Her zaman yeni projelere yönelme halinde olabilirler. Bununla birlikte birbirlerini yormamaya özen göstermeleri gerekmektedir.
Geçen gün bir yerde kova burcu için kader bağları ''terazi ve ikizler'' yazıyordu. Terazi eşim ikizlerde Allah kısmet ederse bebikim.
Benim kontrolüme de iki gün kaldı bu arada. Son adet tarihime göre 7+1 de olucam gittiğimde. Benimki de kıpırdanmaya başladımı ki acaba.
oyyy donuk olmasın tabii yaramaz olsun kıpraşsın bebeğim benimmmm anası gurbann..çok şanslısın canım hem kalp atışını duydun hem hareketlerini gördün...demekki sağlıklı bayagı
Gözün aydın, bize de nasip olur inşallah
evet ya listeyi duzenleyen arkadasimiz bunu dikkate
alirsa seviniriz..
ya ben yarin tam 5+0 olucam hala mide bulantim yok
aslinda bu durumdan memnunum istedigimi yiyiyorum
kasik agrilariniz gecti herhalde kimse bahsetmiyo
bide dr benim keseyi sol tarafta buldu yani benim bebegim sol tarafimda
yuva yapmis
yok canım memur olarak değil sınıf öğretmeni olarak atandım...Maraş merkeze çıktı canım. 29 tane ile ek atama vermişler bu iller arasında maraşta varmış ve ben atanmışım ta cuma günü ama bugün yeni haberim oluyor...
urfadan maraşa geçiyorum canım eşimin kocişimin yanına...Valla en çok da bebiş için sevindim çünkü urfanın ilçesinin köyünün mezrasında görev yapıyorum....Offf offf evim beni bekliyor...
olsunn, bozma moralinii
her ikizler aynı olucak değil ki canım, yetiştirilmeyle alakalı o :))
anneye bakış açısını, davranışını biz kendimiz şekillendiricez, varsın burçlar ne derse desin..
misal benim annem koç burcu ve ben yengeç'im..okadar zıtız ki, herşeyimizle..
ama anneme ölürüm, herşeyim o benimmbir defa kırmadım hiçç..
annesi ile çok uyumlu burçları olan arkadaşlarım var "anne salak mısın?" "uff anne uğraşamam senle" diye konuşuyolar, böyle oluyorumherşey terbiye, ve yetiştirilme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?