2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

olsun canm alırsın topluca daha iyi olur güle güle yatsın prensesin
canım valla benim mecburen ayrı odada olcaklar
3 tane park yatak aldım 3-4 yaşına kadar yatsınlar sonra yatağa geçerler diye düşünüyorum
herşeyden 3 tane almak baya zor ya hem maddi açıdanda zor
ama çoğunu önceden almıştyım iikide almışım şimdi baya ağırlaştım
az bi eksik kaldı onuda martta tamamlıcam inşallah

Canım ya sana bişey soracağım şimdi bizm bebeler tam yazada denk gelmiyor
Haftaya alışverişe çıkacağım ya ne alsam nasıl alsam bilemedim
Listem hazır ama ikili takım alsam kalın mı gelir sadece yarım kllu çıt çıtlı tulumlada olmaz üşür
Öbürüylede terler mi bilemedim tulumlarıda sevmiyorum zaten hep ikili takım alacağım
Çok kararsızım yarıdm et bana
Hayırlı uğurlu olsun canım aldıkların
Sorma ben bir tanesine yetişemiyorum senin üç tane ama olsun
Zor kavuştuk zaten sağlıcakla gelsinler umrumda değil valla masraflar

saol canım evet hasretle bekledik çok şükür geldiler hayırla sağlıkla doğup büyüsünler inşallah da dediğin gibi masraflar sorun değil
hemşom sanırım seninde mayıs sonu gibi olacak
benim nisan sonu mayıs başı olabilir o yüzden üşürler diye 1-2 tulum aldım uzun kollu badiler ve ayaklı alt pijama da aldım ve tabiki yaz için kısa kolllu sıfır kollu çıtçıtlı badilerden aldım fazlaca..ilk başlarda çıtçıtlı badiler çok lazım oluyo diyorlar
eğer tulum sevmiyorsan kendin ikili takım oluşturabilirsin üste çıtçıtlı badi uzun kollu veya kısa kollu alta da patikli ve patiksiz pijama gibi olabilir

Ay onların kanı ne canı ne üşürler ya ben ikili takım yapacağım hepsini uzun kollu yok üşümesin annesinin gülü
Evet canım benim 20 mayıstan sonra sezeryan olacak hem tüp hemde genetik sorunum olduğu için riske atamam dedi doktor
Benimde içim el vermez zaten riske atmaya evet seninki çoğul gebelik ya mayıs başı gibi felan olur muhtemelen
ama inşallah 35. haftayı geçirirsiniz canım genede.
Tabi bizim işte belli olmaz 32. haftadan sonra riskim var bendeki genetik sorundan dolayı
Vücut bebeği fazla tutmuyo içerde atmak istiyor bakalım ne olacak sonumuz

evet canım mayısta havalar serin olur üşürler miniklerimiz yaz için ayrıca alırsın kısa kollu şeyler
evet canım en iyisi zaten riske gerek yok
ya inşallah 35 biraz zor ama 32 ye ulaşmak ve sonrasına ulaşmak istiyorum ben nasıl dayancam bilmiyom ama son ana kadar durmaya çalışcam tabi minnoşlarımda durursa biz çıkcaz derlerse napcam

Olsun canım biz genede iyidüşünelim 35 diyelim 35 olsun
Valla bir gün bir gündür ne kadar içerde dururlarsa o kadar iyi gelişimleri için
Tabi bide küvoz faslı var.düşünüyorum öyle bişey olsa ayy doğum yapacağım kucağıma alamayacağım
Ama tabi onların iyiliği için genede canım.
Dayanırsın sen Allah'ın izniyle anneyiz biz yeterki gönüller geniş olsun demi

inşallah canım 35 diyeli 35 olsun evet
evet işte beni düşündürende küvez olayı zor bi durum hayırlısı olsun
inşallah dayanırım Allahın izniyleeeee onlar için

günaydııııın teteleeeerrr
tam sizlere yazarken kızçem bi tepikler attı içeriden göbeğim sola doğru uzadı artık dışarıdan bile farkediliyorr
alllahım şükürler olsun her gününe, birgün tekme yeyince bu durumu kahkalarla karşılayacağım aklıma geelmezdi
ewlat işte ne yaparsınn

