2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar yün yatak konusunda ne düşünüorsunuz. daha doğrusu genel olarak yatak yorgan nasıl bişi olcak ya

üzülme canımm moral olur belki bende geçen hafta öğlen ve akşam toplamda 1 pastanın tam yarısını yedimm Sorarsan bende diyetteyim
Sonrasında pişmanlık çok kötü oluyo ama

evet canım napalım artık önümüzde ki maçlara bakıcazz 2-3 hafta tutunca kendini böyle bir patlamayla sonuçlandı

bu saatlerde de kimse olmuyor. kendi kendime konuşuyor gibi hissediorum

o ördek tırnak makasımıydı ya :) anlamamıştım. Bücheni duymuştum bende. Indirim olunca insanın alası gelior hemeen :)

resimden çok anlayamadım. Neler var içinde

sampuanı, pişik kremi, sabunui nemlendiri sütü, süngeri,alt değiştirme bezi ve çanta dahil canım. O tırnak makasına bayıldım zaten :))))

kızlar havalar güzelliştikçe ben de karışık duygulara kapılıyorum . Beni güneşli iyi haavalar hep mutlu eder , şimdi güneşi görünce içim kıpır kıpır oluyor yine ama böle karnım büüyüyor kıyafetlerim olmuyor bi iki kıyafetm var standart hep onları giyiyorum, gittikçe , havalar daha da güzel oldukça ağırlaşıcaz, fazla gezemicez ama tabi ki herşeye değer benim miniğim, o böle kıpır kıpır ya yerim ben onu, doğsun yavrum seneye bu zamanlara kadar zayflayıp , herzamanki kıyafetlerimin içine girip, kızçemle gezeriz işte böyle , bakın şimdi yazarken de öle oldu, bi iyi bi kötü

kıyafet meselesi sıkıntı hakikaten. ben baya aldım aslında ama genede onları giyince hep aynı kıyafet olmuş oluyor. çok kıyafet almakda istemiorum masrafları arttırmamak için. hep aynı kıyafetle de olmuyor

bence yaz annesi olacağımız için şanslıyız canım, bebişlerimiz sıcak havalarda serpilip büyüyecek inşallah, biz bol bol taze meyve sebze yiyip onlara lıkır lıkır süt vericez, bebişlerimizi pikniğe götürcez, parklarda dolaştırıcaz... kuş sesleri duyacaklar... ooohh miss... ağaç gölgelerinde uyuyacaklar... belki denize girecekler...
bunları hayal etmek bile çok güzel...

Rabbim sağlıkla kavuştursun ve o günleri göstersin inşallah...

OYY gariban yavrum nasıl alışır ki böyle stres topu bi anaya :) ben en iyisi bu hallerde babaya devrediyim sankim bütün sinirleri alınmış adamın

OYY gariban yavrum nasıl alışır ki böyle stres topu bi anaya :) ben en iyisi bu hallerde babaya devrediyim sankim bütün sinirleri alınmış adamın

valla yazık hakikaten benim çocuğa. tipide pek masum zaten :) beslenmeme çare buldum artık daha dikkat ediorum. ama bu şu stres birde pc olayına çözüm bulamadım. eve gelir gelmez pc yi alıyorum kucağıma. radyasyona boğdum çocuğu. nasıl olsa bi şekilde maruz kalıyoruz rad. diye kendimi avutuyorum . ota çiçeğe stres etmemi de çözemedim zaten.

Ben aldım 135 ten 89 a inmişti dediğin gibi 3 lü adamın elinde bi tane kalmış verdi direk.bence azcık daha bekle baktığın zaman 30 lira kar:) demek ki bu fiyata da verebiliyolarmış hesap etmek lazım herşeyi malum masraf çok olcak bu ara :)

79 a buldum işte bi tane :) pijama birde sabahlığı var. kumaşı çok ii sayılmaz ama. gerçi fazlada giyilcek bişi değil sonuçta. alsam mı bilemedim. kalmaz falan sonra

analarının karnında masumlar bebişler oyy sevesim geldi yine.olsa da şimdi sıksam yanaklarını bacaklarını :) bize telefon ve pc nin çok kullanımı yasak baba yokken kaçamak yapıyoruz oğluşumla beslenme de bizde sıkıntılı yiyemiyoruz sağlıklı faydalı şeyleri et balık ne gelirse aklına :S

ba ne güzel hallettmiş oldun. senin adına sevindim

79 a buldum işte bi tane :) pijama birde sabahlığı var. kumaşı çok ii sayılmaz ama. gerçi fazlada giyilcek bişi değil sonuçta. alsam mı bilemedim. kalmaz falan sonra

Penyesi güzelse içinde rahat ederim diyosan düşünmeden al bence onu da azcık giyceksin çok çok para versen ötekini de :)

haftaya havuzluhana gidiyorum inşallah :)
pijama takımlarımı aldım ama sonra burada konusu olmuştu sezaryen olmak zorunda kalırsak gecelik daha rahat oluyormuş. bir tane evde var bir tane de sabahlığı ile beraber bulursam almayı düşünüyorum. sabahlık rahat alıyormuş, emzirmek için gece kalkınca hemen üstüne alıyorsun rahat oluyor, diyorlar... zaten ben çok üşüyen biriyim mayıs da olsa eminim uzun kollularımı giyerim :) hem tesettürlü olduğum için h.hanede gelen giden olursa daha rahat olur benim için.
bu arada oğlumun adına karar verdik :) inşallah Mustafa olacak... peygamber efendimizin (s.a.v.) adı olsun istedim...

Yani bu her ay bildirmeyi şirketimiz mi yapıcak anlamdım bende alsam iyi olur sanırım birde ptt den alınıyor diye biliyorum öyle dimi

evet canım mantıklı düşünmüşsün tesettür olayına bu seçenek çözüm bende aynı şekilde aldım sabahlıklı olandan..
isminiz de hayırlı olsun inş koyduğun niyet üzere ismin asıl sahibine benzer oğluşun :)

Allah razı olsun canım... o zaman seni hazır yakalamışken sorayım hemen :) başını nasıl bişey yapmayı düşünüyosun? bizler için acaba bone tarzı süslü püslü lohusa işi şeyler var mı acaba? hem kolay kullanım hem süslü olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…