2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım aynı sonuçları almışsın benimle ama ben gece 10 dan sonra bişey yememiştim dr söylemişti öncesinde. bu hafta tam olarak dikkat et, beyaz ekmeği de kes tam buğday, kepekli, çavdarlılardan ye, geç saatte bişeyler yememeye çalış, inşallah diğer testte her şey normal çıkar, ben 4 gün dikkat ettim onda bile farketti o kadar diyim sana :) çok şükür ilaca gerek kalmadan atlattım ben darısı başına :)

Bana da doktorum demişti 10dan sonra yeme diye ama dayanamadım. Ben çok uzun zamandır tam buğday ekmeği yiyorum. Beyaz ekmeği ağzıma sürmüyorum. 1 hafta biraz daha dikkat edeyim bakalım. Sonuç ne olacak.:44: Senden takip istedi mi peki doktorun?

slmm kızlaaar şeker yüklemesi yaptırdık
iğrençti hepsini çıkartacaktım geri sanki bir çuval şekerli su içmişim gibiydi:120::120::120::120:
açlık 83 tokluk 113 çıktı gayeet ii dedi dr.

her neyse ben olayın şokundayım hala bizim bebiiiş bana çok fena oyun oynadı
SİZLERE Bİ HABERİİM VAARR
şimdiye kadar bizim kız meğer pipicanmışşşş
dr. cinsiyet sordum şimdiye kadar 3 farklı dr. göründüm kıza benziyo dediler dedim
-yooo ben pipi görüyoruum dedi
-ben nasıll olur falan şok oldum o da pipisini çekti
-al sana tescilli belge babası sünnetinde yakasına assın dedi
ama birasscık üzüldümm kız cicisi yapmıştım bisürü ama hazır hiç bişi almamıştım

bana dikkat etmemi istedi ve 4 gün sonra 100 mg lık tahlil yaptırmamı istedi. takip dediğin her gün ölçtürmek sanırım, onu istemedi...

ayyy hayret vallahi 26. haftada cinsiyetinizin değişmesiikız bebek fikrine alışınca tuhaf gelmiştir tabi.sen bence üzülme canım boşa gitmez yaptıkların bi sonraki bebeğine kalır

hiç de öyle değil
benim oğluşum nazarım değmesin çok uslu
Tamam tamam bişey demedim oğlişine oda akıllı olacak annesini hiç üzmeyecek demekki

Canım benim fazla odam yok o yüzden tercih etmezdim dedim
Ama senin içine sinmiş fazla odanda var pek ala yaptırabilirsin orjinal bişey

geçmiş olsun canım bence 1-2 haftalık dikkat etme sonunda neticesini gösterecek.bende öyle olmuştu.şimdi sorun yok şükürler olsun ki

Aaaa şokkk şoookk şoookk yemin ederim
İnsanın pskolojisi bozulur.Allah'tan fazla alışveriş yapmamışsın
Kız valla bende korkmaya başladım hee

Başın sağ olsun canım seni anlıyorum.. Ben de geçen cumartesi kaybettim babaannemi..
Ölümün her şekli ve zamanı kötü.. Mekanı cennet olsun..

herkese merhaba
pazartesi günü babaannemi kaybettik....
etkilenmemek pek mümün değil ölüm gibi bi durumdan...
fazlasıyla yorgun beynim ve bedenim..

Başınız sağolsun arkadaşlar Mekanları cennet olsun
Ölüm bu etkilenmemek mümkün değil...

Bizde ayın 15'ini bekliyoruz valla havuzluhan seferi için
Canım adıda çok güzel maşallah yavrucuk adı gibi yaşasın inşallah

Amanın çok ilginç....:S en son kaçıncı haftanda kız demişlerdi peki?? Bana da 2 farklı doktor kesin kız dedi, anaam şüpheye düştüm şimdi :)))

bana dikkat etmemi istedi ve 4 gün sonra 100 mg lık tahlil yaptırmamı istedi. takip dediğin her gün ölçtürmek sanırım, onu istemedi...

geçmiş olsun canım bence 1-2 haftalık dikkat etme sonunda neticesini gösterecek.bende öyle olmuştu.şimdi sorun yok şükürler olsun ki

