kızlar herkese selamlar...bizde bugün doktora gittik kalp atışını da duyduk bebeğimizi de gördük...nasıl bir heyecan yaşadığımı en iyi siz anlarsınız..öyle elim ayağım birbirine dolandı kı resmimizi almayı da unuttumm:26:bide oğlum da geldi benle..diyoki annee kardeşimi burdamı doğurucan şimdiçok güldük doktorla..bu arada doktor 6+1 dedi ve karından baktı..kalp atışını alamayız dedi ilkden ama açar açmaz duyduk çok şükür doktor bile şaşırdı
darısı sizlerin de başına
kızlar ben de bulantı yok, normal midir sizce? bakıyorum benden daha sonra tarihli olanlarda var ben de endişelendim. ne kadar garip bir dönem değil mi, insan hiç midesi bulanmıyor diye korkar mı? :) annem de ablam da olmuş hep bulantı bu arada...
Gözün aydın canım. İnş. bizede nasip olur. Bende cumartesi günü gidicem doktora. Güzel haberlerle dönerim inş.
Bende de yok canım. Bide göğüslerde adet gecikmesinde bir iki gün bi dolgunluk oldu sonra oda geçti. Yani hamileliğe dair tek kanıt tahlil sonuçları
Eksik, hata varsa bana mesaj atabilirsiniz..
Benim ikinci çocuğum canım ilk çocuğum kız
kızlar ben de bulantı yok, normal midir sizce? bakıyorum benden daha sonra tarihli olanlarda var ben de endişelendim. ne kadar garip bir dönem değil mi, insan hiç midesi bulanmıyor diye korkar mı? :) annem de ablam da olmuş hep bulantı bu arada...
Eksik, hata varsa bana mesaj atabilirsiniz..
oluoyr evet, hatta arada ben onu adet sancısı ile karıştırıp bi korkuyorum sonra ortaya çıkıyorkızlar sizlerdede gaz sancısı çok oluyormu
oluoyr evet, hatta arada ben onu adet sancısı ile karıştırıp bi korkuyorum sonra ortaya çıkıyor
kızım kaç yasında bnesra ?? benımde ıkıncı bebegım kızım 2 yasında
Kuzular,
Bira zönce geldim hastaneden..
Bebişimiz doğdu, normal doğumla..
Aynı odada bir de sezeryan doğum oldu..
Arada dağlar kadar fark var..
Sezeryan olan annenin sayıklamaları, titremeleri, agrıdan bagırmaları hala kulaklarımda cınlıyor.
Biz hastaneden cıktıgımızda daha kendıne gelmemıstı..
Bugün bir sürü doğuma giren, doğumdan çıkan anne gördüm akşama kadar..
Bir gözüm korktu, sormayın..
Normal de zor ama, dogumhaneye gırmesı ıle dogumun olması 5 dk.
Annenın dıasrı cıkması 15 dakıka..
Ama sezeryanda saatler gecmesıne ragmen uyanamayan baygın yatan,
bagırması, ınlemesı bıtmeyen bır hasta..
Kadın kendınde degıl, bebegı gogsune tutup emzırmeye calısıyorlar..
Dogru duzgun ememıyor tabıı..
Cok kotuydu ya..
Simdi hepinizi tek tek düşünüyorum..
Bugun gorduklerımın benzerlerını yasayacagız kısmetse..
O kadar kutsal bir yola girdiniz ki kızlar, bugun daha ıyı anladım..
Gerçekten çok saygı duyulması gerek..
Annelerin gercekten hakkı odenemez, bugün anladım iyice..
Allahım buradaki her anne adayına güzel günler nasip etsin.
O doğum sürecini de inşallah en güzel, en kolay atlatırsınız..
Ama kızlar, normal isteyin nolur..
Zorunlu kalmadıkca..
Sezeryan da ne guzel duymuyosun dıyordum..
Ama o kadının hali,
o bebegını bıle emzırememesı..
Yanında yakınları gogsu acıkta,
bebegın agzına vermeye calısmaları..
Offf cok acı geldı bana..
Hemsıreye sordum, her sezeryande mı boyle oluyor, yoksa bununkı mı zor gectı.
Yok dedı, genelde boyle, hatta bazıları daha kotu oluyor..
Bu kadın da spıral varken hamıle kalmıs.
Ögrendıgınde spıralden dolayı bebek asagı tutunmus ve rısklı demısler..
8 ay hep yatmıs zavallı..(
Düşük korkusundan..
2 kızı varmıs, bu kez oglu oldu..
Sizi seviyordum kızlar ama bugun daha cok sevdım sizi.
O kutsal gorevı sızler de yapacaksınız..
Hepinize tek tek Allah yardımcınız olsun, diyorum..
Hepinizin iyi dogumlar yaşamanız, sağlıklı bebekleriniz olması için dua ediyorum..
Bizim ki normal dogumdu.
Hastaneye gıttıgımızde 6 cm acıklık vardı..
1 saat 15 dk sancı cekti.
Dogum da 5 dk da bitti..
İnşallah böyle kolay dogumlarınız olsun ve normal yoldan guzel guzel olsun..
Aminnnn.......................................
ÇOK HAREKETLİ OLUNCA ERKEK DERLER...
teşekkür ederim canım.ben de öyle hissediyorum.kızlar çok tatlı bıcır bıcır amam bana da erkekmiş gibi geliyorhayırlısıyla sağlıklı doğsun meleğim
ohhh ohhh maşallah ''kör istedi bir göz allah verdi iki göz'' hesabıyok canım zihinsel engelliler sınıf öğretmeni olarak değil normal kendi branşımda atandım şükürler olsun..bebişimmizi beraber büyüteceğiz inşallah.Hamileliğinin her döneminde artık eşim yanımda olacak...
valla canım 29 il açılmış..İnşallah arkadaşlarının tayini de çıkmıştır...Mevlam kimseyi eşinden ayırmasın...Çok zor ben bir yıl çektim...
bir yıl çektim canım o sıkıntıyı 4+4+4 den dolayı vermediler tayin ama şükürler olsun ki son anda çıktı...Bebişimin kısmeti herhalde...
oluoyr evet, hatta arada ben onu adet sancısı ile karıştırıp bi korkuyorum sonra ortaya çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?