2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben başından bu yana mesafemi koydum.haftada bir günden fazla gitmedim.idare ettim.ama yinede kayınvalideden uzak bir yerde oturmayı tercih ederdim.o yüzden şanslısın.

Tebrik ettim seni canım valla bravo sana Bu mesafeyi koyabilmişsin
Evet şanslıyım yinede.benimkiler çok değişik ya eşimi atmışlar gitmişler yurt dışına
Dışlıyorlar hep garibimi.Bende haksızlıklara gelemiyorumeşimi savunuyorum
Bu seferde suçlu ben oluyorum eşimin gözünde.eşim ailesini savunuyor hemen
Salak ben daha yeni yeni dersimi aldım

o işin şakası canım.2 tane yeter bana göre.tekte bırakmak çocuk için kötü olur.bende zaten öğretmenlik yaparken hemde 1 okuturken nasıl çocuk arzuladım şaşıyorum kendime:)

boşver be sen yetersin kocana.daha ne senin kıymetini daha iyi anlar işte.hemde yurt dışı süpermiş valla.
erkek milletine ailesini hele hele annesi,ni kötülemeyeceksin.haklı olsanda haksız çıkarsın.çaktırmadan çaktırmadan laf sokacaaksın ama tatlı tatlı:)

tokoyay ve minikkuş göbüşleriniz çok tatlı maşallah
evet kızlar yaa ben daha öncede gündeme getirmiştim resimlerimizi koyalım diye ama kimse oralı olmadı:26:
bi fotoda benden gelsin o zaman
65 ile başladım şuanda 75 im 10 kilo aldırdı üçüzlerim bana şimdilik bakalım kaçla kapatcam

4 gün önceki halim:))

ay buna çok katılıyorum yorum yapmadan edemedim, ya annesi haksız, suçlu da olsa nasıl oluyor da onu hala savunabiiliyor hiç anlamıyorum, ben de bi daha bu tarz polemiklere grmicem annesyle ilgili diyorum da kendimi tutamıyorum kii dayanamıyorum ki

canıımmm ne kadar tatlısıınnn sadece bebiş var yaa maşallah başka kilon yok

Aynen valla çok şükür Rabbim nasip etti şimdi bide bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırsak daha ne
Tam bir aile olacağız şimdi çekirdek aile
Evet canım haklısın eleştirince dahada değerleniyor erkeklere ailesi

Aaa canım çok hoşsun sadece bebekler var onun dışında kilon yok gibi
Ay ben depresyona gireceğim yaa benim halimi bir görseniz
Kalçam karnım kocaman bi simit olmuş

Aaa canım çok hoşsun sadece bebekler var onun dışında kilon yok gibi
Ay ben depresyona gireceğim yaa benim halimi bir görseniz
Kalçam karnım kocaman bi simit olmuş

sağol tatlım beni gören herkes öyle diyoda ne biliyim ya 10 kilo deyince inanmıyorlar
aslında bende de kalça var yaaa o biçim büyüyo hemde

sağol tatlım beni gören herkes öyle diyoda ne biliyim ya 10 kilo deyince inanmıyorlar
aslında bende de kalça var yaaa o biçim büyüyo hemde

Resimde gözükmemiş o zaman desene kalçan
Yok canım gayet iyisin endişe edecek bir kilo alımı yok ortada

erkek çocuk anneye kız çocuk babaya düşkündür derler ya doğru.o yüzden kaynanalara laf yok kocaların yanında:)

bir arkadaşım demişti ki, senelerce çektim çektim sonra baktım olmuyor küstüm rahatladım :))
aslında bu konuları çok fazla konuşmamakla en iyisini yapıyorsun, bir yerden kulağına gider al başına belayı sonra Allah korusun.

doğmadılar daha ama şimdiden merak ediorum. ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüorssunuz. ben izindeyken yaptırmak istiorum. o zaman 2-3 aylık bişi olcak. o zaman yapılır mı ki

Fotoğraf makinasını bulamadım canım ya
Eşimde işte yarın söz koyacağım inş
onun telinden çeker koyarım

tamam kuzum ama bak yarın kontrol etcem haa ona göre

doğmadılar daha ama şimdiden merak ediorum. ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüorssunuz. ben izindeyken yaptırmak istiorum. o zaman 2-3 aylık bişi olcak. o zaman yapılır mı ki

hiç bilmiyorumki canım ama erken yaptırmak daha iyiymiş

çok tatlısınız maşallahhhh hiç kilon yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…