2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Rezene diye bir arkadaşın başına gelmişti üstelik kırmızıydı onun kanaması üç dört damlalıktı yanlış hatırlamıyorsam
Bi sorun çıkmamıştı
Eğerki yarına kadar için rahat etmeyecekse en azından şimdi bir doktorunu ara bilgi ver o sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir

çok sağol canım ya biraz olsun içim rahatladı allah razı olsun sinirlerim bozuldu valla panik oldum birden allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah

sağol canım valla içim rahatladı eşim işte devam ederse acile giderim olmadı içim rahat etsin diye inşallah önemli bişey değildir

sağol canım valla içim rahatladı eşim işte devam ederse acile giderim olmadı içim rahat etsin diye inşallah önemli bişey değildir

Doktorunu bilgilendir genede.Ama dikkatli ol bundan sonra ağır taşıma canım

senin annen karşıdaymış ben napıyım benim annem başka bir şehirdeyaramı deştin bak şimdi.bende kayınvalidemle karşı karşıya oturuyorum.her gün işe giderken kapıyı açar eşimin ayakkabılarını siler banada hayırlı işler der yollar işe:).ağlarsa anam ağlar gerisi yalaan ağlar diye boşuna dememişler.bende annemi çok özledim yaaaaaa.

Doktorunu bilgilendir genede.Ama dikkatli ol bundan sonra ağır taşıma canım

çok korktum valla kızım şimdi hareket etti biraz daha rahatladım yok canım bundan sonra hiç bişey kaldırmayacam hiçbişey bebişten önemli değil sağlıklı bi şekilde atlatalım da hamileliği allahın izniyle

Ayy böyleside çekilmez yaa o ne öyle her sabah her sabah peki sinir olmazmısın sen bu duruma
benim k.validede bize geldiği zaman kalkar eşimi İŞE yolcu eder
Çok bayat dellenirim ben
Bende özledim annemiii uzaklardaaaa

kızlar aslında aradığım böle bişey, nasıl sizce internette geznrken buldum, ben öyle kocaman bi park yatak almak istemiyorum zaten oda yapcağımız için 6-8 ay yanımızda yatabilceği bi yatak istiyordum bu fena deil gibi ama ?

Ayy çok güzelmiş pembiş pembiş tam prenseslere layık

bende bende aynıyım yaaa kilo almaktan kokuyorum bu dönemde ama sanki şuurumu kaybediyorum yemekleri görünce kendime geldiğimde nefes alamayacak kadar yemek yemiş buluyorum kendimi

ben de farklı bi şehirdeyim, keşke kayınvaldemle de farklı bi şehir de olsaydım ben de annemi , ailemi çok özlüyorum. kim annemin yerini tutabilr ki benm de yaramı deştiniz kızlar ya bunları başta düşünemedm ben, düşünebilseydim farklı bi şehir olsun diye ısrar etseydim eşim kabul eder miydi bilmiyorum ama etseydim keşke

kahverengi kanama olmuş bitmiş kanama canım kırmızı renkte olmaması iyi ama bence doktorunu aramalısın her ihtimale karşı.yarını bekleme.

hani bizimkiler dizisi vardı sabri bey yönetici olan.işte benim kayınvalide ondan:)eşime diyorumki bence annen antrede oturuyor kapıyı açtığımız anda pat onunda kapı açılıyor.tabi sinir bozucu bir durum ama takmıyorum.allahtan evime girip çıkan bir tip değil.bende haftada 1 gün akşam yemeğine gidiyorum ona o kadar.

kahverengi kanama olmuş bitmiş kanama canım kırmızı renkte olmaması iyi ama bence doktorunu aramalısın her ihtimale karşı.yarını bekleme.

canım doktorun muayenesindeki numarası var özel numarası yok şimdiye kadar hiç bi sorunum olmamıştı allaha şükür doktorun teline ihtiyaç duymamıştım şu an ihtiyaç var ama tel yok bebek haraket edince biraz daha rahatladım devam ederse l kahverengi leke evime hastane çok yakın acile giderim diye düşünüyorum

kızlar içimi rahatlattığınız için çok sağolun allah razı olsun sizden hepinize iyi akşamlar biraz ayaklarımı yükseltip dinleniyim allahım hepimize sağlıklı hamilelik be bebiş nasip etsin

Hahaha ay ne güldüm yaa Bi an gözümde canlandı
Yinede iyiymiş haftada bir gün.Bazıları anahtarı bile çıkarmasına izin vermezmiş gelinin
Sürekli kapının üstünde duracakmış k.valide canı istediği an girip çıkıyormuş
Aman ALlah'ım iyiki böyle bir hayatım yok çok şükür Rabbime
Genede büyük konuşmayayım

neyse olan olmuş şimdi sen çoğalmaya bak.bol bol çocuk kalabalık bir aile olsun:)benim kızım olacak şanslı kadının ilk çocuğu kızz olur derler ya:)yanıma yoldaş olacak kızım azcık büyüyünce.ben onu vermiycem ama gurbet ellere.

ben başından bu yana mesafemi koydum.haftada bir günden fazla gitmedim.idare ettim.ama yinede kayınvalideden uzak bir yerde oturmayı tercih ederdim.o yüzden şanslısın.

benm de kızım olcak, ben de vermem diyorum da bizi dinlerler mi canım ya hiç sanmıyorum. Öğrtmen nasıl çok çoğalsın bu yoğunlkta valla bugün geldim 2 saat uyudum ancak kendime gelebildim beynim kazan gibiydi rabbim bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsn şmdilk yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…