2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bak dogru tahmin etmisim seni hello kitty ci seni kizinin odasi degil sanirim demi bu cok guzel olmus ama eminim sen daha guzelini yapcaksin kizina bence hali biraz abarti olmus bunu düsünme derim

bak önceki yorumumda sana cevap icin alinti yapmisim onu bile unutmusum

hareketi az diye endiselenme cnm ben iki bebegiminde tam olarak ne zaman hareket ettiklerini hatirlamiyorum hele oglum okadar cok az hareket ediyorduki bir baskasinin hissetmesi mumkun degildi esim ilk defa bebegin nasil hareet ettigini bunda hissetti valla 3 de ancak anlayabilidi öküz kocisim

cok gecmis olsun cnm sanada sen ne ignesi vurunuyorsunki son zamanlarda topiki tamm takip edemedim.. ne oldu

Yok canım benim odam değil
ben yapsam daha derli toplu olurdu sadece burdaki ürünlere bakmanı istemiştim bana dağınık ve özensiz
Yerleştirilmiş gibi geldi eşyalar güzel ama dizayn yok
evet az diye endişeleniyorum yani yolunda gitmeyen bişeyler mi var diye
ama sağolun hepinizde içimi rahatlattınız.
Hehe eşine dediğine çok güldüm

cok gecmis olsun cnm sanada sen ne ignesi vurunuyorsunki son zamanlarda topiki tamm takip edemedim.. ne oldu

Yok canım ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 4. haftamdan beri
Özletme kendini sık sık uğra diyeceğim ama sen çocuklardan vakit bulamıyorsundur

Talıaa ben çıkıyorum canım ya rahatsız oldum baya sırtım ağrıdı
Görüşürüz canım Allah'a emanet ol öpüyorum seni

MINIKKUS- cok gecmis olsun cnm hic böyle birsey duymamistim bende kangurubu sonradan degisrmiymis hic bilmiyordum seninde cekecegin cile bitmemis canim rabbim sabrini artirsin. insallah bebegini saglikli kucagina aldiginda rahatlarsin cnm
en son bebeginin böbreklerindeki sorunu duyduktan sonra moralim cok bozulmustu topike girmeyi bile cnm istemiyordu kendi basima gelmsi kadar üüzüyorum senin icin ne diyecegimi de bilmiyorum cnm arkadaslarda demis tedaviyi erteleme yasadiklarin hic kolay seyler degil üst üste gelmis olmasida daha bir zorlastiriyor. moralin i yuksek tutmaya calis lütfen herseyin yolunda gidecegine bebegini saglikli bir sekilde kucagina alacagina önce kendini ikna et rabbim yar ve yardimcin olsun insallah

Talıaa ben çıkıyorum canım ya rahatsız oldum baya sırtım ağrıdı
Görüşürüz canım Allah'a emanet ol öpüyorum seni

iyi geceler cnm ALLAH rahatlik versin. bebiisnde tekmelerde insallah bol bol uykundan uyandirir seni
evet cnm ancak geceleri vakit buluyorrum bu saatede topikte kimse kalmiyor iste

TOKAYAY: ALLAH korumus cnm sizleri cok gecmis olsun bebeginde sizde iyisinizya buna sükür insallah bir daha böyle kötu bir olay yasamazsiniz .
yazini okurken aklima geldide daha önce yine hafif bir kaza yapmaktan kurtulmustunuz sanirim yine yanlis hatirliyor yani karistiriyor olabilirim kusura bakma :)
rabbim beterinden sakinsin

Yok canim, Merve'nin de dedigi gibi o baska bir arkadasti. Hatta benim kizimla ayni zamanda dogmustu bebegi, o zamanin forumundan taniyorum ben arkadasi. Benim kazayla falan da degil, son derece bilerek, isteyerek. Hergun de sukrediyorum, o ayri. Cunku bana il kizimdan once cocugun olmaz demisti doktorlar. Ben de yas ileri zaten diye kostura kostura yaptim ikinciyi. :)
Ayria cevabin icin de cok tesekkur ederim. Ayen dedigin gibi sucluluk duyuyorum bazen. Bazen de ona en buyuk hedieyi veriyorum, yalniz kalmayacak diyorum. Devamli gelgit urumu yani.

