2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba kızlarr

gece tuvalete çıkma ve aşırı susama bendede var 1 kere mutlaka gidiyorum bazen 2 sabah kalkınca bi daha anlamadım okadar aşırı bii suda içmiyorum ama bukadar su nerden birikiyoo :44:

merhaba kızlarr

gece tuvalete çıkma ve aşırı susama bendede var 1 kere mutlaka gidiyorum bazen 2 sabah kalkınca bi daha anlamadım okadar aşırı bii suda içmiyorum ama bukadar su nerden birikiyoo :44:

valla ben baya su içiyorum ama içtiğimin 3 katı tuvalete gidiyorum galiba:))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzel annecikler
biz bugün 6+5 olduk ama kasıklarım felaket ağrıyor özellikle sol tarafın sizdede varmı :44:
canim insallah en kisa zaman da gecer bende de var dr bakti kesen sol
tarafimda ondandir dedi demekki senin bebiste sol tarafinda agri adet sancisi gibi olsa dahi normal dedi benim belimden cok kasigim agiriyo bide mide bulantilarim sanirim yavas yavas basliyo (
merhaba kızlarr

aynen canim bendede var o kadar suda icmiyoz ama hep tuvalet ihtiyaci
hissediyoruz vede saatinide hic sasmaz sabah 4 te bi gidiyom bide 8:45 gece bi gidiyom hep ayni saat
:)
kizlar bu gun esim raporumu cikarmis clexan igne kullanan var mi aranizda ben 0,4 kullaniyorum

Bende bu listede olmalıyım sanırım :) 27 Yaş İlk Çocuk 14.06.2013 Tahmini Doğum Tarihi

günaydın kızlar uyandıgımdan beri bir mide bulantısı hali var bende..başladı galibaaa neyseki derslere girmiyorumm

Dün ki durum bende de hala devam. Sabah kahvaltıyı hazırlayana kadar tutamadım midemi. Dün itibariyle başlamış bulunuyor midem canıma okumaya
çubuk karker atıştırın, taze zencefil çiğnemek de mide bulantısına iyi geliyomuş kızlar :/

günaydın millettt :) ya gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum sidikli bişey oldum çıktım ne zmana kadar böle sürer ki buu

merhaba kızlarr

ben de aynı durumdayımm, gece kalkmadığımda sabah karnım patlayacakmış gibi oluyo

ben de aynı durumdayım.gece yatmadan önce 1 kere,gece 2 kere,eşimi gönderirken 1 kere,kalktığımda 1 kere...say say bitmiyor.. ama mide bulantılarım başlamadı henüz..

ben bide yengeçim nasıl ugrascam ikizler cocuguyla off off amannn hayırlısı olsunda razıyım herşeyine

bende yengeçim benimde moralim bozuldu ne yalan söylim yani

Katılıyorum, yetiştirmek çok önemli ve burç bir insanın hayatında herşey demek değil, o yüzden bozma moralini.
Doğupta kucağına aldığında hangi burç olduğunu hatırlamayacaksın bile...

merhaba arkadaşlar benim yaş:30 sat:2 eylül ilk çoçuğum olacak nasip olursa nisanda 8 haftalık kalbi atmadığı için kürtaj oldum. geçen haftadan pazartesiye kadar midem çok kötüydü iki dündür iyi ve hiç bulantı yok bu yüzden tedirginim ilk randevuyu bilerek pazartesi gününe aldım 7.hafta bitsin diye öyle gideyim sizce yarın doktora gideyim mi çok tedirginim....

bence tedirgin olcak bişey yok mesela bende hiç olmadı bulantı..mide bulantısı bebişin sağlıklı olduğunun ispatı değildirki içini rahat tut bence

Cnm aynı tarihlerde doğum yapcaz seninle inşallah Yanlız benim kasık ağrılarım çok rahatsız edici ve aynı zamanda belime de vuruyo ağrı, göğüslerim de çok ağrımaya başladı dokunamıyorum bile :S nezaman geçicecek bu kasık ağrılarım acaba?

Kızlarr bende kasık ve bel ağrısından ölüyodum dr. ilaç verdi biraz daha iyiyim ama hala belim kopacak gbi ağrıyo normalmi bunlar ya

Kızlar ben de montofon ineğine döndüm resmen...göğüslerimi hiç bu kadar büyük görmemiştim...şimdiden böylelerse doğuma yaklaştıkça nasıl olurlar tahmin bile edemiyorum..
Tabi hassasiyetleri de ayrı konu...
Onun dışında gaz problemi oldukça fazla, kusma veya öğürme başlamadı henüz ama midem heran kalkacakmış gbibi bir his oluştu 2 gündür...
Bide ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktığım için 3 haftada 3 kilo birden aldım, karnım şimdi 4 aylık gibi duruyor...tabii gazın etkisi de var:))
Ama bunların hepsini çekmeye razıyım yeter ki sağlıkla gelsin bebeğim:))
Bu arada biz 6+5 teyiz:)

Tüm annelere güzel günler:)

tamam haber veririm ay beni de korkuttun ya kalp atışını duydun mu deyince :/ amannnnn duyarız duyarız Allah'ın izniyle :)

cnm niyetim korkutmak değildi ilk gebeliğim kürtajla sonlanınca korkuyom kusara bakma seni tedirgin etmek değildi niyetim...

Kızlarr bende kasık ve bel ağrısından ölüyodum dr. ilaç verdi biraz daha iyiyim ama hala belim kopacak gbi ağrıyo normalmi bunlar ya

ayakta çok mu kalıyorsun acaba? ben bi gün biraz fazla kaldım belimin ağrısından öldüm.gece uykuya dalamadım ağrıdan bi süre..ama her zaman o şekilde ağrımıyor

kötü şeyler getirme aklına, inş en yakın zamanda duyarsın bebişinin kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…