cnm niyetim korkutmak değildi ilk gebeliğim kürtajla sonlanınca korkuyom kusara bakma seni tedirgin etmek değildi niyetim...
Ben gerine gerine gezdim hep ortada midem çok iyi maşallah diye ama bugün çok kötüyüm.İnşallah bugünlüktür ve eski mide bulantısız günlerime dönerim. Çok fena.
İyi düşünelim iyi olsun. Kesin bir şey dokundu mideme, geçecek yarınaBenim adet günüm yaklaşıyor. Normal şartlarda 19-20 si gibi adet olmam gerekiyordu hamile kalmasam. Ve ben her adet döneminde 1 hafta önceden mide sorunu yaşardım. Acaba onla alakalı olabilir mi bugün ki durumum. :44:
kızlar testler geldi, temiz çok şükür. Doktora gittim, kese büyümüş, kalp atışı duyamadık biraz canım sıkkın o yüzden. Doktor geç döllenme olabilir dedi. İnşallah öyledir
kızlar herkese selamlar...bizde bugün doktora gittik kalp atışını da duyduk bebeğimizi de gördük...nasıl bir heyecan yaşadığımı en iyi siz anlarsınız..öyle elim ayağım birbirine dolandı kı resmimizi almayı da unuttumm:26:bide oğlum da geldi benle..diyoki annee kardeşimi burdamı doğurucan şimdiçok güldük doktorla..bu arada doktor 6+1 dedi ve karından baktı..kalp atışını alamayız dedi ilkden ama açar açmaz duyduk çok şükür doktor bile şaşırdı
darısı sizlerin de başına
BUGÜÜÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMM:))23 OLDUKK ARTIK YAŞLANIYORUZ
veeee en güzel hediyem göbüşümde
yarın kalp atışı için dr. gidicem heyecandan ölecem inşallah güzel haberlerle dönecez teyzoşlarr
günaydın millettt :) ya gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum sidikli bişey oldum çıktım ne zmana kadar böle sürer ki buu
Ben bu konuda ilk sırayı kimselere vermem kusura bakmayın, daha bu gece neredeyse 7-8 kere uyandım ve gittim. Bir de tutup uyumaya çalışıyorum uykum bölünmesin diye uyutmuyorda, bir de hamileyken kesinlikle tutmamak lazımmış enfeksiyon yapabiliyormuş. Ben korkumdan evden cıkınca dısarıda su vs içemiyorum wc olmayan yerde duramıyorum.
Gün içinde akşama kadar sayısız kere gidiyorum hatta bazen wc de oturup kalıyorum. Yoruluyorum sürekli gidip gelmekten
günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzel annecikler
biz bugün 6+5 oldukama kasıklarım felaket ağrıyor özellikle sol tarafın sizdede varmı :44:
merhaba arkadaşlar benim yaş:30 sat:2 eylül ilk çoçuğum olacak nasip olursa nisanda 8 haftalık kalbi atmadığı için kürtaj oldum. geçen haftadan pazartesiye kadar midem çok kötüydü iki dündür iyi ve hiç bulantı yok bu yüzden tedirginim ilk randevuyu bilerek pazartesi gününe aldım 7.hafta bitsin diye öyle gideyim sizce yarın doktora gideyim mi çok tedirginim....
Cnm aynı tarihlerde doğum yapcaz seninle inşallahYanlız benim kasık ağrılarım çok rahatsız edici ve aynı zamanda belime de vuruyo ağrı, göğüslerim de çok ağrımaya başladı dokunamıyorum bile :S nezaman geçicecek bu kasık ağrılarım acaba?
Kızlar ben de montofon ineğine döndüm resmen...göğüslerimi hiç bu kadar büyük görmemiştim...şimdiden böylelerse doğuma yaklaştıkça nasıl olurlar tahmin bile edemiyorum..
Tabi hassasiyetleri de ayrı konu...
Onun dışında gaz problemi oldukça fazla, kusma veya öğürme başlamadı henüz ama midem heran kalkacakmış gbibi bir his oluştu 2 gündür...
