valla bende de yok bişi deryaerhan bende kendimden şüphe ediyorum:))
kızlar bence tadını çıkarın çok rahat hamilelik geçirenler var inşallah onlardan olursunuz... Benim hiçbişey yapacak mecalim yok tercümelerimi bile güç bela yapıyorum. Ütüler kaç gündür beni bekliyo orda. Mutfak desen hala kalkıp toplamadım. Normalde düzenliyimdir her sabah kalkar evimi toparlar makinalar lavabolarımı ovar öğlen yemeğimi yapar sonra tercümem varsa işimin başına otururdum. Ama şimdi nerde o düzennnn. Geçen eşimi 6.30'da gönderdikten sonra biraz uzanayım dedim bi uyandım saat 11.30 o da tuvaletim geldiğinden uyanmışım yoksa yine uyanacağım yokmuş :))))
ben de karacanın reklamını çok sevdim, evlenirkenki halim geliyor aklıma :)) kız annesine sarılırken, benim de koşup anneme sarılasım geliyor :)akşam ben de eşime söyledim çok güldü :) sütaş ineğinin hani karanlıkta ayağı kayıyor ya gidip yardım edesim geliyor, resmen üzülüyorum öyle görünce gözlerim doluyor :) bir de yeni bir reklam var karaca nın, kız büyümüş evleniyor annesi ona tabak hediye ediyor falan. dün baktım gözyaşım akıvermiş :) alemiz ya :))
denozcum bizde 6+5 iz
sen kalp atışlarını duydun mu canım?
bendeki belirtilerde göğüslerde aşırı ağrı ve hassasiyet sanki taşıyamıyormuş gibi hissediyorum
kasık ağrılarım canımı yakıyor
gaz sancılarım çok fenaiki büklüm oluyorum sancı yapıyor çıkana kadar ama sonra hemen başlıyor tekrar bitmiyorki
birazda sık acıkıyorum sanki içim eziliyor...
Ben aşırı duygusal ve alınganım ki normalde aşırı duygusal ağlayan biri değilimdir
Belki görmüşsünüzdür pınar sütün reklemı var "büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum" diyor ya her izleyişimde salya sümük ağlıyorum. Annem aklıma geliyor.
sütaşın başka bir reklemı var dana tek başına sokaklarda dolaşıyor sonra arabayı takip edip ailesini buluyor felan hıçkırarak ağlıyorum nerdeyse
Haberlere hiç bakamıyorum özellikle çocuklarla ilgili olanlara..
Dün yanına uzanırken eşimin ayağına basmışım farkında değilim adam acıyla ahh diye bağırdı, vay efendim ben yanlışlıkla bastım sen bana niye bağırdın diye bütün akşam ağladım.
Cocuk gibi beni teselli ediyor, ben sana bağırmadım ayagım uff oldu ona bağırdım diye :))))
Şimdi komik geliyor tabii de bu her olayı trajik şekilde yaşama hali ne zaman geçicek bilmiyorum.
yok daha gitmedik canım duymaya..inşallah pazartesi ayın 22 sinde...
seninki cumartesiydi dimi??:) umarım pıt pıtları duyup gelir ve bize de haber verirsin canım..
aynı belirtiler var bende de...sende bulantı başladı mı peki???
Kızlarr bende kasık ve bel ağrısından ölüyodum dr. ilaç verdi biraz daha iyiyim ama hala belim kopacak gbi ağrıyo normalmi bunlar ya
evet canım cumartesi inşallah duyarız bizde.
Allaha şükür bulantım yokolmaması için dua ediyorum
senin var mı?
ne kadarlık hamilesin canım
Allah yardımcın olsun.şimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((
şimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((
Ben aşırı duygusal ve alınganım ki normalde aşırı duygusal ağlayan biri değilimdir
Belki görmüşsünüzdür pınar sütün reklemı var "büyüdüm büyüdüm ben de anne oldum" diyor ya her izleyişimde salya sümük ağlıyorum. Annem aklıma geliyor.
sütaşın başka bir reklemı var dana tek başına sokaklarda dolaşıyor sonra arabayı takip edip ailesini buluyor felan hıçkırarak ağlıyorum nerdeyse
Haberlere hiç bakamıyorum özellikle çocuklarla ilgili olanlara..
Dün yanına uzanırken eşimin ayağına basmışım farkında değilim adam acıyla ahh diye bağırdı, vay efendim ben yanlışlıkla bastım sen bana niye bağırdın diye bütün akşam ağladım.
Cocuk gibi beni teselli ediyor, ben sana bağırmadım ayagım uff oldu ona bağırdım diye :))))
Şimdi komik geliyor tabii de bu her olayı trajik şekilde yaşama hali ne zaman geçicek bilmiyorum.
şimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((
ahahaofff kirpikucu senin yüzünden hamilelelik takvimimde yarın ne yazıcağını görüyorum hiç bi heyecanı kalmıyo hahahahha:))))
canım yaaaşimdi drdan geldim keseyi görduk 15mm ama içi boş dedi( normalde bu hafta da goruyorum cogu hastalrımda dedım en son ıhtımal 25mm e kadar kesın gorunmesı gerekıyuomus onun ıcın de haftaya salı gel dedı netlesır ama yuksek ıhtımal bıs gebelık dedı moralmen yıkıldım çunku kızmdan sonra 2 kımyasal gebelık bır kere de dusuk yaptım bır de bos gebelıgı kaldıramam artık (( dua edın benım için noolur ınsallah bebegım saglıklıdır umutlanmak da ıstemıyorum ama... ((
ahahaben okumuyorum kimsenin takviminii heyecanı kalmıyo dediğin gibi..
ya okumıyayım diyorum gözüm kayıyo nektar ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?