2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
valla bende de yok bişi deryaerhan bende kendimden şüphe ediyorum:))

kızlar bence tadını çıkarın çok rahat hamilelik geçirenler var inşallah onlardan olursunuz... Benim hiçbişey yapacak mecalim yok tercümelerimi bile güç bela yapıyorum. Ütüler kaç gündür beni bekliyo orda. Mutfak desen hala kalkıp toplamadım. Normalde düzenliyimdir her sabah kalkar evimi toparlar makinalar lavabolarımı ovar öğlen yemeğimi yapar sonra tercümem varsa işimin başına otururdum. Ama şimdi nerde o düzennnn. Geçen eşimi 6.30'da gönderdikten sonra biraz uzanayım dedim bi uyandım saat 11.30 o da tuvaletim geldiğinden uyanmışım yoksa yine uyanacağım yokmuş :))))

o derece yani valla zor umarım bi an önce geçer sıkıntıların cnm..

ben de karacanın reklamını çok sevdim, evlenirkenki halim geliyor aklıma :)) kız annesine sarılırken, benim de koşup anneme sarılasım geliyor :)

canım nice senelere,ne güzel en güzel hediyen bu doğumgününde senin olmuştahmini doğum tarihimizde aynıbende henüz duymadım,doktorum daha erken dedi,cumartesi gidicem nasipse.umarım duyarsın bugün

sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden zaman çok hızlı geçıyor demek istedığım o..
önceden 22 olmak cok buyuk gelirdi o da bitti
saat 2de dr. gidicem kalp atışları için nolur dua edin bi yıkımı daha kaldıramam inşallah bu sefer o pıt pıtları duyarım
[/QUOTE]

yok daha gitmedik canım duymaya..inşallah pazartesi ayın 22 sinde...
seninki cumartesiydi dimi??:) umarım pıt pıtları duyup gelir ve bize de haber verirsin canım..
aynı belirtiler var bende de...sende bulantı başladı mı peki???

ne güzel demek yalnız değilmişim.çoğumuz bu halde sanırımdünde doktorum programında bebekler vardı bebek masajı yapıyorlardı onlara.çok tatlıydılar.bende onları görünce ağladım bende bugünleri görebilecekmiyim diyeo şütaş ineği yokmu her ayağı kaydığında içim gidiyorbirde buruno reklamı.bayılıyorum.O BURUN TIKANACAK ARKADAŞŞ! çok tatlılar...

evet canım cumartesi inşallah duyarız bizde.
Allaha şükür bulantım yokolmaması için dua ediyorum
senin var mı?

Kızlar ben bebeğimin minik bedenini gördüm kalp atışlarını gördüm harika bir şey darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah

Kızlar midem bulanmıyor belirtim yok diye üzülmeyin sakın benimde hiçbir şikayetim yok şükürler olsun ama doktor hem bebeğe hem keseye çok sağlıklı dedi gayet güzel dedi bende niye bulanmıyor bebeğim yok mu kesede diyordum ama inanın herkes bir olacak diye bir şey yok korkmayın doktor olumsuz bir şey söylemedikçe olumsuz hiçbir şey düşünmeyin

şimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi ( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((

Allah yardımcın olsun.

Reklamlardan konu açılmışken pınar sütün reklamına ağlayan bir ben miyim yoksa?

merhabalar beni de ekler misinz listeye yaşım 27 ilk çocugum olacak tahmini doğum tarihi 26 haziran 2013 :))

bende bu aralar çok agresifim ya, aslında normaldede çabuk sinirlenirim ama
şu aralar evde resmen terör estiriyorum diyebilirim.
kocamda çok sabırlı deildir ama durun bakalım o ne zaman patlıcak heheh

Allah sabır versin canım gerçekten çok zor şeyler atlatmışsın..dur bakalım Allah tan ümit kesilmez..hem yıkılırım falan deme kızını düşün,hiç çocuk sahip olmayıp,olamayacakları düşün..Allah yardımcın olsun..kesenin içindeki miniğin gözüksün.eğer boşsa da en kısa zamnda sağlıklı gebelik, sağlıklı bebeiş nasip etsin..

süpersin :) bende sulu gözüm buaralar :)

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım üzülme lütfen

offf kirpikucu senin yüzünden hamilelelik takvimimde yarın ne yazıcağını görüyorum hiç bi heyecanı kalmıyo hahahahha:))))
ahaha ben okumuyorum kimsenin takviminii heyecanı kalmıyo dediğin gibi..
canım yaaa inş boş değildir keseciğin.. inş haftaya görürsün bebişini, ümidini kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…