2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
herkese merhaba
pazartesi günü babaannemi kaybettik....
etkilenmemek pek mümün değil ölüm gibi bi durumdan...
fazlasıyla yorgun beynim ve bedenim..

herkese merhaba

basın sagolsun canım
dedıgın gıbı noyle bır durumda etkılenmemek mumkun degıl
allah rahmet eylesin

herkese merhaba

Başın sağ olsun canım seni anlıyorum.. Ben de geçen cumartesi kaybettim babaannemi..
Ölümün her şekli ve zamanı kötü.. Mekanı cennet olsun..

Yani bu her ay bildirmeyi şirketimiz mi yapıcak anlamdım bende alsam iyi olur sanırım birde ptt den alınıyor diye biliyorum öyle dimi

evet gene ptt den alınacak. ama raporu her ay işleme koyarlarsa aylık şeklinde ptt den alabiliyormuşsun. bunu firmanın muhasebesi yapacak tabi.

herkese merhaba

Başın sağ olsun canım seni anlıyorum.. Ben de geçen cumartesi kaybettim babaannemi..

Başınız sağolsun kızlar.
Rabbim babaannelerinizin mekanını cennet eylesin inşallah.

hully ve minikkus çok teşekkürler

minikkus seninde başın sağ olsun canım
Allah rahmet eylesin

ne güzel özendim sana :) benim tv yok sayılır. o yüzden eve gelir gelmez kucağımda bebek gibi taşıyorum pc yi. tel desen ondan zaten sakınmıorum kulaklık falan kullanabilirim aslında. tembellik. birde bazen diorum ki çocukda radyasyonun içinde büyücek zaten. bünyesi alışsın şimdiden :)

balık bende her hafta tüketmeye çalışıyorum ama her hafta olmuyor tabi. 2 haftada bir anca. eti evde pişirmişliğim yok zaten. güvenipte bi kasaptan et alamıyorum.

dışarı çıktıkça et türü şeyler yemeye çalışıyorum.

yumurta hergün mutlaka yiyirum.

1 haftadır günde 3 ceviz, kuru kayısı kuru incir toplamda 5 tane yiyorum. meyvede günde 3 tane falan. süt 2 bardağa tamamlamaya çalışıyorum.

bu kadar yetermi bilmiorum. yemek genelde fazla yapamıyorum. işte de kötü oluyor. öle işte

herkese merhaba

başınız sağolsun kızlar...

79 a buldum işte bi tane :) pijama birde sabahlığı var. kumaşı çok ii sayılmaz ama. gerçi fazlada giyilcek bişi değil sonuçta. alsam mı bilemedim. kalmaz falan sonra
fiyatı çok uygunmuş canım.. pamukluysa, sana sıkıntı yaratmayacak kumaşsa, düşün tabiki..
burdada da yakınımda vardı o mağazadan ama kapandı..merak ettim yoksa
bende de takımım var ama, bi tanede sabahlıklı takım olsun istiyorum özellikle hastane için
elimizi çabuk tutmak gerek, çünkü yeni sezonlar çıkıyor; yazlığa dönüyor ürünler.. ben baharlık istiyorum

herkese merhaba

başınız sağolsun kızlar..mekanları cennet olsun ..
Allahım sizlere, ailelerinize, doğacak evlatlarınıza uzun ömürler versin..

kumaşı idre eder. pek de anlamıyorum aslında. o magazayı görenler baksın bi sevabına :)

kumaşı idre eder. pek de anlamıyorum aslında. o magazayı görenler baksın bi sevabına :)

artık yok burda canım, bakardım yoksa ama fiyat uygunmuş, tatil olduğunda da başka yerlerdende araştır ;bi kritiğini yapar, karar verirsin..
Kızlar birşey soracam, bebek telsizi ve süt sağma makinası alan varmı aranızda?alan varsa da ne marka aldınız?

ben arçelik bebefon almıştım bi zamanlar, ama hemen bozuldu.. şimdi yine ihtiyaç olacak; philips alırım diye düşündüm telsizi

ya kizlar az once eve geldim wc ye gittim ve ilk defa buyuk bir parca
akintim oldu jole kivaminda korktum bisi olur nu ayni durumu yasayan var mi aranuzda

Kızlar şeker sonuçlarım şekerli geldi. Açlık 74 tokluk 170. Doktorumla konuştum, ne yedin dün dedi. Gece 12 de çilek yedim ondan önce de pasta yedim dedim, aferin dedi. 1 hafta dikkat et. Pirinç, tatlı, havuç, hamur işi vs çok yeme. 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Mümkünse gece 10 dan sonra hiçbir şey yeme öyle git dedi.

beşik içine nerden ve nasıl yatak almalıyız araştıranlar paylaşsın lütfen

akintim oldu jole kivaminda korktum bisi olur nu ayni durumu yasayan var mi aranuzda

Korkma hayatım benden de geldi :)) gözümün önünde canlandı bak şimdi:)) büyüyos ya ondan annesi:))

oluyor canım yua bzaen beyaz bende ilk olduğunda çok korkmuştum akıntım sürekli var ama parça gibi gelince artık alıştım arada yapıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…