- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
Ayy o haftaları da iple çekiyorum büyüsün minik prensesim hemencecik büyüsünbiran önce 30 lu haftalara gelsek yaa çok heyacan bastı beni şimdi :52
sen eglen zaten benımle
hıh
Kız valla dalga geçmiyorumben de senden farksızım sabırsızlık konusunda ama sen hep benim duygularıma tercüman olduğun için ben yazmıyodum
arkadaslar seker yuklemesı nasıl oluo
bırde dınlenmem gerekıyor mu yuklemeden sonra
son olarak sonuclar hemen mı cıkıo
bılen varsa yazabılır mı
bılen varsa yazabılır mı
bılen varsa yazabılır mı
bılen varsa yazabılır mı
mrb hully şeker yüklemesi için gece 12 den sonra hiç birşey yemiyosun sabah gidip yaptırıyosun 50 gr.lık yüklemede ilk kan alıyolar sonra glukoz içiyosun aç karnına 1 saat bekleyip idrar tahlili yapılıyo snr şekerini ölçüyolar 45 dk snr sonuç alıyosun. 100 gr. lık yüklemede ise yine aç karnına gidiyosun parmağından kan alıp şekerini ölçüyolar glukoz içiyosun 1 saat bekleyip idrar tahlili yapıyosun daha snr bunu üç kez 1 er saat arayla tekrarlıyolar bu süre içindede hiç bişey yemiyosun tabiki bununda sonucu 45 dk da çıkıyor. glukoz içtikten sonra fazla hareket etme diyolar mide bulantısı olabiliyomuş benim 50 gr.lıkta bişey olmadıda şekerim yüksek çıktığı için 100 gr.lık yapıldı 100 gr.lık glukozda başım dönmüştü
benim şekerimde 152 cıktı ama bana doktor 100 gr lık falan diye bişey yapmadı canım neden olabilirki
ben 1 ayda birden 5 kilo alınca erken şeker yüklemesi istedi dr. um 50 gr.lık yapıldı benimde 152 çıktı 1 hafta diyet yap 1hafta sonra 100 gr.lık yükleme yapıcaz dedi 100 gr.lığı yaptırdım iyi çıktı çok şükür gebelik şekerin yok ama yinede aşırı tatlı tüketmemeye dikkat et dedi bi de beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tüketirsen daha iyi olur dedi
ben toplamda 8 kilo aldım.bana diyet falan yap demedi sadece tatlı ve hamur işi cok tüketme dedi..9 subatta gitmiştim en son şimdi 16 martta gitcemm..yani 5 hafta daha gecmiş olcak muayenin üzerinden..sakıncalı bi durum olsa bu kadar gec randevu vermezdi sanırım diye düşünmekteyimm
linkini versen daha kolay olmazmıKızlar hepsiburada.com bebek arabaları en başta wollex florida miami city life çift yönlü bebek arabası var 259tl, benim için bi bakıp bu araba hakkında yorum yaparmısınız ürün özellikleri baya iyi geldi gözüme ve resimden sağlama benziyo kullancı yorumları da çok iyi biraz iriymiş sadece acaba siz ne düşünüyosunuz. şuan indirimdeymiş alsakmı bilemedim gerçeğini bir incelemek isterdim doğrusu ama nerde satılır gerçeği bilemedim
bılen varsa yazabılır mı
linkini versen daha kolay olmazmı
Kızlar hepsiburada.com bebek arabaları en başta wollex florida miami city life çift yönlü bebek arabası var 259tl, benim için bi bakıp bu araba hakkında yorum yaparmısınız ürün özellikleri baya iyi geldi gözüme ve resimden sağlama benziyo kullancı yorumları da çok iyi biraz iriymiş sadece acaba siz ne düşünüyosunuz. şuan indirimdeymiş alsakmı bilemedim gerçeğini bir incelemek isterdim doğrusu ama nerde satılır gerçeği bilemedim
Kızlar benim bugün biraz sancım var sanki adet olacak gibi bir de afedersiniz altımdan bıçak saplanır gibi oluyor. Bu durum normal mi
hullyyyyy 120 den düşüyoruz şekerim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?