2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Yok hayatım ne özürü nerden bileceksin sağol aşkım Allah tüm annelere uzun ömürler versin.

Yok hayatım ne özürü nerden bileceksin sağol aşkım Allah tüm annelere uzun ömürler versin.

amınnn ınsallah benımde doguma gıderken edecegım ılk dua bu olacak
benım annede 63 yasında diyaliz hastası cok korkuorm onu kaybetmekten hele bu ara bıraz abarttım durumu
cok duygusallastım sanırım:18::18::18:

Canım, nasıl oldun? Ağrın hafifledi mi?

canım tüm gece ağrıdı,acıdan kalkamadım koltuktan.ama çok şükür sabaha geçmişti.doktorumu aramama gerek kalmadısaol sorduğun içininşallah yarınki yüklemende güzel geçer canım

Ne güzel annelerinizi göreceksiniz ben annemi 3.5 yıl önce trafik kazasında kaybettim. Cadı iğrenç bir kaynanam var şimdi annemin vefatından sonra evlendim. Yani annelik edecek kimsem yok

canım başın saolsun,mekanı cennet olsun anneciğinin

Ne güzel annelerinizi göreceksiniz ben annemi 3.5 yıl önce trafik kazasında kaybettim. Cadı iğrenç bir kaynanam var şimdi annemin vefatından sonra evlendim. Yani annelik edecek kimsem yok

Cnmm gerçekten çok üzüldüm ya... Allah mekanını cennet etsin anneciğinin inş... Sen boşver kayınvalideni senin artk annende babanda herşeyin bebişin olacak,ona sımsıkı sarıl,ondan gücünü al,Allahım yavrularımızı annesiz babasız bırakmasın...öpüyorum seni...

Hullycim hamileliğin verdiği duygusallıkla öyle şeyler düşünme bakim...Allah uzun ömürler versin annelerimize... sende yakın zamanda git gör anneciğini arayı fazla uzatmadan...

merhaba kızlar..sürekli girip okuyor fakat yazamıyorum malesef..takipteyim yani..çalışan yada bilgisi olan annelere bir sorum var.
şimdi biz 32 haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu aldık diyelim daha sonra bu arada bişi oldu,grip vs bundan dolayı istirahat alırsak bu rapor doğum sonrası izinden düşülüyor mu?

Selam kizlar,
ben 32 haftalik hamileyken yani 7-8 hafta sonra Allah izin verirse profesyonel bir fotografciya resim cektirmek istiyorum. ordada vardir eminim ama burda cok populer bisey. paket halinde oluyor. once hamileyken cekim yapiliyor sonra bebek dogduktan 10 gun sonra bebegin resimleri cekiliyor. aslinda kayinvalidenin fikriydi ve fotografciyida o ayarlamis. hatta parasinida odemis pesin pesin sagolsun. plajda gulf denizinin kiyisinda cekim yapilacak.ben beyaz askili bir plaj elbisesi giyerim diye dusunuyorum. birde gobegin cekilecegi sahnelerde beyaz plaj pantolonum var. ustunede kisa bir beyaz bluz giyersem gobegim acikta kalir. gobegimin etrafina mavi kurdela baglanacak hediye paketi gibi. birde kumlarin uzerine bebegin ismi yazilacak falan. oyle olmasi gerekiyormus. sizlerinde fikirlerinizi almak istedim. en cok beyaz yakisir gibi geliyor bana. ne dersiniz.

Evet geleli bir ay oldu ve ilk gittiğimde de aynı şikayetlerle gittim o doktor hiçbi sıkıntıdan söz etmemişti sadece enfeksiyon olabilir demişti ve bir ilaçla göndermişti beni.

Şimdi ikinci defa ve başka doktora gittim ben daha şikayetlerimi söylemeden ultrasonda bakıp düşük riskin var ilk gebeliğe göre sıkıntılı bi gebelik kasık ağrısı akşamları şişkinlik ve bel ağrısı yapar ama çok ciddi bi durum değil dedi tabi ben o sırada son derece üzülmüş bi haldeydim.

Yapmam gerekenler olarak ta yat dinlen bol su iç tuz kullanma ilaçlarını düzenli kullan dedi.zaten enfeksiyon için gebeliğin başından beri sürekli ilaç kullanıyorum ama kum ilk defa dendi.

