2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
MİNİKUSs cnm iyi olacak hersey sakın canını sıkma üzülme bunlarıda atlatacağız elbet dualarla Rabbim yardımcınız olsun inşallah cok guzel haberlerle geri doneceksin dualarım seninle

Kizlar hayirli aksamlar hepinize biz dün son aşımızı da olduk ebemiz kalbini dinledi önce tabi benim kiz hareketli durmuyo hemşire bile cok hareketli dedi evet benim kızım cok yaramaz hiç durmuyo dedim:)))
Bende sizlerden dua bekliyorum 26'sinda eko yapılacak kızıma inşallah duzelmistir bı sorun yokturdur kizimla hepinizi öpüyoruz kizlar ve tatli mı tatli yavrularını:)))

Canım sende güzel haberlerle geleceksin inşallah
Kalbinde bir sorun yok ve sapasağlımdır yavrun inşallah

canım benim rabbim ya şafi ismi ile sana ve bebişine şifa olur inşallah. Dualarım sizinle....

Günaydın kızlar

Gece boyunca dön dön uyuyamadım bu kordon dolanması benim canımı çok sıktı ya

Bugün gitsen belki de düzelmiştir bu durum, çünkü alan geniş şu an; dönüp duruyorlar bebişler..
Geçici bir durum, çok kafana takılıyorsa kısa surede yenıden baska bır yerde baktırmanı onerırım..
Geçmiş olsun..

merhabalar,

beni de listeye ekler misiniz? beklenen doğum tarihimiz 3 haziran, sat 27 ağustos. kızımız olacak inşallah.31 yaşındayım ve ilk bebeğim.
teşekkürler

Ekledim, hoşgeldin.
Üstteki ankete katılmayı unutma.
Hamilelik takvımını de ekle; yılı sanırım 2012 yazdıgın ıcın takvım var ama altta cıkmıyor;
2013 olacak dogum tarıhı, unutma.

Canım inşallah bunuda atlatacaksınız.Dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun

minikuss, dünden beri hep aklımdasın
iyi haberlerle gelirsin, inşallah.
yarın bızı habersız bırakma,
hepimiz merakta kalıyoruz sen gelene dek..

Son düzenleme:
canım ben herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum...Dualarımız seninle ve bebişinle...Allahıım sağlıklı bir şekilde doğduğu günleri de gösterir inş.

canım sen pozitif ol, oğlunu üzme, herşey yoluna girecek hepimiz buna inanıyoruz :)

minikkuss
umarım herşey yarından sonra çok güzel olur

Canım inşallah güzel haberler alırsınız..

canım benim rabbim ya şafi ismi ile sana ve bebişine şifa olur inşallah. Dualarım sizinle....

Canım inşallah bunuda atlatacaksınız.Dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun

minikuss, dünden beri hep aklımdasın
iyi haberlerle gelirsin, inşallah.
yarın bızı habersız bırakma,
hepimiz merakta kalıyoruz sen gelene dek..

Teşekkürler arkadaşlar,

Arzucum yarın erkenden gelmeye çalışıcam gelir gelmez mutlaka yazarım..
Umarım daha kötü haberler almadan atlatırız..

Bebeklerimize Allah sağlık versin..

canımm yanlış hatırlamıyosam senin de bebeğinin kalbinde parlaklık gözükmüştü.. eko demişssin doktor gerekli mi dedi? bana hiç sölememişti üstünde durmamıştı da merak ettim

Teşekkürler arkadaşlar,

Arzucum yarın erkenden gelmeye çalışıcam gelir gelmez mutlaka yazarım..
Umarım daha kötü haberler almadan atlatırız..

Bebeklerimize Allah sağlık versin..

minikuss inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım. çok yorum yazmıyorum ama takibimdesin. Allah yardımcın olsun.

En erken ben yazayim bugun. Her sabah old gibi kalktik ablamizi okula birakip ise gidicez bebisimle. Herkeslere hayirli bir gun diliyorum.
Bu arada MİNİKKUS umarim iyi haberler alirsin bugun, Allah yardimcin olsun…

Günaydın herkese.

Minikuss; hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Allah bebeğine sağlık versin. Dualarımız seninle.

Ranana ; sende iyi haberlerle dönersin inşallah. Allah sağlık versin.

Günaydın.
bugün herkes için güzel bir gün olsun. Minikuss güzel haberlerle dönersin inşallah. aklım sende Allah yardımcın olsun

gunaydın kızlar
benım yıne cok uykum var
mumkun olsa kuluçkaya flan yatıcam
resmen ezıyet cekıorm hep uykum hep uykum

gunaydın kızlar detaylı ultrason yapanlar olmuş bayagı benim doktorum bi şey demedi ben gidip yaptırmalı mıyım ne işe yarıyo o:26: bide karnım arada taş gibi oluyo içim geçiyo o an neden acaba kasılma felanmı

benim doktorumda en son gittiğimde en güzel detaylı bebek doğunca dedi..25. haftada randevum var ozaman konuşuruz dedi biz ısrar edince..Her doktor gerekli görmüyor sanırım..

Karnının taşlaşması için doktoruna danış derim..

TŞK CEVABIN İÇİN. ciddi bi şey olabilir mi acaba hastaneyemi gitsem bi kaç gündür böyle:18:

aynen canm bende cok dikkatsiz davraniyorum bazen birden kalkiyorum kostur kostur is yapiyorum fln
ayni aciyi bende yasadim hatta panik yapip doktora gittim anlik kasilma olmustur sorum yok dedi doktor merak etme yani dikkatli davranmamiz laizm artik ama unutuyorum bazen icimdeki askimiiii

canm ne vardi senin meleginin kalbinde bizim doktorumuzda bazen kalpte dellik olabiliyo bunu renklide daha net gorebiliyoruz fln demisti suphelendi simdi renkli yaptircam bakalim
seninkki hangisinde belli oldu benm dokturm aslinda su an baktigimiz ayrintili ama renkliyi de tavsiye ediyorum fln dedi
cook korkuyorumm Rabbim esirgesin cumlemizin kuzusunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…