bende fotonu görünce avatarıyla aynı olmuş dedim
bende senin gibi tontiş annelerdenim şimdi kilo almak hoşuma gidiyo ama sonrasıııı:18:
ablam diyor ki; ''hamileyken aldığın kilo bi şekilde gidiyor nerden baksan zaten 4kg doğumda gidiyor,geceleri çocuğa uyan uykusuzluk,yemek yerken bebenin ağlaması aç kal vs... derken veriyosun amaaaa gelelim emzirirken aç kurtlar gibi doymuyosunn'' demesi beni daha çok tırsıtıı:26:
yani kendisi emzirme döneminde daha çok aldı

kızlar aranızda burun kanaması yaşayan varmı yaaa
benim yaklaşık 2 aydır hergün kanıyor doktora sordum normal diyo ama can sıkmaya başladı artık üff

burun kanaması daha çok kuruluktan oluyormuş,zaten damarlar maşallah kan dolu vıkır vıkır azıcık bi çatlaklık görse dışarıya hücum ediyo
günde üç kez organik badem yağı kullanılıyo tatlım eğer yoksa zeytin yağı veya nemlendirici bi kremle burun deliklerini sürekli nemli tut kurumasına izin verme..
badem yağı daha katı olduğu için uzun süre nemli tutuyor

oyyyyy maşallah allah şimdiden sana kolaylık versin canım
peki sen kaç kilo aldın:26:

bildiğim kadarıyla ankaradasın ankarada yaza geç kavuşanlardan
bence uzun kollu pamuklu penyeler al ilk 3 ay için
kalın ciciler alma bebişler zaten hep yatakta sarılı bi şekilde uyuyolar kullanışlı olmaz diye düşünüyoruumm
yinede bilinçli anneler varsa aramızda onlardan fikir almakta gerekir

Canım ya şu pentideki sütyenin çeşidi ne adını hatırlıyor musun?
Pentinin sitesine baktım bir sürü çeşit var
Marvel sütyen var 1 beden küçlütüyor yazıyor üstünde o muki acaba?

Sütyen - İÇ GİYİM
merve sanırım benim aldığım fiona idi.üzerimde varlığı yokluğu belli değil çok rahat.85 c kullanıyorum şuanda bikini gibi.senin dediğin toparlayıcı sütyenler çok rahat olacağını sanmıyorum.

Arkadaslar 10 Şubat'ta Ebubekir indiriminden nuna almıştık, bugün iade edeceğim ve sebebini sizinle de paylaşayım dedim.. Memleketten 15 aylık yeğenim geldi, arabamızı göstereyim bebekler deneyim diye ortaya çıkardım ki iyi kiiii çıkarmıştım. 15 aylık cocuk arabaya sığmadı, evet bıldıgınız sığmadı. Oturur pozisyonda ayakları kaval kemiğinin tam ortasından dışlarda kaldı, yatar pozisyonda yatak kısmı kısa kaldı. Anlayacağınız bir bebek en fazla 1 yasına kadar rahatla kullanır, ayda iyice büyür 3-4 yasında ötürü pozisyonda dizlerinden aşağısını sallandılar, yatması imkansız. Bugün ilk işimiz ebelere gidip cybexle değiştirmek olacak. Hem geniş, hem uzun, hem hafif, çok kolay katlanıyor ve baston tarzı olmasına rağmen travel sisteme dönüşüyor. Sadece deneyimimi paylaşmak istedim, aldığını arabanın uzunluğuna dikkat edin, unnado alırken 80 kg taşır dediler, doğrudur da ancak 80 cm cocuğu sıgdıramadım :)))

Bilgisayar otomatik düzeltmeler yapmış :) e bebek olacak idare edn Ebubekir yazmış :))))

Son düzenleme:
kızlar aranızda burun kanaması yaşayan varmı yaaa
benim yaklaşık 2 aydır hergün kanıyor doktora sordum normal diyo ama can sıkmaya başladı artık üff

burun kanaması çok normalmiş, çok kan pompalandığı için burun kılcal damarları çatlayabiliyormuş, benimde her sildiğimde peceteye geliyor,dr.a sordum tansiyonun yüksek olmadıkça problem yok dedi ,senin tansiyonun nasıl, canım...

kızlar biliyosunuz hamilelikte balık tüketimi oldukça faydalı ben çok sık yiyemiyorum peki sizler ne sıklıkta balık tüketiyorsunuz ve hangi balığı daha çok tercih ediyorsunuz ???

