2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bizim sağlık ocağının doktorları ve hemşireleri çok iyi..Her zaman derim ultrasonları olsa başka doktora gitmem.

Ay maşşallah ne güzel ya benim hala sağlık ocağım belli değil en son iğne için en yakındaki bulundğum adresin sağlık ocağına gittim kavga çıkardım ya aman bana uzak olsun şu sağlıkk ocakları

ya ama bırtek ben mi sayıorm
hepımız sayıorz
bıde benım en son 26 hazıran ya ondan bole oldum
keske 2 hazıran olaymıs

Yok anacım valla bak bi bakmışın geçmiş zaman
Bak bana hiçmayısı iple çekiyormuyum doğursamda şu minnoş neye benziyormuş bi görsem popyu ısırsam

hepsinin uygulamasının böyle olması yerinde olur aslında.. ama bu işte bile istikrar yok demek ki:44:

sen nasılsın? bacağının ağrısı geçtimi, rahatınız yerinde umarım

ya ama bırtek ben mi sayıorm
hepımız sayıorz
bıde benım en son 26 hazıran ya ondan bole oldum
keske 2 hazıran olaymıs

hully heyecan yaptırıyorsun vallahi
canım sen 2 haziranlı olsaydın , 'mayıslı olsaydım keşke' derdin bak
Az kaldı az.. ne kaldıki şurda..

Canım kanunlara göre hamileliğin boyunca en az 3 kez kanına ve idrarına bakmak zorundalarmış..bende kayıt harici gitmemiştim..ebe telde söyledi..sonra biz suçlu durumda kalırız dedi..mutlaka gelin dedi..sağlık ocağının öyle bi imkanı varda yapmıyorlarsa,bence şikayet et seni takip etmek zorundalar...ki her sağlık ocağında labaratuvar illaki vardır..

geçmiş olsun canım. okumadan çıkma evden...

hepsinin uygulamasının böyle olması yerinde olur aslında.. ama bu işte bile istikrar yok demek ki:44:

sen nasılsın? bacağının ağrısı geçtimi, rahatınız yerinde umarım

Uzun süre ayakta kalmazsam ağrım yok canım. Dün evin içinde dolandım biraz ağrımaya başladı hemen. Buna şükür. Bebişim pata küte girişmiş durumda şu an bana. Sanırım iyi.

5 martta ikinci doz tetanoz aşımı olmaya gidicem. O zaman bunu sorayım onlara. Ben kayıt yaptırırken özellikle belirtti. Tahlil vs yapmıyoruz. Kalp atışı dinletmiyoruz. Yalnızca sizin ve doğduktan sonra bebeğinizin aşılarını yapıyoruz diye.

Bunları söylediğin iyi oldu canım. 5 martta görür onlar.

golgencim, geçmiş olsun canım.

Selam hanımlar yaklaşık iki ay önce girmiştim en son foruma ve haziran anneleri paylaşım alanına.Bu arada eşimin tayini çıktı ve birkaç hafta içinde İst.dan Agrı ya gelmek zorunda kaldık stresi,sıkıntısı cabasi simdi ancak firsat oldu..
Bende haziran annesi olma adayıyım ve bikac sıkıntım var kii şöyle ;
P.tesi günü doktora gittim sağ kasığımda arada rahatsiz eden agridan şikayetçiydim ve doktor bey düşük tehlikem olduğunu bunun kasık ağrısı,bel ağrısı,akşamları şişkinlik karında sertlik yaptığını söyledi ki hepsini harfi harfine yaşıyorum.kendini yorma bol istirahat et cok sıkıntı yapacak bi durum degil dedi ama böyle bi tehdidin olmasıyla insan ne kadar rahat olabilir bilmiyorum ayrica kan ve idrar tahlili yapıldı idrar yollarında enfeksiyon arti kum ve kansızlık çıktı ve bebegimin de bir hafta geriden geldiğini söyledi..
Durum bu
sizlerden veya yakınlarınızdan bunlari veya benzerlerini yaşayan sonunda sağlıklı bi sekilde bebeğini dünyaya getiren ve bana güzel telkinler de,tavsiyelerde bulunacak arkadaşlar var mı ??
güzel şeyler duymaya ihtiyacım var yardim lütfen ..

Yaaaaaa çok özendim ben şimdi sana benim kzımda sürekli hareket halinde ama ben neresi ne tarafı hiç anlayamıyorum :44:sadece minnacık minnacık tekmeler yiyorum bide onunla konuştuğumda veya elimi karnımın bir yerine koyduğumda oraya gelip ordan tepikliyo ama yine de elimi ayağımı popişimi bilemiyorum, çok istiyorum karnımın dışından da görebilmeyi ama benim dışımda kimse anlamıyo hareket edip etmediğini eşim anlamıyo hiç nezaman benimki de belli edecek herkese kendini acaba, odun kocişim de hissetse çok isterim yaaa

:) normalim yani.. oğlanlara haksızlık yapmıyoruz umarım:)

2-3 haftaya anlaşılır canım. Ben bugün 27. haftaya girdim SATa göre. Bebek daha önde 28 de.
10 gündür falan çok bariz özellikle dışardan hareketleri. Ondan önce ben çok net hissediyordum ama dışardan bu kadar belli olmuyordu.

Uzun süre ayakta kalmazsam ağrım yok canım. Dün evin içinde dolandım biraz ağrımaya başladı hemen. Buna şükür. Bebişim pata küte girişmiş durumda şu an bana. Sanırım iyi.

ohh maşaallahhaman iyi olsun yavruda.. antrenmanda desene
uzun süre ayakta kalma o zaman, dinlen bol bol canım kendinize iyi bakın annesi:79:

Ayy o haftaları da iple çekiyorum büyüsün minik prensesim hemencecik büyüsün biran önce 30 lu haftalara gelsek yaa çok heyacan bastı beni şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…