tamam kuzum ama bak yarın kontrol etcem haa ona göre
hiç bilmiyorumki canım ama erken yaptırmak daha iyiymiş
çok tatlısınız maşallahhhh hiç kilon yok canım
ayyy canım benim fotoğraf makinesinden mi ne acaba.62 kilo ile hamile kaldım şimdi 70 kiloyum.boyum 172cm.etrafımdaki herkes baya kilo aldın diyor.
Ay bi an kendimi gördüm sandım
tamam kuzum ama bak yarın kontrol etcem haa ona göre
hiç bilmiyorumki canım ama erken yaptırmak daha iyiymiş
çok tatlısınız maşallahhhh hiç kilon yok canım
ay ben bu moralle 1 ay daha idare ederim.o zaman aynadan değil fotoğraf makinasından bakalım kendimize:)8 kilo hiç belli değil canm
bu fotoğraf makineleri ne güzel ya bizi ince gösteriyo demekki
Ay bi an kendimi gördüm sandım
Karnımda aynı senin gibi yukarda böyle
Çokta kilo almamışsın canım
ay ben bu moralle 1 ay daha idare ederim.o zaman aynadan değil fotoğraf makinasından bakalım kendimize:)
bayıldım hepinize masallh msallh
cok tatlı olmussunuz ama benm sızler kadr gobegım yok ki
montla fln hıc bellı olmuyo
bu arada
bebismolsn
sevgılı dürünürüm corap giy üsütme havalar soguk :) sakın hasta fln olup rahatsız etme gelinimi
Eki Görüntüle 639135 Eki Görüntüle 639138
bende geldim telden yukledim.umarim becerebilmisimdir.
14 kilo ile sanirim rekor bende
ay canım beni bi ateş basıyorkiii sorma gitsin
oy ben kızımı vermem daha yaaa
ama hiçte 14 almış gibi durmuyosun tatlım ya
demekki baya zayıftın öncesinde
maşallah size
sağol canım valla içim rahatladı eşim işte devam ederse acile giderim olmadı içim rahat etsin diye inşallah önemli bişey değildir
Gobisleriniz cok tatli masallah :) benimde karnim daha cok kucuk galiba.Ben sizinki gibi karin gordugumde 8 aylik falandir heralde diyordum artik benim ic karnim nasilsa orda bir magara varmista haberim yokmus.
Kizlar ben aslinda sigarakonusu icin girdim amacim kimseyi yargilamak degil, sizin icin uyarmak istedim.
Ablam yeni dogum yapmisti bebis suan 2 ayi bitirdi bugun doktor kontrolune gitmisler.Yuzunde kabartilar vardi ayni sekilde bacaklarindada ve doktor alerjik bir cocuk demis diskisinda sumugumsu mu diye sormus ve ablam evet demis.
İlk once bagirsaklara sonrada cigerlere yerlesirmis ve astim vb. Hastaliklara sebebiyet oluyor.
Ablama ilk dedigim laf sigara icmeye devam et.Hic sesini cikaramadi ve cok uzgun, demek istedigim goz gormeyince yada baskalarina bakip onunki saglamdi sigaradan olsa o olurdu falan diyoruz ama biliyoruzki bu cok zararli belkide sigara degil sebebi ama o ihtimali goze almayin.Vicdaniniz rahat olsun bende sigara icen biriyim canim istiyor ama kendimi tutuyorum sizde dayanmaya calisin.El kadar bebegin suratina bakip pismanlik yasiyor simdi, zaten yediklerimizde hormonlu ne nasil yapiliyor bilmiyoruz bari sigara gibi zararli oldugundan emin oldugumuz seylerden uzak duralim.
Opuyorum hepinizi
oy maşallah canım ne kilosu kıs gayet fitsin maşallah..
