2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
tamam kuzum ama bak yarın kontrol etcem haa ona göre

hiç bilmiyorumki canım ama erken yaptırmak daha iyiymiş

çok tatlısınız maşallahhhh hiç kilon yok canım

ayyy canım benim fotoğraf makinesinden mi ne acaba.62 kilo ile hamile kaldım şimdi 70 kiloyum.boyum 172cm.etrafımdaki herkes baya kilo aldın diyor.

Ay bi an kendimi gördüm sandım
Karnımda aynı senin gibi yukarda böyle
Çokta kilo almamışsın canım

merak ettim şimdi senide yarına bekliyoruz artık.hamile tişörtleri falan aynı ya benziyoruzdur birbirimize:)8 kilo aldım ama boyum uzun olunca kapatıyorum şimdilik ama daha 22. haftadayım sonraki aylarda kilo artışı hızlanıyor diyorlar.20 yi bulurmuyum acaba diye düşünüyorum bazen.

bayıldım hepinize masallh msallh
cok tatlı olmussunuz ama benm sızler kadr gobegım yok ki
montla fln hıc bellı olmuyo

bu arada
bebismolsn
sevgılı dürünürüm corap giy üsütme havalar soguk :) sakın hasta fln olup rahatsız etme gelinimi

Son düzenleyen: Moderatör:

ay canım beni bi ateş basıyorkiii sorma gitsin
oy ben kızımı vermem daha yaaa

Eki Görüntüle 639135 Eki Görüntüle 639138
bende geldim telden yukledim.umarim becerebilmisimdir.
14 kilo ile sanirim rekor bende

ama hiçte 14 almış gibi durmuyosun tatlım ya
demekki baya zayıftın öncesinde
maşallah size

durun o zaman kizlar ben az daha yiyim gelim
saka gibi ama malesef aldim cok
yandan belli olmadi sanirim pek

Gobisleriniz cok tatli masallah :) benimde karnim daha cok kucuk galiba.Ben sizinki gibi karin gordugumde 8 aylik falandir heralde diyordum artik benim ic karnim nasilsa orda bir magara varmista haberim yokmus.
Kizlar ben aslinda sigarakonusu icin girdim amacim kimseyi yargilamak degil, sizin icin uyarmak istedim.
Ablam yeni dogum yapmisti bebis suan 2 ayi bitirdi bugun doktor kontrolune gitmisler.Yuzunde kabartilar vardi ayni sekilde bacaklarindada ve doktor alerjik bir cocuk demis diskisinda sumugumsu mu diye sormus ve ablam evet demis.
İlk once bagirsaklara sonrada cigerlere yerlesirmis ve astim vb. Hastaliklara sebebiyet oluyor.
Ablama ilk dedigim laf sigara icmeye devam et.Hic sesini cikaramadi ve cok uzgun, demek istedigim goz gormeyince yada baskalarina bakip onunki saglamdi sigaradan olsa o olurdu falan diyoruz ama biliyoruzki bu cok zararli belkide sigara degil sebebi ama o ihtimali goze almayin.Vicdaniniz rahat olsun bende sigara icen biriyim canim istiyor ama kendimi tutuyorum sizde dayanmaya calisin.El kadar bebegin suratina bakip pismanlik yasiyor simdi, zaten yediklerimizde hormonlu ne nasil yapiliyor bilmiyoruz bari sigara gibi zararli oldugundan emin oldugumuz seylerden uzak duralim.
Opuyorum hepinizi

sağol canım valla içim rahatladı eşim işte devam ederse acile giderim olmadı içim rahat etsin diye inşallah önemli bişey değildir

Canım endıselenme, 1-2 poşet taşımakla bırsey olmaz. Ben ilk hamileligimde elime 2-3 kgluk birşey almıyordum bebegıme bırşey olur dıye. Şimdi 12 kgluk bebegım henuz yurumedıgı ıcın butun kaldırma-ındırme vs ben yapıyorum. Cok sukur sımdıe kadar bırşey olmaı. Senın de hem kahverengı hem de 2 damlaymıs lekelenmen, hıc onemli ırse oldıgunu sanmıyorum, ıcını ferah tut.

valla keşke benimde iç karnım geniş olsaymış.daha şimdiden nefes alamıyorum.ciğerlerimin kapasitesi%50 azaldı resmen.birde sigara içsem ne olurmuşum acaba.ya bide nasıl kıyılır zavallı bebeciklere.

oy maşallah canım ne kilosu kıs gayet fitsin maşallah..

