2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım iyiki doğdunnn..ama ne yaşlanması cnm ya ..ben senini yaşındayken üniden yeni mezun olmuştum...hatta erkek kardeşim 22 yaşında onun bütün hayatını hatırlarım..bebişliğinden başlayarakk..hatta bana göre 23 çok küçük bir yaşş

Naptin sen ya :) 23 yasinda yaslandik kelimesi kullanilimaz sen daha bebeksin.
mutlu mutlu nice yaslar dilerim :)

sorma yaa bende 9 ekimde 23 oldum yaşlandık

Benimde sağ tarata galiba oğluşum mu olacak o zaman. Ama bu günlerde sol tarafımda ağrımaya başladı. Eşim ikiz olsun bi kız bi erkek üç dört sene çocuk düşünmeyiz rahat edersin diyo :)))

ohh ohh kızlar maşallah topiğiniz hayırlı olsun bebeişlerinizde hayırlı olsun bizdede böyleydi bi bakıyorsunuz haftalar ilerlemiş. rabbim hepinizin bebeişini kucağına alamayı nasip etsin

Allahım bu günleri görebilicek miyiz biz deee ...

KIZLAAARRR BEBİSİME BAKIN BEBİSE BENZEDİ AZCIK ÇOK SÜKÜR

Ay evet gözü mözü herşeyi var artık :)

Ben de bugün ilk defa böyle bişey yaşadım tavuk pişirdim fırın poşetinde hani şu tozu falan oluyo döküyosun yapıyosun ya onlardan. Soğan aromalıymış bıyyyy tabağın yanında bile durmadım... Tavuk görmek istemiyorum artık... Kokulara karşı hassaslaştım sanki...

kızlar sizlerdede gaz sancısı çok oluyormu

Olma mı tatlım olma mıııı (( Melisa çayı çok iyi geliyo ama bi arkadaş bi liste paylaşmış hamileyken sakıncalı şeyler diye içinde olmayan ot yok. Melisa da vardı o yüzden bişey diyemicem ama ben arada içiyorum yine rahatlatıyo...

Daha kalp atışlarını bile duymadan evlendirdik veletleri :))) Ne olacak bizim bu halimiz kızlar :))) Ben de hep hayal kuruyorum büyümüş okula gidiyomuş falan :)))

Ben de 16 Eylül de 25 oldum bi de beni düşün ne kadar yaşlandım :))) Meğer hamişmişim çok güzel bişiiiiii

SERAPPP ÇOK SEVİNDİM ATAMANA HAYIRLI UĞURLU OLSUN..
BEBİS SANSIYLA UĞURUYLA GELDİ
sağol canım bebişimin kısmeti diyelimmm..ben halen daha şoktayım..inanamıyorum..

yerim ben bunları..

ohhh ohhh maşallah ''kör istedi bir göz allah verdi iki göz'' hesabı
Biraz öyle oldu

yeni yaşın kutlu olsun canım, nice güzel yılların olsun

Günaydın herkese

günaydın kızlar uyandıgımdan beri bir mide bulantısı hali var bende..başladı galibaaa neyseki derslere girmiyorumm

Dün ki durum bende de hala devam. Sabah kahvaltıyı hazırlayana kadar tutamadım midemi. Dün itibariyle başlamış bulunuyor midem canıma okumaya

dün yoğurtlu makarna yedim..sarımsağıda biraz fazla kaçırmışım bide ikinci tabagı da yedimmm.sonraa gece öldüm bittim..bir daha iflah olmam

Son düzenleme:
Günaydın kızlar! çok şükür iyi hissediyorum kendimi iki gündür, bebişim yerleşti heralde iyice:) bulantıları olan arkadaşlar umarım iyi olursunuz yakında..benimde o günlerim gelebilir o yüzden tadını çıkarıyorum şimdi..:)hepinize güzel günlerr

günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzel annecikler
biz bugün 6+5 olduk ama kasıklarım felaket ağrıyor özellikle sol tarafın sizdede varmı :44:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzel annecikler
biz bugün 6+5 olduk ama kasıklarım felaket ağrıyor özellikle sol tarafın sizdede varmı :44:

Benim çok şükür ağrım sızım 5. haftamı bitirdiğim gibi bitti. Bünyeye göre değişiyor işte her şey.

dün yoğurtlu makarna yedim..sarımsağıda biraz fazla kaçırmışım bide ikinci tabagı da yedimmm.sonraa gece öldüm bittim..bir daha iflah olmam

Sarımsağı çok severim ama hamile olduğumdan beri inanılmaz rahatsız ediyor beni. Dokunuyor demek ki mideye.

ayyy aklıma gelmesini istemiyommm.. hem de ne dokunuyooo:2:

günaydın millettt :) ya gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum sidikli bişey oldum çıktım ne zmana kadar böle sürer ki buu

günaydın millettt :) ya gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum sidikli bişey oldum çıktım ne zmana kadar böle sürer ki buu

aynen canım iki gecedir ben de öyleyim valla..boğazım çok kuruyo su içiyorum sonra da sabaha kadar tuvalet:18:

bende varımmmmmmmmmmmmmmmm... 30-04-2013 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…