MİNİKUSs cnm iyi olacak hersey sakın canını sıkma üzülme bunlarıda atlatacağız elbet dualarla Rabbim yardımcınız olsun inşallah cok guzel haberlerle geri doneceksin dualarım seninle
Kizlar hayirli aksamlar hepinize biz dün son aşımızı da olduk ebemiz kalbini dinledi önce tabi benim kiz hareketli durmuyo hemşire bile cok hareketli dedi evet benim kızım cok yaramaz hiç durmuyo dedim:)))
Bende sizlerden dua bekliyorum 26'sinda eko yapılacak kızıma inşallah duzelmistir bı sorun yokturdur kizimla hepinizi öpüyoruz kizlar ve tatli mı tatli yavrularını:)))
canım benim rabbim ya şafi ismi ile sana ve bebişine şifa olur inşallah. Dualarım sizinle....verdiğiniz birkaç iyi örnek bile bana ne kadar ümit veriyor anlatamam.. Tabi ki kendimi en kötüsüne de hazırlamaya çalışıyorum..
Bugün oğlumun arabası kargo ile geldi, ona bile sevinemedim, ne kadar beğenerek almıştım..
Yarın kurula giriyoruz sabahtan sonra da kontrolümüz var..
Dualarınıza çok ihtiyacımız var.. Biz oğlumla forumun biraz acı tadı olduk ama idare edin bizi..
En kötüsü insanın elinden bir şey gelmemesi..
Umarım bunu da atlatırız.. Neler yapmamız gerektiğini, bundan sonra neler olabileceğini yarından sonra öğrenmiş oluruz..
Günaydın kızlar
Gece boyunca dön dön uyuyamadım bu kordon dolanması benim canımı çok sıktı ya
merhabalar,
beni de listeye ekler misiniz? beklenen doğum tarihimiz 3 haziran, sat 27 ağustos. kızımız olacak inşallah.31 yaşındayım ve ilk bebeğim.
teşekkürler
Verdiğiniz birkaç iyi örnek bile bana ne kadar ümit veriyor anlatamam.. Tabi ki kendimi en kötüsüne de hazırlamaya çalışıyorum..
Bugün oğlumun arabası kargo ile geldi, ona bile sevinemedim, ne kadar beğenerek almıştım..
Yarın kurula giriyoruz sabahtan sonra da kontrolümüz var..
Dualarınıza çok ihtiyacımız var.. Biz oğlumla forumun biraz acı tadı olduk ama idare edin bizi..
En kötüsü insanın elinden bir şey gelmemesi..
Umarım bunu da atlatırız.. Neler yapmamız gerektiğini, bundan sonra neler olabileceğini yarından sonra öğrenmiş oluruz..
canım ben herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum...Dualarımız seninle ve bebişinle...Allahıım sağlıklı bir şekilde doğduğu günleri de gösterir inş.
canım sen pozitif ol, oğlunu üzme, herşey yoluna girecek hepimiz buna inanıyoruz :)
minikuşum geçmişi an ca k bitirebildim..sanırım böbrek sorun çıkmış..Allah yardımcınız olsun canım..bunuda atlatacaksınız..inşallah o da kendini yeniler doğuma kadar...iyi düşün herşey iyi olacak...siz neleri atlatmadınız oğluşla..o minik kuzu annesini yine üzmeyecek inşallah..
kıyamam ben ona minik bebeğim benimbir arkadaşımın hamileliği çok sıkıntılı geçmişti bebekte beden ve zeka geriliği olacak demişlerdi arkadaşımda tansiyon ve şeker çıkmıştı sürekli ilaç kullanıyordu yazık tüm hamileliğini ağlayarak geçirdi şimdi 2 yaşında sarışın maviş gözlü çok akıllı bilmiş bir kızı var tüm sülalenin favorisi bilseydim böyle bir kızım olacağını hamileyken stres yapmaz güle oynaya gezerdim diyor belki de kızı daha da iyi olacaktı yaptığı stres yüzünden başka şeylere sebep oldu bilemeyizki bence sen mutlu ol bişey varsa bile mutluluk hormonlarıyla önleyebilirsin bu bilimsel bi gerçek bol bol kahkaha at karnını sev ve onunla konuş çok sağlıklıyız çok mutluyuz de sonra arkadaşım gibi rahat bi hamilelik yaşayamadım bilseydim güler oynar gezerdim deme bak gör herşey çok güzel olacak...
minikkuss
umarım herşey yarından sonra çok güzel olur
MİNİKUSs cnm iyi olacak hersey sakın canını sıkma üzülme bunlarıda atlatacağız elbet dualarla Rabbim yardımcınız olsun inşallah cok guzel haberlerle geri doneceksin dualarım seninle
Kizlar hayirli aksamlar hepinize biz dün son aşımızı da olduk ebemiz kalbini dinledi önce tabi benim kiz hareketli durmuyo hemşire bile cok hareketli dedi evet benim kızım cok yaramaz hiç durmuyo dedim:)))
Bende sizlerden dua bekliyorum 26'sinda eko yapılacak kızıma inşallah duzelmistir bı sorun yokturdur kizimla hepinizi öpüyoruz kizlar ve tatli mı tatli yavrularını:)))
canım benim rabbim ya şafi ismi ile sana ve bebişine şifa olur inşallah. Dualarım sizinle....
Canım inşallah bunuda atlatacaksınız.Dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun
minikuss, dünden beri hep aklımdasın
iyi haberlerle gelirsin, inşallah.
yarın bızı habersız bırakma,
hepimiz merakta kalıyoruz sen gelene dek..
Teşekkürler arkadaşlar,
Arzucum yarın erkenden gelmeye çalışıcam gelir gelmez mutlaka yazarım..
Umarım daha kötü haberler almadan atlatırız..
Bebeklerimize Allah sağlık versin..
gunaydın kızlar detaylı ultrason yapanlar olmuş bayagı benim doktorum bi şey demedi ben gidip yaptırmalı mıyım ne işe yarıyo o:26: bide karnım arada taş gibi oluyo içim geçiyo o an neden acaba kasılma felanmı
benim doktorumda en son gittiğimde en güzel detaylı bebek doğunca dedi..25. haftada randevum var ozaman konuşuruz dedi biz ısrar edince..Her doktor gerekli görmüyor sanırım..
Karnının taşlaşması için doktoruna danış derim..
kızlar ben bugün sandalyede otururken yere düşürdüğüm şeyi almak için eğildim ve karnımın yırtılır gibi acıdığını hissettim.:18: acı devam ediyor. birkaç gündür çok dikkatsiz davrandım. böyle birkaç kere daha eğilmişliğim var. her defasında unutuyorum. sonra pişman oluyorum. Çok mu rahatım ben yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?