Teşekkürler kızlar. Benden 1 hafta dikkat edip 50 gramlığı tekrar ettirmemi istedi. 100lük mü 50 lik mi dedim. Israrla 50liği yenilet dedi.:44: 1 ay önce yapılan açlık şekerim 71 tokluk 72 çıkmıştı.:44:

aaaaaa topiğimizin bu aylarda ki ilk cinsiyeti sonradan değişeni oldun gerçekten de size komik bir şok olmuş şakacı oğlunuz size ilk muzipliğini yapmış oldu annesi

gebelik şekeri kızlar bir hafta dikkat edip diğer testinizde sonuçlarınız normal çıkabilir ama bu demek değildirki daha sonra herşey serbest eğer sizin bir haftalık yada bikaçgünlük dikkat etmeyle bozuk çıkan değerleriniz düzeliyorsa demek sizde şeker eğilimi var ve sizde ilaç almasanız bile aynı o haftada olduğu gibi gebeliğiniz boyunca dikkat etmelisiniz yediklerinizeeğer dikkat etmezseniz,sadece düzgün çıksın diye yaptığınız bir kaçgünlük diyetle kendinizi kandırmış olursunuz

herkese merhaba
mazartesi günü babaannemi kaybettik....
etkilenmemek pek mümün değil ölüm gibi bi durumdan...
fazlasıyla yorgun beynim ve bedenim..

Başın sağ olsun canım seni anlıyorum.. Ben de geçen cumartesi kaybettim babaannemi..
Ölümün her şekli ve zamanı kötü.. Mekanı cennet olsun..

kızlar başınız saolsun.mekanları cennet olsun inşallah....

inanmıyorumbelki oda yanlış görmüş olabilir:26:canım ya aklın karışmıştır şimdi,kim ne dese inanamıcaksınben hep aynı doktora gidiyorum,bizimkide pipişli çıkmasın şimdi

amanın çok korktum şimdiiiii ya bizim kız da bir pipişcan çıkarsa o kadar yaygara yaptım kızım olcak kızım olcak diyeee

Sağolun kızlar;

Artık pişmiş tavuğu bile kendimden daha şanslı görüyorum ve imreniyorum.. Gerisini siz düşünün..
Daha neler olacak düşünmek bile istemiyorum..

şeker sonuçları çıkanlar olmuş, kızlar geçmiş olsun. Bugün benimki de çıktı sanırım ama gidip almaya üşendim. Bir de sonuç kötü çıkarsa diye çekindim sanırım. Zaten mide yüzünen yiyebildiğim çok az şey var, bir de bunun diyeti eklenirse ne yaparım bilmem

aaaaaa ne kadar cok ilginc bu haftada degisirmiymis cinsiyeti demiyecem ben dogana kadar kiz sanil erkek oldugunu duydum hemde cok yakinimdan birileri hani bende korkmuyor degilim:26: zaten nerdeyse iki aydir görmuyorum bebisimi
haftaya sali görcem insallah hala kizdir degismez cinsiyeti degisrse yandik okadarda kiz icin esyalar aldik
ALLAHtan siz birsey almamiisiniz bence büyük sansoglusuna insallah en kiza zamanda alisrisin

ay cnm ya ben günde dört kez sekerimi ölcüyorumyinede hergun degisiyor ölcüsü.bugun mesala corba pilav nohut yedim cok az ekmek sekerim cikti 182 öyle abartili bir porsiyonumda yok cocuklarin porsiyonunylaa ayni yiyorum. gecen günde sadece patates yemegi yedim baska birseyde yoktu yine yuksek cikti gec saate yemeyle pasta yemeyle alakasi nerdeyse yok. yedigimiz siradan yemekler bile cok etkiliyor. ya sadece sebzeyle beslenecegiz onun bile bazisi yukselte biliyor yada ac kalcaz ac olunca normal cikiyor yarin seker icin kontrolum var bakalim nolcak bu defa

yine abuk sabuk kabuslarla uyandım parmağıma kurbağa yapıştı ısırdı ben de kağıt gibi yarısını yırtıp yedim offff uyuyamıyorum şimdi herkes uykuda mı? Rabbim hepinize bol oksijenli uykular nasip etsin yataklarınızda solunuza döndürsün ha bide kurbağasız kabussuz rüyalar nasip etsin AMİN ama yine de biri uyanık olsa iyi olabilirdi yani ben de yatmaya çalışayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…