2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben internette okumuştum hamileyken adet günlerinde aynı belirtileri yaşayabiliyormuşsun. Adet kasılmaları, ağrı, psikolojik değişiklikler vs o yüzden olabilir. Doktor vücud kurulu saat gibi her ay adet günlerinde aynı tepkileri vermeye devam eder diyordu. Benim mideme sade soda iyi geliyor bir dene istersen.

kızlar testler geldi, temiz çok şükür. Doktora gittim, kese büyümüş, kalp atışı duyamadık biraz canım sıkkın o yüzden. Doktor geç döllenme olabilir dedi. İnşallah öyledir

Testler temizse, doktorunda olumsuz birşey demediyse içini ferah tut herşey yolundadır merak etme.

Gözün aydın, valla içim gidiyor kalp atışını duyanların haberlerini alınca. Ben daha bayramdan sonra gidicem.

Doğum günün kutlu olsun:) Yaşlanıyoruz deme bari :) 30 yaş üstü olan biz anne adayları napalım, daha bunun ikincisi de var :)

günaydın millettt :) ya gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum sidikli bişey oldum çıktım ne zmana kadar böle sürer ki buu

Ben bu konuda ilk sırayı kimselere vermem kusura bakmayın, daha bu gece neredeyse 7-8 kere uyandım ve gittim. Bir de tutup uyumaya çalışıyorum uykum bölünmesin diye uyutmuyorda, bir de hamileyken kesinlikle tutmamak lazımmış enfeksiyon yapabiliyormuş. Ben korkumdan evden cıkınca dısarıda su vs içemiyorum wc olmayan yerde duramıyorum.
Gün içinde akşama kadar sayısız kere gidiyorum hatta bazen wc de oturup kalıyorum. Yoruluyorum sürekli gidip gelmekten

bende bu denle değil henüz.. ama ben de gece uyanınca bir müddet tutmaya çalışıyorum, uykum bölünmesin diye.. tutmayalım madem

Ben aşırı duygusal ve alınganım ki normalde aşırı duygusal ağlayan biri değilimdir
Belki görmüşsünüzdür pınar sütün reklemı var "büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum" diyor ya her izleyişimde salya sümük ağlıyorum. Annem aklıma geliyor.
sütaşın başka bir reklemı var dana tek başına sokaklarda dolaşıyor sonra arabayı takip edip ailesini buluyor felan hıçkırarak ağlıyorum nerdeyse
Haberlere hiç bakamıyorum özellikle çocuklarla ilgili olanlara..
Dün yanına uzanırken eşimin ayağına basmışım farkında değilim adam acıyla ahh diye bağırdı, vay efendim ben yanlışlıkla bastım sen bana niye bağırdın diye bütün akşam ağladım.
Cocuk gibi beni teselli ediyor, ben sana bağırmadım ayagım uff oldu ona bağırdım diye :))))
Şimdi komik geliyor tabii de bu her olayı trajik şekilde yaşama hali ne zaman geçicek bilmiyorum.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzel annecikler
biz bugün 6+5 olduk ama kasıklarım felaket ağrıyor özellikle sol tarafın sizdede varmı :44:

suaycım merhaba,seninle tarihlerimiz aynı bizde 6+5 izgünleri sayıyorum tek teksen kalp atışlarını duydun mu?Allah izin verirse ben cumartesi gidicem
benimde kasıklarım felaket,birde çok aşırı gaz sancım var.ölüyorum

canım hayırlı olsun,tebriklersağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerimaklından çıksın diyosan git doktora istersen...

benimde kasıklarım göğüslerim felaketne zaman geçicek bende merak ediyorum:18:

denozcum bizde 6+5 iz
sen kalp atışlarını duydun mu canım?
bendeki belirtilerde göğüslerde aşırı ağrı ve hassasiyet sanki taşıyamıyormuş gibi hissediyorum
kasık ağrılarım canımı yakıyor
gaz sancılarım çok fenaiki büklüm oluyorum sancı yapıyor çıkana kadarama sonra hemen başlıyor tekrar bitmiyorki
birazda sık acıkıyorum sanki içim eziliyor...

Kızlarr bende kasık ve bel ağrısından ölüyodum dr. ilaç verdi biraz daha iyiyim ama hala belim kopacak gbi ağrıyo normalmi bunlar ya

Benim de kasıklarım çok ağrıyodu bana da ilaç verdi ama bir uyku hali var ben de artık ilaç mı iyi geldi yoksa sürekli yattığım için mi azaldı ağrılar bilmiyorum :) Ama geçmedi hala hep orda genelde sağ tarafta arada sol taraf da ağrıyo. Gazın da etkisi olduğunu düşünüyorum tabi.

erken ewlendik tatlım ya 3 yılı bıtırdık 4e girdık artık bebiş gelsin genç anne olmanın tadına bakalım rabbim nasip ederse:))