Canım sen samsundaydıun değilmi..sendemi anadolu hastanesine gidiyorsun..hangi doktor?ben 80 verdim 15 dk civarı incelendi yüzünü gözünü her yerini gösteren video cd miz de var
kızlar su çiçeği salgını başlamış özellikle geçirmemiş olanlar dikkat etsinler gezmelerdeki küçük çocukları öpmeyin bu aralarokullarda yayılmış bu hafta
aynen canım..hamilelikte normal demekki:44:benimde çok fena. dişlerimi fırçalamak istemiorum artık. o kadar çok kanıyor ki
canım kendini kötü hissetme..sen hamilesin..doğumdan sonra verirsin boşveeeer...canın ne çekiyorsa ye..sen istemiyorsunki bebek istiyorvicdan azabı, eziklik, mağlübiyet, suçluluk, pişmanlık, koca bi dilim pasta yedimm imdaaatttt küçük pastanın 1/4 ünü
çok pişmanımmmm çooookkk doktor diyet verdi güya harfiyen uyacaktım dediklerine ağlamak istiyoruuummmmmm
canım doktorunu aradınmı.bol bol istirahat et..kalkma sakın..ne kullanman gerekiyorsa doktorun söyleyecektir..mrb kızlar bugün pazara gitmiştim çok ağır değildi aldıklarım sadece tere roka ve muz aldım ama az önce iki damla kahve rengi damla gördüm iç çamaşırımda bebeğime herhangibişey olmamıştır dimi nolur böle bi durum oldumu hiç sizde yarında ayrıntılı ultrasyonum var çok korkuyorum
Kıs kim inanır üçüz olduğuna maşallah gerçektende sadece göbüş var..normalde ikiz bebek lerde 2 katı kilo alımı olurmuş..ee senin 3 katı olması gerekir bu durumda...nazar değmesin tü tüüütokoyay ve minikkuş göbüşleriniz çok tatlı maşallah
evet kızlar yaa ben daha öncede gündeme getirmiştim resimlerimizi koyalım diye ama kimse oralı olmadı:26:
bi fotoda benden gelsin o zaman
65 ile başladım şuanda 75 im 10 kilo aldırdı üçüzlerim bana şimdilik bakalım kaçla kapatcam
4 gün önceki halim:))
Eki Görüntüle 639044
kilo aldım deyince kızların dediği gibi bende gerçekten kilolu bişey bekliyorum..tam normal olmuşsun canım..hatta doğumdan sonrada verme bence...demekki çok zayıftın daha önce..zaten zayıflarda daha fazla kilo artışı beklenirmiş....bende netten okuya okuya uzmanmı oldum neEki Görüntüle 639135 Eki Görüntüle 639138
senin annen karşıdaymış ben napıyım benim annem başka bir şehirdeyaramı deştin bak şimdi.bende kayınvalidemle karşı karşıya oturuyorum.her gün işe giderken kapıyı açar eşimin ayakkabılarını siler banada hayırlı işler der yollar işe:).ağlarsa anam ağlar gerisi yalaan ağlar diye boşuna dememişler.bende annemi çok özledim yaaaaaa.
ben de farklı bi şehirdeyim, keşke kayınvaldemle de farklı bi şehir de olsaydımben de annemi , ailemi çok özlüyorum. kim annemin yerini tutabilr ki benm de yaramı deştiniz kızlar ya bunları başta düşünemedm ben, düşünebilseydim farklı bi şehir olsun diye ısrar etseydim eşim kabul eder miydi bilmiyorum ama etseydim keşke
tokoyay ve minikkuş göbüşleriniz çok tatlı maşallah
evet kızlar yaa ben daha öncede gündeme getirmiştim resimlerimizi koyalım diye ama kimse oralı olmadı:26:
bi fotoda benden gelsin o zaman
65 ile başladım şuanda 75 im 10 kilo aldırdı üçüzlerim bana şimdilik bakalım kaçla kapatcam
4 gün önceki halim:))
Eki Görüntüle 639044
bir arkadaşım demişti ki, senelerce çektim çektim sonra baktım olmuyor küstüm rahatladım :))
aslında bu konuları çok fazla konuşmamakla en iyisini yapıyorsun, bir yerden kulağına gider al başına belayı sonra Allah korusun.
doğmadılar daha ama şimdiden merak ediorum. ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüorssunuz. ben izindeyken yaptırmak istiorum. o zaman 2-3 aylık bişi olcak. o zaman yapılır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?