Kızlar mayıs anneleri ne güzel göbişlerini ekliyorlar. Bizde eklesek ya.
54 ile başladım şu an 63 kiloyum. Boyumda minnak 1.59.
Bu da taze taze az önce çekilmiş göbiş.
25+1
Eki Görüntüle 638457
mrb kızlar bugün pazara gitmiştim çok ağır değildi aldıklarım sadece tere roka ve muz aldım ama az önce iki damla kahve rengi damla gördüm iç çamaşırımda bebeğime herhangibişey olmamıştır dimi nolur böle bi durum oldumu hiç sizde yarında ayrıntılı ultrasyonum var çok korkuyorum
yarın kontrolün varmış nasılsa. en iyi cevabı o verir. arada benimde çok az kahverengimsi akıntılarım olmuştu. 2 ay önce falan. çok olmadı diye önemsemedim. dr. da sormamıştım. çok ciddi bişi değildir ama sen gene dr. la görüş
Rezene diye bir arkadaşın başına gelmişti üstelik kırmızıydı onun kanaması üç dört damlalıktı yanlış hatırlamıyorsam
Bi sorun çıkmamıştı
Eğerki yarına kadar için rahat etmeyecekse en azından şimdi bir doktorunu ara bilgi ver o sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir
sağol canım valla içim rahatladı eşim işte devam ederse acile giderim olmadı içim rahat etsin diye inşallah önemli bişey değildir
Canım, benim kayın validem de karnındaki bebeğini, hatta doğmuş bebeğini bile kaybetmiş.. Ama maalesef hassasiyet yok, ben artık ciddiye almadığım için gülüp geçiyorum..
bir adet kayın valide iki adet görümce dibimde oturuyorlar ama sormazlar hiçbir zaman yardıma ihtiyacın var mı diye, canın bir şey çekiyor mu diye.. Ben dört aylık hamile halimle büyük görümceme temizlikte yardım ediyordum :S Ama iyilik yap denize at demişler.. hiç umrumda değil.. Benim annem karşıda avrupa yakasında oturuyor ordan bana temizlik için yardımcı getirip, durmayıp kendi de temizlik yaptı.. Her anneme gidişimde ellerim dolu dolu geliyorum.. böreğime kadar yapar dondurur gönderir sağolsun.. Bana bir şey alsa eşime de alır..
Eşimin ailesini arar sorar ama eşimin tarafı biraz donuk..
Annem hep derki iyilik sendedir, başkasında arama.. bize de öyle öğretti sağolsun..
Belli annemi özlemişim ben
Doktorunu bilgilendir genede.Ama dikkatli ol bundan sonra ağır taşıma canım
senin annen karşıdaymış ben napıyım benim annem başka bir şehirdeyaramı deştin bak şimdi.bende kayınvalidemle karşı karşıya oturuyorum.her gün işe giderken kapıyı açar eşimin ayakkabılarını siler banada hayırlı işler der yollar işe:).ağlarsa anam ağlar gerisi yalaan ağlar diye boşuna dememişler.bende annemi çok özledim yaaaaaa.
Eki Görüntüle 639025
kızlar aslında aradığım böle bişey, nasıl sizce internette geznrken buldum, ben öyle kocaman bi park yatak almak istemiyorum zaten oda yapcağımız için 6-8 ay yanımızda yatabilceği bi yatak istiyordum bu fena deil gibi ama ?
kızlar ya. Iştahım çok açık bu ara. Yediklerimi nasıl böle zevkle yiyorum bi görseniz :) hiç yemeklerden bu kadar zevk almamıştım ya. Saatte bir nerdeyse açıkıyorum zaten.
şu anda canım aynı anda hem hamur işi hem fastfood çekiyor
sizinde canınız çekmesin diye detaya girmiorum. Ama fenayım yani
senin annen karşıdaymış ben napıyım benim annem başka bir şehirdeyaramı deştin bak şimdi.bende kayınvalidemle karşı karşıya oturuyorum.her gün işe giderken kapıyı açar eşimin ayakkabılarını siler banada hayırlı işler der yollar işe:).ağlarsa anam ağlar gerisi yalaan ağlar diye boşuna dememişler.bende annemi çok özledim yaaaaaa.
mrb kızlar bugün pazara gitmiştim çok ağır değildi aldıklarım sadece tere roka ve muz aldım ama az önce iki damla kahve rengi damla gördüm iç çamaşırımda bebeğime herhangibişey olmamıştır dimi nolur böle bi durum oldumu hiç sizde yarında ayrıntılı ultrasyonum var çok korkuyorum
Ayy böyleside çekilmez yaa o ne öyle her sabah her sabah peki sinir olmazmısın sen bu duruma
benim k.validede bize geldiği zaman kalkar eşimi İŞE yolcu eder
Çok bayatdellenirim ben
Bende özledim annemiii uzaklardaaaa
kahverengi kanama olmuş bitmiş kanama canım kırmızı renkte olmaması iyi ama bence doktorunu aramalısın her ihtimale karşı.yarını bekleme.
hani bizimkiler dizisi vardı sabri bey yönetici olan.işte benim kayınvalide ondan:)eşime diyorumki bence annen antrede oturuyor kapıyı açtığımız anda pat onunda kapı açılıyor.tabi sinir bozucu bir durum ama takmıyorum.allahtan evime girip çıkan bir tip değil.bende haftada 1 gün akşam yemeğine gidiyorum ona o kadar.
ben de farklı bi şehirdeyim, keşke kayınvaldemle de farklı bi şehir de olsaydımben de annemi , ailemi çok özlüyorum. kim annemin yerini tutabilr ki benm de yaramı deştiniz kızlar ya bunları başta düşünemedm ben, düşünebilseydim farklı bi şehir olsun diye ısrar etseydim eşim kabul eder miydi bilmiyorum ama etseydim keşke
Hahaha ay ne güldüm yaaBi an gözümde canlandı
Yinede iyiymiş haftada bir gün.Bazıları anahtarı bile çıkarmasına izin vermezmiş gelinin
Sürekli kapının üstünde duracakmış k.valide canı istediği an girip çıkıyormuş
Aman ALlah'ım iyiki böyle bir hayatım yok çok şükür Rabbime
Genede büyük konuşmayayım
neyse olan olmuş şimdi sen çoğalmaya bak.bol bol çocuk kalabalık bir aile olsun:)benim kızım olacak şanslı kadının ilk çocuğu kızz olur derler ya:)yanıma yoldaş olacak kızım azcık büyüyünce.ben onu vermiycem ama gurbet ellere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?