ben başından bu yana mesafemi koydum.haftada bir günden fazla gitmedim.idare ettim.ama yinede kayınvalideden uzak bir yerde oturmayı tercih ederdim.o yüzden şanslısın.
benm de kızım olcak, ben de vermem diyorum da bizi dinlerler mi canım ya hiç sanmıyorum. Öğrtmen nasıl çok çoğalsın bu yoğunlkta valla bugün geldim 2 saat uyudum ancak kendime gelebildim beynim kazan gibiydirabbim bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsn şmdilk yeter.
Tebrik ettim seni canım valla bravo sanaBu mesafeyi koyabilmişsin
Evet şanslıyım yinede.benimkiler çok değişik ya eşimi atmışlar gitmişler yurt dışına
Dışlıyorlar hep garibimi.Bende haksızlıklara gelemiyorumeşimi savunuyorum
Bu seferde suçlu ben oluyorum eşimin gözünde.eşim ailesini savunuyor hemen
Salak ben daha yeni yeni dersimi aldım
boşver be sen yetersin kocana.daha ne senin kıymetini daha iyi anlar işte.hemde yurt dışı süpermiş valla.
erkek milletine ailesini hele hele annesi,ni kötülemeyeceksin.haklı olsanda haksız çıkarsın.çaktırmadan çaktırmadan laf sokacaaksın ama tatlı tatlı:)
tokoyay ve minikkuş göbüşleriniz çok tatlı maşallah
evet kızlar yaa ben daha öncede gündeme getirmiştim resimlerimizi koyalım diye ama kimse oralı olmadı:26:
bi fotoda benden gelsin o zaman
65 ile başladım şuanda 75 im 10 kilo aldırdı üçüzlerim bana şimdilik bakalım kaçla kapatcam
4 gün önceki halim:))
Eki Görüntüle 639044
boşver be sen yetersin kocana.daha ne senin kıymetini daha iyi anlar işte.hemde yurt dışı süpermiş valla.
erkek milletine ailesini hele hele annesi,ni kötülemeyeceksin.haklı olsanda haksız çıkarsın.çaktırmadan çaktırmadan laf sokacaaksın ama tatlı tatlı:)
tokoyay ve minikkuş göbüşleriniz çok tatlı maşallah
evet kızlar yaa ben daha öncede gündeme getirmiştim resimlerimizi koyalım diye ama kimse oralı olmadı:26:
bi fotoda benden gelsin o zaman
65 ile başladım şuanda 75 im 10 kilo aldırdı üçüzlerim bana şimdilik bakalım kaçla kapatcam
4 gün önceki halim:))
Eki Görüntüle 639044
canıımmm ne kadar tatlısıınnn sadece bebiş var yaa maşallah başka kilon yok
Aaa canım çok hoşsunsadece bebekler var onun dışında kilon yok gibi
Ay ben depresyona gireceğim yaa benim halimi bir görseniz
Kalçam karnım kocaman bi simit olmuş
Hadi kızlar bizde çekip koyalımm
sağol tatlım beni gören herkes öyle diyoda ne biliyim ya 10 kilo deyince inanmıyorlar
aslında bende de kalça var yaaa o biçim büyüyo hemde
Resimde gözükmemiş o zaman desene kalçan
Yok canım gayet iyisin endişe edecek bir kilo alımı yok ortada
ay buna çok katılıyorum yorum yapmadan edemedim, ya annesi haksız, suçlu da olsa nasıl oluyor da onu hala savunabiiliyor hiç anlamıyorum, ben de bi daha bu tarz polemiklere grmicem annesyle ilgili diyorum da kendimi tutamıyorum kii dayanamıyorum ki
Bu konuda dolu olmayan az kişi var canım, baksana herkesin ayrı bir derdi var.. Sağ olsun kayın validem haftanın bir iki günü bizi de yemeğe çağırır.. o kadar..
Hatta eşim der bu akşam anneme gidelim diye.. arar müsaitse gideriz.. Haftalık uğramazsak küsülür.. Ama benim anneme 2 aydır gitmeyiz kimsenin aklına gelmez.. Dolu dolu bir sürü şey gönderir, hediyeler alır, bebeğin ihtiyaçlarına koşturur telefonla bile teşekkür edilmez.. Sonra Minikuss balon yutmuş gibi olur iğne batsa patlar..
Ben zaten depresyon konusunda sınırdayım, o yüzden yazıyorum bir şekilde.. böyle konuları etrafımdakilerle konuşamamak, içimi dökememek gibi bir sorunum var..
Fotoğraf makinasını bulamadım canım yasağol canım
evet resimdede çıkmamış demekki:)
hadi sende koyyyyyyyyyyyy
Fotoğraf makinasını bulamadım canım ya
Eşimde işte yarın söz koyacağım inş
onun telinden çeker koyarım
doğmadılar daha ama şimdiden merak ediorum. ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüorssunuz. ben izindeyken yaptırmak istiorum. o zaman 2-3 aylık bişi olcak. o zaman yapılır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?