kızlar hepinize iyi pazarlar,

ben yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum sizlerle, olurda yakın bişeyler gelirse başınıza aklınızda olsun.
geçtiğimiz hafta cuma günü ben baş dönmesi ve halsizliğim çok artınca apartopar hastaneye gidip tahliller yaptırmıştım, kan değerlerimede bakıldı tabi, çok büyük bir eksiklik görülmedi bir serum takıp gönderdiler.
arkadaşım olan kadındoğumcu bir bayanla bunu paylaştığımda, o değerlerin daha düşmeye başlamamış olabilir mühim olan demir depoların, gel bir fertilin bakalım dedi. ve şok; sonuçlara göre 20-200 arasında olması gereken değer bende 10.
bu değer iyice 0 a yaklaştığında kandaki değerlerdeki düşme farkedilebilirmiş, ama bu depolarınızın 0 landığı demek ve bırakın halsizlik yorgunluğu oldukça riskli bir hale gelecekti sağlığım ve bebeğim için.
sonuç olarak hiç vakit kaybetmeden serum takılacak yarın sabah, kaldıki onun kana karışmasıda 2-3 haftayı bulacakmış. mümkünse bir baktırın arkadaşlar demir depolarınıza, doğumda ister istemez kan kaybı olacak ve ben 3 aya ancak toparlayabileceğimi öğrendim, kimse gecikmesin.

şeker yüklememde yapıldı 50 mg lık. açlık 76, tokluk 124 ve normal görüldü. benim ağız çevremdeki kuruluk, adım atmaya mecalim olmaması, uyku hali, göz aklarımdaki sarılık hep o demir depolarındanmış, lütfen dikkat edin sizde kendinize. benim asıl doktorum öyle ilgisizki bu konudan dolayı ona daha da hırslandım, ama hastane doğum için uygun biryer, mecburen devam edicez.

Benim de yaklaşık 1-2 haftadır özellikle öğlen saatlerin de başım çok dönüyor bayılacak gibi oluyorum 1 saate yakın sürüyor ne yesem ne içsem geçmiyor. Sonra kendiliğ,nden geçiyor. Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım demir tutulumu zaten vücudumda yok yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek(

kızlar biliyosunuz hamilelikte balık tüketimi oldukça faydalı ben çok sık yiyemiyorum peki sizler ne sıklıkta balık tüketiyorsunuz ve hangi balığı daha çok tercih ediyorsunuz ???

ben balığı çok sevmeyen biri olarak haftda bir gün yiyorum hamsi palamut çinekop değişiyor duruma göre. bir ara haftaya ikiye çıkarmıştım nerdeyse tiksindim.haftada birde balık yağı hapı içiyorum.ama omegayı balık dışında cevizdede bulabilirsin.en azından ben hergün 3 tane cevizle durumu dengelemeye çalışıyorum.

günaydın canımm
anladım tatlım bunu söylediğin iyi oldu o zaman nemli tutmam lazım teşekkürler
amin canım Rabbim hepimize kolaylıklar versin
ben 10 kilo aldım canım şimdilik tabiiiii doğuma nolurum bilmiyorum

Benim de hergün kanıyor hayatım korkulacak birşey yok merak etme:)))

evet kızlar doktorumda normal dedi ama ben yinede bi sorayım dedim tansiyonum hep 10-6 çıkıyo canım hep aynı

dr bana balık yağı hapı verdi ama ben içmedim ya doğalı varken ilacı almak istemedim
haftada bazen 1 bazen 2 yiyorum canm
somon çok iyi diye duymuştum
tabi çupra alabalık uskumru karışık yiyorum ben
aynı zamanda mutlaka hergün 4-5 ceviz yiyorumki balığın eksikliğini tamamlasın diye

uconn

ben balığı çok sevmeyen biri olarak haftda bir gün yiyorum hamsi palamut çinekop değişiyor duruma göre. bir ara haftaya ikiye çıkarmıştım nerdeyse tiksindim.haftada birde balık yağı hapı içiyorum.ama omegayı balık dışında cevizdede bulabilirsin.en azından ben hergün 3 tane cevizle durumu dengelemeye çalışıyorum.

maşallah kızlar ne güzel balık tüketebiliyosunuz ben hamileliğim süresince 4-5 kere anca yiyebildim ceviz ve balık hapı kullanıyorum ama bundan sonra bende haftada iki kere balık yemeye karar verdim

Çok üzüldüm şimdi Çok beğenerek ve kararlı bir şekilde almıştım halbuki Nuna Pepp'i.. Ama aklımda Mamas&Papas'da vardı.. Şimdi bunları okuyunca ben de değiştirip Mamas&Papas Sola mı alsam diye düşündüm ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…