Bide ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktığım için 3 haftada 3 kilo birden aldım, karnım şimdi 4 aylık gibi duruyor...tabii gazın etkisi de var:))
Ama bunların hepsini çekmeye razıyım yeter ki sağlıkla gelsin bebeğim:))
Bu arada biz 6+5 teyiz:)
Tüm annelere güzel günler:)
Kızlarr bende kasık ve bel ağrısından ölüyodum dr. ilaç verdi biraz daha iyiyim ama hala belim kopacak gbi ağrıyo normalmi bunlar ya
erken ewlendik tatlım ya 3 yılı bıtırdık 4e girdık artık bebiş gelsin genç anne olmanın tadına bakalım rabbim nasip ederse:))canım iyiki doğdunnn..ama ne yaşlanması cnm ya ..ben senini yaşındayken üniden yeni mezun olmuştum...hatta erkek kardeşim 22 yaşında onun bütün hayatını hatırlarım..bebişliğinden başlayarakk..hatta bana göre 23 çok küçük bir yaşş
Naptin sen ya :) 23 yasinda yaslandik kelimesi kullanilimaz sen daha bebeksin.
mutlu mutlu nice yaslar dilerim :)
sorma yaa bende 9 ekimde 23 oldum yaşlandık
Ben de bugün ilk defa böyle bişey yaşadım tavuk pişirdim fırın poşetinde hani şu tozu falan oluyo döküyosun yapıyosun ya onlardan. Soğan aromalıymış bıyyyy tabağın yanında bile durmadım... Tavuk görmek istemiyorum artık... Kokulara karşı hassaslaştım sanki...
Olma mı tatlım olma mıııı(( Melisa çayı çok iyi geliyo ama bi arkadaş bi liste paylaşmış hamileyken sakıncalı şeyler diye içinde olmayan ot yok. Melisa da vardı o yüzden bişey diyemicem ama ben arada içiyorum yine rahatlatıyo...
Daha kalp atışlarını bile duymadan evlendirdik veletleri :))) Ne olacak bizim bu halimiz kızlar :))) Ben de hep hayal kuruyorum büyümüş okula gidiyomuş falan :)))
Ben de 16 Eylül de 25 oldum bi de beni düşün ne kadar yaşlandım :))) Meğer hamişmişim çok güzel bişiiiiii
yeni yaşın kutlu olsun canım, nice güzel yılların olsun
Günaydın herkese
Ben internette okumuştum hamileyken adet günlerinde aynı belirtileri yaşayabiliyormuşsun. Adet kasılmaları, ağrı, psikolojik değişiklikler vs o yüzden olabilir. Doktor vücud kurulu saat gibi her ay adet günlerinde aynı tepkileri vermeye devam eder diyordu. Benim mideme sade soda iyi geliyor bir dene istersen.
Testler temizse, doktorunda olumsuz birşey demediyse içini ferah tut herşey yolundadır merak etme.
Gözün aydın, valla içim gidiyor kalp atışını duyanların haberlerini alınca. Ben daha bayramdan sonra gidicem.
Doğum günün kutlu olsun:) Yaşlanıyoruz deme bari :) 30 yaş üstü olan biz anne adayları napalım, daha bunun ikincisi de var :)
Ben bu konuda ilk sırayı kimselere vermem kusura bakmayın, daha bu gece neredeyse 7-8 kere uyandım ve gittim. Bir de tutup uyumaya çalışıyorum uykum bölünmesin diye uyutmuyorda, bir de hamileyken kesinlikle tutmamak lazımmış enfeksiyon yapabiliyormuş. Ben korkumdan evden cıkınca dısarıda su vs içemiyorum wc olmayan yerde duramıyorum.
Gün içinde akşama kadar sayısız kere gidiyorum hatta bazen wc de oturup kalıyorum. Yoruluyorum sürekli gidip gelmekten
Cnm aynı tarihlerde doğum yapcaz seninle inşallahYanlız benim kasık ağrılarım çok rahatsız edici ve aynı zamanda belime de vuruyo ağrı, göğüslerim de çok ağrımaya başladı dokunamıyorum bile :S nezaman geçicecek bu kasık ağrılarım acaba?
bulantı genetiktir canım için rahat olsun annem hep derki ben bulantı nedir bilmem der ablamdada çok az oldu ama ben çok fenayım
kişiden kişiye değişir hiç bulantı olmadan hamişliği bitirenlerde var bunuda göz ardı etmee..
ayrıca kabızlık sorunu bendede var 2 haftadır aynı sorun müthiş bi şişkinlik iğrenç
bide sürekli zorlama olduğu için sanırım o yüzden az bişi kanamam oldu
ben 2-3 gündür kuru kayısı yıyorum sabah aç karnına ve yatarken 2şer tane ii oldum rahatımm
Ben aşırı duygusal ve alınganım ki normalde aşırı duygusal ağlayan biri değilimdir
Belki görmüşsünüzdür pınar sütün reklemı var "büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum" diyor ya her izleyişimde salya sümük ağlıyorum. Annem aklıma geliyor.
sütaşın başka bir reklemı var dana tek başına sokaklarda dolaşıyor sonra arabayı takip edip ailesini buluyor felan hıçkırarak ağlıyorum nerdeyse
Haberlere hiç bakamıyorum özellikle çocuklarla ilgili olanlara..
