- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
canım benim kendi doktorum değil bu ayrıntılı için doktorumun önerdiği yerdi.kendi doktorum çok naziktir yıllardır giderim ona.bu adam hödük çıktı ya.valla ne hevesle gittim.adam benim sorularım hariç hiçbişey söylemedi raporu verdi elime yok bir anormallik dedi bu kadar.bebeği tüm olarak göremedim bile.2 tane resim vermiş ikiside birbirinden kabus.neyse babasının dediği gibi şunun şurasında 4 ay sonra orjinalini görücem:)giydirir giydirir cici kızımı resmini çekerim.
canım merhaba, atlattın demek şeker olayını sevindim :) tosunun kocaman olmuş maşallah :)) eğer enfeksiyon çok değilse bol su ile atabilirsin inşallah ilaca gerek kalmaz.
canım benim kendi doktorum değil bu ayrıntılı için doktorumun önerdiği yerdi.kendi doktorum çok naziktir yıllardır giderim ona.bu adam hödük çıktı ya.valla ne hevesle gittim.adam benim sorularım hariç hiçbişey söylemedi raporu verdi elime yok bir anormallik dedi bu kadar.bebeği tüm olarak göremedim bile.2 tane resim vermiş ikiside birbirinden kabus.neyse babasının dediği gibi şunun şurasında 4 ay sonra orjinalini görücem:)giydirir giydirir cici kızımı resmini çekerim.
Ohh iyi sevindim ya sonuçların iyi çıkmasına valla hamiş hamiş bide onunla uğraşmak zorunda kalmadın
Bende bıraktım beyaz ekmeği 3-4 gündür hi. sokmuyorum eve tam buğday ekmeği almış eşim
Onunda yarısını yedik daha.Burnuma kokuyor ama ya:S Hangisi kokusuzki acaba:26:Çavdar nasıl bi,de onu aldıracağım
Ve 2 gram vermişim
Evet seker olayını atlattım hem de hiç midem bulanmadı.tosunumun yanaklar dolmuştu pek bir sevindim buna.yaramaz hiç durmuyor sürekli bir hareket halinde.Enfeksiyon icin kültür sonucunu bekliyorum inşallah kötü cikmaz
Evet seker olayını atlattım hem de hiç midem bulanmadı.tosunumun yanaklar dolmuştu pek bir sevindim buna.yaramaz hiç durmuyor sürekli bir hareket halinde.Enfeksiyon icin kültür sonucunu bekliyorum inşallah kötü cikmaz
saol cnm ama hiç inanamıyorum çünkü çok şiştim yaaademin bir arkadaşımla facten görüntülü konuştuk beni görünce şok oldu bir dakika konuşamadı gülmeye başladı
kızlar aranızda burun kanaması yaşayan varmı yaaa
benim yaklaşık 2 aydır hergün kanıyor doktora sordum normal diyo ama can sıkmaya başladı artık üff
gerçekten dikkat etmek lazım canım. ben 100 mg lık yaptırmadan önceki günlerde ciddi anlamda kesmiştim tatlıyı hemen farketti. çavdar ekmeğini sevdim ben hepsinden değişik değişik tüket bence en güzeli. koku gelmedi canım banım ya. bizim sayemizde eşlerde sağlıklı besleniyor değil mi :)
Ay canım ya benim varya gebelik başladı başlayalı kanıyor helede sabahları kalktığımda havlu hep kan oluyor
Kan sulandırıcı kullanıyorm ben ona bağladım aslında:26:
hadiya sende de mi var canım benim
ben kan sulandırıcı falan da kullanmıyorum ama acaip burnum tıkalı hissediyorum direk temizlerkende günde 4-5 kez kanıyor
o değilde çok kan kaybediyorum ya
ay ben her hafta tartılıyorum mervecim bu hafta 300 gr almışım çook sevindim
geçen hafta 900 gr dı
Ya bende o zaman hamilelerde olması normal sorma ya 2 damla kanım var zaten bi damlasını minnoşum aldı öbür damlasıda
böylece gidiyor işte
Ben 2 güne bir tartılıyorum vallahergün tartılmıyorum moralim bozuluyor
Bu hafta yediklerine dikkat etmişmiydin hemşom
aslında çok dikkat etmedim hemşom ya ama akşam yemelerini kestim acıkınca yoğurt yedim hep meyveyi geç saatte yemedim şeker içerdiği için
ama bende çok şaşırdım bi 800gr bekliyodum kesin
CNM yaa üzüldüm VALLA böyle hödük doktorlar çok fazla, çok okuyunca bi halt olduklarını sanıyolar ama tam tersi işte napıcan şansına sana çatmış bitanesi neyse artık kendi doktoruna gittiğinde doya doya bakarsın miniğinezaten gitgide büyüyolar daha net gözüküyolar
Anacım akşam yemeklerini kesmişsin daha ne
meyve dedinde meyve yiyorum üstelik saat 12
4 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem4 hafta...inşallah o zaman bari güzel bir foto alırım.
evet dimi daha ne olsun haa bide beyaz ekmek yerine tam buğday yemeye başladım:)
ya işte çok geç saatte yenen meyve direk şekerli olduğu için hoop kilo aldırıyo
sende çok geç yeme meyveyi yoğurt ye yada süt iç açlığını bastırır kuzum
Evet canım bu hatamıda düzeltmem lazım doğru dedin teşekkür ederim kuzum
rica ederim tatlımmm
başladınmı alışverişe canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?