2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve miniğine

Kızlar her ikinize de geçmiş olsun. Rezene; ucuz atlatmışsn cnm allah korumuş şimdi iyisindir inşallah bebiş tepik atıyosa sorun yok Cnm benim eşimde ancak ilgilenip araştırmaya başladı şimdi dedigm gibi 400tl ye kadar çift yönlü saglam bi araba bakıyoruz. Bide bu haşim işcan geçidinde bebek arabaları varmış kızlar orda çok çeşit varmı? Ve fiyatlar internetle benzermi? Geridönüşümkutusu; Cnm öncelikle geçmiş olsun eger agrın çok artarsa doktora git bi görün derim ama çok rahatsz etmiyosa randevunde gidersn artk. Ev kredisi konusuna gelince devlet memurlarında normal hesabına yatıyo aylık olarak ama özeldekilerde rapor aldklarnda maaşlarının 3te 2si sigorta ödüyo ama heray düzenlimi degilmi onu bilmiyorum Cnm ayrıca bankayla görüşün bi derim belki erteleme yaparlar 3-4ay geç biter

ben her ay firma ödüyor sanıyordum. öle değilmiş işte ssk da işe dönmeye yakın veriormuş. her ay verseydi ii olurdu ya. o zamana kadar bu insanlar ne yapacak diye niye düşünmüyorlar ya son çare borç alcam çevredende borç almayıda sevmiyorum

Bakmayin bana iste diye yuzunu saklayan minik pasam

Eklentiler

• $20130223_115759.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
aynı durum bendede var çok enem veriyorum araba konusuna birde

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve miniğine
sağol canım
miniğim iyi ben öyle hissediyorum

aynen ben de öyle bakıyorum. bi alsam da kurtulsam bu karmaşadan. şimdi okudukça çocuklar büyüyünce sığmıyor sözlerini korkuyorum. ben baktım bugün çocuklar küçücük pusetlere binmişler ve bunlar 4 yaşlarındaydılar.
şimdi sen söyleyince yine kafam karıştı bu araba koltuğu olayına.6 ay kullanıp hop elde kalacak napcaz o zaman
Bakmayin bana iste diye yuzunu saklayan minik pasam

Eki Görüntüle 640965

ben orada bir burun mu gördüm
yerim burnusunu

Aa ama bu foto neden yan oldu simdi :44: Duzeltemiyorum da
üzerine tıklayınca düzeliyor merak etme

Sanırım oldu Yan profılden yuzu var resımde bır de sag kolu ve yumruk yapılmıs elı

acemiperi bebeğin çok tatlı. tombik tombik. :) benimkinin yüzü zayıf ya. :) inş. doğunca tombikleşir :) bebek dediğin yumuk yumuk tombik tombik olmalı :)

acemiperi bebeğin çok tatlı. tombik tombik. :) benimkinin yüzü zayıf ya. :) inş. doğunca tombikleşir :) bebek dediğin yumuk yumuk tombik tombik olmalı :)
Canım benımkı de oncekı resımlerınde avurtları cokmus gıbı duruyordu bunu gorunce pek bır sevındırık oldum Zamanla kılo alıyor bebısler

Cnm banka açısından hamile olman bir mazeret olmaz.
Sen aylık ödemelerde sorun yaşıyorsan, vade acısından yenıden yapılandırma talep edebılırsın.
Kalan anaparanı daha uzun bır vadede yenıden kredılendırırler.
Bu durumda avantajın, aylık ödemelerim düşer,
dezavantajın vade uzadıgı için toplam ödemen, yani maliyetin, yani faiz yükün artar.
Vadeyi ne kadar uzatırsan aylık ödemen o kadar cok duser ama toplam faızın de o kadar cok yukselır.
Ayrıca banka bu konuda ınsıyatıf sahıbıdır.
Bu talebını yerıne getırmeyebılır ya da yerıne getırır ama senden komısyon ıster.
Burada hangı bankadan kredı aldıgın onemlı, bazı bankalar ısteseler de vade yapılandırması yapamazlar cunku teknolojılerı musaıt degıldır,
dıgerlerı komısyon vs ısteyerek malıyetle yapabılırler..

Özetle sana önerim, eğer gerçekten çok sıkışmayacaksan, ıdare edebıleceksen bu ıse hıc gırmemen.
Cunku yazık gunah, faız yukun cok artar.
Sen bence ne kadar zor olsa da ya dogum parasını alana dek borc al,
ya da sıkısıklıgın gıdene dek kullanmak uzere bankandan dusuk tutarlı destek kredısı ıste;
dogum paranı alınca bu krediyi toplu olarak kapatırsın, faızın tamamını odemezsın.
Bu arada boyle bır kredı alacagın zaman da malıyetın dusuk olsun ıstıyorsan,
masrafsız kredıye basvur. Masrafsız kredılerde faız daha yuksektır ama sen zaten hazıran gıbı kredıyı erken kapatacagından,
faızın kalan kısmını duseceklerdır.

Baska sorun olursa sorabılırsın, ben yıllarca kredı verdıgım ıcın bu konularda uzmanımdır.
:)

Son düzenleme:
Canım benımkı de oncekı resımlerınde avurtları cokmus gıbı duruyordu bunu gorunce pek bır sevındırık oldum Zamanla kılo alıyor bebısler

bizim ailede genelde bebekler tombik olmuyor. yani yüzden olmuyor en azından. o yüzden çok umudum yok ama inş olur :) ısırmalık yanakları olsun . benimkinin şu anki görüntüsünde yanak bile yok nerdeyse :)

iyi denk geldi o zamn. ya hamileyim diye bişi yapmazlarda çalışmıcam için işsizlik sigortası devreye girer mi. ne bilim bu durumlarda yapılacak bişi yokmudur. 4 ay sonra toplu ödücem sonuçta. kredi çekmek, yada yapılandırma yapmak istemiorum. faize tonla para vermek zoruma gidiyor. yüzümü kızartıp çevreden istemek kalıyor geriye de oda az bi para da değil. alışkında değilim borç almaya. neyse bakcam artık. işyerinde de doğrudan muhatap olabileceğim biri yok. doğrudan bi patron yok. öle olsa onlara derdim maaş versinler sonra ben onlara öderdim. neyse bakcam artık. merak ettim diğer arkadaşlar napcak diye. belki bilmediğim bi uygulama vardır bankaların diye bi sorim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…