Bu arada Merve'cim. Hafizana hayran kaldim, tebrik ederim. :)

en güzelini yapmisin canim suclama kendini. bak ne güzel isteyerek bilerek de olmus daha ne olsun. su doktorlarda bazen abartiyor nerden biliyorlar hemen baska cocuk olmayacagini ki. kizini da dogacak bebeginide cok seveceksin herzaman .merak etme dedigin gibi bencede güzel bir hediye ikisi ayni anda büyüyor biraz zor oluyor ama ikisinide ayni seviyorsun ayirmak mümkün bile degil bazen kendime sormuslugum oluyor hangiisni daha cok seviyorum diye sormamla kizmamda bi oluyor sacmalama ikside senin canin diyorum. cenem düstü yine hemen o kisininde sen olmadigina sevindim. insallah o kiside iyidir. tüm kötu düüsnceleri gecmiste kalmistir ..

mervenin hafizasina bende hayran kaldim valla masallah...

bende 3. bebeği bekliyorum oğlum geçen temmuzda dogdu su an 7 aylik bende ikinciyi birinci kadar sevemem diye düşünürdüm ama tam tersi sevgisi bambaşka

Yani inanamıyorum ben nasıl 10 kg aldım ama 52 kg ile hamile kaldım genede saçma çok aldımm😪😪

Evet o benim oğluşum canımı acıtıyor baya😊ama erkek bebekler birazdaha hareketli oluyor diyorlar bende 17. Haftada hissettim mesela.su sesi benim bebeğimi çok eğlendiriyor deneyebilirsin belkide daha çok hareketlenir😃

senın dogumun 5 hazıranda mı
ay ne guzel ya
ben daha dogumun ne zaman olacagını bıle konusmadım dr la
sız mı konusuosunuz yoksa dr kendı mı soluo dogum tarıhını bıde ne zman soluokı

Tatlım benim doktorum normal doğum yapabilirsin diyor fakat etrafımda öyle şeyler gördüm ve tanık oldumki,
normal doğumu rafa kaldırdım ben aklımda hep..
Mademki sezaryan yapıcam 38.haftam evlilik yıldönümüme geldiğinden(5 haziran), o günü aklımda ben tercih ettim.
Doktoruma şaka yollu ilettim, aksi birşey demedi,
bebeğimin ve benim sağlığım el verirse Rabbimde gönlüme göre verirse böyle düşünüyorum.

Kızlar günaydın nasılsınız bugün ben çok zor kalktım yataktan, hully ben de senden oldum akşam olsa da eve gitsek ve biranönce cuma olsa

günaydın kızlar
herkese mutlu ve cabuk gecen bir gun dılıorm

Günaydın canım :)) Sabırsız arkadaşım:)) Sen bu gün olyına çok takıldın ben de aynı durumdayım gün değil saat sayıyorum sanki:)) İlk bebeğim de hiiiç böyle şeyler bilmezdim. Haftasını bile bilmiyordum ay ay söylüyordum iişte:))) Ama bunda Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bak kızım seni seviyor teyzesi sana yazarken 2 tekme yedim şimdi:)))

Kızlar sizdede durum böyleyse cevap yazın BANA valla
Taktım kafaya bunu şimdi

benim de durum senden çok farklı değil..
Ama ilk cocuğumda da aynen böyleydi.Beni hiç rahatsız etmemişti.Ve şuan ilkokul 1 e gidiyor doğduktan sonra da beni hiç üzmedi.Hep sakin,uyumlu,uslu bir çocuk oldu...Üzme kendini bence..

Herkese Günaydın,

dün sinemaya gittik eşimle, romantik komedi 2 :) ama sanırım bebek doğana kadar bi daha gitmem sinemaya... çünkü bi türlü rahat oturamadım koltuklarda, ayağa kalkıp yürümek istiyorum, belim sabit pozisyonda zorladı falan filan. bi de istinyeparka gittik yani. koltuk aralıkları falan geniş. sizde de var mı böyle durumlar. sabit kalamadım film boyunca

minikkus: Valla Allah sabır versin, yok artık diye diye okudum yazını. Ama bence seni tanıyan herkes sana hayranlık duymalı ve takdir etmeli. Gayet iyi idare ediyorsun süreci bence. Herkesin kaldırabileceği bir yük değil. bir sürü soru işareti kafanda... İnşallah Allahım doğumla beraber yüzünü öyle bir güldürür ki herşey yoluna girer ve tüm bunları buruk bir anı olarak hatırlarsın.

Merve : Endişe etme. Benle arasında 4 gün olan bir arkadaşım var. Bugüne kadar hiç tekme hissetmemiş. hissettiği tek şey balık gibi içimde bişey yüzüyo sanki bazen diyor. Bebişi de gayet sağlıklı şuanda doktorların söylediğine göre. yani sonuç endişe etme tatlım :)

Günaydın herkese. Bir süredir giremiyordum umarım herkes iyidir. Geçmişi çok okuyamadım ama Minikuss; sadece seninle ilgili haberi gördüm. Allah büyük bir sabır versin sana. Sağlık ve hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…