- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
Bizim sağlık ocağının doktorları ve hemşireleri çok iyi..Her zaman derim ultrasonları olsa başka doktora gitmem.
Hully bayılıyorum sana ve şu geriye sayımlarına
ya ama bırtek ben mi sayıorm
hepımız sayıorz
bıde benım en son 26 hazıran ya ondan bole oldum
keske 2 hazıran olaymıs
bende 3. bebeği bekliyorum oğlum geçen temmuzda dogdu su an 7 aylik bende ikinciyi birinci kadar sevemem diye düşünürdüm ama tam tersi sevgisi bambaşka[/
Cok tesekkur ederim Elifnaz. Taliaa, Ysmc ve sen icime su serptiniz. Bu arada bebegin dogdugunda 2.'n daha 11 aylik mi olcak. Senin isin benden de zor.Allah kolaylik versin. Ama seninkiler gerceken ikiz gibi buyuyecek. İmdiden masallah size.
sagol aynen ikiz gibi olacaklar bi aralar ikiz istiyordum büyük konuştum galiba :)
Bilmiyorum canım. Demek ki aynı değil. Bana en baştan söyledi, herhalde gelip soran çok oldu.Ben oturup aşıyı yaptıklarına dua edeyim bari.
Gerçekten böyle bir prosedürü hepsi uygulamak zorunda ise şikayet edeyim.
ya ama bırtek ben mi sayıorm
hepımız sayıorz
bıde benım en son 26 hazıran ya ondan bole oldum
keske 2 hazıran olaymıs
Ne güzel sağlık ocağı o öyle.Benim ki yalnızca aşı yapıyor. Kayıt için gittiğimde baştan söyledi. Sadece aşıları yapıyoruz. Sizle ilgili tahlil ya da kalp atışı dinletme gibi şeyler yok deyiverdi kadın.
merhaba kızlarrrrrrrrrr ; nasılsınız sabah sabah serviste ufak bikaza geçirdik alalhtan önemli bisey yok, artık gün saymaya başladım biran evel 37 . hafta gelsin yaaa , işten de iyice sogudum doğrusu...
minikuss cnm valala daha neler yaşayacaksın çok merak ediyorum bu sınav senin için gercekten çok zorlu geçiyoo, alllah sana güç kuvvet versin tatlım, inş kucağına aldığında tüm cektiklerini unutacaksın
hepsinin uygulamasının böyle olması yerinde olur aslında.. ama bu işte bile istikrar yok demek ki:44:
sen nasılsın? bacağının ağrısı geçtimi, rahatınız yerinde umarım
Canım kanunlara göre hamileliğin boyunca en az 3 kez kanına ve idrarına bakmak zorundalarmış..bende kayıt harici gitmemiştim..ebe telde söyledi..sonra biz suçlu durumda kalırız dedi..mutlaka gelin dedi..sağlık ocağının öyle bi imkanı varda yapmıyorlarsa,bence şikayet et seni takip etmek zorundalar...ki her sağlık ocağında labaratuvar illaki vardır..
Yaaaaaa çok özendim ben şimdi sana benim kzımda sürekli hareket halinde ama ben neresi ne tarafı hiç anlayamıyorum :44:sadece minnacık minnacık tekmeler yiyorum bide onunla konuştuğumda veya elimi karnımın bir yerine koyduğumda oraya gelip ordan tepikliyo ama yine de elimi ayağımı popişimi bilemiyorum, çok istiyorum karnımın dışından da görebilmeyi ama benim dışımda kimse anlamıyo hareket edip etmediğini eşim anlamıyo hiç nezaman benimki de belli edecek herkese kendini acaba, odun kocişim de hissetseGünaydın kızlar.
Onu yazan ben değildim ama evet benim oğluşum da zaman zaman canımı yakabiliyor. Dün kayınvalidem bendeydi yanyana oturuyorduk. Karnıma bakıyormuş. Seninki faaliyette dedi.Evet yer değiştiriyor dedim. Beraber karnıma bakarken bizimki ayaklarıyla kendini ittirip popoyu bir güzel sola dayadı. Orası bildiğiniz tümsekti. Poposunun olduğu yer canımı acıtıyor zaman zaman.
Bizimki son 1 aydır aynı pozisyonda. Sadece poposunu ve ayaklarını gezdiriyor. Başı sol kasığımda aşağıda, poposu göbek deliğimin hizasında ve çok az solunda, bacakları göbek deliğimin sağında. Bazen sağda göbek deliğimin üstünde.
Onun için tekmeleri hep sağdan yiyorum.
Benden 1 hafta önde olan ve erkek bebeğe hamile bir arkadaşım var. Onun bebeği de çok hareketli değil mervecim. Dışardan hissetmek zaten mümkün değil. Ama bu tamamen bebeğin mizacıyla alakalı bir şey. Dua et doğduktan sonra da aynı performansı göstersin minnoşun.
Merhabalar salomece; bende senin gibi düşünüyorum.İlki gibi olmuyor hiç bişi..Burada yazılanları ve ilk bebeği olacağı için heyecanları da okudukça sadece 7 yıl önce kızımda yaşadıklarım aklıma geliyor o kadar.Oğlum da neden bilmiyorum ama aynı heyecanları yaşamıyorum.Daha hiiiç bişi almadım.Hemde eminönünde yani havuzluhanın yanında çalışmama rağmen
Yaaaaaa çok özendim ben şimdi sana benim kzımda sürekli hareket halinde ama ben neresi ne tarafı hiç anlayamıyorum :44:sadece minnacık minnacık tekmeler yiyorum bide onunla konuştuğumda veya elimi karnımın bir yerine koyduğumda oraya gelip ordan tepikliyo ama yine de elimi ayağımı popişimi bilemiyorum, çok istiyorum karnımın dışından da görebilmeyi ama benim dışımda kimse anlamıyo hareket edip etmediğini eşim anlamıyo hiç nezaman benimki de belli edecek herkese kendini acaba, odun kocişim de hissetseçok isterim yaaa
Uzun süre ayakta kalmazsam ağrım yok canım.Dün evin içinde dolandım biraz ağrımaya başladı hemen. Buna şükür. Bebişim pata küte girişmiş durumda şu an bana. Sanırım iyi.
2-3 haftaya anlaşılır canım. Ben bugün 27. haftaya girdim SATa göre. Bebek daha önde 28 de.
10 gündür falan çok bariz özellikle dışardan hareketleri.Ondan önce ben çok net hissediyordum ama dışardan bu kadar belli olmuyordu.
Ayy o haftaları da iple çekiyorum büyüsün minik prensesim hemencecik büyüsünbiran önce 30 lu haftalara gelsek yaa çok heyacan bastı beni şimdi :52
sen eglen zaten benımle
hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?