http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...3-kizimin-hello-kitty-odasi-yeni-perdesi.html
lİNKİ TIKLA VE odaya bak her şey hello kityy ben bayıldım:):)
Evet o arkadaş başkaydı şimdi ismini vermeyeyim canım hakkına girmeyeyim o arkadaşın
Yanlış anlaşılır.evet devam ediyor gebeliği
Nasılda bildinnnnnn
Canım ya bende her gün iğne vurunuyorum ah ne zor anlarım seni
Yok canım benim odam değilbak dogru tahmin etmisimseni hello kitty ci seni kizinin odasi degil sanirim demi bu cok guzel olmus ama eminim sen daha guzelini yapcaksin kizina bence hali biraz abarti olmus bunu düsünme derim
bak önceki yorumumda sana cevap icin alinti yapmisim onu bile unutmusum
hareketi az diye endiselenme cnm ben iki bebegiminde tam olarak ne zaman hareket ettiklerini hatirlamiyorum hele oglum okadar cok az hareket ediyorduki bir baskasinin hissetmesi mumkun degildi esim ilk defa bebegin nasil hareet ettigini bunda hissetti valla3 de ancak anlayabilidi öküz kocisim
cok gecmis olsun cnm sanada sen ne ignesi vurunuyorsunki son zamanlarda topiki tamm takip edemedim.. ne oldu
Talıaa ben çıkıyorum canım ya rahatsız oldum baya sırtım ağrıdı
Görüşürüz canım Allah'a emanet ol öpüyorum seni
ya hafiza durumu cok zayifladi bende buara, özür dilerim o halde balmondan :) birisi vardi ama kimdi hatirlamiyorum cok üzülmüstüm onun o zamanki haline bebegi aldirmayi fln düsünüyordu sanirim . neyse insallah hamileligi devam ediyordur saglikli bir sekilde.
bende napim cnm hergün 4 kez sekerimi ölcüyorum simdiye kadar en yüksek 152 cikti tokluk sekeri hergun düsünüyorum nasi batiracam bu igneyi diyeilk basta esime yaptiyordum ama o daha cok acitiyormus kendi kendime yapinca fark ettim
doguma kadar nasil cekilecek bu durum bilmiyorum ..
sen ne göstereceksin bana hello kittyle ilgili birseymi acaba
Yok canim, Merve'nin de dedigi gibi o baska bir arkadasti. Hatta benim kizimla ayni zamanda dogmustu bebegi, o zamanin forumundan taniyorum ben arkadasi. Benim kazayla falan da degil, son derece bilerek, isteyerek. Hergun de sukrediyorum, o ayri. Cunku bana il kizimdan once cocugun olmaz demisti doktorlar. Ben de yas ileri zaten diye kostura kostura yaptim ikinciyi. :)
Ayria cevabin icin de cok tesekkur ederim. Ayen dedigin gibi sucluluk duyuyorum bazen. Bazen de ona en buyuk hedieyi veriyorum, yalniz kalmayacak diyorum. Devamli gelgit urumu yani.
Bu arada Merve'cim. Hafizana hayran kaldim, tebrik ederim. :)
Bugun kontrolumuz vardi. Hersey yolunda cok sukur. Yalniz toplam kilo alimim 2,4 olmus. Gecen hamileligimde 1,5 kg almistim doguma kadar. Su anda da cok dikkat ediyorum. Boregin, pogacanin, tatlilarin tadini unuttum, yagli-balli hicbirsey yemiyorum. Devamli bir bahane icat edip 14 aylik kizimla soguk, yagmur demeden yollara dusup gunde yaklasik 1 saat yuruyus yapiyorum ama yine de almisim. Cok moralim bozuldu. Bir de o kadar oruluyorum ki bazen elim-ayagim cekiliyor, oldugum yere cokesim geliyor. Kendimi fiziksel olarak bitmis hissediyorum. Kilo da ustune gelince o kadar dolmusum ki doktorda bir aglama tuttu beni. Adamcagiz bir de psikologluk yapti bana yazik 1 saat.
Yorgunluguma bir sebep bulunamadi. Kn degerlerim iyi. O kadar ki demir takviyesi vermiyorlar. Tiroid ilaci zaten kullaniyorum, Tsh ilacla kontrol altinda. Dolasim bozuklugu olabilir dedi doktorum ma pihtilasma problemi icin zaten igne kullaniyorum. Biri disarida, biri iceride 2 bebek ar seni somuren diyor doktorumc :)
Benim 3. cocugunub ekleyen arkadaslara bir sorum olacak: 2. cocugunuz dogacagi zaman onu da 1. kadar sevebilecek miyim acaba diye endise etmis miydiniz?
balmond'cum, ben daha da beterim çünkü 80le hamile kaldım. +2 kg ile devam ederken son hafta birden +4ü gördüm ve resmen depresyondayımilk hamileliğinde +1,5 ile doğuma girmeyi nasıl başardın? nasıl beslendiğini bizimle de paylaş lütfeeeeeen...
rica ederim ne demek.yakında hissedersin.bak bugün adını hatırlamadığım bir arkadaş bebeğin hareketlerinin canını yakmaya başladığını söylemişti sanırım.ilerde kaburgana kaburgana vurduğunda bugünlerini özleyebilirsin:)
senın dogumun 5 hazıranda mı
ay ne guzel ya
ben daha dogumun ne zaman olacagını bıle konusmadım dr la
sız mı konusuosunuz yoksa dr kendı mı soluo dogum tarıhını bıde ne zman soluokı
günaydın kızlar
herkese mutlu ve cabuk gecen bir gun dılıorm
Kızlar sizdede durum böyleyse cevap yazın BANA valla
Taktım kafaya bunu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?