Naptin sen ya :) 23 yasinda yaslandik kelimesi kullanilimaz sen daha bebeksin.
mutlu mutlu nice yaslar dilerim :)

sorma yaa bende 9 ekimde 23 oldum yaşlandık

yeni yaşın kutlu olsun canım, nice güzel yılların olsun

Günaydın herkese

sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden zaman çok hızlı geçıyor demek istedığım o..
önceden 22 olmak cok buyuk gelirdi o da bitti
saat 2de dr. gidicem kalp atışları için nolur dua edin bi yıkımı daha kaldıramam inşallah bu sefer o pıt pıtları duyarım

evet canım inşallah:) benim kasık ağrılarım geçen haftaydı..bir hafta sürdü dediğin gibi çok rahatsız oldum..geceleri hiç uyuyamadım,gündüz de bi iş yapamadım..kambur geziyodum resmen ama şükür geçti sen de sabret biraz inşallah kısa zamanda geçer..ama göğüsler aynı.. dokunmak işkence:))

kabızlık, aşırııııııı gaz, sürekli çiş yapma hissi :)) bir de gaz sancısı çok olduğundan sanırım daha çok wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum. hijyenik jeller var günde bir kez onunla yıkamaya çalışıyorum, normalde de kullanırdım zaten devam ediyorum. enfeksiyona karşı önlem almak için...
bulantıya da çok takılmamaya hatta keyfini çıkarmaya başlıyım ben en iyisi :)

akşam ben de eşime söyledim çok güldü :) sütaş ineğinin hani karanlıkta ayağı kayıyor ya gidip yardım edesim geliyor, resmen üzülüyorum öyle görünce gözlerim doluyor :) bir de yeni bir reklam var karaca nın, kız büyümüş evleniyor annesi ona tabak hediye ediyor falan. dün baktım gözyaşım akıvermiş :) alemiz ya :))

yalnız değilsin canım..benm de en ufak bişeyde gözyaşlarım gelmeye hazır..karacanın yeni reklamı da buna dahil..benim durumumu da eşim ilk önce alttan alıyor..sonra birlkte gülüyorz halime.sen iyice sulu göz oldun diyor:)

insan inanamıyor değil mi verdiği tepkilere:)) benimde eşim geçen gün daha yeni yaptığım pancar turşusunu yere düşürdü eser kalmadı tabi turşudan..normalde mutfak kirlendi diye üzülürdüm ama ben resmen canım pancara ağladım içten içe:))) durduk yerde dudakları büküp ağlamak geliyor bebişim gibi oldum şimdiden

ben eşime çok acıyorum yaa geçen bi filmde kadın kocasına hamile olduğunu söyledi nasıl ağladım ay bi de annesi öldü peşine perişan oldum.
Geçen çok iyiydik normaldik eşim zamanla alışacaksın Cezayir'e çevren olacak falan dedi ay bi ağlamaya başladım sen bu konuyu niye açıyosun hiç insan görmüyorum çok sıkılıyorum niye kimse bizi davet etmiyo diye... Adamcağız da neye uğradığını şaşırdı avutmaya çalışıyo ama nafile herhalde bi yarım saat hiç durmadan ağladım sonra geçti :)))

şimdi şunları okurken bile bir yandan gülüyorum bir yanda gözlerim doluyor..hafif hüzünlü bişe olsa ağlıcam yani..

Ben hamilelik, doğum, loğusalık felan derken hayatımda ağlamadığım kadar ağlıycam sanırım.
Dün öyle bir geçer zaman ki yi izliyoruz ordakiler köfte ekmek yiyorlar, allahım birden deli oldum çok severim sokak köftesini, onların var almış yiyorlar bizim niye yok diye başladım hem ağlayıp hem mızmızlanıyorum yazık eşimde gidiyim alıyım hayatım diyor, istersen marketten alıp evde sana yapıyım diyor, yok maksat mızıklanmakya onu da istemiyorum:))

Ben normal de canım birşey istese bile irademe hakimimdir, hiç böyle huylarım yoktur. Şimdi habere ağla reklama ağla diziye ağla off off

kızlar rüyada çikolatalı gofret yedim acaba ne ki aşerme felan mı yoksa rüya mı işte ama şuan canım istemiyor tabirine baktım sağlığa çıkıyor inş sağlığa çıkar şuan aşermeyi değil öncelikle bebeğimin sağlığını düşünüyorum )::):):):):) ben birde ne ağrı ne sızı ne mide bulantısı hiçbirşey yok normal hayatımdayım özel birşey yok yani nasıl hamileyim ben anlamadım ki:):):)

Allah Allah ben neden böle duygusal değilim acaba odun gibiyim ya..sadece gereksiz sinirleniyorum bazen o kadar öle reklama falan ağlamıyorum ayy ne güzel diyorum geçiyorum..ki ben normalde sulu göz bi insanım acaba ters etki mi yaptı bende bu hamilelik :):):)

valla bende de yok bişi deryaerhan bende kendimden şüphe ediyorum:))

aynen bende sulu göz insanım ağlarım yani normaldede herşeye azcıkcanımı sıksın yeter o yüzden duygusalmıyım değilmiyim ayırt edemiyorum hamilelikten dolayı ama o reklamlara ağlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…