Hem yerinden yurdundan ayrılıp gelip bide böyle şeyler duyunca afalladım ve burası geldi aklıma .. cevabın için de çok çok teşekkür ederim ama doktorum baya yaşlıydı başka doktora gitmeyi düşünüyorum onun için de tavsiyeye ihtiyacım var burda tanıdığım insan sayısı sınırlı onlarda hep evde doğum yapmış o yüzden ne yapsak ne etsek bilmiyoruz önüme çıkan bütün doktorları deniycem bu gidişle ://

canim benim o tarif ettigin agrilar zaman zaman bendede oluyor ama doktorum cok norma hamilelikten oluyor hicbir sorun yok dedi. eger kanaman falan yoksa icin rahat olsun. bol bol dinlen ve agir is yapma ben oyle yapiyorum. birde uzun sure ayakta kalma yerden biseyler alma bunlar cok agri yapiyor bende. kendine iyi bak insallah sorunsuz bir sekilde alirsin bebegini kucagina.

Kanama problemim hiç olmadı canım çok şükür tek sıkıntım kasıkta olan sancım hatta sadece sağda ve hızlı hareket edip yorulunca oluyo belki de kumdan kaynaklı bilmiyorum ki doktora da güvenemedim açıkçası sıkıntım biraz da ondan.ama yat yorulma hiçbişey yok inş öyle olur ve doktor yanılmıştır inşşş

Demi cnm ya ben de çok beğendim ama eşim de bi gerçeğini görelim diyo yorumlarda tek dezavantajı çok büyükmüş araba bagajına zor sığıyomuş işte o yüzden gerçeğini görmemiz lazım diyo

Ben de çok özledim benim annemde Sinopta, ben İstanbuldayım en son ekim de kurban bayramında gördüm, bidaha da gidemedim ama buaralar gelmeyi düşünüyolar yanıma da nezaman gelecekler bilmıyorum inşallah haftaya falan gelirler. çok özledim çok

bende bu konuyu merak ediyorum cnm yaa insanlık hali olabilir hasta olabiliriz demi ne olacak ozzaman?

bizimkinde de idrar tahlili şeker yüklemesi yok. kan tahlili var ama onuda söyleyince yapıolar. düzenli yapmıolar.

hamileliğin başında devlet hastanesi idrar testi yaptı. onun dışında kendi dr. da bana bişi demedi. idrarımda koku var diye kendim yaptırdım idrar tahlili. biraz değerler yüksek çıktı ama dr. bişi yok dedi

benimde bugün küçüldü sanki. içeriye doğru yer bulmuşlardır kendilerine bence :) normalde evhamlı biriyim ama farkettimki özellikle son 2-3 aydır hiç evham yapmıorum bebekle ilgili :)

kılzar geçen sene bu zamanlar bende sizlerle aynı duyguları paylaşıyordum çok heyecanlı tedirgin edici bir süreç allah yardımcınız olsun.paylaşımlarınızı bugün biraz okudum ve çok duygulandım allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin yavrlarınızı.benim şuan 8 aylık oldu kızım o kadar güzel bir duyguki inşallah sizlerde yaşayacakaınız bu durumu ve bunun gerçekten mucize olduğunu daha iyi anlıcaksınız...bugünlerin kıymetini bilin doya doya tadını çıkartın çok özleyeceksiniz bu günleriniz:)))

canım bu haftalardan sonra düşük değil erken doğum tehlikesi var.ama doktorun korkulacak bişey yok dediyse çokta evham yapmana gerek yok.bol bol su içerek dinlen.ağır iş yapma.doğuma kadar sadece tuvalet için kalkan 9 ay bıyunca yatarak doğuranlar bile var.inşsllah bir sorun olmadan doğumun zamanında gerçekleşir.

iyi hadi gözün aydın bişey çıkmamış.o çarpıntılar hamilelikte normal herhalde.bebeğinde kocaman olmuş maşallah.

Kizlar ya az once manti yedim yerken kiymasina bi bakim dedim pismemis gorunuyordu ya cok korkuyorum toksoplazmadan yaa nasil icine bakmadan yedim ya ay cildiricam resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…