ben 80 verdim 15 dk civarı incelendi yüzünü gözünü her yerini gösteren video cd miz de var
Canım sen samsundaydıun değilmi..sendemi anadolu hastanesine gidiyorsun..hangi doktor?
kızlar su çiçeği salgını başlamış özellikle geçirmemiş olanlar dikkat etsinler gezmelerdeki küçük çocukları öpmeyin bu aralar okullarda yayılmış bu hafta
canım şimdide su çiçeği salgınmı varmış..sağlık ocağına gittim dün..kızamık salgını yüzünden aşı yapılmaya başlanmış..suriyeden gelenler tarafından yayıldı diyor doktor..ülkemizde artık yokmuş son zamana kadar kızamık diye bişey..

benimde çok fena. dişlerimi fırçalamak istemiorum artık. o kadar çok kanıyor ki
aynen canım..hamilelikte normal demekki:44:
canım kendini kötü hissetme..sen hamilesin..doğumdan sonra verirsin boşveeeer...canın ne çekiyorsa ye..sen istemiyorsunki bebek istiyor
canım doktorunu aradınmı.bol bol istirahat et..kalkma sakın..ne kullanman gerekiyorsa doktorun söyleyecektir..

Kıs kim inanır üçüz olduğuna maşallah gerçektende sadece göbüş var..normalde ikiz bebek lerde 2 katı kilo alımı olurmuş..ee senin 3 katı olması gerekir bu durumda...nazar değmesin tü tüüü

kilo aldım deyince kızların dediği gibi bende gerçekten kilolu bişey bekliyorum..tam normal olmuşsun canım..hatta doğumdan sonrada verme bence...demekki çok zayıftın daha önce..zaten zayıflarda daha fazla kilo artışı beklenirmiş....bende netten okuya okuya uzmanmı oldum ne

teşekkür ederim sezencim sağol
valla göbeği gören doğum yakınmı diye soruyo evet deyip geçiştiriyom herkese üçüz falan diye anlatamıyorum işte
daha baya alırım ama doğuma kadar neyse onlar sağlıklı olsunda napalım

Mervem, uconn, dilca; Kızlar ne dertliymişiz :) Bence hamilelikten birazda duygusallaşıyoruz bu konuda ama anne olmaya başladıkça onları daha iyi anlayıp, özlüyoruz sanki..

Canım resimleri koyalım mı demiyeceksin şak diye ekleyeceksin fotoyu bak nasıl gerisi geliyor
O göbekteki minnaklar tam yenmelik, hele kızın yok mu çok narin.. Eşimle baktık fotolara, resmen kız olan öyle belli ki :) Abilerin arasında kalmış :)) Maşallah
Eşim diyor ki" bu iki erkek içerde kızı tepiklemezler dimi?" :))

Zorlu görünen durumların çok basit çözümleri olabiliyor aslında :))
Ben dertleşme özürlüsüyüm ama yüzlerine söylerim, haklı olduğum konuda da geri adım atmam bilirler.. O yüzden kayın valide bile sitemini şakayla karışık yapmaya çalışır..
Eşimin hatırı var.. Ne olursa olsun ipleri koparmamaya çalışırım.. Napalım erkekler anneciler.. Hele ki yengeç erkeği :)

doğmadılar daha ama şimdiden merak ediorum. ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüorssunuz. ben izindeyken yaptırmak istiorum. o zaman 2-3 aylık bişi olcak. o zaman yapılır mı ki

Canım biz doğar doğmaz yaptırıcaz, aslında erken yaptırmayı düşünüyorduk ama böbrekte sorun çıkınca mecbur hemen yapılacak..
Bizimki gibi durumlarda doğar doğmaz yapılıyor..

Maşallah Gerçekten karnın yukarıda benim ki çok yayık ama kilolu görünmüyorsun.. Ben de boyda yok topaç gibi olucam

14 kilo aldım diyince ben de bişey bekliyordum şöyle dolu dolu.. Niye ben burada 14 kilo göremiyorum.. Galiba bana göre herkes benden daha zayıf :)
Senin sayende eşime malzeme oldum akşam akşam :))
Fotoları yatık eklemişsin laptopu yan çevirip bakıyordum eşimle göz göze geldik
"Siz bu forumda neler yapıyorsunuz" diyip gülüyor bana..
Durma anlat bizim hully var çok kilo aldım diyor onun 14 kilosuna bakmaya çalışıyorum diye.. hala gülüyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…