2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar ben de bulantı yok, normal midir sizce? bakıyorum benden daha sonra tarihli olanlarda var ben de endişelendim. ne kadar garip bir dönem değil mi, insan hiç midesi bulanmıyor diye korkar mı? :) annem de ablam da olmuş hep bulantı bu arada...

Gözün aydın canım. İnş. bizede nasip olur. Bende cumartesi günü gidicem doktora. Güzel haberlerle dönerim inş.

Bende de yok canım. Bide göğüslerde adet gecikmesinde bir iki gün bi dolgunluk oldu sonra oda geçti. Yani hamileliğe dair tek kanıt tahlil sonuçları

5+4 bulantım bugun çok oldu tavuk çorbası yaparken kokusu çok kotu geldı bulantım basladı tavuktan tıksındım resmen yazarken bıle mıgdem kalkıyo yaa benımkı de cok erken oldu kızım da 8. haftada baslamıstı :/

Bende de yok canım. Bide göğüslerde adet gecikmesinde bir iki gün bi dolgunluk oldu sonra oda geçti. Yani hamileliğe dair tek kanıt tahlil sonuçları

göğüsler hamileliğin gayet farkında bende :) aşırı gaz hali ve kabızlık... ve ben normalde kabızlık hiç yaşamazdım. sanırım içtiğim progestan da etki ediyor buna. her bünye farklı diyorlar ama işte insan rahat edemiyor napcaz böyle bakalım :)

arzu, yeni listeyi ilk sayfaya koysan daha iyi olmazmı,
yeni yaptığın liste baya arada kaldı çünkü

Bende de yok ya insan bi endişeleniyo neden bulanmıyo die aslında hamileliğimiz iyi geçtiği için şükretmeliyiz şanslıyız bence😄

arkadaşlar merhaba. tesadüfen bu yazınızı okudum. benim 3 yaşında kızım var,sezeryan doğum yaptım. gözünüz bu kadar korkmasın,tabiki en güzel doğum şekli normal olması ama sezeryan da düşünüldüğü kadar kötü değil. şartlar gerektirebilir veya anne normal doğum istemeyebilir. ben normal doğum taraftarı olan doktorum olmasına rağmen,sezeryan istedim hamileliğimin başından itibaren. ama 37. haftada suyum çok azaldı ve zorunlu sezaryen oldum. doğumdan yarım saat sonra kendime geldim,çocuğumu rahatlıkla emzirdim.kendimi gayet iyi hissettim. ilk 24 saat ağrı kesici verdiler acı hissetmedim. 2 gece kalınması gerekirken 1 gece kaldım hastanede.ertesi gün evimdeydim,duşumu aldım,çocuğumla ilgilenebildim. yani ilk gün dışında ciddi bir ağrım olmadı. eltim normal doğumla,çok dikiş atıldığından 10 gün oturamadı,dikişleriyle ilgili problem oldu falan..
demek istediğim,sezeryan olun demiyorum ama öyle çok korkulacak bişey de değil. iki doğum türü de kişiye ve şartlara göre zor veya kolay olabilir. hepinize kolay doğumlar,sağlıklı evlatlar dilerim

teşekkür ederim canım.ben de öyle hissediyorum.kızlar çok tatlı bıcır bıcır amam bana da erkekmiş gibi geliyor hayırlısıyla sağlıklı doğsun meleğim
ÇOK HAREKETLİ OLUNCA ERKEK DERLER...

ohhh ohhh maşallah ''kör istedi bir göz allah verdi iki göz'' hesabı

bulantı genetiktir canım için rahat olsun annem hep derki ben bulantı nedir bilmem der ablamdada çok az oldu ama ben çok fenayım
kişiden kişiye değişir hiç bulantı olmadan hamişliği bitirenlerde var bunuda göz ardı etmee..
ayrıca kabızlık sorunu bendede var 2 haftadır aynı sorun müthiş bi şişkinlik iğrenç
bide sürekli zorlama olduğu için sanırım o yüzden az bişi kanamam oldu
ben 2-3 gündür kuru kayısı yıyorum sabah aç karnına ve yatarken 2şer tane ii oldum rahatımm

oluoyr evet, hatta arada ben onu adet sancısı ile karıştırıp bi korkuyorum sonra ortaya çıkıyor
:90::90::90:
alemsin yaa...

BUGÜÜÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMM:))23 OLDUKK ARTIK YAŞLANIYORUZ
veeee en güzel hediyem göbüşümde
yarın kalp atışı için dr. gidicem heyecandan ölecem inşallah güzel haberlerle dönecez teyzoşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…