Dün yanına uzanırken eşimin ayağına basmışım farkında değilim adam acıyla ahh diye bağırdı, vay efendim ben yanlışlıkla bastım sen bana niye bağırdın diye bütün akşam ağladım.
Cocuk gibi beni teselli ediyor, ben sana bağırmadım ayagım uff oldu ona bağırdım diye :))))
Şimdi komik geliyor tabii de bu her olayı trajik şekilde yaşama hali ne zaman geçicek bilmiyorum.
Ben aşırı duygusal ve alınganım ki normalde aşırı duygusal ağlayan biri değilimdir
Belki görmüşsünüzdür pınar sütün reklemı var "büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum" diyor ya her izleyişimde salya sümük ağlıyorum. Annem aklıma geliyor.
sütaşın başka bir reklemı var dana tek başına sokaklarda dolaşıyor sonra arabayı takip edip ailesini buluyor felan hıçkırarak ağlıyorum nerdeyse
Dün yanına uzanırken eşimin ayağına basmışım farkında değilim adam acıyla ahh diye bağırdı, vay efendim ben yanlışlıkla bastım sen bana niye bağırdın diye bütün akşam ağladım.
Cocuk gibi beni teselli ediyor, ben sana bağırmadım ayagım uff oldu ona bağırdım diye :))))
Şimdi komik geliyor tabii de bu her olayı trajik şekilde yaşama hali ne zaman geçicek bilmiyorum.
insan inanamıyor değil mi verdiği tepkilere:)) benimde eşim geçen gün daha yeni yaptığım pancar turşusunu yere düşürdü eser kalmadı tabi turşudan..normalde mutfak kirlendi diye üzülürdüm ama ben resmen canım pancara ağladım içten içe:))) durduk yerde dudakları büküp ağlamak geliyor bebişim gibi oldum şimdiden
insan inanamıyor değil mi verdiği tepkilere:)) benimde eşim geçen gün daha yeni yaptığım pancar turşusunu yere düşürdü eser kalmadı tabi turşudan..normalde mutfak kirlendi diye üzülürdüm ama ben resmen canım pancara ağladım içten içe:))) durduk yerde dudakları büküp ağlamak geliyor bebişim gibi oldum şimdiden
yalnız değilsin canım..benm de en ufak bişeyde gözyaşlarım gelmeye hazır..karacanın yeni reklamı da buna dahil..benim durumumu da eşim ilk önce alttan alıyor..sonra birlkte gülüyorz halime.sen iyice sulu göz oldun diyor:)
akşam ben de eşime söyledim çok güldü :) sütaş ineğinin hani karanlıkta ayağı kayıyor ya gidip yardım edesim geliyor, resmen üzülüyorum öyle görünce gözlerim doluyor :) bir de yeni bir reklam var karaca nın, kız büyümüş evleniyor annesi ona tabak hediye ediyor falan. dün baktım gözyaşım akıvermiş :) alemiz ya :))
kızlar rüyada çikolatalı gofret yedim acaba ne ki aşerme felan mı yoksa rüya mı işte ama şuan canım istemiyor tabirine baktım sağlığa çıkıyor inş sağlığa çıkar şuan aşermeyi değil öncelikle bebeğimin sağlığını düşünüyorum )::):):):):) ben birde ne ağrı ne sızı ne mide bulantısı hiçbirşey yok normal hayatımdayım özel birşey yok yani nasıl hamileyim ben anlamadım ki:):):)
Allah Allah ben neden böle duygusal değilim acaba odun gibiyim ya..sadece gereksiz sinirleniyorum bazen o kadar öle reklama falan ağlamıyorum ayy ne güzel diyorum geçiyorum..ki ben normalde sulu göz bi insanım acaba ters etki mi yaptı bende bu hamilelik :):):)
valla bende de yok bişi deryaerhan bende kendimden şüphe ediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?