canım benım cok sevindim tebrık ederimdarısı başımıza ınş. bende bayramdan sonra gideceğim 3_kasımda ogünde 9+1 oluyoruz
inş. bende oynadını görürüm :18:
çok teşekkür ederim canım.ooo senin baya büyük olacak görürsün tabi inşallah.ben 7+4 te gördüm sen rahat görürsün.bu arada senin de bebişin hayırlı olsun allah uzun ömürler versin canım
yok canım zihinsel engelliler sınıf öğretmeni olarak değil normal kendi branşımda atandım şükürler olsun..bebişimmizi beraber büyüteceğiz inşallah.Hamileliğinin her döneminde artık eşim yanımda olacak...gözün aydın canım ya çok sewindim kesin olarak gidiyomusun şimdi
açtığın diğer konuya göz attım bence bu senin için bi imkan babasız bebek yetiştirmek gerçekten zor
eşinin yanına git eğer zihinsel engelliler olursa da içini sıkma herişin var bi zorluğu sınav olarak gör bunu
biraz idare et inşallah doğum izniydi şuydu buydu atlatır alışırsın bi süre sonra
valla canım 29 il açılmış..İnşallah arkadaşlarının tayini de çıkmıştır...Mevlam kimseyi eşinden ayırmasın...Çok zor ben bir yıl çektim...eeee demek eş durumundan gidemeyenlere vermişler bu atamayı::) iyi olmuş ya gidemeyen arkadaşlarım vardı inş çıkmıştır onlarada
bir yıl çektim canım o sıkıntıyı 4+4+4 den dolayı vermediler tayin ama şükürler olsun ki son anda çıktı...Bebişimin kısmeti herhalde...çok sevindim bu sevince paha biçilmez bende 1 ay önce eşimin yanına geldim. rüya gibi alışmaya çalışıyorum
Tokoyay nasılsın canım ,ben bugün kalp atışlarını duydum canım üçümüzde gayet iyiyiz, sıra sende güzel haberlerini bekliyorum :)
Geçecek bunlar artık katlanıcaz, benim ara ara ufak bulantılarım oldu ama hiç çıkarmadım ya da lavaboya gitmeyi gerektirecek bir durumum olmadı acaba bundan sonra olur mu diye düşünmeye başladım seni görünce
kızlar testler geldi, temiz çok şükür. Doktora gittim, kese büyümüş, kalp atışı duyamadık biraz canım sıkkın o yüzden. Doktor geç döllenme olabilir dedi. İnşallah öyledir
kızlar testler geldi, temiz çok şükür. Doktora gittim, kese büyümüş, kalp atışı duyamadık biraz canım sıkkın o yüzden. Doktor geç döllenme olabilir dedi. İnşallah öyledir
ohh ohh kızlar maşallah topiğiniz hayırlı olsun bebeişlerinizde hayırlı olsun bizdede böyleydi bi bakıyorsunuz haftalar ilerlemiş. rabbim hepinizin bebeişini kucağına alamayı nasip etsin
kritik dönem ilk üç ay mı. doktora sorayımda öle alayım bari. hiç belirtisi falan bişisi yok mu bunun.
ben malatyalım ama 6 aydır yarı trabzonlu sayılırım,eşim trabzonlu :) :) istanbul da yaşıyorum ama..
genelleme yapmak doğru değil biliyorum,o yüzden lafımı geri alıyorummalatyalılar değil burda yasayan bazı tipleri sevmiyorum dıyelim:))
canım eline sağlık,uğrasıosun valla bi ton kişi olduk maşallahEksik, hata varsa bana mesaj atabilirsiniz..senin iş zorlastı:)
SERAPPP ÇOK SEVİNDİM ATAMANA HAYIRLI UĞURLU OLSUN..
BEBİS SANSIYLA UĞURUYLA GELDİ
KIZLAAARRR BEBİSİME BAKIN BEBİSE BENZEDİ AZCIK ÇOK SÜKÜR
ayyy evet ya dün paylaştıgım resme benziyo
kacıncı sayfada merak ettim:)) bakmak istiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?